|
|
#241 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część VIII
Cytat:
Znalazłam u Ciebie: Fendi Theorema - 9 ml Wazamba - 2 ml Tom Ford - Neroli Portofino - 0,6 ml Givenchy Very Irresistibe....ok.1 ml A na których wymienionych z mojej listy najbardziej Ci zależy? Z tym, że Sables będzie mniej o 2 ml, bo będę robić sampla dla Elizziaka.---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- Elizziaku, a na ile ml Aniołka mogę liczyć?
Edytowane przez Daffodilka Czas edycji: 2014-01-12 o 11:44 |
|
|
|
|
#242 |
|
Zadomowienie
|
dorzucam do wymiany:
Diptyque Do Son (2ml) Roberto Cavalli Tiger Oud (2,2ml) - to jest ten dedykowany na rynek arabski.
|
#243 |
|
spin doctor
|
Szukam Allure edt lub edp-oddam Si Armani 25/50ml lub 50ml bez psika albo J. Choo exotic 58/60ml
|
#244 |
|
Wtajemniczenie
|
Szukam odlewki Le Labo Paczuli 24
zapraszam na PW
|
#245 |
|
Raczkowanie
|
Oddam Kenzo Amour 100ml z ubytkiem, najchętniej za Daisy
|
|
|
|
#246 |
|
Zakorzenienie
|
Szukam pilnie starych zapachow YR - glownie Ispahan i Venice
![]() Rowniez choc probki, sample ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#247 |
|
Raczkowanie
|
do oddania Etienne Aigner Explosive Edt 50ml - bez pudełka- ubytek niewielki myślę, że max 10 ml, mama dostała w prezencie, mówi, że raz się psiknęła i za mocne, ale ja znam ten jej raz
ale 40 ml jest na pewno może więcej.czekam na propozycje- ale na mojej wish list są (mogę dopłacić ):ck downtown ck one shock. dkny delicious (limited edition najlepiej) hugo boss nuit estee lauder pure white linen różne escady jakiekolwiek smaczne zapaszki z body shopu ;d Edytowane przez ahara Czas edycji: 2014-01-12 o 17:28 |
|
|
|
#248 |
|
Raczkowanie
|
Poszukuję próbek/odlewek:
ogólnie wszelakie zapachy marek: Etat libre d'orange D. S. & DURGA Henrik Vibskov konkretnie: CDG - Amazingreen Montale - Red vetyver Chanel - Cristalle Eau Verte EDT Olfactive Studio - Still Life IHP - Burning Leaves W zamian: Lutens - L'Eau Froide 7 ml Hermes - Narcisse Bleu 4 ml Nobile 1942 - Ambra Nobile 2,0 ml Heeley - St Clement's 0,5 ml Heeley - Sel Marine 0,5 ml HDP - Chaman's Party 1,5 ml Demeter - Thunderstorm 1,0 ml Byredo - Pulp 0,5 ml A. Goutal - Myrrhe Ardente 1,0 ml Creed - Silver Mountain Water 1,5 ml Creed - GIT 2 ml CDG - Luxe Patchouli EDT 1,0 ml CDG - Harissa 1,0 ml CDG - Energy C: Grapefruit 0,8 ml CGD - H&M 2,5 ml Oliver Durbano - Rock Cristal 0,5 ml Divine - L'Homme Sage 0,9 ml Divine - L'Homme Infini 0,9 ml Divine - L'Homme de Coeur 0,7 ml Lalique - Encre Noir pour homme 2 ml john varvatos - vintage 1,5 ml john varvatos - Artisan Black 1,5 ml Emanuel Ungaro - ungaro man 1,5 ml Diesel - Fuel for life homme 1,0 ml Jil Sander Man absolute - 1,8 ml Dunhill - 51.3N - 1,5 ml Lacoste - L.12.12 Vert 1,8 ml Disquarded2 - He Wood 1,5 ml Chanel - Bleu 1,0 ml Dior - Eau Sauvage Parfum EDP 0,9 ml Tom Ford - Tuscana Leather 1,7 ml A.Goutal - Myrhhe AArdente 2 ml parfum d'empire - ambre russe 1,7 ml Cacharel - Nemo 1,2 ml Olfactiva Studio - Flash Back 0,7 ml annick goutal - eau de charlotte 2,0 ml Lutens - Chergui 1,5 ml L'Artisan - Bois Farine 0,5 ml Antonio Visconti - Bois de Gayac 2,0 ml CDG - Sugi 2,0 ml Nasomatto - Pardon 0,8 ml D.S. & Durg - Burning Barbershop 0,7 ml MAD et LEN - NOIX MUSCAD 0,8 ml T. Mugler - Cologne 2,0 ml Kontakt na PW Edytowane przez Fred2 Czas edycji: 2014-01-12 o 21:19 |
|
|
|
#249 |
|
Zakorzenienie
|
oddam wiele za Dolce&Gabbana The One
|
|
|
|
#250 |
|
Zakorzenienie
|
Wymienię:
Perfumowany deospray So Elixir YR nowy Bvlgari Rose Essentiele Eau De Toilette Rosinee 30/100ml Większe odlewki: Iso 1:9 10ml Black Cashmere stara wersja 10ml Kenzo Słonik ok 3,5ml Sa Majsete La Rose SL 5ml Tocade Rochas 10ml Fille en Auigilles Lutens do 10 ml Cedre Bleu 9ml Bill Blass Couture3 10ml Kenzo Indian Holi do 10ml He Wood do 10ml Dirty English Juicy Couture do 5ml EL Amber Ylang Ylang do 7 ml Un Jardin sur Le Nil 3-4/15ml (miniatura) Mniejsze odlewki i próbki: (mam dużo różnych, w razie czego pytać )Insolence EDP i EDT sample Ambre Russe 2,2 ml Dolcelisir 2,5ml Etro Ambra 2ml Andrea Maack Craft 0,2 ml Profvmvm Roma Fiore d'Ambra 0,1 ml Dior Mitzah 2ml Bois de Paradis 0,8 ml Celine Dion Signaure cała próbka f Elixir des Merveilles 1ml Ecume de Rose les Parfums de Rosine 1,5ml Gres Greta Garbo Mythos 1,2 ml Eau Duelle 2,2 ml Tea For Two 0,6 ml Chene Violette Mad et Len 1ml Lubin Idole 0,8ml LL eau de desir 1,8ml Jardin poete eau d'italie 0,4ml Micallef Ambre Notte 0,9ml Micallef Vanilla Aoud 1,5ml LM Parfums Ambre Mascadin 0,8ml CdG Hinoki 0,8ml; E. Lauder Cinnabar 1,3ml Drama Nuui 0,5 ml Spirit of Africa 1ml Elixir des Marvilles 1,2 ml Bijan Wicked 2ml Armani Prive Bois d'Encens 0,8ml Toujours Glamour Moschino 1ml DG By Man 1,2ml LM Parfums Ambre Muscadin 1ml butikowe Guerlainy (malutkie próbki w fiolce) : Angelique Noire Gourmand Coquin Cuir Beluga Szukam każdych ilości: Kenzo Flower, Kenzo Flower Le Parfum, Alambar, Ouarzazate CDG, Tuberose Gardenia EL i innych, można śmiało proponować proszę pisać tutaj lub na PW
tak pachnę Edytowane przez Quinn Czas edycji: 2014-01-12 o 22:11 |
|
|
|
#251 |
|
Spod wody.....
|
Mam na wymianę: SAMSARA EDP ok.40/50 ml Agent Provocateur L`Agent EDP ok.95/100 ml (+kartonik) ALIEN Tierry Mugler ok.20/60 ml (uszkodzony atomizer, ale psika )-poleciałoCK CK IN 2 U ok.80/100 ml + odlewki z własnych flakonów: Kenzo Słoń - oddam do 20 ml JPG Classique edt - oddam do 30 ml CK CK IN 2 U - oddam do 50 ml NAF NAF 10 ml Wymiana TYLKO I WYŁĄCZNIE ZA INNE ZAPACHY Proszę o konkretne propozycje: co i za co ![]() Szukam ciepłych, kobiecych, słodkich, pudrowych zapachów ![]() Dior Midnight Poison Dior Pure Poison ELIE SAAB Le Parfum Intense edp Chloe Love Intense edp Flowerbomb edp Jimmy Choo Intense HP Sensuelle Pozdrawiam Proszę o kontakt na pw, rzadko tu zaglądam
Edytowane przez HABANITA 72 Czas edycji: 2014-01-21 o 11:30 |
|
|
|
#252 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#253 |
|
Zakorzenienie
|
wymienię flakon bez korka Joop all about Eve 75 ml (ubytek widoczny na foto)
poszukuję zapachów rześkich, letnich
|
|
|
|
#254 |
|
Zakorzenienie
|
Szukam Nina Ricci Belle de Minuit - każdą ilość przyjmę, nawet parę mililitrów, a odwdzięczę się czym chata bogata, także poza wątkiem będę szukać
|
|
|
|
#255 |
|
Spod wody.....
|
|
|
|
|
#256 |
|
Zadomowienie
|
Naprawdę nikt i nic?
Poszukuję przynajmniej na spróbowanie Coco M edt- każdą ilość Chanel Chance edt Chanel Cristalle Jimmy Choo edp/edt Chanel No 19 Chanel No 19 Poudre Podzielę się tym co w wątku
|
#257 |
|
Zakorzenienie
|
Poszukuję ZEN edp, do oddania to co w wątku.
|
|
|
|
#258 | |
|
Wtajemniczenie
|
Ja natomiast pragnę (we flakonikach) :
Narciso Rodriguez for her edp/ edt Givenchy Play Angel edt My insolence Guerlain, l'instant magic Hermes, elixir des merveilles, terre Repetto edt Miss Dior edp/edt (lub inne Diory ciekawe) Chance edt Ysl Elle edp Armani Si Jimmy Choo edp Niektóre na zapas, więc będę twardsza w negocjacjach ![]() Na wydaniu to co w wątku, m.in.: Prada Candy l'eau Chanel Coco edt Alien rozkręcany edp Kenzo Jungle Dolce Gabbana Pour femme La petite robe noire Perles de lalique Gucci by Gucci edp Lempicka Si Midnight Fragrance Zapraszam najlepiej do wątku, bo PW odczytuję niekiedy "w drodze" i zapomnę odpisać ale można się wtedy przypomnieć ![]() Miłego dnia ! ![]() Cytat:
A szukasz na spróbowanie ?
Wymienię perfumy - https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post61781941 Edytowane przez Morganatic Czas edycji: 2014-01-13 o 12:06 |
|
|
|
|
#259 |
|
Zadomowienie
|
Najwyższy czas na maleńką czystkę
![]() Na wydaniu posiadam: Gold Leather Atelier Cologne 5ml (-2 psiki testowe) Ferrari Essence Oud 5ml (-2 psiki testowe) Patchouli Intense Molinard 5ml (-2 psiki testowe) Vetiver Fragonard 5ml (-2 psiki testowe) Aoud Damascus Montale - ok. 4,5ml Heliotrope Olivier Durbano ok. 2-2,5 ml Sandalwood Geo.F.Trumper ok.2ml Blood Concept Black Series 0 ok.2ml Hemp&Leather R. van Gogh ok. 2ml Blue Nehru R. van Gogh ok. 2ml Copper Skies Kerosene ok. 2ml Casbah Robert Piguet ok.2ml Intense Cafe Montale 1-1,5ml Vetiver Lorenzo Villoresi - ok.1,5 Patchouli Boheme LM Parfums - ok.2ml Obecnie największe pożądanie wzbudza we mnie wizja wejścia w posiadanie: Bitter Rose, Broken Spear D.S.&Durga Duro Nasomatto Lapis Philosophorum Olivier Durbano Exultat Maria Candida Gentile (sama nie wiem jakim cudem...) i inne, z podobnej kompanii, szorstkie labdanum, gorzki oud, krystaliczne olibanum, dymy i kadzidła, o których zapomniałam... Z góry przepraszam, jeśli będę irytująco marudna, ale ostatnio mam sprecyzowane zachcianki
|
|
|
|
#260 |
|
Przyczajenie
|
Estee Lauder Wood Mystique
Dior Poison, ale vintage Donna Karan Black Cashmere Lancome Magie Noire Cartier La Baiser Du Dragon Alexander McQueen Kingdom Serge Lutens De Profundis Anick Goutal Ambre Fetiche CdG Avignon i generalnie coś z nutką mroku, tajemniczego, władczego, gotyckiego a tak z lżejszych to: DKNY Delicious Night YSL Parisienne A L'Extreme
Edytowane przez ru_salka Czas edycji: 2014-01-13 o 17:08 |
|
|
|
#261 |
|
Zadomowienie
|
wymienię:
CK, Eternity Aqua for men (~0,3ml) CK, Free for men (1,2ml)(2szt.) Gucci, Gucci by Gucci Sport (~1ml) ST Dupont, Passenger Cruise (~0,3ml) Azzaro, Chrome (~1,2ml) Cartier, Roadster (~0,4ml) Sean John, I AM KING (1,2ml) Davidoff, Champion Energy (1,2ml) YSL, L’Homme Libre (1,2ml) Mont Blanc, Legend (nie wiem ile) Lacoste L12.12 Vert (2ml) Amouage Silver Man ~1,4ml Burberry, Sport for men (1ml) Lancome, Hypnose Homme (0,1ml) Victor&Rolf, Antidote (0,3ml) Giorgio Armani, Code Homme (1,2ml) Tommy Hilfiger, Hilfiger est. 1985 (1,2ml) D&G, 21 Le Fou (0,3ml) Masaki Matsushima, Art Homme (0,4ml) Ferragamo, Black (0,8ml) John Richmond, John Richmond (1ml) Penhaligon's - Lavandula (1ml) TDC - Bois d'Iris (~1ml) Honore des Pres - Bonte's Bloom Roger & Gallet Bois d’Orange, 3ml Roger & Gallet Lavande Royale, 2ml L'Artisan Seville a l’Aube 1ml L'Artisan Passage d'Enfer 1ml L'Artisan Nuit de Tubereuse 1ml Hermes Eau des Merveilles 2ml Nobile 1942 Vespriesperidati 1,5ml Neil Morris Storm, 0,4ml Dunhill Custom ~1,5ml Dunhill Black ~1,5ml Nez a Nez Bal Musque (~4,0ml) L'Artisan Cote d'Amour (~4,0ml) Isabey La Route d'Emeraude (0,2ml) Histoires de Parfums L'Olympia 1ml M.Micallef Royal Vintage 0,4ml Bvlgari Mon Jasmin Noir (2ml) Ginestet Sauvignonne (2ml) L'Artisan Caligna (1,2ml) Kerosene Copper Skies (0,5ml) Jovoy Ambre Premier (0,6ml) Amouage Beloved Woman (0,8ml) Majda Bekkali Fusion Sacree Elle (0,3ml) Majda Bekkali Mon nom est Rouge (0,2ml) Bond No.9 I Love New York for All (1,5ml) A Dozen Roses Shakespeare in Love (~1,2ml) MFK Oud Cashmere Mood (1,2ml) MFK Oud Velvet Mood (1,2ml) Neil Morris Spirit of Air (0,5ml) EnVoyage Perfumes Durango (1ml) Armani Prive - Oranger Alhambra (1ml) Perris Monte Carlo Musk Extreme (1,5ml) Perris Monte Carlo Essence de Patchouli (1,5ml) Rance Sur Mon Coeur (1,5ml) Rance Tubereuse Amour (1,5ml) Rance Avant le Jour (1,5ml) Diptyque L'Eau du 34 (1,7ml) Byredo Bal d'Afrique (4,0ml) Donna Karan Mandarin Neroli (4ml) Hermes Brin de Reglisse (0,2ml) Dior Homme Cologne 2013 (1ml) Dior Fahrenheir (1ml) Armani Eau Pour Homme (1,2ml) Penhaligon's Iris Prima (0,6ml) Cartier Baiser du Dragon (2ml)
|
#262 |
|
Raczkowanie
|
Witam dziewczyny
Liczę że Wy mi pomożecie. Od jakieś czasu szukam pewnych perfum a raczej wody toaletowej z niższej półki, która lata temu mnie uwiodła i od tamtego czasu wciąż jej szukam, bo niestety wycofali ją ze sprzedaży. Chodzi o perfumy B.U. tease fuchsia ( stara wersja) w takiej jakby puszce z dziurkami jak rajstopy kabaretki. Chodzę, pytam szukam, ale nikt nie wie o co chodzi....kurcze chyba straciłam nadzieję. oczywiście na wymianę, gdyby którejś z Was taki zapach zalegał gdzieś w szafce. Mam 3 zapachy z avonu dla kobiet i eden z fm męski nowy
|
#263 | |
|
Zakorzenienie
|
Uwolnijcie mnie od nadmiaru
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#264 |
|
Zakorzenienie
|
Gdyby ktoś miał JPG Classique- jakąkolwiek wersję, dowolną mutację- odlewkę lub resztkę we flakonie (albo i całą flachę
) i nie miał co z nią zrobić- chętnie przygarnę
|
#265 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
?
|
|
|
|
|
#266 |
|
Zakorzenienie
|
oooooo jejku jejku
oferuję: (trzymam mooocno kciuki żeby coś Ci się spodobało!)flakony Celine Dion Sensational miniatura 15ml, użyta jakieś 3 razy Sunflowers Elisabeth Arden, jakieś 40-45% flakonu, niestety nie pamiętam, jakiej pojemności jest flakon, ale chyba 50ml (sprawdze w rossie) Incandessence Avon, użyty 2 razy, flaszka 50 ml odlewki sun moon stars Karl Lagerfeld 3ml HP 3,5ml royal muska 4,5ml diorissimo 3ml gloria vanderbildt 1ml 24century gold 2,5 ml mogę zrobić odlewki z flaszek AA Mandarin&Basil Lola, jakieś 6-8ml Pretty Swan ok 12-14ml 1881 cerruti Simply Chic Celine Dion, nawet do 60ml, a za Classique oddam nawet całą Vanille Noire YR, odlewka lub flacha, jak wolisz Będę hojna, a ile ml Classique masz? proponujesz flakon czy odlewkę?
|
#267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#268 |
|
Zakorzenienie
|
|
#269 |
|
Zakorzenienie
|
Oddałabym za 2, 5ml Golda, Diorissimo 3ml i Lolę. Ile ml możesz mi zaproponować?
|
#270 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety mam tylko 1 atomek 2ml i 1 1ml
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:49.

ale 40 ml jest na pewno może więcej.

Niestety mam tylko 1 atomek 2ml i 1 1ml