|
|||||||
| Notka |
|
| Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4111 | |
|
kosmita jakiś normalnie
|
Dot.: Zakupy w Sephorze, Douglasie i innych vol. IX.
Cytat:
Aw tle nowe emu? ![]()
|
|
|
#4112 |
|
PIP.
|
![]() ---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ---------- ja sie jakos consom opieralam dlugo, na kims spoko, ale siebie w nich nie widzialam az tu nagle te wpadly mi w oko i sie zakochalam
|
|
#4113 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuje ![]() Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk ---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ---------- Cytat:
Tez planuje zakup emu ![]() Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk ---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ---------- Cytat:
Super są ![]() Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
|
|
#4114 | |
|
PIP.
|
Cytat:
obecnie najlepsza cena w necie na stingery [tzn mam na mysli wiarygodny sklep, a nie sciemowate pseudo sklepy z oferta na emu high za 200 zl ]darmowy kurier i zwrot jakby cos nie pasowalo tylko juz dosc przebrane rozmiary - mega sie ciesze, ze moje zamowilam w piatek, wczoraj rano kumpela chciala klikac i z tego koloru zostaly juz tylko jakies wielkieeeee
|
|
|
#4115 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny czy ten tusz chanel volume jest w sephorze?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4116 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
W TBS promocja na kremy do rąk 100 ml (info z FB)https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater
w wolnej chwili http://allmybeautyworld.blogspot.com/ Edytowane przez Młoda86 Czas edycji: 2014-01-14 o 12:25 |
||
|
|
|
#4117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a rękawiczki smartfonowe koleżanka sobie zamawiala przed świętami na allegro takie z nitką wplecioną w całość (nie z naszywkami na końcu palca) i też fajnie działały
|
|
#4118 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny ze Śląska, w Katowicach na ulicy Stawowej likwidują Douglasa i cały asortyment -50%. Może komuś się przyda
|
|
|
|
#4119 |
|
Zakorzenienie
|
super oferta, szkoda że mam daleko
|
|
|
|
#4120 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4121 |
|
Rozeznanie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;44601669]Przydalyby mi sie takie.[/QUOTE]
Widziałam w którejś sieciówce, przy kasie były,ale nie pamietam dokladnie czy to w Esprit, Mohito czy Wittchen |
|
|
|
#4122 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ciągle się zacina.TZ miał wersję dotykową, był zadowolony, no ale jednak do netu to nadal za mały wyświetlacz. Dziękuję Tak, to będzie moje pierwsze (pierwsza ).Ale fajne, uwielbiam ćwieki na butach sportowych
|
|
#4123 |
|
Zadomowienie
|
Próbowalam sie obfocić w Sugarbomb, ale cos mi aparat zjada kolor
|
#4124 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A ten francuz to ciemnowłosy był? [1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;44601669]Przydalyby mi sie takie.[/QUOTE] Wczoraj testowałam je idąc do lekarza i w sumie było ok, nawet mogłam korzystać z fejsbukowego messengera na niezbyt dużym ekranie ajfona, także sądzę, że się przydadzą. Choć takie stricte zimowe grube z polarem w środku też mam, są mega ciepłe, ale z telefonu sobie nie pokorzystam
|
|
#4125 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Dziękuję slicznie
Nie tak do końća zjadł, bo jednak widac ![]() Tobie pasuje swietnie ten kolorek Ja go dzisiaj macałam i mnie niestety nie pasował
|
#4126 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Teraz rozwazam Coraliste, ale nie wiem, czy nie jest blizniaczo podobny. No i wyczerpalam limit 300 zl na styczen, wiec czekam na luty ![]() ![]() Wysyłane z mojego GT-I5510 za pomocą Tapatalk 2
|
|
#4127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja mam w tym roku takiego pecha na internetowych wyprzedażach, że szok
|
|
#4128 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4129 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Bo dzisiaj jak sobie machnełąm, to musiałam rozcierać pracowicie, inaczej bylabym coś a la matrioszka
|
|
#4130 |
|
Raczkowanie
|
Cori oczywiście jak nałożysz od serca to tak
szczególnie osoby z jasną cerą. Dla mnie to on coś ala różo-bronzer wychodzi.
|
|
|
|
#4131 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Generalnie mam srylion rózy maca, ale ta niepozorna Melba mocna jest ![]() U mnie jako typowy róż idzie.
|
|
#4132 |
|
Konto usunięte
|
A ja kupiłam dzisiaj w Sephorze końcu tę puszkę Benefit. Dostałam 2 próbki podkładu Lancome. No i panie mnie obskakiwały, ja nie wiem czy te krakowskie S. są jakieś inne, czy po prostu po wielu skargach coś się zmieniło
|
|
|
|
#4133 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem!
![]() niestety dzisiaj coś mam małego peszka (nawet numerek od szatni dostałam 13), pierw essiak zlazł mi z paznokci (a wczoraj malowałam!), a później w Lilou okazało się, że mają za mało perełek do mojej bransoletki! i taki oto sposobem spędziłam na tworzeniu nowego cuda z 20 min, a i tak okazało się, że kiszka z tego
|
|
#4134 | ||
|
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
, czyli mają dla mnie paluchy za długie (Tchibo pobiło rekord - 1/3 palca rękawiczki zwisała smętnie z moich palcówto może nie robić zlotu u francuza, bo się chłop całkiem wystraszy i interes zwinie ![]() ---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ---------- ja tam nijakiej wiochy nie widzę, kolor dla Ciebie bardzo dobry ---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ---------- Cytat:
![]() przprszm, nie mogłam się powstrzymać a serio - wpadł mi w oczy jeden esiak, coś z DJ w tytule, taki niby jagodowo-mleczny, jak koktail z miażdżącą przewagą jagód ale swatche były jakieś różne, to pokombinowałam, żeby w dziennym zobaczyć i i dobrze, bo po doświadczeniu (słaba trwałość) esiakom nie ufam i mam o jedno, niepewne w używaniu chciejstwo mniej
|
|
|
#4135 |
|
Konto usunięte
|
Skonczyly sie dzis moje aukcje na Allegro. Sprzedalam tylko kilka rzeczy z kilkunastu. Jedne perfumy obserwowalo 7 osob, ale nikt nie kupil. Fascynuje mnie to
. Po kiedy grzyba obserwowac skoro sie nie ma zamiaru kupic.A te maile? Jedna kobieta zapytala gdzie kupilam kosmetyk. Odpisalam grzecznie, ze w Douglasie. Ona wtedy zapytala "w ktorym?" . Moimi ulubionymi mailami od potencjalnych kupujacych byly i tak te, ktore wyrazaly chec zobaczenia zdjecia paragonu z zakupu .Jutro bede znow wystawiac ten caly kram. Doloze troche lakierow. Chyba juz dzisiaj zatem powinnam sie za poszukiwanie paragonow brac .
|
|
|
|
#4136 |
|
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;44608493]Skonczyly sie dzis moje aukcje na Allegro. Sprzedalam tylko kilka rzeczy z kilkunastu. Jedne perfumy obserwowalo 7 osob, ale nikt nie kupil. Fascynuje mnie to
. Po kiedy grzyba obserwowac skoro sie nie ma zamiaru kupic.A te maile? Jedna kobieta zapytala gdzie kupilam kosmetyk. Odpisalam grzecznie, ze w Douglasie. Ona wtedy zapytala "w ktorym?" . Moimi ulubionymi mailami od potencjalnych kupujacych byly i tak te, ktore wyrazaly chec zobaczenia zdjecia paragonu z zakupu .Jutro bede znow wystawiac ten caly kram. Doloze troche lakierow. Chyba juz dzisiaj zatem powinnam sie za poszukiwanie paragonow brac .[/QUOTE]O ile pytanie w którym Douglasie kupiłaś było trochę dziwne, to osobom chętnym do wglądu w paragon się nie dziwię. Po 1 sprawdzają, czy to oryginał, po 2 czy rzeczywiście robisz superokazję Trzymam kciuki, żeby Ci się wszystko ładnie sprzedało. Sama będę niebawem wystawiać swój mały kramik
|
|
|
|
#4137 |
|
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;44608493]Skonczyly sie dzis moje aukcje na Allegro. Sprzedalam tylko kilka rzeczy z kilkunastu. Jedne perfumy obserwowalo 7 osob, ale nikt nie kupil. Fascynuje mnie to
. Po kiedy grzyba obserwowac skoro sie nie ma zamiaru kupic.[/QUOTE] ależ to jest zrozumiałe. ktoś ma chęci zakupić przedmiot, a później zapomina ;-)i mnie się to zdarzało. nie ma co się dziwić, że ludzie są nieufni. coraz więcej podróbek na allegro. zgłoszeń oszustwa to już policjanci nie chcą przyjmować. ja akurat jutro wybieram się na komisariat w takiej kwestii.... będzie zabawnie ![]() mojej przyjaciółce włamano się na konto allegro, wystawiono laptopa z niego. o dziwo poszedł w przeciągu kilku godzin za 1500 zł... gdzie takie rzeczy trzeba nieraz po kilka razy wystawiać.. policjant nie chciał przyjąć zgłoszenia w ogóle. tłumaczył się, że "przełożony go wyśmieje i każe mu się zająć tym osobiście". moja rada była taka, aby ona była nieugięta i stawić się następnego dnia, od razu do przełożonego. i jeszcze skargę złożyć na tego policjanta. przecież policja ma zasrany obowiązek przyjmować takie zgłoszenia... |
|
|
|
#4138 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
.Dobra, wylalam swoje zale i juz mi lepiej .
|
|
|
|
|
#4139 |
|
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;44608860]Uwagi o "superokazji" nie rozumiem. Moglam kosmetyk od kogos dostac, ukrasc, moglam znalezc go na ulicy. Gdzie moglam, tam na aukcji sklepowe ceny podalam. Poza tym na aukcjach podalam tez kody. Wystarczy kod, aby sprawdzic oryginalnosc kosmetykow. Pytanie o paragon nie ma dla mnie zadnego logicznego uzasadnienia i jest po prostu glupie. Tym bardziej, ze paragony dla potomnych trzymam tylko po sprzecie i ubraniach. Jakbym miala jeszcze paragony po kosmeykach trzymac, to musialabym chyba na nie osobny pokoj przeznaczyc
.Dobra, wylalam swoje zale i juz mi lepiej .[/QUOTE]Nie wiem, starałam się zrozumieć ludzi. Może Ci nie wierzą w cenę wyjściową podaną na aukcji? Ja tam jak już o coś pytam na allegro to raczej o lepsze zdjęcia produktów a nie o paragony
|
|
|
|
#4140 |
|
kosmita jakiś normalnie
|
. Po kiedy grzyba obserwowac skoro sie nie ma zamiaru kupic.A te maile? Jedna kobieta zapytala gdzie kupilam kosmetyk. Odpisalam grzecznie, ze w Douglasie. Ona wtedy zapytala "w ktorym?" . Moimi ulubionymi mailami od potencjalnych kupujacych byly i tak te, ktore wyrazaly chec zobaczenia zdjecia paragonu z zakupu .Jutro bede znow wystawiac ten caly kram. Doloze troche lakierow. Chyba juz dzisiaj zatem powinnam sie za poszukiwanie paragonow brac .[/QUOTE]przepraszam James, ale w czym problem? Kupujący ma wydać swoje pieniadze, często naprawdę ciężko zarobione, u kompletnie mu nieznanej osoby, na podstawie zdjęcia i opisu, jaki Sprzedający, czyli Ty podaje. Ty aukcje przygotowaałaś starannie, ale wg własnych wyobrażeń, jak to należy zrobić. A Kupujący mają święte prawo oczekiwać innych/bardziej szczegółowych informacji. Jak to w handlu i w życiu Więc raczej nie jest dziwne, ze mogą pytać o najrozmaitsze rzeczy, to Twój klient i należy go obsłużyć starannie i uprzejmie, tak samo jak Ty np. oczekujesz uprzejmiej i kompetentnej obsługi w sklepach (a często masz wszak zastrzeżenia ) - kiedy sprzedajesz, role się odwracają i tyle.A że ktoś obserwuje i nie kupuje? Po to jest opcja obserwacji m.in. - rodzaj notesu, jak mi na czymś zależy, to dodaję do obserwowanych, ale też i szukam innych ofert, podobnych ale korzystniejszych np. cenowo i ostatecznie wybieram, co mi najbardziej pasuje. A czasem uznaję, że jednak poczekam i zabawa od nowa, życie po prostu. Ciut cierpliwości i będzie ok
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:23.

Jedna kobieta zapytala gdzie kupilam kosmetyk. Odpisalam grzecznie, ze w Douglasie. Ona wtedy zapytala "w ktorym?"
. Moimi ulubionymi mailami od potencjalnych kupujacych byly i tak te, ktore wyrazaly chec zobaczenia zdjecia paragonu z zakupu