|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2851 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wątek siódmy już nam leci, nie budzimy naszych dzieci :) Mamy IX-X 2012
Cytat:
Starszemu pk prostu zabrałam i po 1 nocy zapomniał.A im jak chciałam zabrać to były protesty i wycie aż sie poddałam ![]() U Was też napadało śniegu przez noc? Kamil dziś poszedl w końcu do przedszkola po 3 tygodniach siedzenia w domu...uffff...jaki spokój ![]() W czwartek ma bal przebierańców a ja nie mam dla niego przebrania ani żadnego pomysłu na nie a nie wiem czy zdążę coś kupić ![]() Oliwia miała dziś mieć kolejne badanie słuchu ale odwołałam bo przeziębiona. Zabieg usunięcia gradówki też przełożyłam bo powinna być 2 tyg zdrowa a jak wiecie nie jest.Nie wiem czy w ogóle będzie miała ten zabieg bo jej to zeszlo została czerwona plamka i tak jakby tyci ropy w środku..
|
|
|
|
|
#2852 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kochane
Nie miałam czasu rano wejść bo była u mnie sąsiadka z synkiem w wieku Zuzi. Dzisiaj listonosz przyniósł worki próżniowe także pakowałam małe ciuszki i się rozczulilam że Zuzia była taka malutka ale mam nadzieję że jeszcze kiedyś przeżyję to jeszcze raz Poza tym Zuzia ani myśli o drzemce.
|
#2853 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2854 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zaraz podam linka ---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- http://allegro.pl/worki-prozniowe-ze...782905833.html
|
|
#2855 |
|
Zadomowienie
|
Ula, to może faktycznie obędzie się bez zabiegu
mam nadzieję, że zejdzie do końcaMaggie, super, że z Kornelcią wszystko ok tak szybko zleciało tyle miesięcy ![]() Lidka, dużo zdrówka dla was wszystkich
Moja miłość - Antek 16.09.2012 Edytowane przez Katiaskaa Czas edycji: 2014-01-13 o 13:06 |
|
|
|
#2856 |
|
Zakorzenienie
|
Oby Oliwka nie musiała mieć tego zabiegu! Trzymam kciuki!
A Kornelcia jaka duża panienka już .
|
|
|
|
#2857 | ||
|
Zadomowienie
|
Lilka spóźnione zyczenia wszystkiego najlepszego!!
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2858 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki dziewczyny za życzenia
![]() Ja dzisiaj ledwo żyję, jakiś rozstrój żołądka mnie dopadł, albo wirus Kinga u babci, bo ja dzisiaj nie dałabym rady
|
|
|
|
#2859 |
|
Zakorzenienie
|
Co jakis czas próbuje do Was tutaj wrocic, ale nie mogę się wbić..
Melka smoczek jeszcze ciągnie.. Próbuje w dzień chować przed Nią, ale nie zawsze mi to wychodzi.. :-/. Noc nie obejdzie się bez dusia, niestety.. Melka ma już 14 zębów, dwie dolne trójki idą powoli.. Miałyśmy już ostatnie szczepienie ;-). Niedługo idziemy obciąć włoski - Melka nie pozwala się dotknąć, nawet spineczki na grzywke zapiac.. Jeżeli chodzi o mówienie to jesteśmy do tylu ;-), bardzo ciężko przechodzą Melci jakiekolwiek ''słowa''.. A jeżeli chodzi o mnie to.. W pracy redukcja etatów, szpital (problemy z jajnikami :-/), noga w gipsie.. Szukam nowej pracy.. Mam wrażenie, że ten rok będzie gorszy niż poprzedni.. Wysłane z mojego MT27i |
|
|
|
#2860 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To skoro Oliwce to zniknęło to może obędzie się bez zabiegu, oby , jeden kłopot mniej. Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2861 |
|
Zakorzenienie
|
Lewek- u mnie nigdy nie może być stabilnie :-/.
A jak tam Meli narzeczony? I Jego braciszek? ![]() Wysłane z mojego MT27i ---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ---------- ![]() Przesyłam Wam zdjęcia Melanii Na pierwszym jest w nocy po przebudzeniu :-P, a na drugim przed chwilka.. Po domowemu ![]() Wysłane z mojego MT27i |
|
|
|
#2862 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A z zabraniem się nie spieszę, sam odrzuci mam nadzieję, już mu się zdarza zasnąć bez.Cytat:
Cytat:
Stroje są w przecenie w Lidlu aktualnie, przynajmniej u mnie. Ej no super jeśli samo zeszło i nie trzeba będzie usuwać. Ale lepiej aby to okulista potwierdził. Cytat:
Cytat:
A Melcia cudna |
|||||
|
|
|
#2863 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Najgorsze, że Kinga mi teraz zasnęła, a już od dawna nie śpi po południu, więc się obawiam, że ja też coś bierze![]() Cytat:
Witaj mam nadzieje, że u Ciebie wszystko się ułoży!
|
||
|
|
|
#2864 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
A Melka super rozczochraniec ![]() Śmiej się śmiej pogadamy za rok u mnie dzis z kolei Hubercik cały dzień stan podgoraczkowy wieczorem miał już 38,3 to dałam w końcu syrop i zasnął w ogóle taki bidulek dziś mi się smęcił po domu,praktycznie cały dzień na jeździku jeżdził.
|
||
|
|
|
#2865 |
|
Zakorzenienie
|
Zdrowka dla dzieciaczkow
!Cold trzymam kciuki aby się poukladalo wszystko A Melcia sliczna! Fabis też smoka używa Nie jakoś ciągle ale go lubi a w nocy po zasnieciu wypluwa .Mąż ma tydz urlopu więc mnie nie będzie zbyt wiele ![]() Wysłane z Xperia Arc za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#2866 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję dziewczynki :-*
Powiedzcie mi.. Jak jest u Was z kolacjami? Mela ma długie zęby na kaszke, kanapki.. W dodatku nie usiedzi na miejscu ani minuty.. Wysłane z mojego MT27i |
|
|
|
#2867 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Ależ mi dzisiaj dzień zleciał nie wiem kiedy Tili nie spała prawi w ogóle w dzień, tylko tyle co w samochodzie jak jechaliśmy na zakupy i padła już o 19 ![]() Była w tesco ale ani widu ani słychu tych dresów jednoczęściowych ![]() Cytat:
muszę w końcu zadzwonić i umówić się ![]() Oby zabieg nie był potrzebny ![]() Cytat:
zdrówkaCytat:
Cytat:
biedactwa Cytat:
u nas kolacje ostatnio "dochodzone" ja siedzę w kuchni a Oti bierze gryza, biegnie na koniec korytarza i wraca, bierze gryza i znowu leci i tak w kółko ![]() a je różnie kaszę manną, drożdżówkę z jogurtem, parówki, naleśnika z serem, twarożek, jajka gotowane
|
|||||
|
|
|
#2868 |
|
Zakorzenienie
|
Colds śliczna Melcia.
Życzę, by wszystko się ułożyło. ![]() Zdrówka dla wszystkich. |
|
|
|
#2869 | ||
|
Zakorzenienie
|
Niektóre z Was pisały kiedyś, że dają maluchom płatki z mlekiem. Jakie płatki dajecie? A mleko, mm czy krowie?
Moje dziecko dzisiaj po raz pierwszy w życiu odmówiło mleka na dobranoc. Byłam w takim szoku, że nie wiedziałam co zrobić. Szybko zrobiłam bez kleiku, ale też be. Ostatecznie zaakceptował tylko banana. Oby to tylko zęby, a nie jakiś wirus, bo ja dzisiaj raz miałam spotkanie twarzą w klapę z kibelkiem. ![]() Colds powodzenia w szukaniu nowej pracy. Melka piękna jak zawsze. Cytat:
Cytat:
|
|
#2870 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba mu ząbki dokuczają, te czwórki nieszczęsne. A na nockę zasnął raptem 20 min temu, bo w dzień się włóczyliśmy i drzemkę uciął sobie dopiero po 16.---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- Colds śliczna Melcia Narzeczony ma się dobrze, choć nerwusek z niego trochę oraz wstydniś. Dziś pojechałam z nim do mojej pracy, przyklejony do mnie siedział pół godziny prawie ani drgnął, dopiero jak dostał paluszka to się trochę rozruszał. A wcześniej byliśmy u moich rodziców, bawił się dziadziem aż ten zdjął koszulę a Misiek w płacz Wrażliwe to moje dziecko Dziewczynki mam ostatnio jakieś dziwne mroczki przed oczami. Dziś mnie tak złapało, że nie wiedziałam co się dzieje, wrażenie jakbym przez dłuższy czas patrzyła w żarówkę. Męczyło mnie z 10 min jak nie dłużej. I to już któryś raz z kolei... Nie wiem czy jest się czym martwić
|
|
|
|
|
#2871 |
|
Wtajemniczenie
|
Melka jaka sliczna !!!!
dziewczyny które szczepiły na pneumokoki od razu, po ukończeniu 2 miesiecy czy teraz nie powinna byc jakas 4 dawka? |
|
|
|
#2872 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękujemy za komplementy :-*!!
Lewek - oj, Slodziak! Melka rzadko kiedy się wstydzi.. Wariatka mała z Niej. Dzik! Ostatnio nawet tak wariowala ze starszymi dziewczynkami, że to One na końcu dostały bure, mimo, iż to Melka je podpuszczala. Wysłane z mojego MT27i |
|
|
|
#2873 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- Cytat:
A po co w pracy bylas? Tak tylko odwiedzić? |
||
|
|
|
#2874 |
|
Zakorzenienie
|
Anesh, czy ja wiem czy zmęczenie. Owszem męczę się byle czym, ale nie czuję się jakoś strasznie przemęczona. W miarę się wysypiam, poza tym nie robię nic jakoś bardzo męczącego, tyle co w domu. No nie wiem...
Miałam dziś auto do dyspozycji to sobie pojechałam pochwalić się Synusiem , fajnie tam czasem zajrzeć. A to z Melani rozbójnik mały rośnie
Edytowane przez Lewek Czas edycji: 2014-01-13 o 22:53 |
|
|
|
#2875 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
faktycznie, rok po ufff to my dopiero w czerwcu bo późno mieliśmy ostatnia dawkę
|
|
|
|
|
#2876 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam koleżankę, która pod koniec ciąży nawet momentami przestawała widzieć, a problem znikł zaraz po porodzie, więc pewnie jej synek naciskał na jakiś nerw.
|
|
#2877 |
|
Zakorzenienie
|
Colds,z całego serca życzę Ci żeby jednak ten rok,ktory dopiero sie zaczął,jednak byl pomyślny
![]() Melcha ślicznota!!! Lewek może to kwestia ciśnienia? Lepiej skonsultuj to z lekarzem tym bardziej że to nie pierwszy raz. Wysłane z mojego ST26i za pomocą Tapatalk 2
|
|
#2878 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
![]() Ja już wstałam po 6 bo mąż wychodził i już mi się nie chce spać. Wróci zjemy śniadanko,pojadę z Zuzią do babci na kawkę a potem mam wychodne Małż zostaje z Zuzką. Jutro szczepienie,3 wkłucia,na samą myśl mam ciarki ale na szczęście ostatnie,potem dopiero jak będzie miała 5 lat. Colds Melcia boska,śliczna dziewczynka. Lewek może warto skonsultować się z lekarzem. Wczoraj zamówiłam fotokalendarz dla babci i dla nas biurkowy ze zdjęciami Zuzi. Nie pisałam Wam,siedzimy w niedzielę w domku,chaos konkretny,zabawki wszędzie,ktoś puka,otwieramy a tu ministranci czy księdza przyjmujemy,tak szybko jeszcze nie sprzątaliśmy
|
#2879 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Boczek śpi, muszę go budzić bo o 10-tej niania przychodzi. |
||
|
|
|
#2880 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
my zawsze wiemy kiedy kolęda bo sołtysowa wie że nie chodzimy do Kościoła to dzwoni wcześniej![]() Hubiś dziś temp nie ma ale jakiś smętny chodzi nosek cały czas zatkany mimo że odciągam i tam nic nie ma![]() Pojade chyba po południu zostawię dzieci dla mamy i poszukam tego stroju na czwartek bo będzie Kamiś smutny że wszystkie dzieci mają a on nie ale ze mnie dupa wołowa tak se zapomnieć!
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:44.

wiem, ze bedzie ciezko, ale chyba im szybciej tym lepiej.
Starszemu pk prostu zabrałam i po 1 nocy zapomniał.A im jak chciałam zabrać to były protesty i wycie aż sie poddałam 

mam nadzieję, że zejdzie do końca

A z zabraniem się nie spieszę, sam odrzuci mam nadzieję, już mu się zdarza zasnąć bez.
Najgorsze, że Kinga mi teraz zasnęła, a już od dawna nie śpi po południu, więc się obawiam, że ja też coś bierze

biedactwa