Czy płeć znana czy nieznana już Cię Kocham - Twoja Mama. Mamy V-VI 2014 cz.IV - Strona 161 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-13, 08:48   #4801
pomarancza24
Zadomowienie

Dot.: Czy płeć znana czy nieznana już Cię Kocham - Twoja Mama. Mamy V-VI 2014 cz.IV

Cytat:
Napisane przez sylvuniaa84 Pokaż wiadomość
Jestem strasznie zła...fryzjerka w sobote opierdzielila mi polowe włosów a miała końce tylko machnąć...w dodatku zrobiła mi warkocz przez głowę po skosie i nie widziałam jak wyglada po ścięciu ...dopiero dzis i jestem załamana.Wygladam jak mop.Za mocno wycieniowane mam teraz przy moim puchu straszna szopę...Co ja mam teraz zrobic?Isc do niej jutro niech poprawia bardziej na prosto czy płakać w poduszkę i czekać az dorodną? Dodam ze rosną okropnie powoli...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Umyj i wysusz po swojemu, jak będzie aż tak źle to idź, tylko jak ci wolno rosną to nie wiem czy nie przeczekać

Niki
Ja dziś wysłana. Zaraz wstaje z łóżka śniadanko, później małe zakupy bo mamy dziś gości popołudniu moja koleżanka Która z Angli przyjechała na święta.
pomarancza24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-13, 08:56   #4802
Seksta
Rozeznanie

Dot.: Czy płeć znana czy nieznana już Cię Kocham - Twoja Mama. Mamy V-VI 2014 cz.IV

asiulka ja taka mam i moge ja sobie zawinac w scisniete C lub takiego delikatnego rogala, bardzo wygodne a wypelnienie to mikroperla styropianowa. Moim zdaniem nie warto placic 2x tyle za rogala z motherhood.

TP 15.05.2014 majowa mama!
Seksta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-13, 08:58   #4803
asiulka_22
Zakorzenienie

pomarancza24 >> ja też jeszcze z łóżka nadaje hehe.
czy u kogoś stoi jeszcze choinka?? i to żywa?? ja dzisiaj będe rozbierać ,sypie się to dziadostwwo strasznie

---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ----------

Cytat:
Napisane przez Seksta Pokaż wiadomość
asiulka ja taka mam i moge ja sobie zawinac w scisniete C lub takiego delikatnego rogala, bardzo wygodne a wypelnienie to mikroperla styropianowa. Moim zdaniem nie warto placic 2x tyle za rogala z motherhood.
czyli jak ją zwiniesz to się nie prostuje? spoko, obczaje jeszcze ...
asiulka_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-13, 09:02   #4804
kasiab91
Zakorzenienie

Światło mi wyłączyli elektrycy mendy jedne

Asiulka fajowy ten wózek co wstawiłaś Zapamiętam i pokażę mężowi
Pytałaś wczoraj o ten ból. To chyba z przemęczenia było, za dużo na nogach stałam. Jak poleżałam to uspokoiło się.

Co do rogala ja mam. Rodzice mi kupili w SMYKU bodajże. Używam go do siedzenia pod kręgosłup i jak leżę w ciagu dnia to pod kark. Jak zasypiam to używam go pomiędy nogi bo pod głową mam za wysoko Ogolnie fajna sprawa i później dla dzidziusiów się przydadzą te rogale nasze
Ogólnie na ginekologii u mnie w szpitalu każda ciężarna ma ta poduszkę. Ciotka mi mówiła, że każda pacjentka go sobie chwali
MAMA- 03.05.2014
http://www.suwaczki.com/tickers/ex2btv73n5x6okj5.png

kasiab91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-13, 09:05   #4805
naiat
Zakorzenienie

kasiab ja wózek bralabym czarny, szary lub czerwony, ale ja mam ogólnie takie upodobania kolorystyczne
Stary 2014-01-13, 09:06   #4806
asiulka_22
Zakorzenienie

kasiab91 >> dobrze ten ból był tylko chwilowy....
a jakiego ty mas dokładnie , bo sa te rogale/ kojce- długie, cebuszki, w kształcie lit c.
no i oduszki do karmienia rogale http://poofi.pl/shop/#/shop/products...nia-niemowlat/
Stary 2014-01-13, 09:09   #4807
MamaKtosia
Zadomowienie

Dzień doberek podwojone!

Cytat:
Napisane przez kasian86 Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja też już się zbieram powoli, właśnie zamówiłam krówki ze zdjęciem Hani na dzień babci i dziadka to zaszalałam
Możesz proszę napisać gdzie zamówiłaś? Kompletnie mi z pamięci dzień babci i dziadka wypadł...

Cytat:
Napisane przez martuszka0 Pokaż wiadomość
Dziś przyjechał mój brat zza granicy, zrobił nam niespodziankę i przywiózł 4 wielkie wory ciuchów po swoich córach i to na razie tylko takie od 6m do 1,5 roku przejrzałam kilka i już się zakochałam chciałabym już małą ubierać w te wszystkie cudne ciuszki
Fajną niespodziankę Ci brat sprawił. Pamiętam, że w pierwszej ciąży też w kółko oglądałam te ciuszki i wyobrażałam sobie jak będę mała ubierać. To fajne chwile. Celebruj je

Cytat:
Napisane przez ilkas Pokaż wiadomość
Przejrzałam ciuszki po Milce u rodziców..i jestem baardzo miło zaskoczona Mam mnóstwo ciuszków które będą pasowały na Leosia Różu to tam praktycznie nie ma Trochę kokardek i falbanek..ale 2/3 jest ok..a 1/3 idzie w odstawke
Jedynie tylko zaczęłam się zastanawiać jak ja będę ubierać małego Mila jest z lutego więc ubierało się grubo..teraz będzie inaczej i muszę to jeszcze rozgryźć W każdym razie dużo kupować z ciuszków nie muszę
Eno widzisz to fajnie, że Ci tylko ciuszków po Mili zostanie. Moja córka też lutówka i też muszę porozgryzać jak wykorzystać grube ciuszki w maju . Jak katar małej? Już ok?

Cytat:
Napisane przez Nikii89 Pokaż wiadomość
C

Wy tu o ciuszkach , szafkach , mebelkach . W sumie też muszę się zacząć rozglądać za komodą, łóżkiem dla Oskara, ale to dopiero będziemy kupować przed samą przeprowadzką. Wtedy też zamierzam przejrzeć ciuszki No i jak w środę się 100% potwierdzi dziewczynka , to te unisex odłożę a chłopięce będę miała na sprzedaż (jakby któraś była zainteresowana )
Kiedy planujecie przeprowadzkę? Fajnie, że możesz wszystko od zera zaplanować w takim razie.

Cytat:
Napisane przez madziuuula Pokaż wiadomość
A my coraz bardziej przychylamy się do Ryszarda choć musze jeszcze przeczytać charakterystyke i pewnie mi przejdzie jak z Marianem
Mój były szef to Ryszard. Złoty, rewelacyjny człowiek.

Cytat:
Napisane przez Zytus Pokaż wiadomość
Witam poniedzialkowo!
Musze sie chyba zaopatrzyć w jakis kalendarz na ten rok, bo nie mam gdzie sobie zaznaczac w ktorym to ja jestem tyg W pierwszej ciązy bez kalendarza o kazdej porze dnia i nocy moglam powiedziec, a teaz jakies problemy z glową mam.
w ogole moj mlody mial wczoraj gorączke i jak zadzwonilam dzis do przedszola ze go nie bedzie to pani powiedziala mi zeby go obejrzec, czy jakis krostki mu nie wyskoczyly, bo ospa w przedszkolu! Jak narazie nic nie ma i mam nadzieje ze tak zostanie, ale jednak troche stracha mam
Też tak mam, że w pierwszej z pamięci recytowałam który tydzien i który dzień (!), a teraz muszę się bardzo zastanowić jak ktoś pyta mnie o to który tydzień - zazwyczaj odpowiadam - coś koło ....
Trzymam kciuki za opcję nie - ospa! Daj znać.

