![]() |
#151 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Bracia Cugowscy
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Mary Jane" uwielbiam, cudna piosenka. A "Tokio" nie znam. ![]()
![]() |
![]() |
#152 |
Zakorzenienie
|
Bracia na koncertach są super
![]() U mnie grali ponad godzinę. Gardło sobie zdarłam równo i na następny dzień trochę bolało i miałam zakwasy ![]() Nową piosenkę zaśpiewali publicznie po raz pierwszy (tak bynajmniej Piotrek powiedział ![]()
![]() |
#153 |
Zakorzenienie
|
Tokio jest piosenka zespołu Deep Purple. A zagrali ten utwór bo Wojtek lubi tę kapelę.
Zarówno w ich wykonaniu jak i w orginale super jest ta piosenka. ![]() mam pioseneczkę Jeszcze Raz podzielę się jaby ktoś chciał
"Sto wiorst nie droga, sto rubli nie pieniądz, sto gram nie wódka." To, jak ja widzę świat i jak go opisuję, niekoniecznie pokrywa się z tym, jak go widzą inni Biorę życie na wesoło i biegam po ścianie jak zające po polanie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Zakorzenienie
|
nie mogłam się powstrzymac od niewklejenia tych zdjęć...bo ja je widziałam po raz pierwszy...
"Sto wiorst nie droga, sto rubli nie pieniądz, sto gram nie wódka." To, jak ja widzę świat i jak go opisuję, niekoniecznie pokrywa się z tym, jak go widzą inni Biorę życie na wesoło i biegam po ścianie jak zające po polanie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Rozeznanie
|
świetne fotki
![]()
![]() |
#156 |
Zakorzenienie
|
podobało sie Wam wczorajsze wykonanie braci " Łatwopalnych "
![]()
![]() |
![]() |
#157 |
Zakorzenienie
|
a gdzie oni to śpiewali?
![]() edit: już wiem, jabileusz jacka cygana. na szczęscie już jest na youtube: http://www.youtube.com/watch?v=J0dlDNxc-R4 ![]() ![]() Edytowane przez darkdot Czas edycji: 2007-06-11 o 16:38 Powód: zjadłam i |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
Zakorzenienie
|
Dzięki za linka.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#159 |
Rozeznanie
|
Już też się wystraszyłam, że coś przegapiłam bezpowrotnie...
![]() Rzeczywiście w sobotę dali czadu, zagrali jak zawsze super i zgarnęli wszystko!! "jestem zwycięzcą, jestem zwycięzcą..." ![]()
![]() |
#160 |
Raczkowanie
|
A ja ich widziałam na Top Trendy. Nie porywają, są słabi wokalnie... Umieją wyciągnac pewne dźwięki a'la ojciec... Niesłusznie wygrali TT
![]() |
#161 |
Zakorzenienie
|
Top Trendy nie oglądałam, ale fajnie, że zgarneli jakieś nagrody. Piosenkę "łatwopalni" własnie słucham i...podoba mi się, ale...no własnie Ale mam wrażenie, że Piotr śpiewa od niechcenia i że stac go na więcej, ale może mi sie tylko wydaje
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#162 |
Raczkowanie
|
![]()
Spiewali od niechcenia, bo wstali dopiero o 15....zresztą mięli powody
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Zakorzenienie
|
a ja właśnie sobie słucham Cugowskich
![]() Najbardziej lubię "Jaskółkę" w ich wydaniu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#164 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja osobiście ich lubię i cenię. Koncert TT widziałam, osobiście bardziej podobała mi się ta pierwsza piosenka - cover "Dogmen" bodajże, ta ich nowa piosenka mimo iż nawet fajna dla mnie zbyt łagodna. myślałam, że nagrają cos ostrzejszego ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#165 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() chociaż kocham ich całą "artystyczną częścią" swojej duszy i pewnie nie jestem zbyt obiektywna, to rzeczywiście mogłoby być trochę ostrzej... ![]()
![]() |
![]() |
#166 |
Rozeznanie
|
Czy ogląda ktoś dzisiaj Opole??
Fajnie by było, gdyby dzisiaj znów zgarnęli główną nagrodę... ![]()
![]() |
#167 |
Zakorzenienie
|
Kto widział opolski występ?
![]() ![]() ![]() W sumie z tych dziesięciu wykonawców/zespołów to oni się chyba najlepiej prezentowali (ale ja nieobiektywna chyba jestem ![]() O, Bonheur, wyprzedziłaś mnie ![]() ![]() A niech zgarną tę nagrodę, bo w tym towarzystwie dużej konkurencji nie mają ![]()
![]() |
#168 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() byli najlepsi!!! ![]()
![]() |
![]() |
#169 |
Zakorzenienie
|
Ale ale (pozowolę sobie coś dodać - a propos dodawania, cóż za oczyszczająca
![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#170 |
Rozeznanie
|
Też już o tym pisałam, chyba dwa posty wcześniej. Ale na ich usprawiedliwienie muszę DODAć (
![]() ![]() Tak się chyba chcą wypromować troszeczkę, więc im wybaczam...
![]() |
#171 |
Zakorzenienie
|
No tak, to moja spostrzegawczość
![]() ![]() A oglądasz debiuty? ![]() ![]() ![]() ![]() No ale temat nie o tym. ![]() ![]() ![]()
![]() |
#172 |
Raczkowanie
|
Rzeczywiście występy debiutantów na dość niskim poziomie, nie popisali się. Ale i tak cieszę się, bo Bracia zajęli II miejsce. Dodam, że pozostałe dwa otrzymali przyjaciele Braci, czyli Pati i Maciek Wielka rockowa trójca...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Zakorzenienie
|
Wolałam jednak Braci od Patrycji, ale co tam
![]()
![]() |
#174 |
Zakorzenienie
|
No to chwila odemnie:
posłuchałam jeszcze raz "Łatwopalnych" i troche zmieniam zdanie. Fajne wykonanie ![]() Opole ogladałam, ale tylko premiery...wiadomo dlaczego. Fajnie, że zajeli drugie miejsce. Patrycja może nie jest SUPER wokalistka i nie ma CUDNYCH piosenek, ale chyba jej sie należało to pierwsze miejsce. A i tak Braci wole. Gdybyscie usłyszeli piosenke "Jeszcze raz" na Kieleckim koncercie tobyscie prawdopodobnie zmienili zdanie. Rockowo, z mocnym głosem poprostu super. A w Opolu słabiej to wyszło. Choc fajnie, że Wojtek wtracał swoje trzy grosze wokalnie.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Rozeznanie
|
Trochę szkoda, że nie pierwsze miejsce, ale dobre i to, przynajmniej mają szansę się pokazać, a to też się liczy...
W Poznaniu na koncercie też grali "Jeszcze raz" i też było całkiem fajnie i z pewnością mocniej... ![]()
![]() |
#176 |
Zakorzenienie
|
Może specjalnie taką lżejszą wersję zaprezentowali, żeby do...hmmm... szerszej publiczności dotrzeć?
![]() ![]() ![]()
![]() |
#177 |
Zakorzenienie
|
piosenka 'jeszcze raz' moze rzeczywicie nieco zalatuje komercja mimo wszystko jest swietna, piotrek ma niesamowity glos i przyciaga jak magnes, swietny facet
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#178 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
też tak myśle, nie da się ukryć, że na tego typu konkursach im bliżej POPpapki tym większe ma się szanse...
![]() |
![]() |
#179 |
Rozeznanie
|
absolutnie....
![]() i jak słodko ten bukiet łapał... ![]()
![]() |
#180 |
Zakorzenienie
|
przyznaję się. nie dotrwałam do ogłoszenia wyników... zmógł mnie sen i przede wszystkim usypiające, nudne (IMO) debiuty.
![]() ![]() Co do Braci - dobre i te 2 miejsce, a jak i bukiety leciały na scenę to w ogóle super ![]() ![]() ![]() A co do głosu Piotrkowego - nie będę się już powtarzać ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:15.