![]() |
#4591 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sabrina Pilewicz - Torbka ROMA
Moja Santa panna cotta już gotow i podobno 4 już sprzedane i zostały 3. Może we wtorek dostanę już przesyłkę z Santa i Portofino aqua
![]() Edytowane przez sorina Czas edycji: 2014-01-11 o 21:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#4592 |
Raczkowanie
|
Sorina jak dostaniesz swoja aqua Portofino dodaj proszę opinię oraz fotke
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4593 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4594 |
Raczkowanie
|
hihihihi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4595 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4596 |
Raczkowanie
|
w ogole to potrzebowalabym torebki bardziej uniwersalnej ale kolor aqua jest cudny!!!!tylko sie zastanawiam czy te centki sa takie intensywne na torebce :? podoba mi sie Positano...i napalilam sie na nia..ale Roma podobno jest "pakowniejsza" no i bardziej popularna...czyzby tu działał efekt domina??
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4597 |
Rozeznanie
|
Dla mnie wygodniejsze jest Positano, ale też dużo mniej pakowne. Ciężko jest zapakować coś większego i A4 też ciężko wchodzi. Roma jest większa, bardzo pakowna, ale też cięższa i mniej wygodna. Mam aqua kupione latem, cętki są widoczne, ale teraz podobno aqua ma inny odcień. Kolor śliczny, ale moją Modenę aqua użyłam może dwa razy (mało do czego u mnie pasuje). Podsumowując, jeżeli potrzebujesz pojemnej torebki, np. do noszenia laptopa, dokumentów, butów na zmianę, itp. to brałabym Romę, jeżeli nie, to zdecydowanie Positano.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4598 |
Zadomowienie
|
Też czekam z niecierpliwością na moje Positano czarne jak narazie
![]() ![]() Dziewczyny a widziałyście na Instagramie Sabriny nową modello Napoli? ![]()
#4599 | |
PIP.
|
Cytat:
Ja mam z nowej partii i teraz bardziej rownomierna aqua ![]() ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk
![]() ![]() |
![]() |
#4600 |
Zakorzenienie
|
Od dawna śledzę wątek, a w końcu postanowiłam sprawić sobie Modenę
![]() ![]() ![]()
#4601 | |
PIP.
|
Cytat:
![]() pasuje praktycznie do wszystkiego ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4602 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny odebrałam dzisiaj maila od SP, że torebka czeka na mnie od zeszłego tygodnia ( miło co?).
No Nic. Pojechałam. Naszukałam się showroomu jak głupia. ![]() Torebka już na mnie czekała, ale w między czasie wypatrzyłam na ściance wiszącą Santę Fuksję i przepadłam. ![]() Santa tiramisu na przeciwko fuksji prezentowała się na prawdę mizernie. Ten kolor tiramisu nie do końca mi się podoba, jest taki "burawy," "brudny". Może to kwestia oświetlenia, nie wiem. Bardziej podobała mi się już próbka skóry creme brulee. Panna cotta wydawała mi się z kolej za jasna. ![]() Długo nie myślałam i wyszłam z fuksją ![]() Pytałam o nową kolekcję i będzie w okolicy marca czyli pewnie kwiecień. |
![]() ![]() |
![]() |
#4603 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gratuluje fuksji ![]()
![]() |
#4604 |
Zakorzenienie
|
Patrzyłam też na próbkę szarej skóry i nie podoba mi się
![]() Też ta szarość jest taka "brudna", przypomina kolor skóry słonia. ![]() Z dostępnych w showroomie torebek podobały mi się Asti metaliczne. A tak to nic. |
![]() ![]() |
![]() |
#4605 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kusiła mnie kiedyś fuksja..., Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#4606 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam identyczne skojarzenia ![]() Od świąt użytkuję positano tiramisu i powiem Wam, że bardzo fajnie się nosi ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4607 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Najbardziej chyba oddaje ten kolor zdjęcie ze strony SP, gdzie jest Marcelina Zawadzka z szampanem i trzyma Asti i właśnie Santę. To taki intensywny, żywy róż. Fajnie ożywi granat, szarość, czerń, biel. Widziałam przy okazji kolor aqua w Modenie. Ładny, ale taki typowo letni jak dla mnie. Santa tiramisu przy mojej granatowej parce po prostu znikła. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4608 |
Raczkowanie
|
...nie wiem czy to pytanie na miejscu...ale co oznacza okreslenie "showroom"?
Ilios: aqua Roma boska.....ehhhhhh ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4609 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem jak to dosłownie przetłumaczyć, chyba nie ma polskiego określenia (show- pokaz, room - pokój), to takie miejsce, w którym można zobaczyć wystawione torebki czy próbki skór, kupić torebkę na miejscu albo odebrać z zamówienia internetowego.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4610 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Podobnie to wszechobecne "sale" zamiast wyprzedaż czy lunch zamiast 2-gie śniadanie. Gdzie my jesteśmy? Jesteśmy jakąś kolonią amerykańską czy co ![]()
![]() |
#4611 |
Zakorzenienie
|
No nie straszcie mnie, że panna cotta taka jasna będzie bo ja czekam właśnie na swoją
![]() ![]() A jakie kolory metalicznych Asti były? Bo moja siostra właśnie chciała kupić jakąś ale S napisała że kolor Fuksja , pomarańcz, banan , jeans, lilię opraz czarny lakier. Lilię biorę ja ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4612 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4613 |
Zadomowienie
|
Iliosie paczac na Twoje zdjecia mam ochote na ponowny zakup romy haha...ale nie nie moge to nie jest torebka dla mnie
![]()
20.IV.2010 rozpoczecie I FAZY -2kg 25.IV.2010 rozpoczęcie 2 fazy - 4 kg 12.VI.2010 Rozpoczęcie III FAZY 52!!!! I cel I cel osiagniety II cel 50 kg Moj kulinarny blog: http://pomaranczowakuchnia.blogspot.com |
![]() ![]() |
![]() |
#4614 | |
Zakorzenienie
|
To kwestia indywidualna. Mi się akurat nie podoba taki odcień szarości.
Taki brudnawy. Tiramisu w Sancie też nie przypadło mi do gustu. Na pewno nie bez znaczenia było oświetlenie. Jak odbierałam torebkę było już ciemno. ---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ---------- Cytat:
Z metalicznych Asti to było kilka liliowych, atak to standardowe kolory. Oglądałam próbki skór metalicznych, dwie nowe. Ładne, ale raczej takie na wieczór. Marzy mi się Asti czarna lakierowana ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4615 |
Raczkowanie
|
Cosma ..a gdzie oglądałaś???no właśnie się zastanawiałam gdzie są te showroom-y;p?w ogóle ktoś zna jakieś "butiki" lub sklep co maja torebki SP? wolałabym namacalnie zobaczyć produkt żeby wybrać...w końcu tysiak nie chodzi piecho;p
coś blisko zachodniopomorskiego????? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4616 | |
PIP.
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4617 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ul. Foksal 3/5 lok. 12 Warszawa Jest jeszcze pracownia w Raszynie, gdzie ponoć można zobaczyć torebki (nie wiem nie byłam). Showroom to taki "mini" sklepik, w zasadzie małe pomieszczenie -pokój, w którym na ścianie wisi może z kilkanaście toreb z różnych modeli i kolorów. Nie ma tam całej dostępnej kolekcji. ![]() Tych najbardziej chodliwych torebek raczej się nie znajdzie, chyba że jest rezerwacja i torebka na kogoś czeka. Jak ktoś jest z daleka i specjalnie się wybiera do warszawy do showroomu to może być zawiedziony jego ofertą. Z drugiej strony kolory torebek na stronie wyglądają w realu inaczej i jest ryzyko, że kupimy coś, co nam nie podpasuje w rzeczywistości. Pani z showroomu powiedziała mi że sytuacje, że ktoś przyjeżdża po odbiór konkretnej torebki, a wychodzi z inną nie należą do rzadkości. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4618 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i problem jest z kolorem. widziałam na żywo metaliczne kiwi. wow! nie powtórzę tego koloru, ale te metaliczne mnie zaczęły "drażnić". z drugiej strony ja jestem jednak mocno tradycyjnie-elegancka i czarna klasyka byłaby bardziej uniwersalna. Cytat:
![]()
![]() |
#4619 |
Zakorzenienie
|
Sabrina pisała mi że Asti czarny lakier ma na stanie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4620 |
Zakorzenienie
|
A ja czekam na kuriera dziś
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:39.