Idę sprzątać. Wczoraj miałam najazd znajomych dzieci i po całym domu mam pokruszone ciasteczka i kawałki kredy. Nie chce mi się...
MamaKtosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-13, 09:10   #4808
asiulka_22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez naiat Pokaż wiadomość
kasiab ja wózek bralabym czarny, szary lub czerwony, ale ja mam ogólnie takie upodobania kolorystyczne
co do kolorystyki to mi się podobaja bardzo wszelakie beże, kawa z mlekiem itp... / + czarne elementy, np, dno gondolki/
ale nie bardzo chyba to praktyczne u nas.....
Kasiu >> fajny ten wóżek, ale doczytałam że jest na stalowej konstrukcji, i przez to chyba ciężki.... jak byliśmy kiedyś w Ch to jeżdziłąm tym MAXI cossi ale model Quiny- sacerówka>> chwiało się to na boki jakoś dziwnie, ten daszek to taki materiałowy cienki...... no i jaka kasa,,,
Stary 2014-01-13, 09:10   #4809
sylvuniaa84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pomarancza24 Pokaż wiadomość
Umyj i wysusz po swojemu, jak będzie aż tak źle to idź, tylko jak ci wolno rosną to nie wiem czy nie przeczekać

Niki
Ja dziś wysłana. Zaraz wstaje z łóżka śniadanko, później małe zakupy bo mamy dziś gości popołudniu moja koleżanka Która z Angli przyjechała na święta.

jest zle,nawet bardzo... nigdy nie mialam tak wyszczepionych wygryzionych wręcz włosów ;/
w ogóle mi do twarzy nie pasuja
Stary 2014-01-13, 09:10   #4810
monijaaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez asiulka_22 Pokaż wiadomość

monijaaa >> masz zdjęcie wózeczka ,albo model pamietasz na jaki się zdecydowaliście ?? chętnie zobacze,, wogóle teraz mam manie że jak mijam kogoś na ulicy z wózkiem, to patrze dokładnie jaki, jaka forma, koła itp.... to już jakieś zboczenie

My po wielu dyskusjach zdecydowalismy sie na Graco Symbio - czarny

Cytat:
Napisane przez madziuuula Pokaż wiadomość

Co do tych mebelków to faktycznie są słodkie, ale dla takiego maluszka, z tego co kojarzę to dodatkowo jest jeszcze jedna duża szafa, troche to niepraktyczne, góra za dwa lata będziecie wymieniać całe meble przynajmniej ja bym Olafowego osprzętu w nich nie upchnęła a co dopiero dwójki

Wysłane z mojego MIST przy użyciu Tapatalka
No my kupujemy w zestawie, lozeczko, komode i szafe, ta szafa jest spora, wiec powinnam sie pomiescic z jednym Malenstwem

Cytat:

Wy tu o ciuszkach , szafkach , mebelkach . W sumie też muszę się zacząć rozglądać za komodą, łóżkiem dla Oskara, ale to dopiero będziemy kupować przed samą przeprowadzką. Wtedy też zamierzam przejrzeć ciuszki No i jak w środę się 100% potwierdzi dziewczynka , to te unisex odłożę a chłopięce będę miała na sprzedaż (jakby któraś była zainteresowana )
Jestem zainteresowana

Cytat:
Napisane przez agus7ia Pokaż wiadomość

Dziś zaczynamy 22 tydzień Byle do przodu.

Gratuluje

01.10.2013 Dwie piękne kreseczki

15.06.2014 - 2850 gram szczęścia - Kacperek
Ja pod sercem Cię nosiłam,
Ja o Twe zdrowie najgoręcej prosiłam.
Jestem przy Tobie od pierwszego grama.
Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama!
monijaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-13, 09:11   #4811
asiulka_22
Zakorzenienie

ja też uciekam, penie jak popołudni zajrze to już będzie nowy wątek
tak że powodzenia w zakończeniu życze!!!!
Miłego dnia
Stary 2014-01-13, 09:16   #4812
martuszka0
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Myska0 Pokaż wiadomość
W załączniku nasza pomierzona sypialnia. Przepraszam jeśli nie jest to super techniczny obrazek, ale to ja pisałam i wiem o co chodzi.. Będzie ciężko, ale jakoś musimy dać radę
No to mamy podobny metraż u siebie... Mam nadzieję, że u nas zmieści się nasza kanapa, szafa, łóżeczko i komoda... chciałabym jeszcze fotel wcisnąć do karmienia

asiulka ale to drogie
martuszka0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-13, 09:17   #4813
VwVampirka
Zakorzenienie

Witam,
Dziś miałam tak makabryczny sen, że Wam daruje opisu

I gardło mnie boli...

