![]() |
#10051 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
Do Ciebie mi tęskno
Bez Ciebie mi smutno Kochać nie wolno A zapomnieć trudno My heart strikes only for you-Moje serce bije tylko dla Ciebie You will be mine always-Badz moj na zawsze Love me-kochaj mnie You love me every day and every night-kochaj mnie każdego dnia i każdej nocy I thirst to be with you-Pragnę byc z Tobą You know that-Ty wiesz ze... Dream of you-śnię o Tobie I need you-Potrzebuję Cię I want to you hare-Chcę Cię mieć teraz I want to be you-Chcę być Twoja I think of you-Myslę o Tobie My heart it is necesarry to you-Moje serce należy do Ciebie What can`t to be love?-Dlaczego to nie moze byc milość You will by me-Będziesz mój ~Chciałam poczuć coś niezwykłego w zwykłym pocałunku... ~Śniłam o namiętnych nocach przy pełni księżyca wśród gwiazd... ~Jesteś dla mnie wiecznym światłem które rozjaśnia złe dni ~Jesteś dla mnie ogniem-ogrzać się chce ~Jesteś dla mnie wodą chcę ją pić ~Ty jesteś...I za to Cię Kocham! Miłość szczera nigdy nie umiera A wytrwała i cierpliwa Wytrwa burze i cierpienia I wszelkie nieporozumienia Dwa lata temu róże mi dałeś. Już zapomniałeś? Wtedy listy miłosne pisałeś. Tez zapomniałeś? Te wszystkie dane chwile odleciały Jak motyl odlecialy Jak wiatr odleciały Mam nadzieje ze cos sie spodoba ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10052 |
Rozeznanie
|
*ZamknijcieMnieWDomu ŻebymZnówNieZwiązała Się ZIdiotą boTacyNaMnieLecą!
*się gra się ma<-- choć w Twoim wypadku? <myśli> PRZEGRALEŚ *mam wolną... chwilę! *Oddałabym wieczność, za twój dotyk... *znów napisał "cześć mała", zamiast "witaj gwiazdko" *Widzę jak nieśmiało dotykasz mych ust *Zabiorę Cię właśnie tam gdzie jutra słodki smak .. *Kobieta jak zło - ma tysiąc wcieleń. I w każdym czuje się dobrze *jest ryzyko-jest przyjemność ![]() *W rytmie namiętności... Usta będą błądzić... Gdzieś po drugim ciele. |
![]() ![]() |
![]() |
#10053 |
Zakorzenienie
|
ZŻywychBolesnychGałęzi..U plecioneCiałoMojegoOgrodu ...PłaczePoNocach...
It's really good to hear your voice say my name.. It sounds so sweet.. kto prawdziwie kocha... ten walczy i się nie poddaje... być jak tęcza co sobą nie zajmuje miejsca... "nie jestem zbyt bystra więc będę dobrą żoną" ![]() you are love of my life baby ![]() ![]()
#10054 |
Zakorzenienie
|
Life is a highway... // życie to autostrada..
Despite what you think Im'a be free 'cause Im'a be me... // Wbrew temu co myślisz, będę wolna, bo będę sobą.... wiem, że nic nie wiem ^^ spróbuj widzieć świat pozytywnie ![]() leave me alone, stay out late but don't even call.. // (w dużym uproszczeniu) zostaw mnie samą, nie przychodź i nie waż się dzwonić.. ... is that you? // czy to ty? this man don't love you, what's the matter, baby girl are you blind? // ten facet cię nie kocha, co się dzieje, dziewczyno jesteś ślepa? |
![]() ![]() |
![]() |
#10055 |
Raczkowanie
|
stokrotki w mojej głowie.
Przed nikim czoła nie chylę,odrzucam te chwile...ich nigdy nie było... Ślepa jestem, oślepiona majem. Nic nie wiem, prócz, że pachną bzy. z niektórymi to nie ma nawet o czym poziewać Odejde stad bo chce, bo musze...aniele smierci zabierz ma dusze.. Jesteś podwiniętą rzęsą pod moją powieką PamiętajMnieBoNieBedzieNa sDrugiRaz.. IWażneŻeZostanieWNasChwil aTa... ![]() "MusiszUwierzyćWsiebieBoW iaraCzyniCuda..." Zagubiłam się... Na oknie siedząc i patrząc w niebo.. noc jest zbyt stroma , stroń od takiej nocy "NajchętniejZamknąłbymCię WKlatce BoKochamNaCiebiePatrzeć": ) a miało byc tak pięknie..miało byś sto lat sto lat.. nikt tak pięknie nie mówił że sie boi miłości jak Ty Powiedziała że Bóg dał jej noc... i mój ulubiony...: Nie zabierajcie wszystkich klamek bym mogła wpuszczać sny zwariowane..
![]() |
#10056 |
żona
|
Dziewczyny potrzebuje opisu do takiej sytuacji...
Mój były Tż po tym jak mnie ostatnio widzial na miescie, napisał mi na gadu ze chce sie ze mna spotkac, podobam mu sie na nowo i chciałby sie zamotac... Potrzebuje opisu takiego zeby delikatnie powiedziec ze NIE. Teraz juz nie.. ze kiedys moglo byc dobrze, a teraz jest za późno... |
![]() ![]() |
![]() |
#10057 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie chcę już! Teraz już NIE! Po prostu. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10058 |
Raczkowanie
|
PallitQa może cus takiego:
od [data] stan Twojej duszy to dla mnie przeterminowane uczucie termin spożycia minął dawno temu... bo w tym cały jest ambaras żeby dwoje chciało naraz Za późno na miłość Za wcześnie na starość Za późno na zmiany, za późno na realizację marzeń za późno na miłość? Już za późno na deszcz, za późno na słońce, za późno na dotyk, za późno na słowa, za późno na miłość, za późno na szczęście, za późno na życie... Przecież serce to nie zabawka, że raz sie bawisz, potem wyrzucasz i tak w kółko. póki co to tyle ale jeszcze pomysle...
![]() |
#10059 | ||
żona
|
Cytat:
Cytat:
ehh ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#10060 |
Raczkowanie
|
opis kumpla:
Teraz tylko patrzeć, kiedy ruszy pierwsza parada TELETUBISI ![]() moje: - choć uciekałam, zawsze wracałam z przypływem morza łez
#10061 |
Zakorzenienie
|
"wiszę 4 metry nad podłogą i celuję z pistoletu w byle kogo"
Zdecydowany Stanowczy Zdeterminowany.. Ale Nigdy Zdesperowany Nie dbac o czas, miec wszystko lub nie miec nic ~' ...Czyż dużo potrzeba,żeby znaleść maleńką, żywo odczuwaną prawde... ![]()
#10062 |
Zakorzenienie
|
Próbuję uciec... mam powód...po prostu chcę żyć swoim życiem.
Nic na tym świecie mogłoby być przyjemniejsze niż ty i ja W moich snach zawsze będę widziała cię unoszącego się ponad niebem jak mówiłeś moje imię to smakowało tak słodko w Twoich ustach Coś co masz jest tym czymś czego potrzebuję właśnie teraz pewnego dnia może moje serce do ciebie zadzwoni Pierwsze spotkanie to jak podróż w nieznane
#10063 |
Adwokat diabła
|
Mam tylko Ciebie
Powiedz, że słyszysz Że to nie koniec Już Ciebie nie ma Mam tylko Ciebie Powiedz, że słyszysz Że to nie koniec. Mówi 'kocham' myśli 'precz' Chce wykończyć jego też
![]() |
#10064 |
Raczkowanie
|
niedlugo zlustruja pszczolke Maje czy bzyka we wlasciwy sposob
![]()
![]() |
#10065 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#10066 |
Raczkowanie
|
mój aktualny to :
Teletubiś Tinky Winky gejem - nie on jedyny... ![]()
#10067 |
Zakorzenienie
|
"razem ciężko żyć, osobno źle"
"...słyszę znów mego życia słaby puls..." I'm searching for something but I don't know what is it that's strange/ szukam czegos ale nie wiem co to , to dziwne Miłość to zielony most nad niebieską przepaścią. lecz czasem dziwny głos przed siebie każe biec... ![]() I'm hypnotized by love / jestem zahipnotyzowana miloscia Obojetnie Gdzie Jestem I Co Robie...Zawsze I Wszedzie Myśle O Tobie ![]()
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. ' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10068 |
Zakorzenienie
|
...forever Yours...
![]()
#10069 |
Raczkowanie
|
Z przyczyn technicznych koniec świata chwilowo odwołany.
teraz już wiem że siłe ma ja ![]() Ludzie pragną czasami się rozstawać,by móc tęsknić i czekać taki maly aniolek z takimi duzymi różkami ^^ Moze za bardzo pragne kochac,moze za bardzo być kochaną upadłyAniołSiłJużNieMa,Ni e... potrzebuję przytulenia.. Don't stop moving..canUFellTheMusic? Bunkrów tu nie ma,ale też jest zajefajnie :P ToNieSąCzasyNaJedynąWŻyci uMiłość Kobiety pamiętają pierwszy pocałunek,gdy mężczyźni zapomnieli o ostatnim... ChcęSiłyOgnia..ByStawićOp órŚwiatuKtórymRządziZbrod nia..MiećWiaręWLudzi.. MiłościąNajgorętszęPłonąć JakPochodnia ..AndI'mDancingOnTheRoof. . ChybaŻeITyZapomniszŻeJest eśmyTylkoPrzyjaciółmi.. Ce que femme veut,Dieu le veut.. :P - czego chce kobieta tego chce Bóg You&Me,We used to be together,every day together,always Odpowiedzi czasem przychodzą przeraźliwie długo po pytaniach. NigdyNieWiadomoMówiącOMił ościCzyPierwszaJestOstatn iąCzyOstatniaPierwszą Miłość i uzależnienie chodzą w parze. Pero tú llegaste a mi vida como una luz Sanando las heridas de mi corazón- nie pamietam dokładnie ale coś takiego że: pojawiles sie i to było jak światlo które leczy rany serca.. UwierzWAniołyNawetGdyIchS krzydłaSąCzarne.. bądź przy mnie blisko bo tylko wtedy nie jest mi zimno... "Zemsta najlepiej smakuje na zimno" LeniwieKonsumujeKażdyNowy Dzień JestesDlaMnieWszystkim-WszystkoJestToba Mów do mnie tak bo lubię słów Twoich smak... IChociażCzasPewnieOdmieni KiedyśNas..MówDoMnieTakBo LubieSłówTwoichSmak.. Im więcej Ciebie tym mniejBardziej to czuję niż wiem..JakToJestMożliwe?? And I'll Always Love You.. ![]() GdzieByliśmyJakNasNieByło ? Przyzwyczaić się nie mogę że Cie mam... ![]() Nagle tak cicho zrobiło się w moim świecie bez Ciebie... TeBusque... ![]() Ten,KtoNieKochał,NieWieCo TęsknotaNieWie,CoGorycz, KtoBezMarzeńŚnił.. DlaCiebieMójSzeptGdyBudzi SieDzień.. ..JestemDeszczemCoPadaNaT wojeWłosyINaTwojeRęce RozkołyszRozkołyszRozkoły szJeszczeRaz.. SkończySięToWszystkoWCoWi erzyszDzikiUniesieCięWiat rUpuściCię,UderzyszUfałeś MuTak Są słowa, którymi mozna zranic, i takie do których można się przytulić... ..Nim odeszła od zmysłów on wrócił do niej.. Przez niego więc siebie zabiłaTa co z miłości tańczyła.. YourEyesAreHoldingUpTheSk yYourEyesMakeMeWeak,IDon' tKnowWhy.. "dla twoich oczu podobnych do nieba przed burzą w naszym świecie.." RazemBudowaliśmyToCoTeraz SieNiszczy.. ![]() Tak widziałam CięI chciałam bez słowa Cię znów pocałować Lecz... ;( serce nauczone milczeć, kiedy stanie się cud ChociażWiększymRyzykiemRo dzićSięNiżUmrzecKochamyWc iążZaMałoIStaleZaPóźno DlaCiebieŻycieToKnajpaPor towaDlaMnieOcean,OceanNaK tórymOdkryjemyMiłość.. a on byl dla niej jak młody bóg, żeby on jeszcze kochać mogł Calvadosu cierpki smak znowu w ustach mam... "..i nawet sie nie obejrzał, a miała być jego całym swiatem" Zamykam serce i udaję że nie czuję... "Czy jest jakiś sposob, żebym mogła zostać w Twoich ramionach..?" You only live twice.For yourself and for your dreams.. kocham Cię moimi myślami całymi dniami i nocami życie to szereg natchnionych szaleństw Trzeba tylko umieć je popełniać! szary kotek i czuły mężczyzna to wszystko czego potrzebuje do szczescia ![]()
![]() |
#10070 |
Zakorzenienie
|
dam Ci szczęścia kilogramy
![]() ![]() Życie jest jak rzeka, z jej pradem czas ucieka...nie wiem co mnie czeka "...wtedy kiedy wołasz człowiek zimno Cie olewa..." już tak blisko... a jednak tak daleko... Umieram gdy Ciebie mi brak ...
#10071 |
Przyczajenie
|
![]()
wygrzebałam jeszcze parę opisów,może komuś się spodobają?
Nie ma kobiet niezrozumiałych, są tylko mężczyźni niedomyślni Idź przez życie z podniesionym czołem, a nie z zadartym nosem Dziewczyna jest jak pieniądz - pragnie się wydać Śmiech i kpiny, to niejednokrotnie płacz kobiety Dużo ludzi nie wie, co robić z czasem. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu Przyjaźń po wygaśnięciu miłości to jak dym po pożarze Szczęście podobne jest do motyla - nigdy nie goni za człowiekiem, tylko człowiek za nim. Zdrowy rozsądek to zbiór uprzedzeń nabytych do osiemnastego roku życia Bądźmy wdzięczni idiotom. Gdyby nie oni, reszta nigdy nie osiągnęłaby sukcesu. Rozczarowania trzeba palić, a nie balsamować Daj każdemu dniu szansę stania się najpiękniejszym w całym twoim życiu Odwaga to panowanie nad strachem, a nie brak strachu Nie bądźmy tacy wybredni. Lepiej mieć używane diamenty niż nie mieć ich wcale. Wiadomość o mojej śmierci była przesadą Nigdy się nie tłumacz — przyjaciele tego nie potrzebują, a wrogowie i tak nie uwierzą Po co komu opis???????
#10072 |
Przyczajenie
|
![]()
Ludzie pomóźcie mi. pokłóciłam sie z swoim najlepszym przyjacielem na którym bardzo mi zalezy, moze macie jakies opisy które dały by mu coś do zrozumienia, zeby juz przestał sie gniewac
![]() ![]() ![]()
#10073 |
Zadomowienie
|
wierzysz, ze los połowki sklei
jego uśmiech znów mnie wpycha w nałóg. słonce zamieni w pył.. to co wyśnisz stara miłośc nie rdzewieje ;> odpuszcze nie dam zrobic sie jak ku*wa! pojawiałes siętylko na chwile, uwielbiałes gdy wzrokiem gonilam cie ![]() nie ma szans.. nie jesteś dla niego zbyt dobra żeby został z Tobą w domu kiedy dzwonią koledzy. i nie jesteś dla niego zbyt dobra bynajmniej by otworzył swój umysł a nie tylko sypialnię. nie jesteś dla niego zbyt dobra, owszem- by wcale się nie napić i do domu Cię odwieźć. nie jesteś dla niego zbyt dobra, niezbyt ..by stanął za Tobą kiedy świat jest przeciw. nie jesteś zbyt dobra, nie jesteś wystarczająca pamiętaj by cierpieć z wdziękiem damy wielkiej . powiedz, kiedy ostatnio wykazał inicjatywę ?...(gdy miał trudny wybór między Tobą a piwem?) dałaś swoją miłość, a dostałaś nauczkę. dostałaś to puste słowo, tysiąc historii. pamiętaj, że: 'kocham', 'nie kocham', 'zapomnij'.. dziś mówisz jest podły , ale myślisz o nim i jedyne, czego masz za mało to silnej woli! Wdowa- zbyt dobra part II feministyczne, ale sliczne ![]() jak on mógł nie zauważyć, że skarb odkrył, znalazł różę wśród pokrzyw? to on nie jest zbyt dobry! powiem zapomnij i zostaw - to pętak. zrób to zanim serce pęknie. choć pęka .(cała prawda)
![]() |
#10074 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#10075 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#10076 |
Raczkowanie
|
- jestem na niewidocznym, korzystaj póki możesz ;P
- walczę z powietrzem - może jestem głupia, ale wiem co to miłość - życie idioty to nie bułka z masłem -cuda zdarzają się codziennie. Niektórzy w to nie wierzą, ale to prawda - "lukier miód liryczne cudo" -Jak najlepiej trafić do serca mężczyzny? Nozem przez klatke piersiowa ![]() -Promocja - Zablokuje Dwie Pierwsze Osoby Które Do Mnie Napiszą ![]() - kobieta albo kocha, albo nienawidzi trzeciej ewentualności nie ma - Prostytutka to zawód ... ku**a to charakte" - <------- o matko! co to sloneczko robi za ta chmurka?? to gg jest zboczone! - sa takie dni kiedy czlowiek przytulilby sie nawet do jeza -trudno byc nikim, dla kogos, kto jest dla ciebie wszystkim - Życia nie mierzy się w oddechach,tylko w chwilach,które zapierają dech w piersiach -w niebie mnie nie chcą bo je zrujnuję, a w piekle bo nim zawładnę...
Jeśli nie jesteś Mój, to dlaczego Twe serce odpowiada na moje wołanie? Jeśli nie jestem dla Ciebie stworzona, to dlaczego serce mówi mi, że jestem? Jeśli nie jesteś dla mnie, to dlaczego marzę o Tobie jak o Księciu z bajki? |
![]() ![]() |
![]() |
#10077 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]()
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. ' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10078 |
Raczkowanie
|
aaaaaaa dziękuje, bardzo mi miło z tego powodu
Jeśli nie jesteś Mój, to dlaczego Twe serce odpowiada na moje wołanie? Jeśli nie jestem dla Ciebie stworzona, to dlaczego serce mówi mi, że jestem? Jeśli nie jesteś dla mnie, to dlaczego marzę o Tobie jak o Księciu z bajki? |
![]() ![]() |
![]() |
#10079 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#10080 |
Przyczajenie
|
![]()
pozwoliłam sobie skrasc !!jak dla mnie rewelka!!:hahaha:
potrzebuja opis dla mojego mezusia którego koffffam szalenie taki zeby jak załączy swoje gg to zeby mu sie bardzo miło zrobiło.pilssss dajcie jakiegos pomysła!!!
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:32.