Kiedy nowy rok nastanie to dwa lata nam zostanie czyli PM 2016! Cz. 4 :D - Strona 146 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-13, 10:18   #4351
fioleciasto
Zakorzenienie

Dot.: Kiedy nowy rok nastanie to dwa lata nam zostanie czyli PM 2016! Cz. 4 :D

HEJ, pisze z uczelni. Miałam kolo i poszło bardzo źle

Najszczęśliwsza na świecie podwójna mama

2021 :82
2022 :26
fioleciasto jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-13, 10:21   #4352
turkusowapoziomka
ż o n a i d e a l n a

Cytat:
Napisane przez fioleciasto Pokaż wiadomość
Oj ale może akurat zaliczysz

Ja mam jutro i strasznie się nim stresuje zaraz siadam do znowu do nauki
Stary 2014-01-13, 10:24   #4353
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez turkusowapoziomka Pokaż wiadomość
Wow, ale sie nazbierało (u mnie jeszcze wszystko jest do przegadania z tż i rodzicami ale pewnie bez wesela się nie obejdzie ) A zaproszenia już wybraliście w końcu? zamówione?
Ode mnie tylko 40 osob! zamówiłam narazie 4probki i jeszcze musze te fioetowe zamowic co Wam pokazywalam ale jeszcze nie przyszly
Cytat:
Napisane przez Meitsa Pokaż wiadomość
już tyle gości sie narobilo? a dla mnie moje 80 to duzo
No bo to Tzta wszyscy
Cytat:
Napisane przez fioleciasto Pokaż wiadomość
moze nie tak zle
201604261006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-13, 10:26   #4354
201711281122
Konto usunięte

Ja liczę ok. 120-150 osób i uważałam, że to dużo

Jutro mam koło, w środę też i jeszcze zaliczenie ustne
201711281122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-13, 10:27   #4355
turkusowapoziomka
ż o n a i d e a l n a

Cytat:
Napisane przez mysza93 Pokaż wiadomość
Ode mnie tylko 40 osob! zamówiłam narazie 4probki i jeszcze musze te fioetowe zamowic co Wam pokazywalam ale jeszcze nie przyszly
Aaaa okej to dawaj znać na które się zdecydowaliście

Dobra dziewczyny idę 'STOND'
Stary 2014-01-13, 10:47   #4356
agnieszka_2612
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Meitsa Pokaż wiadomość
Oj dziewczyny, u mnie cała noc nieprzespana, bo jeszcze wieczorem jak wczoraj z wami pisałam to jakieś mdłości mnie wzięły po jedzeniu, ale nie wiem co mi zaszkodziło i szlam spać z wielkim bólem głowy, o 23 wcale nie było lepiej, Tż zrobił mi herbaty mietowej i dalej próbowałam spać, ale żołądek tak mi pracował, ze gorączki dostałam, jeszcze koszmar mi sie śnil, ze boazeria z sufitu na głowę nad spada od ulewy (za oknem padało i słyszałam w śnie jak pada) i aż Tż musiał mnie obudził, bo cieżko i szybko oddychalam a ja próbowałam krzyczeć. Potem znowu o 3 sie obudzilam i będę do łazienki i znowu herbata mietowa. W żołądku wszystko stawione i co coś zjadlam, bo byłam glodna to znowu do łazienki i tak do 4 i jeszcze przeze mnie Tż nie mógł spać a o 4.45 wstaje do pracy potem to już bardziej drzemalam niż spalam to tylko na siedząco nie modlilo mnie i głowa mniej bolała, a potem i tak do pracy, ale zakładałam, ze świeże powietrze trochę mnie rozrusza. Teraz mi lepiej tylko spłaca i glodna i zaraz idę spać

Kzb1, gratuluje zareczyn! pięknie prezentuje sie pierscionek na palcu
Ojjj, może się zatrułaś czyms?

---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ----------

Cytat:
Napisane przez aardbei77 Pokaż wiadomość
Ja liczę ok. 120-150 osób i uważałam, że to dużo

Jutro mam koło, w środę też i jeszcze zaliczenie ustne
No dużo u nas tak 85 os, ale pewnie wyjdzie ok 80

---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ----------

Cytat:
Pieskowa Skała (Ojcowski Park Narodowy), tanio 120zł/os, ale się już naczytałam, że jakośc menu pozostawia wiele do życzenia. Inne zamki, pałace to ok. 250-350zł/os, więc podziękuję

Tak, podoba mi się w fiolecie właśnie
też będę obstawiać na ten kolor i wystrój chcę identyczny jak na zdj

---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ----------

Cytat:
Ja jutro ide do ginekologa. I chyba mu nakopie bo ostatnio dał mi takie proszki co NIC nie pomogły na moja infekcje i nie moge sie tego pozbyc. I nie chce mi dac skierowania na badania krwi!

Ale Ci dobrze

o no to gratulacje!

o i Tobie tez gratuluje postepow

moze zadzwon?
A dziękuję
Ech, czemu mnie to nie dziwi... wielu lekarzy nie chce niestety dawać na badania

groszek Co do nie odpisywania o menu... to zadzwoń Bo mi też z kilku nie odp. i dzwoniłam

Próbuję Was nadgonić z czasu weekendu i widzę że dużo tematów się przewinęło
Ja również mam spostrzeżenie takie, że skoro się nie wierzy to po co ślub kościelny? Bo ładnie wygląda? Bezsens.
Co do chrzestnych - mam kontakt średni ale pozytywny chrzestna mieszka 5 domów dalej, ale często wyjeżdża, ale jak mnie widzi to się pyta o ślub Chrzestny w Norwegii ale dzwoni czasami do mnie albo częściej do mamy i też się wypytuje więc jakoś się tam interesują mną. A co do kościoła to nie mam pojęcia jak to u nich wygląda czy chodzą czy nie...
Ja szczerze nie chodzę za czesto - bo mam zajęcia w weekendy więc tak serio to nie mam kiedy bo jak jestem od 8 do 18 na uczelni to ciężko

A temat mi się podoba kognisi : Narzeczonych nam przybywa, dni do ślubu w mig ubywa!

Edytowane przez agnieszka_2612
Czas edycji: 2014-01-13 o 11:09
agnieszka_2612 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-13, 11:24   #4357
Zuziku
Zadomowienie

GG do Zuziku

Meitsa bidulko

Nniee w liceum też nasza babka się rozpływała nad rosja, ale jeśli była tam ostatnio 30lat temu,to wtedy wszędzie było tak samo,natomiast teraz ta różnica jest ogromną.zwłaszcza jak się wyjedzie za Ural,to już całkiem inny świat natomiast literaturą, historia, przyroda i językiem można się zachwycać, niestety ludzie wyobrażają sobie,że to trwa piękna wielka bajkowa mrozna kraina, a w rzeczywistości to jest były związek radziecki,czyli szaro i brzydko :p

A kiedy te targi? Na bym się wybrała, ale 7-8.2. mam zjazd i będę we Wro pewnie od
Piątku do poniedziałku

Wysłane z mojego HTC Desire SV przy użyciu Tapatalka

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-01-13, 11:32   #4358
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
Aaaa okej to dawaj znać na które się zdecydowaliście

Dobra dziewczyny idę 'STOND'
napewno Wam pokaże
Cytat:
Napisane przez agnieszka_2612 Pokaż wiadomość
A dziękuję
Ech, czemu mnie to nie dziwi... wielu lekarzy nie chce niestety dawać na badania

Ja również mam spostrzeżenie takie, że skoro się nie wierzy to po co ślub kościelny? Bo ładnie wygląda? Bezsens.
Co do chrzestnych - mam kontakt średni ale pozytywny chrzestna mieszka 5 domów dalej, ale często wyjeżdża, ale jak mnie widzi to się pyta o ślub Chrzestny w Norwegii ale dzwoni czasami do mnie albo częściej do mamy i też się wypytuje więc jakoś się tam interesują mną. A co do kościoła to nie mam pojęcia jak to u nich wygląda czy chodzą czy nie...
Ja szczerze nie chodzę za czesto - bo mam zajęcia w weekendy więc tak serio to nie mam kiedy bo jak jestem od 8 do 18 na uczelni to ciężko

A temat mi się podoba kognisi : Narzeczonych nam przybywa, dni do ślubu w mig ubywa!
A powinnam się przebadać, ehh.
Ja, przez Tz, zaczelam chodzic do kosciola. Ale do spowiedzi jeszcze mnie nie namowil, chociaz probuje kazdym mozliwym sposobem W wakacje to chodzilismy praktycznie co tydzien
Mi i kognisi i white

Edytowane przez 201604261006
Czas edycji: 2014-01-13 o 11:34
Stary 2014-01-13, 11:41   #4359
agnieszka_2612
Zakorzenienie

Cytat:
napewno Wam pokaże

Ja, przez Tz, zaczelam chodzic do kosciola. Ale do spowiedzi jeszcze mnie nie namowil, chociaz probuje kazdym mozliwym sposobem W wakacje to chodzilismy praktycznie co tydzien
Mi i kognisi i white
Ja u spowiedzi byłam... na wielkanoc.. na BN nie byłam i miałam wyrzuty sumienia że nie poszłam

Orientujecie się czy w takiej zwykłej księgarni lub empiku można kupić np. Magazyn Ślubny (tyle że to jest wielkopolski informator)? Bo sobie przeglądam te co dostalam na targach. one kosztują raptem 2.50 zł i sa co jakiś czas. I tam też są ogloszenia ciekawe (dużo takich co mam ulotek) i są fajne porady. I nie wiem gdzie to można kupić cholera a kupiłabym sobie kilka na przyszły rok... i karta rabatowa tam jest na usługi itp. jeśli akurat ta firma przyjmuje te karty...

Już mam i wiem gdzie można kupić!

Czas edycji: 2014-01-13 o 11:47
Stary 2014-01-13, 11:47   #4360
nniee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Zuziku Pokaż wiadomość
Meitsa bidulko

Nniee w liceum też nasza babka się rozpływała nad rosja, ale jeśli była tam ostatnio 30lat temu,to wtedy wszędzie było tak samo,natomiast teraz ta różnica jest ogromną.zwłaszcza jak się wyjedzie za Ural,to już całkiem inny świat natomiast literaturą, historia, przyroda i językiem można się zachwycać, niestety ludzie wyobrażają sobie,że to trwa piękna wielka bajkowa mrozna kraina, a w rzeczywistości to jest były związek radziecki,czyli szaro i brzydko :p

A kiedy te targi? Na bym się wybrała, ale 7-8.2. mam zjazd i będę we Wro pewnie od
Piątku do poniedziałku

No ale ona tam właśnie jeździ co roku, czasem nawet kilka razy, dlatego mnie dziwi, że się tak nad tym rozpływa, bo właśnie słyszałam mnóstwo innych opinii. Ale ona to w ogóle jest nawiedzona, więc...

Targi są 9.02, niedziela, od 10 do 17
Cytat:
napewno Wam pokaże

Mi i kognisi i white
A u nas to tak dziwnie jest, oboje jesteśmy wierzący, do kościoła chodzimy, ale bez presji Do spowiedzi to wcale, bo pewnych rzeczy nie żałujemy
Stary 2014-01-13, 11:55   #4361
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
Ja u spowiedzi byłam... na wielkanoc.. na BN nie byłam i miałam wyrzuty sumienia że nie poszłam

Orientujecie się czy w takiej zwykłej księgarni lub empiku można kupić np. Magazyn Ślubny (tyle że to jest wielkopolski informator)? Bo sobie przeglądam te co dostalam na targach. one kosztują raptem 2.50 zł i sa co jakiś czas. I tam też są ogloszenia ciekawe (dużo takich co mam ulotek) i są fajne porady. I nie wiem gdzie to można kupić cholera a kupiłabym sobie kilka na przyszły rok... i karta rabatowa tam jest na usługi itp. jeśli akurat ta firma przyjmuje te karty...
Ja już parę dobrych lat nie byłam Tz mówi że mam głupie myslenie
Ja nie mam pojęcia

---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ----------

Cytat:
Napisane przez nniee Pokaż wiadomość
A u nas to tak dziwnie jest, oboje jesteśmy wierzący, do kościoła chodzimy, ale bez presji Do spowiedzi to wcale, bo pewnych rzeczy nie żałujemy
No ja właśnie tez nie chodze bo nie zaluje i Tz twierdzi ze to glupie bo on chodzi
Stary 2014-01-13, 11:58   #4362
201803090921
Konto usunięte

Cytat:
Może być tez tak, że jedna strona jest bardziej wierząca, a drugiej ten temat kolokwialnie mówiąc, "zwisa" Uważam, że można wtedy przychylić się ku tej drugiej stronie; no ale ja mam b.szeroką tolerancję na różne kwestie - pod warunkiem, że nikogo się nie krzywdzi.
201803090921 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-13, 12:00   #4363
lolusl
Japońska rzepa

Ja nie byłam u spowiedzi i komunii od gimnazjum,bo przyznam szczerze,że jak mam się spowiadać ksiedzu,który wyłudza kasę, liczy tylko ile pójdzie na nowego mercedesa, sypia z panią gosposią/nauczycielką, to mi się odechciewa. To zabawne,że np. we Włoszech zupełnie normalna jest tylko spowiedź powszechna, bez spowiedzi w konfesjonale,a konfesjonał jest,jak ktoś chce bardziej pogadać z księdzem,dostać mądrą poradę.Także ja jestem zdania,że spowiedź powszechna jak najbardziej wystarcza i to nie jest jakiś mój wymysł,bo w innych katolickich krajach jest to praktykowane i nikt za komunię po spowiedzi powszechnej piekłem nie grozi.

Dla mnie szczytem szczytów było jak przed I komunią ksiadz nie dał mi rozgrzeszenia za pierwszym razem,bo nie byłam 3 niedziele w kosciele. Dziecko 8 lat, moi rodzice wyjeżdżali wtedy dużo,a ja z nimi, ale ksiadz będzie represjonował za 3 niedziele bez kościoła No skandal!
Gets the same train every time.
’Cause his world is built ’round punctuality,
It never fails.
lolusl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-13, 12:01   #4364
nniee
Zakorzenienie

Cytat:
Ja już parę dobrych lat nie byłam Tz mówi że mam głupie myslenie
Ja nie mam pojęcia

---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ----------

No ja właśnie tez nie chodze bo nie zaluje i Tz twierdzi ze to glupie bo on chodzi
Każdy ma jakieś tam swoje spojrzenie na to
Stary 2014-01-13, 12:05   #4365
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Sziket Pokaż wiadomość
Może być tez tak, że jedna strona jest bardziej wierząca, a drugiej ten temat kolokwialnie mówiąc, "zwisa" Uważam, że można wtedy przychylić się ku tej drugiej stronie; no ale ja mam b.szeroką tolerancję na różne kwestie - pod warunkiem, że nikogo się nie krzywdzi.
No to my możemy pod to podchodzic. Ja wierze ale nie czuje potrzeby chodzenia do kosciola i spowiedzi. Tz bardzo chce ale nie rozumie mnie ze ja tego nie potrzebuje..
Cytat:
Napisane przez lolusl Pokaż wiadomość
Ja nie byłam u spowiedzi i komunii od gimnazjum,bo przyznam szczerze,że jak mam się spowiadać ksiedzu,który wyłudza kasę, liczy tylko ile pójdzie na nowego mercedesa, sypia z panią gosposią/nauczycielką, to mi się odechciewa. To zabawne,że np. we Włoszech zupełnie normalna jest tylko spowiedź powszechna, bez spowiedzi w konfesjonale,a konfesjonał jest,jak ktoś chce bardziej pogadać z księdzem,dostać mądrą poradę.Także ja jestem zdania,że spowiedź powszechna jak najbardziej wystarcza i to nie jest jakiś mój wymysł,bo w innych katolickich krajach jest to praktykowane i nikt za komunię po spowiedzi powszechnej piekłem nie grozi.

Dla mnie szczytem szczytów było jak przed I komunią ksiadz nie dał mi rozgrzeszenia za pierwszym razem,bo nie byłam 3 niedziele w kosciele. Dziecko 8 lat, moi rodzice wyjeżdżali wtedy dużo,a ja z nimi, ale ksiadz będzie represjonował za 3 niedziele bez kościoła No skandal!
Co za ksiądz! Jak mozna 8latce rozgrzeszenia nie dac Ja bardziej nie chodze przez to ze nie zaluje grzechow, wiec po co ta spowiedz
Stary 2014-01-13, 12:10   #4366
lolusl
Japońska rzepa

Cytat:
No to my możemy pod to podchodzic. Ja wierze ale nie czuje potrzeby chodzenia do kosciola i spowiedzi. Tz bardzo chce ale nie rozumie mnie ze ja tego nie potrzebuje..

Co za ksiądz! Jak mozna 8latce rozgrzeszenia nie dac Ja bardziej nie chodze przez to ze nie zaluje grzechow, wiec po co ta spowiedz
No ja wtedy bardzo to przeżyłam,jak to dziecko. Po prostu ksiądz idiota - dlatego księża powinni mieć dzieci,żeby wiedzieć,że dziecko nie decyduje samo za siebie tylko robi to,co każą rodzice
Gets the same train every time.
’Cause his world is built ’round punctuality,
It never fails.
lolusl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-13, 12:11   #4367
Zuziku
Zadomowienie

GG do Zuziku

Nniee to lipa z targami,ale w przyszłym roku na 100% się wybiore a nauczycielka faktycznie szalona,no ale są tacy.znajomy wyjechał tam,gdzie na byłam,na 3-letnia wymianę :sciana: ale dostaje 1700euro miesięcznie i jest zapalonym podróżnikiem,więc oh się tam dobrze czuje

Stary 2014-01-13, 12:21   #4368
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
No ja wtedy bardzo to przeżyłam,jak to dziecko. Po prostu ksiądz idiota - dlatego księża powinni mieć dzieci,żeby wiedzieć,że dziecko nie decyduje samo za siebie tylko robi to,co każą rodzice
Nie dziwie Ci sie. Ja na szczescie sie jeszcze z czyms takim nie spotkalam.
Stary 2014-01-13, 12:31   #4369
smerfetk_a
Żona Gargamel

Cytat:
http://www.salaeuforia.pl/?m=nasza-galeria

byłam tu na jednej imprezie i bardzo mi się podobało! Tylko ja oczywiście jestem dziwna, bo z jednej strony podoba mi się taki nowoczesny styl, a z drugiej chciałabym na zamku.

---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ----------

tak trochę po królewsku
Jaka świetna!

Cytat:
piękna sala!

My będziemy mieć.

Sziket - też śliczna sala
Ta też super!

Widze, że u was popularne są okrągłe stoliki, ja w mojej okolicy jeszcze nigdzie takich nie widziałam a ładnie wyglądają...

Cytat:
Ja chodzilam zawsze na NFZ i bylam zadowolona ale teraz jest inny lekarz i mnie wkurza

marzenie a mamy do proszenia 210 osob + dzieci chyba musze zmienic narzeczonego.

Cytat:

Już mam i wiem gdzie można kupić!
a szukałaś na allegro np?

Cytat:

Ja też uważam to za przedziwny i niezrozumiały zwyczaj. Chodziłam tylko wtedy kiedy musiałam.

Miałam coś podobnego.... Przez 20minut mnie proboszcz ochrzaniał dlaczego nie byłam RAZ na niedzielnej mszy. Gdy mu podałam powód to dalej to samo, miałam niezłą traumę bo miałam jakieś 10 lat, a proboszcz jest dość straszny

smerfetk_a jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-01-13, 12:44   #4370
201604261006
Konto usunięte

To miałyscie przeżycia
Stary 2014-01-13, 13:07   #4371
white_bear
Pani żona :)

Ja dzisiaj rano @ dostałam i jestem nie do życia od rana ;/
Ale za to jak doszłam na uczelnie to się dowiedziałam, że jestem zwolniona z jednego egzaminu czyli jeszcze 5 mi zostało do zaliczenia...

Ale bym sobie sale pooglądała... Gdybym tylko miała czas ;/
Na zawsze MY

white_bear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-13, 13:08   #4372
agnieszka_2612
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez smerfetk_a Pokaż wiadomość
Jaka świetna!

Ta też super!

Widze, że u was popularne są okrągłe stoliki, ja w mojej okolicy jeszcze nigdzie takich nie widziałam a ładnie wyglądają...

a szukałaś na allegro np?

Ja też uważam to za przedziwny i niezrozumiały zwyczaj. Chodziłam tylko wtedy kiedy musiałam.

Miałam coś podobnego.... Przez 20minut mnie proboszcz ochrzaniał dlaczego nie byłam RAZ na niedzielnej mszy. Gdy mu podałam powód to dalej to samo, miałam niezłą traumę bo miałam jakieś 10 lat, a proboszcz jest dość straszny
Ja okrągłych nie będę miała tylko normalne stoły
w Empiku można kupić i nawet w zwykłym kiosku powinny być

Stary 2014-01-13, 13:18   #4373
fioleciasto
Zakorzenienie

hej

Wróciłam niedawno z uczelni, nie poszłam na ostatnie zajęcia, bo jakaś padnięta jestem dzisiaj, a mam jeszcze dużo do roboty.

Najszczęśliwsza na świecie podwójna mama

2021 :82
2022 :26
fioleciasto jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-13, 13:21   #4374
white_bear
Pani żona :)

Kzb planujecie ślub na 2015 czy jednak 2016?
Na zawsze MY

white_bear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-13, 13:42   #4375
Alancia
Zadomowienie

Hejka ale lecicie, nie nadążam

Cytat:
Napisane przez Zuziku Pokaż wiadomość
Alancia syf kiła i mogiła, mniej więcej tak, jak w PL 30 lat temu. kogo stać, leczy się tam prywatnie, ale jak trafisz do państwowego lekarza, to strach się bać - wchodzisz z 1 infekcją, a wychodzisz z trzema. w europejskiej części kraju jest podobnie, ale ludzie bogatsi, to i więcej tych drogich lekarzy, natomiast na końcu świata można znaleźć już tylko właśnie takich, którzy przyczyniają się do tej powszechnej opinii o tragicznym stanie rosyjskiej służby zdrowia. Wg statystyk 0,5-2% mieszkańców kraju jest zarażone wirusem HIV, to jest strasznie wysoka liczba, zwłaszcza w kraju, który uchodzi jednak za europejski. Jedzenie jest często tak złej jakości, że łatwo się zatruć, w stołówkach i barach nikt z obsługi o czystości i BHP nie słyszał, a co dopiero o pilnowaniu świeżości mięsa itd. Ludzie zamiast leczyć zęby, to wstawiają sobie złote, dziewczyny mają pokrzywione nogi z niedożywienia w dzieciństwie i szaleje żółtaczka A i B. Ale to już odeszłam od tematu ginekologa, w każdym razie wyobrażasz sobie, jak bardzo człowiek usiłuje być zdrowym w takich warunkach, bo za nic w świecie nie chcesz tam trafić do szpitala
To rzeczywiście, nie dziwię Ci się wcale.

Cytat:
http://www.salaeuforia.pl/?m=nasza-galeria

byłam tu na jednej imprezie i bardzo mi się podobało! Tylko ja oczywiście jestem dziwna, bo z jednej strony podoba mi się taki nowoczesny styl, a z drugiej chciałabym na zamku.

---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ----------

tak trochę po królewsku
śliczna

Cytat:
Ja chodzilam zawsze na NFZ i bylam zadowolona ale teraz jest inny lekarz i mnie wkurza

marzenie a mamy do proszenia 210 osob + dzieci chyba musze zmienic narzeczonego.
Pocieszę Cię, u mnie będzie to samo albo i jeszcze więcej... oby nie!

Cytat:

Cytat:

niezłe historie.

U mnie też okrągłe stoliki nie są popularne, ale ja bym nie chciała byłam na jednym weselu z okrągłymi stolikami i nie podobało mi się to. Może i ładnie wygląda, ale zdecydowanie wolę tradycyjne podłużne stoły
Alancia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-13, 13:47   #4376
agnieszka_2612
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Alancia Pokaż wiadomość

U mnie też okrągłe stoliki nie są popularne, ale ja bym nie chciała byłam na jednym weselu z okrągłymi stolikami i nie podobało mi się to. Może i ładnie wygląda, ale zdecydowanie wolę tradycyjne podłużne stoły
Tez jestem właśnie zwolenniczką tradycyjnych stołów

A co myślicie o winietkach na stole z imieniem i nazw. gościa?
My na początku chcieliśmy miec wydzielone miejsca na weselu, ale doszliśmy do wniosku że nie będziemy nikomu narzucac miejsca... byłam na weselu kuzynki która miała własnie tak zrobione, niby fajnie gosci usadzili ale nie przemawia to do mnie

Czas edycji: 2014-01-13 o 13:51
Stary 2014-01-13, 13:52   #4377
smerfetk_a
Żona Gargamel

U nas nie ma okrągłych stołów bo zupełnie nieznane jest na weselach podawanie gotowego talerzyka, a półmiski by się nie zmieściły

smerfetk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-13, 13:52   #4378
Alancia
Zadomowienie

Cytat:
Tez jestem właśnie zwolenniczką tradycyjnych stołów
Jakoś tak jest większa integracja między ludźmi tym bardziej u TŻta, gdzie nawet najnajbliższa rodzina to jest już ponad 20 osób zżytych ze sobą, więc nie widziałabym sensu ich rozdzielać na stoliki. Zresztą u mnie też, moi rodzice ze swoim rodzeństwem, ich żonami, mężami - zawsze bawią się razem, więc nie byliby szczęśliwi w takim układzie
Alancia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-13, 14:14   #4379
agnieszka_2612
Zakorzenienie

Cytat:
Jakoś tak jest większa integracja między ludźmi tym bardziej u TŻta, gdzie nawet najnajbliższa rodzina to jest już ponad 20 osób zżytych ze sobą, więc nie widziałabym sensu ich rozdzielać na stoliki. Zresztą u mnie też, moi rodzice ze swoim rodzeństwem, ich żonami, mężami - zawsze bawią się razem, więc nie byliby szczęśliwi w takim układzie
Też mi się to wydaje bez sensu, takie rozdzielanie na "mus"
Bo my początkowo mieliśmy na celu "poznanie" rodziny, bo chcieliśmy gości z mojej rodziny i tż wymieszać (jakoś logicznie) ale zrezygnowaliśmy z tego i każdy niech siada tak jak chce

---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ----------

Cytat:
U nas nie ma okrągłych stołów bo zupełnie nieznane jest na weselach podawanie gotowego talerzyka, a półmiski by się nie zmieściły
U nas są bardzo modne takie stoliki... każda sala do której pisałam to wspominała o mozliwości ustawienia okrągłych stołow.. lub mają na stronie pokazane...

Czas edycji: 2014-01-13 o 14:01
Stary 2014-01-13, 14:18   #4380
nieopisany pierwiastek
Raczkowanie

Ale zapierniczacie dziewczyny!

Cytat:
A ja nie mam dziś weny na wątek

tytuły kognisi jak zawsze najlepsze

Narzeczonych nam przybywa tylko kurcze gdzie ta zima?

Nie mam talentu do rymów
Ten jest super!

Cytat:
Twoje też kocham, bo mnie rozbawiają

Ja bardziej nie lubię dentysty. A u gina, wstyd się przyznać, byłam tylko raz Ale muszę się wybrać znowu, choć ostatnio dość mam już lekarzy, ciągle muszę ich odwiedzać
Ja jeszcze nigdy nie byłam. Wiem, głupie, ale się wstydzę i boję, że coś mi wykryje...

Ja dziś zaliczyłam dwa kolosy, jutro dwa, środa dwa, czwartek jeden, piątek dwa... żyć nie umierać...

I accept you to be no other than yourself. Loving what I know of you, trusting what I do not yet know. With respect, for your integrity and faith in your abiding love for me. In all that life may bring us I pledge my love.
nieopisany pierwiastek jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości