|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2221 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Umysł i ciało będzie radosne kiedy 8 kg mniej będzie na wiosnę :)
No właśnie, macie już jakieś plany
?Zaczęłam ostatnio pić czerwoną herbatę - myślicie, że to dzięki niej jest taki ładniejszy spadek ? Nawet mi bardziej smakuje niż zielona
|
#2222 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko zielona bo ją uwielbiam szczególnie irvinga ![]() hmm plany? jeszcze nie dopiero sobie uświadomiłam, że to już ![]() matko nasze 5 walentynki , znowu coś trzeba wymyślić ![]() ![]() ja bym do kina poszła ![]() ---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ---------- kinowy, prawdziwy popcooooorn
|
|
#2223 |
|
Konto usunięte
|
Ja plan na Walentynki mam taki, że może pójdziemy z R na jakąś pyszną kolację
jeśli nie będzie mnie odrzucało od jedzenia Poza tym mam zamiar od 1.03 iść na L4 i już do swojej pracy nie wracać ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2224 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- Cytat:
![]()
|
||
|
|
|
#2225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie no Ty jesteś dobra pierwszy raz słyszę, żeby komuś się chciało w nocy wstawać z ciepłego wyrka do zimnej kuchni i coś jeść i to 2 razy ![]() ---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- a jak Ci idzie z tą kaszą dziś?
|
|
#2226 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;44598823]Ja plan na Walentynki mam taki, że może pójdziemy z R na jakąś pyszną kolację
jeśli nie będzie mnie odrzucało od jedzenia Poza tym mam zamiar od 1.03 iść na L4 i już do swojej pracy nie wracać ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] ale Ci fajnie ja jestem po dwóch śniadaniach z kaszy i czuję się super, ani nie jestem głodna , ani mnie nie ciągnie chociaż na stole od 7 leży placek orzechowy z bitą śmietana pewnie sobie odbije w nocy dużo piję, kupiłam pokrzywę i herbatę z bratka strasznie mnie przybiło, że mam więcej w obwodach ![]() ---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- Cytat:
z kaszą narazie się przyjaźnię |
|
|
|
|
#2227 | |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzieś na Latarnianym Pustkowiu...:)
|
Cytat:
Ładnie Ci teraz waga spada. Ale pochwalę się, że u mnie też znowu spadek był o 0,1 kg Bo się codziennie rano ważę. Wiem to już jest nienormalne. ![]() Naspamowałyście znowu od rana. Karolinek, ja kiedyś tak miałam, jak zaczynałam dietowanie, że te napady głodu o 12-1 w nocy mnie też dotyczyły. Brało się to stąd, że za wcześnie jadłam kolacje w stosunku do tego, jak późno chodziłam spać. Teraz po prostu inaczej sobie posiłki rozłożyłam. I kolacje jem koło 22, a nawet 23, a nie koło 20. No bo dajmy na to gdybym zjadła o 20, a siedzę czasami do 2 w nocy, to jest upływ 6 godzin - więc logiczne, że będę głodna. Niby istnieje coś takiego, że powinno się jeść do 18, ale chyba w przypadku jak się idzie spać o 20-21. ![]() babeczki, zjedz obiadek przed wyjściem na uczelnię i weź ze sobą jakiś owoc albo ciastka zbożowe, bo pewnie i tak zgłodniejesz mimo obiadku do tej 18, to będziesz miała coś, czym trochę zabijesz głód. Aaa, Karolinek, nie doczytałam, że Ty się ze snu budziłaś dwa razy i wtedy jadłaś. To już nie wiem, co na to poradzić, bo ja jak nawet wstawałam do łazienki w nocy to nigdy nie odczuwałam głodu, tylko chciałam jak najszybciej do łóżka wrócić.
Edytowane przez syklamen Czas edycji: 2014-01-14 o 11:27 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2228 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() gorzej teraz na monodiecie bo przecież nie będę jadła kaszy na noc |
|
|
|
|
#2229 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie przechodzą chęci na cokolwiek do jedzenia po myciu zębów - płukaniu buzi płynem Listerine... - może spróbuj w nocy Karolinek ?
Bo kolację z tego co piszesz miałaś ładną, a w stawałaś i to jeszcze dwa raz . A może przygotuj sobie zaparzaną herbatę na noc i później tylko myk do mikrofali i ciepła . Nie wiem kurcze, ja nigdy nie miałam takiego problemu - w nocy jadłam coś może z 3-4 razy w życiu
|
#2230 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i tak zrobię, zaraz szykuję obiad i biorę owoce na uczelnie, kupiłam mandarynki i będę jeść czy tylko ja tak mam, że jak idę na uczelnie na np 10 wstaje o 8 i się wyrabiam bez problemu, chociaż o 9 już muszę wyjść na mkę... a jak mam na 15 tak jak wczoraj i wstaje 8-9-10 to za cholerę nie mogę się wyrobić :P dziś mam na 13 i jadę samochodem ,więc wyjeżdżam 12:30 a i tak się wyrobić nie mogę:P ---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ---------- Cytat:
|
|
#2231 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ---------- Cytat:
tak jest im więcej masz czasu tym trudniej ze wszystkim zdążyc ![]() wracam do pracy, będę wieczorem dziewczynki
|
||
|
|
|
#2232 |
|
Zakorzenienie
|
Ja to nawet jak zęby umyję to mam na pewien czas spokój, bo mi się kompletnie nic nie chce jeść. Znaczy teraz to nie miewam zachcianek bo dieta, ale wcześniej dajmy na to ktoś coś jadł i mi proponował (słodycze
), a ja odmawiałam, bo nie miałam ochoty - jak się coś je od razu po umyciu zębów to smak jest zmieniony. ![]() Ogólnie mam małą obsesję na punkcie mycia zębów: myję czasami 4 razy dziennie. ![]() Ale mam dzisiaj zakwasy w pośladkach, po wczorajszych ćwiczeniach. Chciałabym sobie je bardziej podnieść i ujędrnić. Dzisiaj przerwa, ale od jutra postaram się lecieć z ćwiczeniami trzy dni po kolei.
|
#2233 |
|
Zadomowienie
|
Wpisałam się w tabelkę, coś tam mi w cm leci... Strasznie powoli, ale przynajmniej w dół :P Z naszego wątku najmniej schudłam, ale równocześnie chyba najbardziej diety nie przestrzegałam. Niedługo zacznę dietę "bardziej" :P Ale cieszę się, bo głównym skutkiem diety są dania, które robię coraz bardziej zróżnicowane, jem rzeczy jakich wcześniej nie jadłam, jadłospis jest bogatszy. I leci w dół, chodź powoli.
W porównaniu z ostatnim mierzeniem: biust +2 cm ostatnie "błędy dietetyczne" poszły w biust :Ppod biustem -2cm talia -1cm pępek -2cm biodra -> bez zmian :P udo -1cm łydka -0,5cm ramię -> bez zmian ![]() Wagi nie uaktualniałam, bo nie mam jak się zważyć :P
ubrania: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post33192618 szukam: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post33410649 zapuszczam włosy i okazjonalnie odchudzam Edytowane przez vyenna Czas edycji: 2014-01-14 o 12:53 |
|
|
|
#2234 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiedziałam, że to naprawdę możliwe ![]() Po diecie, będę musiała nad tym popracować
|
|
#2235 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Hej! U mnie dzień zaczął się dobrymi informacjami! NARESZCIE! Na śniadanko była ciemna buła z szynką + 3 łyżki <duże> marchewki z jabłkiem + kawa + 200 ml soku rozcieńczonego z wodą Na II śniadanie : jabłko + zielona herbata Obiad: Kotlet rybny + marchewka z jabłuszkiem Kolacja : ? Ciesze się. Wszystko idzie dobrze. ![]() ---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ---------- A co do walentynek to nie wiem... pewnie wyjdziemy do jakiejś naleśnikarni albo herbaciarni. Chcialabym wyjsc do kina. Ale to jeszcze zobaczymy. Raz D. zrobił tak pyszną kolację, że myślałam, że mi język do tyłka ucieknie
|
|
|
|
|
#2236 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() zaraz się biorę za obiad - dziś makaron ze szpinakiem ![]() później zakupy i poćwiczyć trochę trzeba
|
|
|
#2237 |
|
Konto usunięte
|
Jejku Karolinek zaczyna mnie to przerażać co Ty wynajdujesz w internecie
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ---------- Kocie brawo za spadki ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2238 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję ![]() u mnie też dzisiaj szpinak, tyle że pełnoziarnistym naleśniku mnie właśnie zjadłam i na deser skusiły mnie dwie kostki czekolady marcepanowej milka A taka jestem nażarta dziwneWymyśliłam sobie, że jak osiągnę cel to w nagrodę kupię sobie jakaś extra kieckę !
Minimalizm. Rozsądek. Konsekwencja. 64,9 ... 64,0 ...58,0 Edytowane przez BuryKotZPiwnicy Czas edycji: 2014-01-14 o 15:26 |
|
|
|
|
#2239 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Boże gdybym ważyła 55,5 kg to bym była jak modelka![]() Cytat:
I nie uważam, żeby to było niewiadomo jak nienormalne ![]() Cytat:
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2240 |
|
Zakorzenienie
|
wróciłam z uczelni jednak trochę wczęsniej niż miałam
strasznie mi się oczy zamykają ![]() ale jutro mam 3 kolosy i wypadałoby się pouczyć
|
#2241 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zjadłam właśnie podwieczorek-kaszę i dołożyłam 20g siemienia lnianego, koło 20 zjem jeszcze 100g kaszy i chyba się dziś położę wcześniej.. jakiś mam dziś zły humor po tym nocnym żarciu i wzrostach
|
|
|
|
|
#2242 | |
|
Zakorzenienie
|
A powiedzcie jak Wy robicie ten makaron i naleśniki ze szpinakiem?
![]() ---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ---------- Ja na razie nie wiem, co to kolos.
|
|
#2243 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurcze sama nie wiem, bo jak chodzę spać to nie jestem głodna, jak nie zjem o 20 to będę głodna
|
|
|
|
|
#2244 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zjadłam właśnie twarogową pizzę Samo ciasto jak dla mnie ok, chyba że ktoś lubuje się w drożdżowych. W końcu zrobiłam z: 2 jaj, 125 g twarogu, łyżeczka proszku do pieczenia, 20 g otrąb zytnich 25 minut w 190 stopniach, na papierze do pieczenia ( warto czymś podsypać, bo później papier się klei do ciasta). Zjadłam 1/3 takiego czegoś + dodatki ( 2 pomidorki kokt, 70 g pieczarek, 10 g sera żółtego, 15 g szynki z kurczaka, około 30 g papryki) i jestem mega najedzona... zaraz policzę ile to kalorycznie ogólnie polecam ![]() Na dziś zostało mi jeszcze pieczone jabłko z płatkami zbożowymi ![]() Matko jedyna, wyszło mi, że dziś zjem ok 32 g błonnika.
Minimalizm. Rozsądek. Konsekwencja. 64,9 ... 64,0 ...58,0 Edytowane przez BuryKotZPiwnicy Czas edycji: 2014-01-14 o 18:32 |
|
|
|
|
#2245 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zrobię napewno
|
|
|
|
|
#2246 |
|
Konto usunięte
|
Odebrałam dzisiaj wynik testu ciążowego z krwi i wychodzi na to, że jestem w 5 tygodniu (liczone od dnia ostatniej miesiączki)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2247 |
|
Zakorzenienie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;44606802]odebrałam dzisiaj wynik testu ciążowego z krwi i wychodzi na to, że jestem w 5 tygodniu (liczone od dnia ostatniej miesiączki)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() wysłane z aplikacji mobilnej wizaz forum.[/quote] :d |
|
|
|
#2248 |
|
Zakorzenienie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;44606802]Odebrałam dzisiaj wynik testu ciążowego z krwi i wychodzi na to, że jestem w 5 tygodniu (liczone od dnia ostatniej miesiączki)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] Wow. Czulas sie jakos inaczej przez ten miesiac ? jakies rozdraznienie, nerwowosc, zmiany nastrojow ? Poza tym ze tesciowa Cie irytowala ?
|
#2249 |
|
Zadomowienie
|
U mnie dzisiaj:
na śniadanie - 2 kromki chleba razowego z białym lekkim serkiem i miodem na obiad - makaron z kurczakiem, cukinią, suszonymi pomidorami, serem pleśniowym i odrobiną śmietanki ![]() na kolacje będzie kisiel truskawkowy albo siemie lniane.
|
#2250 |
|
Konto usunięte
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:06.

jeśli nie będzie mnie odrzucało od jedzenia 

masakra