|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4831 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 14
|
|
|
|
#4832 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4833 |
|
Zakorzenienie
|
[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;44607276]Wizyta na klopie=religijne przeżycie
[/QUOTE]Dziś od rana tematy religijne
|
|
#4834 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tylko dwa, ale jedno taki, na którym raczej będą patrzeć na zawartość kopert mocno.
|
|
|
|
#4835 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4836 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak teraz dla niektórych to spotkanie z Barankiem. Dobrze że ja używam innego. Na moim są kwiatki, to znaczy że mam go wsadzić do doniczki i podlewać? ? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4837 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4838 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja wolę szybko, bez ryzyka, że coś się przytnie, HD. |
|
|
|
|
#4839 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4840 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
BTW mam papier w kwiatki - jestem gejem? a miałam w muszelki to ....? |
||
|
|
|
#4841 |
|
Raczkowanie
|
Dziwią mnie ludzie, którzy mają potrzebę monologowania o jakiejś głupocie. Umówiłam się dziś z koleżanką na kawę. Siedzimy, pijemy, gadamy i nagle przy stoliku obok siadaja jakieś dwie dziewczyny zaczynają bardzo głośno rozmawiać. A problem w tym, że kobieta, która robiła im kawę, miała niezmyty stary lakier do paznokci. Siedziąłyśmy tam jeszcze czterdzieścipięć minut i przez ten czas temat się nie zmienił, raz jedna perorowała, jak to można nie zmyć, skoro to półtorej minuty i w końcu obrzydliwie wygląda, to znów druga, że jak się nie ma czasu, to wystarczy nie malować. Czterdzieścipięć minut tego tematu!
Swoją drogą, teraz się zastanawiam, ile niektórzy muszą mieć wolnego czasu i jak mało się w ich życiu dzieje, skoro czyjeś paznokcie stają się takim tematem. |
|
|
|
#4842 |
|
Zakorzenienie
|
Demi jeszcze tak w temacie milki
W lidlu była i w żabce W żabkach zwykle długo zalega (w kwietniu kupiłam edycję walentynkową ) także popatrz tam.A mnie dziś zdziwiło, że wykładowca, który nam mówi, że jesteśmy oszukiwane na każdym kroku, że świat jest taki zły, że nic się nie robi dla dobra ludzi, zwłaszcza tych chorych, rzuca hasłem, że Owsiak jest zły i nic nie robi. Pół godziny pierniczenia o tym o czym można było posłuchać w telewizji przez ostatnie kilka dni (swoją drogą, mam wrażenie, że w tym roku nagonka na WOŚP była jeszcze większa niż rok temu), a potem ma pretensje do nas, że mamy mało plusów z aktywności i nie mamy zrealizowanych tematów, które on przewidział
|
|
|
|
#4843 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4844 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4845 |
|
ma zielone pojęcie
|
Mnie lektor nie przeszkadza, ale może to kwestia przyzwyczajenia. Za to dubbing mnie irytuje.
|
#4846 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() wróć do bloga, plis |
|
|
|
|
#4847 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4848 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4849 |
|
Konto usunięte
|
zamiast papieru
|
|
|
|
#4850 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaa, to jeden z częstszych pytań w Google odnośnie tego filmu. Jest nawet instrukcja obsługi
|
|
|
|
#4851 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
, siostra odrobinę więcej i nienawidzi tego języka to nie wiem dlaczego miałyby skupiać się na szlifowaniu języka. Wiem, że to jeszcze gra aktorka itp i bardzo często lektor wszystko psuje, no ale niektórzy może faktycznie wolą akcję niż grę aktorską oglądać.
|
||
|
|
|
#4852 | ||
|
Ha ha ha ha ha
|
Cytat:
![]() Mój kolega "dubbinguje" zwierzęta z filmów. W kinie. W sumie to dość zabawne ---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ---------- Cytat:
|
|
|
#4853 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4854 |
|
Konto usunięte
|
po moim spektakularnym ombre handmade, moje wlosy wyglądaja dokładnie tak samo jak przed
![]() dziwi mnie, ze ludzie często mnie pytają czemu nie zapuszcze pzanokci, bo dluższe są taaaaakie kobiece ple ple ple. Nie mam jakichś krótkich ogryzków, raczej takie jak w załączniku, dodatkowo dłonie mam zadbane, a od kiedy odkryłam lakier trzymający sie w stanie idealnym tydzień- zawsze pomalowane. Swoją drogą nie widziałam jeszcze naturalnych, ładnie wyglądających paznokci. Niepomalowane, albo pomalowane bezbarwnym lakierem zawsze wydają mi sie brudne, niedomyte i zaniedbane ![]() o takie mam: |
|
|
|
#4855 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja mam zawsze krótkie jak u chłopaka prawie bo mnie denerwują takie długie no i kojarzy mi się to z dzieciństwem nie słyszałam nigdy by ktoś coś gadał, ale skoro tak ludzie się na to zapatrują (bo nawet bym na to nei wpadła) to pewno nie jedna babka w tramwaju o tym pomyśli. Trudno. Są ładne, czyste, zadbane i to się liczy. |
|
|
|
|
#4856 |
|
Ha ha ha ha ha
|
jaki to?
|
|
#4857 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
rzucisz nazwą lakieru?
|
|
|
|
|
#4858 |
|
Konto usunięte
|
paznokcie nie moje, ale szukalam jak najbardziej zblizonych ksztaltem i dlugością
rzecz jasna czasem mam dluzsze, jak mi sie nie chce spiłować ![]() w sumie używam lakierów z astora quick'n go (faktycznie jedna warstwa schnie w 45 sekund ), ale na nie kładę jeszcze top coat z miss sporty, którego nie uświadczycie na kwc, ale to ten: klik. Dzisiaj zmyłam lakier malowany w sylwestra (!!!) i oprócz jednego paznokcia, był w stanie nienaruszonym, nie licząc oczywiście łysej płytki, która juz zdążyła odrosnąć.
|
|
|
|
#4859 |
|
Konto usunięte
|
[QUOTE=M917;44609623]paznokcie nie moje, ale szukalam jak najbardziej zblizonych ksztaltem i dlugością
rzecz jasna czasem mam dluzsze, jak mi sie nie chce spiłować ![]() w sumie używam lakierów z astora quick'n go (faktycznie jedna warstwa schnie w 45 sekund ), ale na nie kładę jeszcze top coat z miss sporty, którego nie uświadczycie na kwc, ale to ten: klik. Dzisiaj zmyłam lakier malowany w sylwestra (!!!) i oprócz jednego paznokcia, był w stanie nienaruszonym, nie licząc oczywiście łysej płytki, która juz zdążyła odrosnąć.[/QUOzaś zakupy |
|
|
|
#4860 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Może nie cały czas, ale lubię komentować. Na szczęście dziewczyna też, więc oglądamy same lub z kumplem, który też nawija, nikt inny z nami nie chce robić maratonów ![]() Cytat:
Jakbym mogła, to bym niektóre seriale kupiła na DVD, tylko żeby to było takie łatwe jak brzmi ![]() [1=8c9538aac29bb5fbc2d31b2 aac28a8f9b62d5c74_6584d26 7571b8;44606961] Ja sobie dodaję napisy .srt przez napiprojekt, mam piękną jakość i mogę obejrzeć film na telewizorze (zwykły 32" LCD; każdy ma wejście na usb). Szczególnie cenię sobie tą opcję przy filmach i długich serialach [/QUOTE]Jestę hipsterę, nie mam TV Jestem tak biedna, że kaczki rzucają we mnie chlebem i nie kupuję telewizora, bo skoro mam laptopa to by było bez sensu ![]() O, ja mam w kwiatki, podświadomość zadziałała. Cytat:
|
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:10.

Ja tak wolę przynajmniej, nie wyłącza się w środku odcinka, jak to przeważnie mi robi, jak na jakiejś platformie oglądam.