|
|
#31 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: 20+
ja lubię też bardzo wędzonego tuńczyka - ehh znów tuńczyk
![]()
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
kocham łososia z puszki i nie tylko miłością dozgonną
|
|
#33 |
|
Raczkowanie
|
dziś mam straszną ochotę na kawkę z mleczkiem ale mleczka nie można wiec chyba bede musiała cierpieć
![]()
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
dla mnie ostatnio najlepsza jest kawa z matrixem
|
|
#35 |
|
Raczkowanie
|
oooo nie próbowałam a matrixa czekoladowego posiadam
![]() ale dajesz go do kawy rozpuszczalenej?? i czy jako posiłek (całą miarkę) czy dodatek do posiłku (troszeczkę ) ?? |
|
|
|
#36 |
|
Raczkowanie
|
co to matrix?
czemu kawy z mlekiem łączyć nie można? węgle + białko?
Would you die tonight for love? 59 miech!!!! ![]() ![]() _________________________ _________________________ ____ Misja w Zambii!! Pomóż!! Edytowane przez Ecstasy1985 Czas edycji: 2007-05-30 o 14:11 Powód: dopisek |
|
|
|
#37 | |
|
Zakorzenienie
|
ja mam waniliowego
tylko matrixa do wrzątku nie wrzucaj ja mieszam go w odrobinie wody i wlewam do kawy tylko gdyby ten matrix taki słodki nie był Cytat:
matrix to pyszna odzywka białkowa
jest dniem straconym!!! Edytowane przez Rzabba Czas edycji: 2007-05-30 o 22:48 Powód: post pod postem |
|
|
|
|
#38 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a kawki z mlekiem pić nie moge bo tak każe dietka od pingwinka ![]() jestem ciekawa jak ta wanilia smakuje mmmm
Edytowane przez Rzabba Czas edycji: 2007-05-30 o 22:49 Powód: post pod postem |
|
|
|
|
#39 |
|
Raczkowanie
|
no no to ja się przejde do sklepu odżywkowego dzisiaj. własnie mam ten problem że często moja lodówka zawiera same węgle, albo jem ciągle to samo i w pewnym momencie juz mam dość
|
#40 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo duże opakowania mają Bamsia gdybyś chciała to mogę Ci porcyjkę pocztą wysłać na spróbowanie, a chętnie sama bym czekoladki spróbowała
|
|
|
#41 |
|
Raczkowanie
|
Ecstasy ale bez odżywki da sie zyć
(a diabelstwo strasznie drogie) ja ją stosuje bardzo rzadko tylko w trudnych sytuacjach gdy nie mam wyjścia bo zawsze gdy sie da lepiej jeść jedzonko zdrowe ![]() bardzo chętnie oreganko ![]()
Edytowane przez Rzabba Czas edycji: 2007-05-30 o 22:50 Powód: post pod postem |
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
uciekam spamerki na plotki na żywo
buziaki
|
|
|
|
#43 |
|
Raczkowanie
|
pa pa
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
bamsia w dniach jak 3 tydzień mozesz mleko do 250 ml
a dzisiaj to masz ospust, tylko nie presadzaj z ilościa tego mleka w kawie a z tuńczyka w puszcze i jajek to można super kotlety zrobić ![]() poza tym nie powinno sie jeść puszkowanej żywności codziennie
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#45 |
|
Raczkowanie
|
pingwinku a w moim planie 3 tygodnia (ten co Ci wysyłałam) wychodzi mi wiecej mleka niż 250 ml (250 ml rano do płatków owsianych + 2 kawy z mlekiem - muszę zmienić czy może zostać?? - narazie waga spada
)zaraz idę na spacer to może kawka mi z głowy wypadnie ![]() ja uwielbiam kawkę z mlekiem - bez mleka to nawet nie pijam wiec piję tylko 3 razy w tyg
|
|
|
|
#46 |
|
Raczkowanie
|
ok ja śmigam obmacać navi, sprawdze gdzie ona te kalafiory na udach ma
![]() odezwe sie po powrocie i wkleje fotezki obiecane. cmok
|
#47 |
|
Raczkowanie
|
czesc Dwudziestki jesli mozna to ja sie chetnie przylacze, mam 23 staram sie jesc zgodnie z 10PZ, i tez nie jadlam truskawek jeszcze w tym roku, a tunczyk grzecznie lezy i czeka do 18
pozdrowionka ![]() Mysle ze po partonatem Pingwinka osiagniemy niemaly sukces
|
|
|
|
#48 |
|
Wtajemniczenie
|
Wreszczie wątek dla mnie
![]() moje dietkowanie trwa tyle co Baski, już nie liczę nawet. Ostatnio trochę się zapuściłam, ale wracam na dobrą drogę. Już wyspowiadałam się Pingwinkowi i mam nadzieję, że grzeczy zostały odpuszczone ![]() Fajnie, że będzie miejsce, gdzie będziemy mogły sobie plotkować jak 30
|
#49 |
|
Raczkowanie
|
Czesc Kasias21 i oczywiście Aneczko moj Ty aniołku
![]() a ja znów truskawki
|
|
|
|
#50 |
|
Wtajemniczenie
|
No Baśka nareszcie będziemy się miały gdzie wyżywać z naszego dietowego boju
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
hi
i tu jeszcze raz przynoszę Wam koffane moje przeprosiny cieszę się, że okazałyście tyle wyrozumiałości my - stare i doświadczone i nawet te dojrzałe - też mamy prawo do popełniania błędów ![]() przepraszam! ale ja myślę, że może się okazać, że Wam tu lepiej będzie dlatego ośmieliłam się taką wybuchową propozycję rzucić na 30+ jeśli ten pomysł okaże się pomyłką to pamiętajcie, że tamten wątek jest zawsze dla wszystkich otwarty buziaki
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
ale doborowe towarzystwo
![]() oj będzie sie tu działo czekam na te foty Ecstasy
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#53 |
|
sophisticated
|
ja jestem pies na foty i nie odpuszczę, chociaż pewnie przyjdzie na nie poczekać do nocy, znając możliwości plotowe młodych babek
i dziewczynki, bardzo mi przykro, że tak się to skończyło, jako, że czułam się w tamtym wątku jak domownik, to też was przepraszam
|
|
|
|
#54 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pingwin tylko Ty mam nadzieję się rozdwoisz teraz, bo bez Ciebie to my tu ciężko będziemy miały Ale żeby tak nie spamować, mam pytanko. Czy serek chudy można zastąpić półtłustym jeśli BTW się będzie zgadzało? Bom uwięziona na wsi i tu chudych serków nie ma Kupiłam półtłusty i lepszy
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
jak btw sie zgadza to może być nawet tłusty - okazjonalnie
chodzi o to, ze tłuszcze nasycone są niezbyt zdrowe i zazwycxaj zjadamy je w nadmiarze, a brakuje nam NNKT temu jemy chudy ser z oliwą lub orzechami
|
|
|
#56 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i również bardzo mi przykro, że skończyło się wszystko jak się skończyło. I choć próbowałam się doczytać o co tak naprawdę poszło, to nie rozumiemMam nadzieję Brewko, że będziesz wpadać i czasem poplotkujesz z nami. Pozdrawiam
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Mam nadzieję że nie uraziłam ani oreganki ani Navi jak im mówiłam ze głupotki piszą bo są śliczne i zgrabne - nie było moim zamiarem sprawic Wam przykrości tylko uświadomić że naprawdę nie macie się czym aż tak przejmować. Jeżeli odebrałyście to inaczej to również Was bardzo przepraszam, ale ciągle uważam że jesteście śliczne i zgrabne
|
|
|
|
#58 |
|
Raczkowanie
|
Hej
Oooo widzę że wątek rozrasta się w gigantycznym tempie ...smacznego dla pożeraczy tuńczyków i truskawek hehe Buziaki |
|
|
|
#59 |
|
Raczkowanie
|
Truskawkom narazie już dziękuję po dzisiejszym dniu, objadłam się strasznie i
Na wieczór powrócę do mojego ulubonego zielonego groszku
|
|
|
|
#60 |
|
xxyy
|
moge dolaczyc?
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:00.

Kupiłam półtłusty i lepszy
i również bardzo mi przykro, że skończyło się wszystko jak się skończyło. I choć próbowałam się doczytać o co tak naprawdę poszło, to nie rozumiem