Cytat:
Jestem strasznie zła...fryzjerka w sobote opierdzielila mi polowe włosów a miała końce tylko machnąć...w dodatku zrobiła mi warkocz przez głowę po skosie i nie widziałam jak wyglada po ścięciu ...dopiero dzis i jestem załamana.Wygladam jak mop.Za mocno wycieniowane mam teraz przy moim puchu straszna szopę...Co ja mam teraz zrobic?Isc do niej jutro niech poprawia bardziej na prosto czy płakać w poduszkę i czekać az dorodną? Dodam ze rosną okropnie powoli...

z moimi włosami żadna fryzjerka sobie nie radzi, po sprawdzeniu wszystkich i przepłakaniu X porażek sama sobie nauczyłam ścinać włosy... ostatnio poprosiłam by mi w dniu ślubu podcieniowała małe pasemko, by lepiej wyglądał do warkocza, to mi taką paskudną grzywkę upitoliła od połowy głowy, że nawet podpiąć się tego nie dało a myślałam, że tego nie da się popsuć
Co do poprawek, to masz takie prawo, ale ja nigdy nie chodziłam, bo bałam się, że włosy będą dużo krótsze i już całkiem będzie źle...

Cytat:
umyje zaraz głowę,i postaram sie ułożyć jak nic z tym nie zrobie to przejdę się do niej...
wiedziała ze w ciąży nie planuje używać prostownicy,a zrobiła mi pierze na głowie...
a ja sobie powiedziałam ze teraz mam czas dla włosów aby sie regenerowały i nie bede ich upalac prostowaniem...a teraz to juz chyba sie nie obejdzie bez tego
Kup sobie wosk do włosów. Fajnie wygładza te nastroszone pojedyńcze włoski i je obciąża. Tyle że zmniejsza też trochę objętość, ale może też tego potrzebujesz.

Cytat:
Napisane przez paulka0212 Pokaż wiadomość
Wątpie, dziś się rozgadamy i skończymybl ten

Wróciłam z badań, 3 osoby były przede mną, nikt nie ustąpił.... Pani która pobierała krew śmiała się że ja żył nie mam, wierciła mi igła aż bliźniaki podskoczyły heh
Dowiedziałam się że na gluzkozę mam przyjść tylko z dobrym humorem i cytrynką

Jak wyszłam z pobrania tłum dziki się zrobił, aż w głowie mi się zakręciło, to ciężarna dopiero mi ustąpić chciała i jakiś facet się zlitował, albo mu głupio było i ustąpił.....

Ja ostatnio jak wyszłam z pobierania krwi, to musiałam się o ścianę oprzeć zanim doszłam do siebie... a inni tylko się patrzyli na mnie jak na kosmitkę i nikt się nie ruszył

Cytat:
Witam poniedzialkowo!
Musze sie chyba zaopatrzyć w jakis kalendarz na ten rok, bo nie mam gdzie sobie zaznaczac w ktorym to ja jestem tyg W pierwszej ciązy bez kalendarza o kazdej porze dnia i nocy moglam powiedziec, a teaz jakies problemy z glową mam.
w ogole moj mlody mial wczoraj gorączke i jak zadzwonilam dzis do przedszola ze go nie bedzie to pani powiedziala mi zeby go obejrzec, czy jakis krostki mu nie wyskoczyly, bo ospa w przedszkolu! Jak narazie nic nie ma i mam nadzieje ze tak zostanie, ale jednak troche stracha mam
Oby to nie było to

“Aby pozbyć się pokusy należy jej po prostu ulec"
Oscar Wilde

Edytowane przez VwVampirka
Czas edycji: 2014-01-13 o 09:19
VwVampirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-13, 09:22   #4814
kasiab91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez naiat Pokaż wiadomość
No my chyba weźmiemy czerwony lub szary jakiś. Mi sie bardzo zielony podoba
Cytat:
Napisane przez asiulka_22 Pokaż wiadomość
kasiab91 >> dobrze ten ból był tylko chwilowy....
a jakiego ty mas dokładnie , bo sa te rogale/ kojce- długie, cebuszki, w kształcie lit c.
no i oduszki do karmienia rogale http://poofi.pl/shop/#/shop/products...nia-niemowlat/
Kochana mam tego rogalika http://www.babymatex.eu/pl/katalog/p...lnianej-detail
MAMA- 03.05.2014

Stary 2014-01-13, 09:49   #4815
beatusia10
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agaaga89 Pokaż wiadomość
A kupowałaś rogala na allegro? Możesz coś polecić? Różnią się wypełnieniem?
Nie przejmuj się, my przy przeprowadzce z wolnego pokoju zrobiliśmy sobie sypialnię i teraz też dopóki Mała nie podrośnie będzie mieszkała z nami w sypialce, a dopiero potem jej oddamy pokój, więc póki co za dużego pola do aranżacji też nie mamy
pytanie nie do mnie, ale mam i jestem zadowolona, więc się wypowiem
poducha jest naprawdę ogromna, chyba największa na allegro wypełnienie jest z włókniny silikonowej.. podobno są jeszcze takie z twardymi kuleczkami, jak w maskotkach, ale szczerze mówiąc nie znalazłam takich.. o taką mam http://allegro.pl/poduszka-kojec-dla...858730118.html

---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ----------

Cytat:
Witam poniedzialkowo!
ja sobie wpisuję w komórce
kurde, wszędzie ta ospa u mnie w rodzinie na szczęście już po..
beatusia10 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-01-13, 09:53   #4816
martuszka0
Rozeznanie

Zachwalacie te rogale, że może też pomyślę nad tym a powiedzcie mi podwójne mamusie, który miały taką poduchę, czy potem używałyście tego do karmienia???
martuszka0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-13, 10:05   #4817
Seleniti
Zadomowienie

Dzień dobry

Dziś wkraczam w 6 miesiąc

Właśnie sobie czekam u dentysty, czeka mnieleczenie kanałowe mam nadzieje, że po nie będzie boleć. w ogóle ludzie tu patrzą się na mnie jak na jakiegoś aliena, jakby nigdy kobiety w ciąży nie widzieli czy co ?

Seleniti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-13, 10:06   #4818
kasiab91
Zakorzenienie

Ja też mam pytanie do podwójnych mamuś. Czy koszule do karmienia te rozpinane na środku są praktyczne czy lepiej kupować te zapinane z obydwu stron?
MAMA- 03.05.2014

Stary 2014-01-13, 10:11   #4819
Nikii89
Zakorzenienie

Kasiab bardzo fajny ten wózek My mamy po w kolorze czarno- czerwonym wg mnie kolor uniwersalny

Paulka a to ludzie
Co do żył to jak ostatnio byłam na wizycie u gina i położna mierzyła mi ciśnienie to patrzy mi na ręce i mówi „jakie piękne żyły, aż chce się krew pobierać

Sylvunia ja się trochę boję tego jak to będzie jak mój syn pójdzie do szkoły , przecież ja nic nie pamiętam już

Asiulka fajny ten wózek a szary super bo zamszowy ale ja jakoś bym wolała jakiś taki kolorek typu zieleń, czerwień, fiolet Aż żałuję że już mamy wózek

Martuszka, MamaKtosia myślę że w lutym Nam się uda , ewentualnie marzec

Zytus zdrówka dla synka

Monija to w środę jak się okaże że 100% dziewczynka u mnie w brzuszku siedzi , to wtedy mogę porobić zdjęcia tych typowo chłopięcych .

Martuszka ja nie miałam tego rogala, bo powiem szczerze mam grubą poduchę z barana i ją daję między nogi i fajnie mi się śpi

My już po zakupach
Kupiłam sobie 2 nowe staniki, do tego ptysia ze śmietaną (bo od kilku dni za mną chodzi :P ) no i oczywiście Oskarowi autko Aaaaa… i Madziula załapałam się na ta torbę w biedronie za 5zł Tylko że została 1 jedyna w kolorze różowym
Stary 2014-01-13, 10:17   #4820
Aldrin
Zakorzenienie

To ja czekam na czwartek na poznanie płci i też chętnie pooglądam Wasze ubranka dla dzieci, moze i ja coś wybiorę
Stary 2014-01-13, 10:18   #4821
Nikii89
Zakorzenienie

Seleniti a to dziś masz kanałowe?? ja miałam mieć w czwartek ale mi przenieśli wizytę na 31 ;/

Kasiab
ja miałam odpinaną na środku. Wiem że znajoma miała z dwóch stron i narzekała że jej cycki wyskakują. Ale lepiej niech się na ten temat wypowiedzą dziewczyny które miały z dwóch stron.
Stary 2014-01-13, 10:24   #4822
kasian86
Zakorzenienie

GG do kasian86

Witajcie mówiłam już, że nie lubię poniedziałków?

Martuszka super, że tyle ciuchów dostałaś a w zasadzie córa dostała może jeszcze wynajdą mniejsze

Sylvunia współczuję fryzjera, mi się też zdarzały takie totalne klapy, aż jedna mi zrobiła coś po czym z długich włosów musiałam obciąć na całkiem krótkie więc kiedy znalazłam porządną fryzjerkę parę lat temu jestem jej wierna do dziś

Ilkas no właśnie katar jest, bardzo dużo kicha.. ja już nie wiem co robić na razie nie idę do lekarza, wstrzymam się dzień, dwa. Ma być teraz mroźniejsza pogoda to może na zdrowie lepiej..
Też się zastanawiam jak będę ubierać Tosię i moja mama mówi, że nie ma co przesadzać z lekkością ubranek, bo taki dzidziuś nie ma nic tłuszczyku i nawet jak nam jest gorąco to jemu niekoniecznie także nie wiem, wydaje się to sensowne
Ja tak wymyśliłam, że kupię trochę body z długim, trochę z krótkim, kilka par półśpiochów i parę pajaców, żeby jednak coś nowego mieć

Ramona bardzo fajnie wygląda szafka

Agus7ia no wiedziałam, że Ci się spodoba mi się też widzi jak to się mówi jeszcze była pidżamka na tej stronie też z RS

Nikii weźcie wykopcie TŻta z pokoju Waszego na stałe to się w końcu wyśpicie z Oskarem

Madziuula no co Ty z tym Ryszardem do Olafa nie pasuje

Light mi też się dłuższą tygodnie ale od jakiegoś czasu, wcześniej szybciej to leciało

Kasiab super, że lista zrobiona i wózek wybrany
Wg mnie koszule rozpinane na środku są ok.

Paulka dobrze, że badanie za Tobą a kiedy na glukozę? Ja idę w piątek

Aldrin jak ktoś nie był w ciąży to nie wie, że wytrzymać na czczo nie idzie

MamaKtosia zamawiałam na allegro jak sobie wpiszesz krówki dzień babci i dziadka to wyszuka aukcje ja brałam te 1kg, bo mamy do obdarowania 7 osób ale sprzedający ma też wystawione takie po 3 sztuki w woreczkach. Mam tylko nadzieję, że mi to zdąży przyjść do 21

Selenity gratulacje za 6 miesiąc
I powodzenia u dentysty

Miłego dnia dziewczyny, ja mam parę rzeczy do zrobienia, korzystając, że Hania śpi, więc lecę póki co
kasian86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-13, 10:27   #4823
justiwi
Wtajemniczenie

GG do justiwi

Cześć dziewczyny, witam się w kolejnym tygodniu

Nikki fantastyczna, obszerna i obfita w praktyczne informacje 1sza strona nowego wątku szacun

Zytuś ja mam w telefonie aplikację "Mój kalendarzyk" i zanim zaszłam w ciążę to zaznaczałam tam sobie daty menstruacji a teraz mam opcję "Jestem w ciąży" i tam samo mi wylicza który tydzień i który dzień na podstawie OM i nawet nieźle pokrywa się to z USG (może +/- 2 dni)
Polecam

Kasiab szary wózek super , typowy unisex. Dla mnie beżowe są zbyt "brudzące". Mnie coś ciągnie w kierunku czarnego wózka. Widziałam jeden czarny z takimi intensywnie czerwonymi przeszyciami , oglądałam też czarno-fioletowy.

Seleniti za kolejny miesiąc

Sylvunia masz prawo do reklamacji i uważam że powinnaś do niej pójść z tymi włosami. Może chociaż zaproponuje Ci taki sposób układania który Cię zadowoli a nie będzie trzeba włosów prostować. Ja swoje układam na grubą szczotkę bo nie lubię "płaskich" po prostowaniu

Lepiej żałować tego co się zrobilo
justiwi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-13, 10:28   #4824
beatusia10
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Aldrin Pokaż wiadomość
To ja czekam na czwartek na poznanie płci i też chętnie pooglądam Wasze ubranka dla dzieci, moze i ja coś wybiorę
ja też
Stary 2014-01-13, 10:30   #4825
kasiab91
Zakorzenienie

Nikii - moja mama własnie dzwoniła, że jest w biedronie, ale nie ma tej torby

Dziękuję za opinie co do koszuli. Tez mi się wydaje, że ta posrodku lepsza

Znalazłam taką na all. Boję się, że za taką cenę może byc kicha, ale z drugiej strony szkoda mi po 40dychy płacić jak to na raz bo spię w piżamach.
http://allegro.pl/koszula-koszulka-n...807891771.html

MAMA- 03.05.2014

Stary 2014-01-13, 10:33   #4826
beatusia10
Wtajemniczenie

Cytat:
Witajcie mówiłam już, że nie lubię poniedziałków?

ojjj, ja też nie lubię znów nie mogłam dzisiaj zasnąć, a jak budzik zadzwonił, to zgon i zauważyłam, że budzik budzi mi synka w brzuszku.. bo jak czasami się obudzę przed budzikiem, to jest spokojny, a po budziku zaraz zaczyna się wiercić

Kasian, to widzę, że obie będziemy glukozować w piątek (jak wszystko pójdzie zgodnie z moim planem)..
Stary 2014-01-13, 10:39   #4827
monijaaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez beatusia10 Pokaż wiadomość

ja sobie wpisuję w komórce
kurde, wszędzie ta ospa u mnie w rodzinie na szczęście już po..
Ja tez notuje w komorce, ale mam tez kalendarz i w zasadzie notuje tu i tu. kiedys mialam awarie tel i wszystko poszlo w ....

Cytat:
Napisane przez Seleniti Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Gratuluje

Cytat:

Monija to w środę jak się okaże że 100% dziewczynka u mnie w brzuszku siedzi , to wtedy mogę porobić zdjęcia tych typowo chłopięcych .
Oki to czekamy

01.10.2013 Dwie piękne kreseczki

15.06.2014 - 2850 gram szczęścia - Kacperek
Ja pod sercem Cię nosiłam,
Ja o Twe zdrowie najgoręcej prosiłam.
Jestem przy Tobie od pierwszego grama.
Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama!
monijaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-13, 10:43   #4828
paulka0212
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Seleniti Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Właśnie sobie czekam u dentysty, czeka mnieleczenie kanałowe mam nadzieje, że po nie będzie boleć. w ogóle ludzie tu patrzą się na mnie jak na jakiegoś aliena, jakby nigdy kobiety w ciąży nie widzieli czy co ?

Gratulacje za 6 msc, no i powodzenia u dentysty

Cytat:
Jutro idę na wizytę, dostanę skierowanie i się dowiem na kiedy.

Ale mi się oczy dziś zamykają

03.09.2011 - Szczęśliwa mężatka

24.09.2013 3w1

13.05.2014 Najszczęśliwsza Mama pod słońcem

Zosia 2645g 52cm 10pkt
Ania 2475 50cm 10pkt

paulka0212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-13, 10:45   #4829
justiwi
Wtajemniczenie

GG do justiwi

kasiab a coś takiego?
http://allegro.pl/koszula-nocna-ciaz...848519483.html
wydaje mi się, że "sposób" dostępu do piersi jest tu wygodniejszy niż zabawa z guzikami
Nie patrzyłam na cenę ani rozmiar, chciałam Ci pokazać tylko inną możliwość

Lepiej żałować tego co się zrobilo
justiwi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-13, 10:54   #4830
kasiab91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justiwi Pokaż wiadomość
kasiab a coś takiego?
http://allegro.pl/koszula-nocna-ciaz...848519483.html
wydaje mi się, że "sposób" dostępu do piersi jest tu wygodniejszy niż zabawa z guzikami
Nie patrzyłam na cenę ani rozmiar, chciałam Ci pokazać tylko inną możliwość
Oglądałam ją, ale boję się też, że od tego wyjmowania i chowania cycucha ten materiał się rozciągnie i później nie będzie to zbyt elegancko wyglądało.

A jak to było u Was mamusie przy porodzie. Musialyście mieć swoje koszulki czy te szpitalne dali Wam?
A jak swoje to co najlepiej. Taka długa nie dobra przecież...
MAMA- 03.05.2014

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości