|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2881 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Moje Panie, to nie żarty - sezon ślubny już otwarty! PM2014 cz.23
A z jakiego regionu jest Kuli?
Co do ślubu w tygodniu - u nas śluby w piątek (w cerkwi) są tak samo często jak w soboty, więc nikogo nie dziwią. I w ciągu ostatnich 3 lat dwa razy mieliśmy problem z weselem. Na pierwsze tż do ostatnich dni nie wiedział czy dostanie wolne (chociaż informował wcześniej), a na drugim ja musiałam wylądować w pracy pomimo wcześniejszego zaklepania wolnego dnia i mogłam tylko na ślub się wyrwać. Więc chcieć to sobie czasami można ... |
![]() ![]() |
![]() |
#2882 | |||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Szkoda, że nie miała takiej aury w sobotę, ale pewnie ja taką będę miała w maju ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2883 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
#2884 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny, któraś dzisiaj pytała o suknie z DDTVN tutaj link może chociaż trochę pomoże
![]()
![]() |
#2885 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
http://twojasuknia.pl/suknia-slubna,...tem,20052.html Ale napewno nie jest to ta sama. Pronovias nie robi jeszcze promocji ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2886 |
Zakorzenienie
|
Kobietki, zaraz będe nadrabiać, ale najpierw obwieszczam, że zaliczka za suknię wpłacona
![]() konto o parę stów lżejsze, ale ![]() moja suknia do model z 2014 roku z kolekcji annais bridal ola la. Model sukni to filipa (i czapka z głowy dla tej, której udałoby się znaleźć zdjęcie katalogowe na internecie ![]() ![]() ![]() Na żywo sukienka stanowi praktycznie połączenie tych dwóch z załącznika: Góra zabudowana, dół lejący jak w pierwszej Plecy zabudowane koronką i takie guziczki, ale jeszcze dłuższe jak w drugiej.
#2887 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2888 |
Zadomowienie
|
pysiu widać, że chcesz tego wesela
![]() nie rezygnuj ze swojego marzenia ! ![]() Opium romantyczny ślub cywilny tylko we 2 to jest to ![]() Aśkun19 one są dostępne najczęściej w małych sklepikach "no name", trzeba poszukać, my zwykle ja kupujemy w rodzinnej miejscowości w prywatnym sklepie i zawsze mają tam modele Pilpola ![]()
#2889 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja jej nie widziałam ![]() Cytat:
![]() --- My god! Wróciłam własnie z treningu - jednym słowem masakra! 3 tygodnie przerwy a pot się ze mnie lał że szok! No i smutno mi bo TŻ pojechał do Olsztyna w delegację na kilka dni i nie zdążyliśmy się nawet pożegnać ![]()
![]() |
#2890 |
Zakorzenienie
|
pysia A nie myśleliście nad tańszym lokalem w sobotę? Bo to, że chcecie czwartkowe wesele, to jasne- nie ma problemu. Naotmiast moja osobista opinia po przejrzeniu dużej ilości ofert hoteli/ restauracji - nie zawsze te najdroższe pakiety all inclusive są najlepsze. Masz ponad 1,5 roku na organizację przyjęcia, być może będzie wymagać to większej elastyczności, większej ilosci czasu na zgranie elementów. Ale może się okazać, że da się w sobotę. I to równie tanio, jak wersja czwartkowa.
rabbitka Boskie baleriny ![]() Sensuall Tak jak mówi Moniczka, też polecę Beauvillon. mojakaren Piękna suknia ![]() ![]() A propos mody ślubnej z Dzień Dobry TVN, podobało mi się zdziwienie pani prowadzącej, ze jak to tak tanio ![]() ![]()
#2891 | ||||
Zakorzenienie
|
Nawet nie wiecie jak żałuję, że nie mogę tu z Wami posiedzieć
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ogółem to chciałabym coś takiego jak miała Czartoryska: |
||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2892 |
Zakorzenienie
|
Anesthesia dziękuję za opinię o butach
![]() Kochana buty znalezione na angielskim e-bay'u, więc nie wiem czy pomogę, ale proszę bardzo ![]() Dziewczyny, zechciałaby jeszcze któraś z Was powiedzieć co myśli o tych butach? ![]() ![]() Kuli zabijesz nas tym wyczekiwaniem na Twoją relację! ![]()
♥ jesteśmy małżeństwem ♥ jestem mamą ![]() Edytowane przez cashmere Czas edycji: 2014-01-13 o 18:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#2893 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2894 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2895 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#2896 |
Zakorzenienie
|
Wpadłam na chwile, ale nadrobilam wsio, moze w czwartek bede miala czas na spokojnie poczytac a nie tak na szybcika. Bylam dzisiaj w biurze podrózy popytac o wycieczki itp. i mozliwe, ze zdecydujemy sie na wyjechac na tydzien na wyspe Korfu :P
To nie to samo co Gran Canaria, ale tez tam jest pieknie i klimatycznie ![]() W srode jade do rodzicow, wiec w czwartek i piatek, objade kosmtyczke, fryzjerke, dowiem sie szczegolowo co do tortu itp ![]() Teraz lece robic golabki mojemu Tz na zapas, bo biedny zostaje sam w domu na pare dni ![]()
#2897 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Dotka90 a kupowałaś ten pharmaceris 5 % czy 10 %? ja mam 5 i tak wklepuje, że cały się wchłania, na razie nic się nie łuszczy :P Nozka, bardzo ciekawa suknia! ja bym w niej wyglądała jak błazen, ale miło popatrzeć na Ciebie ![]() pysia1987 pamiętam, że już kiedyś poruszałyśmy temat Twojego wesela i ja nadal obstaję, że po prostu na niego zasługujesz ![]() Ja natomiast nigdy bym się nie zdecydowała / odważyła brać ślubu w inny dzień niż sobota. Nudziara ze mnie ![]() Lemon_Drop moja suknia powinna być gotowa za jakieś cztery miesiące dopiero ![]() ale pani obiecała mi, że jak tylko ten model ponownie się u nich pojawi to zadzwoni do mnie żebym wpadła pomierzyć i popstrykać foty ![]() cashmere fajne buty ![]() ![]() A mam pytanie: zgłaszałam kandydaturę do klubu jakis tydzień temu do anki i nadal cisza, długo to to się czeka? :P
![]() |
#2898 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2899 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() cashmere mnie jakoś te butki nie przekonują Edytowane przez anannke Czas edycji: 2014-01-13 o 18:42 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2900 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() edit: glupie pytanie ![]() ![]() DZIEWCZYNY KTÓRE SKUSIŁAM OPASKĄ I JEJ NIE DOSTAŁY BARDZO PRZEPRASZAM ![]() ![]()
Edytowane przez swiat_katarzyny Czas edycji: 2014-01-13 o 18:50 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2901 |
Rozeznanie
|
A ja mam nerwa dziś. Mieszkamy z mężem razem od kilku miesięcy, jesteśmy po cywilu ponad pół roku i chciałam żeby szykowanie się i błogosławieństwo odbyło się u nas, w naszym mieszkanku. A moi rodzice oznajmili że tylko i wyłącznie u nich, bo to tradycja że panna z domu rodzinnego "wychodzi". Robimy wesele bez poprawin to moi rodzice stwierdzili że skoro nam jedzenie zostanie po weselu to poprawiny zrobimy u nich w ogrodzie - wynajmą stoły i namiot. Oczywiście nie mogę im zabronić ale tak się cieszyliśmy z mężem że niedziela po ślubie będzie spokojna a tu wychodzi że będę do stołu musiała gościom podawać i myć naczynia bo przecież mamy samej z tym nie zostawię... Wolałabym żebyśmy spotkali się na kawie : moi rodzice, teściowie, rodzeństwo i my. Na spokojnie, bez spiny. A myślałam, że jak sami organizujemy wesele, sami za wszystko płacimy to chociaż będą się liczyć z naszym zdaniem...
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
#2902 |
Rozeznanie
|
ija Super wiadomość odnośnie sali - gratuluję
![]() Waniliova Niech każdy kolejny rok przynosi Ci tylko to, co w życiu najpiękniejsze! Spełnienia marzeń ![]() ![]() Nozka jakie wątpliwości? Piękna sukienka i Ty pięknie w niej wyglądasz! Bardzo mi się podoba ![]() Mogę też prosić o śpiewnik? Opium myślę, że to b. dobry pomysł! Taki romantyczny ślub - tylko we dwoje ![]() Ja też spotkałam się z pytaniem "czy nie lepiej pieniądze na wesele przeznaczyć na inny cel?" Mieszkanie, podroż poślubną itp. Ale oboje z S. bardzo chcemy tego wesela i wiem, że żałowalibyśmy do końca życia, jakby go nie było. Dlatego Pysia, myślę że powinnaś iść za głosem serca! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2903 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mamy białe półsłodkie, czerwone półsłodkie, czerwone półwytrawne. Każde dobre, a stosunek ceny do jakości jest moim zdaniem wręcz genialny. ![]() Do tego moim zdaniem wygląda bardzo elegancko. ![]() Kupowaliśmy w Tesco po 13,50zł za butelkę 1L - trafiła nam się rewelacyjna cena, bo zwykle kosztuje ok. 15 do nawet 18zł. Teraz na dniach widziałam gdzieś promocje (chyba w realu) - dwupaki po 29,99zł, więc też nieźle. ![]()
![]() Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2014-01-13 o 18:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2904 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sama kombinuję z oklejaniem butów cyrkoniami, więc dla mnie bardzo na tak ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2905 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2906 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Ciesz się, że Ci teściowie swoich znajomych nie spraszają, bo NIEKTÓRE tu tak mają ![]() A poważnie to jeszcze kilka miesięcy temu napisałabym Ci: "WALCZ!!", ale... odpoczniecie w poniedziałek, jedzenie się nie zmarnuje, a obstawiam, że na poprawiny w ogrodzie nie przyjdzie zbyt wiele osób ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2907 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2908 |
Zakorzenienie
|
mojakaren, moooniaaaa, anannke dzięki za opinię
![]() swiat_katarzyny pewie że tam link ![]() Ajjj kuszą mnie te buty. Wiem że na szpilce wyglądałyby lepiej, ale ja szukam obcasu tak max 6cm. Boję się że okażą się potwornie sztywnie i niewygodne. Jak pokazałam dla TŻta powiedział żebym dała sobie spokój i kupiła La Body które mam upatrzone (a chcę przyoszczędzić bo "moje" LB kosztują 390zł ![]() ![]()
#2909 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale gdzie tam! Ostatnio teściowa zaprosiła na nasz ślub swoich znajomych, których przez te 7 lat jak jestem z S. nawet na oczy nie widziałam. Oczywiście od razu została uświadomiona, że nie zamierzamy zapraszać obcych ludzi, z którymi kontakt jest bardziej niż sporadyczny... Niby zrozumiała ale i tak się obraziła. Trudno ![]() Nie cytujcie, proszę |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2910 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:36.