Czy płeć znana czy nieznana już Cię Kocham - Twoja Mama. Mamy V-VI 2014 cz.IV - Strona 163 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-13, 12:34   #4861
niegrzeczna88
Wtajemniczenie

Dot.: Czy płeć znana czy nieznana już Cię Kocham - Twoja Mama. Mamy V-VI 2014 cz.IV

hej
ale naskrobałyście od rana
ale nadrobiłam Was gaduły

u mnie dziś dzień lenia, Igulka właśnie zasnęła więc i ja idę się położyć, odpocząć po obiedzie

dziś tż pierwszy raz poczuł kopniaki Majeczki

wpadnę wieczorem, nie piszcie za dużo

IGA

Maja

niegrzeczna88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-13, 12:38   #4862
Myska0
Zakorzenienie

Dot.: Czy płeć znana czy nieznana już Cię Kocham - Twoja Mama. Mamy V-VI 2014 cz.IV

Cytat:
Napisane przez Nikii89 Pokaż wiadomość
Kasia prosze
Wcześniej była pokazywana różowo-niebieska.. Czy w ogóle są inne kolory? Nie lubię różu... U siebie w biedronce muszę zobaczyć..

20.05.2014 ANIA

27.06.2015 JAŚ

26.01.2018 ZUZIA
Myska0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-13, 12:43   #4863
Nikii89
Zakorzenienie

Myska chyba tylko jest różowa lub niebiesko -różowa.
Stary 2014-01-13, 12:45   #4864
kasian86
Zakorzenienie

GG do kasian86

Ja już po obiadku, zrobiłam naszą ulubioną zupę
Niedługo idziemy na spacer, chociaż pogoda się pogorszyła.

KasiaB ja miałam tą koszulę, była o wiele lepsza niż te takie z żyrafami i innymi zwierzakami
Jeśli chodzi o poród to u mnie dawali koszule, potem też dawali na przebranie, ale ja wolałam swoje a wyprałam je w loveli, tak jak ciuszki Hani

Beatusia no a możesz się ruszać z labo? Bo ja musze tam siedzieć, panie powiedziały, że chodzi o to, żeby organizm cukru nie spalał

Madziuula ja też bym chciała nowy wozek ale musze te żądze pohamować
za ćwiczenia
kasian86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-13, 12:54   #4865
monijaaa
Zadomowienie

Ale mi dzisiaj czas szybko w pracy leci, myslalam ze jest jakas 11 dopiero , a tu juz 14 Pasuje, byle szybciej stąd wyjść

01.10.2013 Dwie piękne kreseczki

15.06.2014 - 2850 gram szczęścia - Kacperek
Ja pod sercem Cię nosiłam,
Ja o Twe zdrowie najgoręcej prosiłam.
Jestem przy Tobie od pierwszego grama.
Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama!
monijaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-13, 12:57   #4866
Carmenaa_88
Zakorzenienie

przed chwillą czytałam historię o podmienianych noworodkach w szpitalu po co ja to głupia czytałam

Pamiętam, że jak mi po porodzie przynieśli Igusia to nie byłam pewna czy jest mój, no ale bransoletka się zgadzała

Igorek ur.4.09.2010

Maja 16.04.2014- 26.04.2014
(na zawsze w moim sercu Aniołku)

Carmenaa_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-13, 13:04   #4867
ilkas
BAN stały

Hej brzuchatki

Uff..ale miałam ciężkie przedpołudnie. Miałam spotkanie z pracy razem z mężem z klientem, bardzo ważnym dla nas klientem. Poszło ok, ale trochę stresu mnie to kosztowało dlatego robię wielkie i głośne uffff.

Idę teraz Was nadrobić troszkę. Chwila relaksu w pracy mi się teraz należy
ilkas jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-01-13, 13:06   #4868
VwVampirka
Zakorzenienie

Ja też mam robala z allegro, tego: http://allegro.pl/rogal-poduszka-do-...790233957.html
Firma "Tyi My". Już kilka razy o nim pisałam ale się powtórzę, jest rewelacyjny! Bardzo wygodnie śpi się na nim przodem do niego, do tego w dzień układam go sobie na kanapie w "U" i mam podparcie pod krzyż i ramiona, jak w najwygodniejszym fotelu, jak sobie leżę, to daję go sobie pod kark. Odkąd go używam, to mniej mnie boli w krzyżu i dużo lepiej sypiam, chociaż w naszym stanie to chyba już nie można się dobrze wyspać... Myślę, że sprawdzi się później jako poduszka do karmienia (już próbowałam ja sobie tak ułożyć) oraz jako podpórka dla maluszka przy nauce siadania (można ją zwinąć w kółko i w środek dać małą). No i jak będzie tym kółkiem, to się też przyda do siadania po nacinaniu krocza (podobno jest z tym problem). Jedyna wada to taka, że prawie nie daje się spać do nij tyłem, bo jednak jest za krótka. Trochę trzeba się pogimnastykować, by ją ułożyć (ma 150 cm, a te z mothercare mają chyba 230cm i trochę inny kształt). No i wypełniona jest kulkami styropianowymi. Na początku trochę mi to przeszkadzało, bo szeleściły, ale szybko się przyzwyczaiłam i nawet mnie już to usypia

Carmena, ja mam wosk z wella. Innych nie testowałam, ale ogólnie to świetnie się nadaje do tych baby hair Ja wygładzam baby hair i połamane strąki, niewiele dłuższe, ale też sterczące

Cytat:
Napisane przez Seleniti Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Dziś wkraczam w 6 miesiąc

Właśnie sobie czekam u dentysty, czeka mnieleczenie kanałowe mam nadzieje, że po nie będzie boleć. w ogóle ludzie tu patrzą się na mnie jak na jakiegoś aliena, jakby nigdy kobiety w ciąży nie widzieli czy co ?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Gratki I jak po wizycie, mam nadzieję, że nie bolało

Cytat:
Co do żył to jak ostatnio byłam na wizycie u gina i położna mierzyła mi ciśnienie to patrzy mi na ręce i mówi „jakie piękne żyły, aż chce się krew pobierać

Cytat:
Kasia prosze
Śliczna ja uwielbiam różowy, ale TŻ niekoniecznie i jak chcę coś różowego dla dzidzi to się buntuje... Ale na mnie różowy to już mu się podoba

“Aby pozbyć się pokusy należy jej po prostu ulec"
Oscar Wilde
VwVampirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-13, 13:07   #4869
Ramona_85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aldrin Pokaż wiadomość
noooo jakie ubranka czemu ja nigdy w lumpku nie mogę nic znaleźć
ja nie chodziłam do lumpków, bo tez nigdy nic nie mogłam znaleźc ciekawego, tylko się denerwowałam, ale teraz jakiś czas temu powiększyli jeden taki średni i naprawdę fajne rzeczy są
choć też juz wydaje mi się, że gorsze przychodzą, bo dzis byłam tuż po dostawie i taki wybór kiepski ładnych, nieporozciąganych na mnie, a wczesniej to zaszłam w środę i jeszcze multum ładnych było

Cytat:
Napisane przez Myska0 Pokaż wiadomość
Szczęściara.. Ciuszki super, zwłaszcza ta pierwsza tunika
ta tunika to własnie najmniej mi pasuje, tylko kolor mi się podobał
za duża jest z przodu, za nisko ta wstawka kolorowa i mi biustonosza pół widać i wisi tak jakoś, ale mąż już mnie pocieszył, mówi, że jak jeszcze przecież przytyję, to będzie akurat

Cytat:
Napisane przez Carmenaa_88 Pokaż wiadomość

Pamiętam, że jak mi po porodzie przynieśli Igusia to nie byłam pewna czy jest mój, no ale bransoletka się zgadzała
Oj, ciężko jest podmienić noworodki, chyba, że ktoś błędnie coś oznaczy na bransoletce mojej siostrze złą datę porodu wpisały dziecku i wyszło, ze w tym dniu, co ona urodziła, nie ma żadnego niemowlaka na sali, ale nazwisko się zgadzało, więc nie było problemów z odnalezieniem swojego
Ramona_85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-13, 13:10   #4870
VwVampirka
Zakorzenienie

A co do koszulek, to ja w paczce z płaszczykiem miałam dwie właśnie takie rozpinane po obu bokach. Powiem, że ja już w nich śpię, zaczęłam jak nie mogłam wciągnąć na brzuch spodni od piżamki, a pod brzuszkiem mnie mocno cisnęło Są bardzo wygodne, nic mnie już nie ciśnie i cyce nie wychodzą... ale poprzednia właścicielka zaszyła do połowy dziurki na guziczki i pewnie dla tego się dobrze trzyma (a rozpiąć dalej się da). Zawsze to jakieś rozwiązanie

Oscar Wilde
Stary 2014-01-13, 13:12   #4871
martuszka0
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez monijaaa Pokaż wiadomość
Ale mi dzisiaj czas szybko w pracy leci, myslalam ze jest jakas 11 dopiero , a tu juz 14 Pasuje, byle szybciej stąd wyjść
Rzeczywiście ja też za niedługo do domku
Cytat:
Napisane przez ilkas Pokaż wiadomość
Hej brzuchatki

Uff..ale miałam ciężkie przedpołudnie. Miałam spotkanie z pracy razem z mężem z klientem, bardzo ważnym dla nas klientem. Poszło ok, ale trochę stresu mnie to kosztowało dlatego robię wielkie i głośne uffff.

Idę teraz Was nadrobić troszkę. Chwila relaksu w pracy mi się teraz należy
dobrze, że już stres masz za sobą

madziula znowu mi głupio, Ty cwiczysz a ja nadal nie mogę się zmotywować
martuszka0 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-01-13, 13:15   #4872
Carmenaa_88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez VwVampirka Pokaż wiadomość

Carmena, ja mam wosk z wella. Innych nie testowałam, ale ogólnie to świetnie się nadaje do tych baby hair Ja wygładzam baby hair i połamane strąki, niewiele dłuższe, ale też sterczące
dzięki Ci wielkie, jak tylko będę w jakiejś drogerii muszę sobie kupić, bo na głowie to mam dosłownie siano jak nigdy z tych baby hairów

Cytat:
Napisane przez Ramona_85 Pokaż wiadomość

Oj, ciężko jest podmienić noworodki, chyba, że ktoś błędnie coś oznaczy na bransoletce mojej siostrze złą datę porodu wpisały dziecku i wyszło, ze w tym dniu, co ona urodziła, nie ma żadnego niemowlaka na sali, ale nazwisko się zgadzało, więc nie było problemów z odnalezieniem swojego
no właśnie...chyba mi pamiętam kazali przeczytać co pisze na bransoletce zanim ją zapięli, no ale kto tam wie czy sobie chorych żartów nie robią i na nowo nie zakładają podmieniając

Igorek ur.4.09.2010

Stary 2014-01-13, 13:21   #4873
kasiab91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasian86 Pokaż wiadomość
Ja już po obiadku, zrobiłam naszą ulubioną zupę
Niedługo idziemy na spacer, chociaż pogoda się pogorszyła.

KasiaB ja miałam tą koszulę, była o wiele lepsza niż te takie z żyrafami i innymi zwierzakami
Jeśli chodzi o poród to u mnie dawali koszule, potem też dawali na przebranie, ale ja wolałam swoje a wyprałam je w loveli, tak jak ciuszki Hani

Beatusia no a możesz się ruszać z labo? Bo ja musze tam siedzieć, panie powiedziały, że chodzi o to, żeby organizm cukru nie spalał

Madziuula ja też bym chciała nowy wozek ale musze te żądze pohamować
za ćwiczenia
No właśnie ta mi się wydała najodpowiedniejsza, bo te żyrafki i małpki przyprawiają mnie o mdłości... Motylki najdelikatniejsze
MAMA- 03.05.2014
http://www.suwaczki.com/tickers/ex2btv73n5x6okj5.png

kasiab91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-13, 13:27   #4874
monijaaa
Zadomowienie

Jutro zaczynam 20 tydzien i tak sobie podzytuje co na roznych stronach pisza i na jednej znalazlam , ze w warunkach domowych mozna uslyszec tetno dzidziusia za pomoca stetoskopu

http://parenting.pl/portal/20-tydzien-ciazy

Stary 2014-01-13, 13:31   #4875
paulka0212
Wtajemniczenie

Cytat:
Kasia prosze
Jaka świetna

Cytat:
Napisane przez kasiab91 Pokaż wiadomość
Ugotowałam sobie bób
Ale bym zjadła

Cytat:
Napisane przez monijaaa Pokaż wiadomość
Jutro zaczynam 20 tydzien i tak sobie podzytuje co na roznych stronach pisza i na jednej znalazlam , ze w warunkach domowych mozna uslyszec tetno dzidziusia za pomoca stetoskopu

http://parenting.pl/portal/20-tydzien-ciazy

Ja słucham codziennie i słyszę tylko plumkanie wód

03.09.2011 - Szczęśliwa mężatka

24.09.2013 3w1

13.05.2014 Najszczęśliwsza Mama pod słońcem

Zosia 2645g 52cm 10pkt
Ania 2475 50cm 10pkt

paulka0212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-13, 13:35   #4876
Myska0
Zakorzenienie

Cytat:
Myska chyba tylko jest różowa lub niebiesko -różowa.
Chociaż za taką cenę to chyba nie ma co nad kolorem wybrzydzać Ciekawe czy u siebie gdzieś znajdę

Cytat:
Napisane przez Ramona_85
ta tunika to własnie najmniej mi pasuje, tylko kolor mi się podobał
za duża jest z przodu, za nisko ta wstawka kolorowa i mi biustonosza pół widać i wisi tak jakoś, ale mąż już mnie pocieszył, mówi, że jak jeszcze przecież przytyję, to będzie akurat
No mi ogólnie kolory i krój się podobają, wiadomo, że jak nie leży dobrze to już gorzej No to Cię sprowadził na ziemię Pewnie później się przyda
A mi mój szanowny małżonek wczoraj powiedział, że taki klocuszek się zrobiłam..

Lecę porobić coś w kuchni, bo Mąż niedługo z pracy wróci, a nic nie zrobione

20.05.2014 ANIA

27.06.2015 JAŚ

26.01.2018 ZUZIA

Edytowane przez Myska0
Czas edycji: 2014-01-13 o 13:36
Myska0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-13, 13:43   #4877
Ramona_85
Zakorzenienie

Cytat:
No mi ogólnie kolory i krój się podobają, wiadomo, że jak nie leży dobrze to już gorzej No to Cię sprowadził na ziemię Pewnie później się przyda
mój to ostatnio do brata takie rzeczy opowiadał, że stwierdziłam, że jemu teraz się bardziej podobam niż wcześniej, jak byłam szczuplejsza
a tak o tym opowiadał z takim erotyzmem, że mi aż głupio się zrobiło, bo szwagra żona to taka chudzinka, nie ma za co złapać, w ciąży przytyła tylko 5-6 kg, więc też była szczuplutka
Stary 2014-01-13, 13:47   #4878
ilkas
BAN stały

Cytat:
Napisane przez MamaKtosia Pokaż wiadomość
Eno widzisz to fajnie, że Ci tylko ciuszków po Mili zostanie. Moja córka też lutówka i też muszę porozgryzać jak wykorzystać grube ciuszki w maju . Jak katar małej? Już ok?
Katar jest, ale jakby mniejszy. Mimo wszystko, rezygnujemy dzisiaj z basenu, bo nie chciałabym żeby się coś z tego rozwinęło. A jak u Was?

Cytat:
Ilkas no właśnie katar jest, bardzo dużo kicha.. ja już nie wiem co robić na razie nie idę do lekarza, wstrzymam się dzień, dwa. Ma być teraz mroźniejsza pogoda to może na zdrowie lepiej..
Też się zastanawiam jak będę ubierać Tosię i moja mama mówi, że nie ma co przesadzać z lekkością ubranek, bo taki dzidziuś nie ma nic tłuszczyku i nawet jak nam jest gorąco to jemu niekoniecznie także nie wiem, wydaje się to sensowne
Ja tak wymyśliłam, że kupię trochę body z długim, trochę z krótkim, kilka par półśpiochów i parę pajaców, żeby jednak coś nowego mieć
Jej..mam nadzieję, że Hani przejdzie i obejdzie się bez lekarza
Co do ubrań to nie wiem co ja "na dół" będę zakładać Leosiowi Spodenki? Jakoś chyba za mały będzie na takie spodenki, spodenki Półśpiochów przy Emilce nie lubiłam tylko teraz nie mam pojęcia dlaczego Może body z długim..i na to śpiochy? Sama już nie wiem...
W domu to pewnie w pajacach będzie jak będzie taki malutki. Gorzej właśnie z wyjściem
ilkas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-13, 13:49   #4879
madziuuula
Zakorzenienie

GG do madziuuula

Cytat:
Napisane przez kasiab91 Pokaż wiadomość
Świetna
Oby byla jeszcze jak ja będę w biedrze
Dziekuję
Moja jest błękitna w te same rózowe kwiatki, niedawno wklejałam, w pt chyba ale nie wiem czy w gąszczu odnajdziesz

Cytat:
przed chwillą czytałam historię o podmienianych noworodkach w szpitalu po co ja to głupia czytałam

Mi Olisia by nie podmienili, bo ma naczyniaka na pół ręki Ciekawe jak Rysiu, ale skoro teraz mała od strony tżta sie urodziła z takim samym to zakładam, że może mieć...

Cytat:
Mój ma równie niedelikatne określenia

Powinnam was zacytować z tymi gratulacjami ćwiczeń Ale ja takie programiki po 10-15 minut robie, potem Olis sie znudzi I ćwiczyłam bo kręgosłup nawala, jeszcze dziś sie nadźwigałam proszek w wózku, no ale na kase, z kasy i do piwnicy musiałam targać 7 kg plus drugie tyle wózek

Co do koszuli, to babcia chciała mi ostatnio kupić coś takiego

ale stówkę kosztuje, a ja więcej ciąż narazie nie widze, więc bez sensu, w poprzedniej bym rozważała choć naprawdę ładne i dobre jakościowo

[COLOR=Green]Nasza wielka miłość na maleńkich nóżkach
Marianek i Rysiu
madziuuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-13, 13:50   #4880
beatusia10
Wtajemniczenie

Cytat:

wiesz co? nie mam pojęcia.. ale w sumie, nawet by mi się nie chciało chodzić takiej głodnej u mnie to wygląda tak, że ja na 8.20 mam wizytę u lekarza i ma mi dać skierowanie na glukozę, a że babki w laboratorium powiedziały, że glukozę mają i mogę przyjść do 9. (lekarz przyjmuje od 8., a ja mam nr 2 ) , więc myślę, że powinnam się wyrobić no bo jak już i tak będę rano w przychodni, to wolę za jednym zamachem wszystko załatwić, a nie w poniedziałek znów zasuwać.. a badania muszę mieć na wtorek do prywatnego lekarza..
beatusia10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-13, 13:51   #4881
Carmenaa_88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziuuula Pokaż wiadomość

ale stówkę kosztuje, a ja więcej ciąż narazie nie widze, więc bez sensu, w poprzedniej bym rozważała choć naprawdę ładne i dobre jakościowo
spodnie na porodówce? chyba, że na potem to okej

Igorek ur.4.09.2010

Stary 2014-01-13, 13:57   #4882
Ramona_85
Zakorzenienie

Cytat:

ładna ta piżama
Stary 2014-01-13, 14:04   #4883
monijaaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez paulka0212 Pokaż wiadomość

Ja słucham codziennie i słyszę tylko plumkanie wód

Buuuu... to głupoty tam pisza ;/

Ale musze sie zaopatrzyc zobacze co u mnie slychac

Cytat:

Powinnam was zacytować z tymi gratulacjami ćwiczeń Ale ja takie programiki po 10-15 minut robie, potem Olis sie znudzi I ćwiczyłam bo kręgosłup nawala, jeszcze dziś sie nadźwigałam proszek w wózku, no ale na kase, z kasy i do piwnicy musiałam targać 7 kg plus drugie tyle wózek

Oszczedzaj sie troszke

Stary 2014-01-13, 14:04   #4884
meniaa94
Wtajemniczenie

Cześć dziewczyny ... chyba raz czy dwa tu na chwilkę zajrzałam i nawet nie mam czasu Was podczytywać
Po prostu żeby w ciąży się jeszcze na nas takie coś zwaliło ... nie mam na nic czasu ... chciałam tylko napisać że żyję i Gabrysia ma się dobrze,kopie bardzo mocno. Dziś udał mi się test z glukozy i smakowało mi to.
W piątek - 17.01.2014 roku mam na 13:00 usg połówkowe ...
Stary 2014-01-13, 14:06   #4885
madziuuula
Zakorzenienie

GG do madziuuula

Cytat:
spodnie na porodówce? chyba, że na potem to okej

Na potem, takiej to bym nawet nie wzieła do szpitala na zmarnowanie
A co do porodu to ja rodziłam w koszulce polo tżta, odpowiednio długa a i miała guziczki na cycki jak co :p Chociaz nie pamiętam ale potem to ta koszula wyfruwała cała do góry, jak maleństwo kładli?

Kasian miałam Cię ochrzanić, że tak późno na te krówki wpadłaś, bo ja potrzebuje prezentów na weekend więc za późno A miałam podpytać Was

[COLOR=Green]Nasza wielka miłość na maleńkich nóżkach
Marianek i Rysiu
madziuuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-13, 14:08   #4886
Ramona_85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meniaa94 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny ... chyba raz czy dwa tu na chwilkę zajrzałam i nawet nie mam czasu Was podczytywać
Po prostu żeby w ciąży się jeszcze na nas takie coś zwaliło ... nie mam na nic czasu ... chciałam tylko napisać że żyję i Gabrysia ma się dobrze,kopie bardzo mocno. Dziś udał mi się test z glukozy i smakowało mi to.
Menia w końcu się odezwałaś
gratuluję ruchów
napisz coś od czasu do czasu
trzymam kciuki za połówkowe
Stary 2014-01-13, 14:14   #4887
Carmenaa_88
Zakorzenienie

Cytat:
Na potem, takiej to bym nawet nie wzieła do szpitala na zmarnowanie
A co do porodu to ja rodziłam w koszulce polo tżta, odpowiednio długa a i miała guziczki na cycki jak co :p Chociaz nie pamiętam ale potem to ta koszula wyfruwała cała do góry, jak maleństwo kładli?
mi zostały po Igusiu 2 koszule także mam spokój były nie używane właściwie, więc się nadają.

---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ----------

pytanie...będzie tu jakiś Ksawier?

Igorek ur.4.09.2010

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-01-13, 14:16   #4888
VwVampirka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meniaa94 Pokaż wiadomość
No to należysz do nielicznych, którym to smakowało... obym też do nich dołączyła Cieszę się, że Z Wami wszystko ok i będę trzymać kciuki za połówkowe

Oscar Wilde
Stary 2014-01-13, 14:19   #4889
Nikii89
Zakorzenienie

Carmena też się tego bałam że mi przyniosą nie moje dziecko, ale jak go zobaczyłam – cały tata to potem nie szło pomylić z innym . No i chyba był wtedy największy na oddziale

Madziula to ta Paulinka (dobrze pamiętam imię ??) też ma naczyniaka?? A to jakieś geny u TŻ w rodzinie że wszyscy mają ??
Fajna piżama, a to przecież możesz chyba na co dzień w niej spać , nie tylko jak jesteś w ciązy czy karmisz.

A właśnie podwójne mamusie co robicie na Dzień Dziadka i Babci?? ja nie mam pomysłu help !!!!
Stary 2014-01-13, 14:20   #4890
VwVampirka
Zakorzenienie

Wiecie, chyba mam zgagę Wcześniej zdarzała mi się tylko po modłach w I trymestrze... wypiłam trochę wody i tylko jest gorzej...

Oscar Wilde
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości