Płeć dzidziusiów poznajemy i imiona nadajemy. Mamusie V-VI 2014 cz.V - Strona 12 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-14, 19:33   #331
agaaga89
Zakorzenienie

Dot.: Płeć dzidziusiów poznajemy i imiona nadajemy. Mamusie V-VI 2014 cz.V

Cytat:
Napisane przez Ramona_85 Pokaż wiadomość
Ja juz po wizycie
od razu po pojechaliśmy do lumpka, kupiłam dla siebie jeszcze dwie bluzki i cos dla dzidzi - jak juz poznałam płeć na 70 % to mogłam kupić coś
zaraz zrobię zdjęcia i wkleję
Z dzidzią wszystko ok, serduszko, pęcherz, żołądek, oczy wszystko jest na swoim miejscu
dzis nie miałam USG 4d a szkoda, bo akurat byłam z mężem i by sobie popatrzył, chociaz i tak maleństwo fikało nogami
Przepraszam, ale chyba przeoczyłam... Jakiej płci maluszek Ci fika w brzuchu?

agaaga89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-14, 19:34   #332
justiwi
Wtajemniczenie

GG do justiwi

Cytat:
Napisane przez gosius91 Pokaż wiadomość
Równie dobrze - mogłabyś zadać pytanie swojemu TŻ (co myśli na temat obdarowania WAS wyprawką od jego kuzynki, a nie na forum..) Wolna amerykanka, moja droga.. Po drugie - czytanie ze zrozumieniem (nie będziesz jedną księżniczką która nie zna płci na forum.. bo jest wiele kobiet które nie znają płci - np. ja )

Niki - ja robiłam wczoraj gofry - masz sprawdzony przepis ? Podziel się
Uważam, że do kwestii znieczulenia w ciąży bądź zażywania innych środków przeciwbólowych potrzebna jest wiedza medyczna, bo co dobre dla jednego wcale nie musi pasować drugiemu. Nie widziałam tu nikogo z dyplomem z medycyny (choć może nie doczytałam bo jestem trzy części wątku do tyłu) i dołączyłam właściwie kilka dni temu.

TŻ to facet..wiadomo, że ma inne podejście do tematu i nie jest dla niego ogromnie istotne w jakim kolorze będą ochraniacze na łóżeczko...
jego interesuje np. bezpieczeństwo fotelika samochodowego anie takie drobiazgi
Swoją wypowiedzią o poznaniu płci nie zamierzałam nikogo skrzywdzić z powodu pominięcia tej osoby. Przykro mi jeśli poczułaś się dotknięta...

Lepiej żałować tego co się zrobilo
justiwi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-14, 19:36   #333
Lucynka20xd
Wtajemniczenie

GG do Lucynka20xd

Cytat:
Napisane przez Ramona_85 Pokaż wiadomość
Ja juz po wizycie
od razu po pojechaliśmy do lumpka, kupiłam dla siebie jeszcze dwie bluzki i cos dla dzidzi - jak juz poznałam płeć na 70 % to mogłam kupić coś
zaraz zrobię zdjęcia i wkleję
Z dzidzią wszystko ok, serduszko, pęcherz, żołądek, oczy wszystko jest na swoim miejscu
dzis nie miałam USG 4d a szkoda, bo akurat byłam z mężem i by sobie popatrzył, chociaz i tak maleństwo fikało nogami
Cytat:
Napisane przez agaaga89 Pokaż wiadomość
Przepraszam, ale chyba przeoczyłam... Jakiej płci maluszek Ci fika w brzuchu?
Ja chyba też przeoczyłam.

Ale za udaną wizytę super To będziemy obie się wspierać z glukozą hehe

Kocham , Tęsknie, Czekam . . . ♥♥♥♥♥

Adrianek ♥♥
30.05.2014 /3700g,59cm/

http://www.suwaczki.com/tickers/relg2n0aqox8ccd7.png

Lucynka20xd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-14, 19:38   #334
MamaKtosia
Zadomowienie

Cytat:
Jeju Niki chwała Ci za sprawdzony przepis na gofry, mam taką paskudną ochotę, a za nic nie chcą mi wyjść, no za nic! Miałam już przepisy z neta, gazet, kalendarza, i jakby mnie ktoś zaklął

MamaKtosia współczuję, ale źle Cię zszyli? Czy co się stało, że taki problem? Ja też byłam nacinana, ale właściwie oprócz okresu połogu to w niczym nie przeszkadzała, jakby nie było
Coś widzę, że wszyscy dziś gofrować będą

Z tą blizną to jest zagadkowe bardzo bo szycie miałam piękne i idealne, a od porodu miewam w tym miejscu bardzo mocne dolegliwości bólowe - w ciąży się wyciszyło, a dziś mnie po prostu ścięło z nóg. Dobrze, że mała szybko padła spać to mogę leżeć. Fajnie, że Tobie blizna nie doskwiera
MamaKtosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-14, 19:43   #335
gosius91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justiwi Pokaż wiadomość
Uważam, że do kwestii znieczulenia w ciąży bądź zażywania innych środków przeciwbólowych potrzebna jest wiedza medyczna, bo co dobre dla jednego wcale nie musi pasować drugiemu. Nie widziałam tu nikogo z dyplomem z medycyny (choć może nie doczytałam bo jestem trzy części wątku do tyłu) i dołączyłam właściwie kilka dni temu.

TŻ to facet..wiadomo, że ma inne podejście do tematu i nie jest dla niego ogromnie istotne w jakim kolorze będą ochraniacze na łóżeczko...
Swoją wypowiedzią o poznaniu płci nie zamierzałam nikogo skrzywdzić z powodu pominięcia tej osoby. Przykro mi jeśli poczułaś się dotknięta...
Tylko, nie trzeba mieć dyplomu medycy żeby dowiedzieć się, że w ciąży można dostać znieczulenie dla kobiet w ciąży, bez tzw adrenaliny

Przecież w foteliku samochodowym dziecko spać Ci nie będzie tylko w łóżeczku, na materacu. A to jaki materacyk kupisz/dostaniesz/wybierzesz też go nie obchodzi ? Przecież łóżeczko to też kwestia bezpieczeństwa.. Prawda obecne mamusie ?

I nie czuję się w ogóle dotknięta - bo drażnią mnie takie osoby, które nie potrafią czytać ze zrozumieniem..

Zaręczyny 19.05.2012
Ślub 08.06.2013

Milenka - 15.04.2014
(tp. 07.05.2014)

Cieszmy się z małych rzeczy, bo wzór na szczęście w nich zapisany jest!
gosius91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-14, 19:48   #336
Pallas Ril
Rozeznanie

Cytat:

A mi się z kolei wydaje, że TŻ mógłby być bardziej zainteresowany kolorem Twojego ochraniacza na łóżeczko niż my, bo nas ten kolor szczerze powiedziawszy ani ziębi ani grzeje, a on musi z Tobą mieszkać....

Tak idąc Twoim tokiem rozumowania.....
Stary 2014-01-14, 19:49   #337
agaaga89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MamaKtosia Pokaż wiadomość
Coś widzę, że wszyscy dziś gofrować będą

Z tą blizną to jest zagadkowe bardzo bo szycie miałam piękne i idealne, a od porodu miewam w tym miejscu bardzo mocne dolegliwości bólowe - w ciąży się wyciszyło, a dziś mnie po prostu ścięło z nóg. Dobrze, że mała szybko padła spać to mogę leżeć. Fajnie, że Tobie blizna nie doskwiera
A ja właśnie na odwrót, szycia nie miałam idealnego bo jeden szew był za ciasny i nawet dobrze rozstawić nóg nie mogłam, za to potem wszystko elegancko Mogę w takim razie się cieszyć, że należę do grona szczęściar, którym blizna nie dokucza Może to ma związek z drugim maleństwem? Więzadła nie te same, i im maleństwo ruchliwsze tym bardziej uciska "na dół", a skoro już miałaś problemy bólowe z blizną to akurat znów boli? Przekichane...

Stary 2014-01-14, 19:50   #338
gosius91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pallas Ril Pokaż wiadomość
A mi się z kolei wydaje, że TŻ mógłby być bardziej zainteresowany kolorem Twojego ochraniacza na łóżeczko niż my, bo nas ten kolor szczerze powiedziawszy ani ziębi ani grzeje, a on musi z Tobą mieszkać....

o to, to Dobrze to ujęłaś

Zaręczyny 19.05.2012
Ślub 08.06.2013

Milenka - 15.04.2014
(tp. 07.05.2014)

Stary 2014-01-14, 19:50   #339
kasian86
Zakorzenienie

GG do kasian86

Hania zasypia, a ja trochę nadrobię i chyba idę się położyć zjadłam na kolację melona, ale był za miękki i za słodki – wolę twarde sztuki jednak

Lucynka cieszę się, ze wszystko ok. i po ciuchy gratuluję chłopca
Mi pani w labo powiedziała, ze mam wziąć ¼ cytryny

Myska to pojechałaś z tym ryżem ale zdarza się

Pallas ja nie wiem, bo zawsze wszystko noszę w swojej torebce, wiec nie pomogę

Seksta najważniejsze, że dzidzi ok., krwawieniem się nie przejmuj, gin na pewno wie co robi

Mycha my też mamy wózek jedo Fyn gondola super, ale ta spacerówka kiepściutka, jestem niezadowolona bardzo.. a i gratuluję wyboru imienia

Paulka za decyzję w sprawie wózka

MamaKtosia no nie skusiłam się jednak, mam silną silną wolę
Mi blizna nie doskwiera chociaż czasami coś tam czuję, śmieje się, ze to na zmianę pogody ale może to przypadek
A co się dzieje z Twoją? Konsultowałaś z kimś?

Gosius fajnie, że piszesz o tej gofrownicy w biedronce, musze popatrzeć

Ramona się nie pochwaliłaś kto Ci w brzuszku siedzi
kasian86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-14, 19:55   #340
beatusia10
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Myska0 Pokaż wiadomość
Super, że wszystko dobrze
A czemu musisz tyle do pracy chodzić? Straaaaasznie długo....
hmm, a tak w ogóle to jak długo chodzi się do pracy, zakładając, że dobrze się czuję? do porodu? bo gdzieś przeczytałam, że lekarze zalecają po 30. tygodniu L4.. prawda to?
beatusia10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-14, 19:56   #341
justiwi
Wtajemniczenie

GG do justiwi

Cytat:
Napisane przez Pallas Ril Pokaż wiadomość

też trafne

Stary 2014-01-14, 19:57   #342
paulka0212
Wtajemniczenie

Ja dziś jakaś nieprzytomna jestem....
Czytam Was a jakoś nie wiem co pisać.... O tym jutrzejszym USG myślę żeby było wszystko dobrze, pewnie dlatego taka nieogarnięta dziś jestem

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

03.09.2011 - Szczęśliwa mężatka

24.09.2013 3w1

13.05.2014 Najszczęśliwsza Mama pod słońcem

Zosia 2645g 52cm 10pkt
Ania 2475 50cm 10pkt

paulka0212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-14, 19:59   #343
beatusia10
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez /Mycha/ Pokaż wiadomość
martuszka0 gdzie idziesz na szkołę rodzenia? Ja chciałam się zapisać na Klinikach, ale jedyne wolne miejsce było w takim terminie, że wszystko kończyło się w czerwcu mogło by być ciężko z moją frekwencją
I zapisałam się do innej bezpłatnej szkoły rodzenia – w każdy wtorek lutego po 2 godziny zajęć, w zamian za to, że po porodzie przyjdzie do domku 4 razy położna do mnie (wypełniało się taką deklarację, że się wybiera u nich położną, jeszcze można było zaznaczyć, że się wybiera ich pediatrę i przychodnię, ale tylko położna była obowiązkowa by zajęcia były bezpłatne).

A i słuchajcie… mamy imię… nasza dziewczynka będzie miała na imię Ewa
za imię podoba mi się
a co do szkoły rodzenia, to wybrałaś może mama Gaja? ja się zastanawiam nad tą albo nad brochowską przyszpitalną (ta tylko ze względu na to, żeby poznać trochę położne). muszę w końcu zadzwonić i zorientować się czy w ogóle są wolne miejsca..
Stary 2014-01-14, 19:59   #344
Lucynka20xd
Wtajemniczenie

GG do Lucynka20xd

Cytat:
Napisane przez paulka0212 Pokaż wiadomość
Ja dziś jakaś nieprzytomna jestem....
Czytam Was a jakoś nie wiem co pisać.... O tym jutrzejszym USG myślę żeby było wszystko dobrze, pewnie dlatego taka nieogarnięta dziś jestem

Będzie dobrze!!!już od dziś

Kocham , Tęsknie, Czekam . . . ♥♥♥♥♥

Adrianek ♥♥
30.05.2014 /3700g,59cm/

http://www.suwaczki.com/tickers/relg2n0aqox8ccd7.png

Lucynka20xd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-14, 19:59   #345
justiwi
Wtajemniczenie

GG do justiwi

Cytat:
Napisane przez beatusia10 Pokaż wiadomość
hmm, a tak w ogóle to jak długo chodzi się do pracy, zakładając, że dobrze się czuję? do porodu? bo gdzieś przeczytałam, że lekarze zalecają po 30. tygodniu L4.. prawda to?
to chyba zależy gdzie się pracuje i jaki jest charakter pracy, ja też chciałam pracować do 6 miesiąca ale nie wyszło

Stary 2014-01-14, 20:02   #346
MamaKtosia
Zadomowienie

Cytat:
A ja właśnie na odwrót, szycia nie miałam idealnego bo jeden szew był za ciasny i nawet dobrze rozstawić nóg nie mogłam, za to potem wszystko elegancko Mogę w takim razie się cieszyć, że należę do grona szczęściar, którym blizna nie dokucza Może to ma związek z drugim maleństwem? Więzadła nie te same, i im maleństwo ruchliwsze tym bardziej uciska "na dół", a skoro już miałaś problemy bólowe z blizną to akurat znów boli? Przekichane...
Nie, to ja raczej należę do grona pechowców, którym blizna doskwiera. Większość kobiet jej nie czuje po jakimś czasie i całe szczęście, że należysz do tego grona!

Cytat:
Napisane przez kasian86 Pokaż wiadomość
Hania zasypia, a ja trochę nadrobię i chyba idę się położyć

MamaKtosia no nie skusiłam się jednak, mam silną silną wolę
Mi blizna nie doskwiera chociaż czasami coś tam czuję, śmieje się, ze to na zmianę pogody ale może to przypadek
A co się dzieje z Twoją? Konsultowałaś z kimś?
Hania Ci sama zasypia? Zazdroszczę! I gratuluję silnej woli - ja dla czekolady jestem łatwa
Bliznę konsultowałam z połową akademii medycznej już i zdaje się, że po prostu jestem dziwakiem lub przypadkiem dla dr House, dlatego stwierdziłam, że wysonduje na forum czy ktoś ma jeszcze takie przypadłości. Chcę wiedzieć bo może mi się kiedyś podopieczna z bolącą blizną trafić.

Edytowane przez MamaKtosia
Czas edycji: 2014-01-14 o 20:04
Stary 2014-01-14, 20:06   #347
Myska0
Zakorzenienie

Coś mi brzuch twardnieje.. I to tak wysoko..

Chyba się już położę..... Nawet tego ryżu jeść mi się nie chce...

20.05.2014 ANIA

27.06.2015 JAŚ

26.01.2018 ZUZIA
Myska0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-14, 20:10   #348
beatusia10
Wtajemniczenie

Cytat:
Ramona się nie pochwaliłaś kto Ci w brzuszku siedzi
mi się coś kojarzy, że Ramona zrobiła nas w ten sposób, że powiedziała, że wie na 70%, ale powie dopiero jak będzie potwierdzone chyba tak to było, nie?

---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ----------

Cytat:
to chyba zależy gdzie się pracuje i jaki jest charakter pracy, ja też chciałam pracować do 6 miesiąca ale nie wyszło
hmm, no ja mam pracę typowo biurową..
Stary 2014-01-14, 20:11   #349
kasian86
Zakorzenienie

GG do kasian86

Cytat:

Hania Ci sama zasypia? Zazdroszczę! I gratuluję silnej woli - ja dla czekolady jestem łatwa
Bliznę konsultowałam z połową akademii medycznej już i zdaje się, że po prostu jestem dziwakiem lub przypadkiem dla dr House, dlatego stwierdziłam, że wysonduje na forum czy ktoś ma jeszcze takie przypadłości. Chcę wiedzieć bo może mi się kiedyś podopieczna z bolącą blizną trafić.
Sama? No co Ty trzeba siedzieć i to jeszcze się opierać o szczebelki, bo jak tylko człowiek się oprze na krześle to zaraz jest terror, płacz, wstawanie i wielka potrzeba przytulania się mój mąż z nią dziś siedział

Cytat:
mi się coś kojarzy, że Ramona zrobiła nas w ten sposób, że powiedziała, że wie na 70%, ale powie dopiero jak będzie potwierdzone chyba tak to było, nie?
E tam i tak się wygada, w końcu największa gaduła
kasian86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-14, 20:11   #350
Seksta
Rozeznanie

My bylismy w Mama Gaja w Poznaniu i bardzo sobie chwalimy.

A moj gin właśnie do 30 tyg zaleca prace z tym ze nie pytal o jej charakter. Moze gory założył ze biurowa, nie wiem. Mysle ze dogadalabym sie z nim i dalby mi L4 juz teraz ale z kolei ja nie mam takiej możliwości. Powiedzial dzis, ze jak tylko bede chciala isc to mi wypisze. W sumie zadna laska czy pojde w 27 czy 30...

TP 15.05.2014 majowa mama!
Seksta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-14, 20:14   #351
niegrzeczna88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gosius91 Pokaż wiadomość

w biedronce bedzie gofrownica chyba za 50zł Nie pamiętam dokładnie. Fajna rzecz - ja odkopałam w szafie wczoraj i robiłam po tylu latach - że pierwsze mi nie wyszły, dopiero drugie - trzecie były jadalne
o dzięki za info chyba muszę sobie sprawić taką
wszystko przez Was

Cytat:
A ja dziś chodzić przez tą przeklętą bliznę nie mogę. Od początku mam z nią problemy same
o kurczę , współczuję

Ramona, gratuluję udanej wizyty ale płeć nam zdradzisz?

IGA

Maja

Edytowane przez niegrzeczna88
Czas edycji: 2014-01-14 o 20:15
niegrzeczna88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-14, 20:15   #352
agaaga89
Zakorzenienie

Cytat:
Nie, to ja raczej należę do grona pechowców, którym blizna doskwiera. Większość kobiet jej nie czuje po jakimś czasie i całe szczęście, że należysz do tego grona!
A możliwe, żeby jakiś nerw uszkodzili albo coś? Chociaż pewnie i pod tym kątem byłaś przebadana

Cytat:
Napisane przez Myska0 Pokaż wiadomość
Coś mi brzuch twardnieje.. I to tak wysoko..
Marsz do łóżka! Wyleż się, odpocznij, jutro nie będzie sprawy

Stary 2014-01-14, 20:15   #353
beatusia10
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Seksta Pokaż wiadomość
My bylismy w Mama Gaja w Poznaniu i bardzo sobie chwalimy.

A moj gin właśnie do 30 tyg zaleca prace z tym ze nie pytal o jej charakter. Moze gory założył ze biurowa, nie wiem. Mysle ze dogadalabym sie z nim i dalby mi L4 juz teraz ale z kolei ja nie mam takiej możliwości. Powiedzial dzis, ze jak tylko bede chciala isc to mi wypisze. W sumie zadna laska czy pojde w 27 czy 30...
o to dobrze wiedzieć, że ta szkoła jest w porządku

hmm, no mi w sumie chodzi o to czy jest taki moment, w którym jest już wyraźnie wskazana rezygnacja z pracy, nawet jak się dobrze czujesz i w ogóle.. zapytam jeszcze moich lekarzy
Stary 2014-01-14, 20:16   #354
Seksta
Rozeznanie

Wkurza mnie to krwawienie.

TP 15.05.2014 majowa mama!
Seksta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-14, 20:20   #355
beatusia10
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez niegrzeczna88 Pokaż wiadomość
o dzięki za info chyba muszę sobie sprawić taką
wszystko przez Was
no ja kurczę chyba też! niedobre jesteście jedna prince polo kusi.. druga wyskoczyła z goframi, reszta podchywciła i mi się już też przypomniały gofry nad morzem, i zaczynam się ślinić

---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ----------

Cytat:
wcale Ci się nie dziwię.. ja jak leżałam w szpitalu w październiku, to na 6-osobowej sali 5 dziewczyn leżało właśnie z powodu krwawienia.. no i wiecie, jakie historie.. wszystkie przerażone.. no i przy przyjęciu był taki cham, że tak mnie dźgnął, że też zaczęłam krwawić.. no i niby wiedziałam, że to od tego, ale i tak się strasznie przestraszyłam.. oby szybko Ci przeszło
Stary 2014-01-14, 20:22   #356
/Mycha/
Raczkowanie

Cytat:
za imię podoba mi się
a co do szkoły rodzenia, to wybrałaś może mama Gaja? ja się zastanawiam nad tą albo nad brochowską przyszpitalną (ta tylko ze względu na to, żeby poznać trochę położne). muszę w końcu zadzwonić i zorientować się czy w ogóle są wolne miejsca..
Tak, padło na Mama Gaja

/Mycha/ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-14, 20:23   #357
MamaKtosia
Zadomowienie

Cytat:
Sama? No co Ty trzeba siedzieć i to jeszcze się opierać o szczebelki, bo jak tylko człowiek się oprze na krześle to zaraz jest terror, płacz, wstawanie i wielka potrzeba przytulania się mój mąż z nią dziś siedział
Aaa czyli standard . Budyń ciążowy nie pozwolił mi wpaść na to, że Twój mąż może ją kłaść spać

Cytat:
A możliwe, żeby jakiś nerw uszkodzili albo coś? Chociaż pewnie i pod tym kątem byłaś przebadana
To jest możliwe i pewnie coś takiego miało miejsce. Dobrą masz dedukcję

Cytat:

No cóż skoro chodzić nie mogę to chociaż ponadrabiam wizaż. Nie ma tego złego
Stary 2014-01-14, 20:23   #358
agus7ia
Raczkowanie

A wiec tak : udalo mi sie poczytac troche forum jak wracalam pociagiem i
Nikii za gorfy. Kurde takiego smaka mi narobilas, ze chyba jutro bede gofrownice kupowala.

Co do taksowki, to raz mi sie zdarzylo jechac do pracy oczywiscie na koszt firmy i skasowali mnie na 360 zl. Co prawda byla to niedziele, ale jadac do szpitala musze jeszcze pol warszawy przejechac. Ale faktycznie mamy takiego fajnego taksowkarza i na pewno mniej nas skasuje. Ale pojawila sie jeszcze inna opcja, ale na razie nie chce zapeszac.

Lozysko mi sie podnioslo wiec ten problem juz odszedl w niepamiec, ale w dalszym ciagu zakaz wiekszego wysilku, ze wzgledu na twardy brzuch. Dostal mi sie opierdziel od lekarki za zbyt dlugi spacer i zla pozycje podczas siedzenia.
Lekarka nie mogla uchwycic bicia serca dziecka bo tak jej uciekala. Chyba z 5 minut probowala ja zlapac Juz to widze jak bedzie nam szalala po przyjsciu na swiat

Kasian w c&a nie ma tych bodziakow z rolling stones, podobno tylko w wysylce internetowej sa dostepne. Ale kupilam inne z napisem I love milk

Padam z nog, ile kapu, kapu i spac
Stary 2014-01-14, 20:26   #359
gosius91
Zakorzenienie

Jutro TZ po pracy odbierze moje wyniki - ciekawe jak wyszła np ta glukoza..

Zaręczyny 19.05.2012
Ślub 08.06.2013

Milenka - 15.04.2014
(tp. 07.05.2014)

Stary 2014-01-14, 20:26   #360
agaaga89
Zakorzenienie

Cytat:
To jest możliwe i pewnie coś takiego miało miejsce. Dobrą masz dedukcję
Dawno mi tego nikt nie mówił... no dobra, nigdy może jednak zostanę doktorem housem

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości