Moje Panie, to nie żarty - sezon ślubny już otwarty! PM2014 cz.23 - Strona 108 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-14, 21:12   #3211
mojakaren
Zakorzenienie

Dot.: Moje Panie, to nie żarty - sezon ślubny już otwarty! PM2014 cz.23

Cytat:
Napisane przez Atomoowka Pokaż wiadomość
Tak piszecie o tych perfumach i piszecie i mnie zastanowilo co ma wyglad buteleczki do wyboru perfum slubnych? Gdzies bedziecie upamietnialy wyglad buteleczki?
oczywiście, jedna fotka z perfumem musi być :P
poza tym to ślub to dobry pretekst żeby nabyć coś hmm bardziej ekskluzywnego

positive rebel zdecydowanie drugaaaaaaaaaaaa

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
mojakaren jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-14, 21:19   #3212
Liana
Zadomowienie

Positive rebel, fryzurka numer dwa jest piękna!!

Marlenqa22 super butki wygodne??
Liana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-14, 21:21   #3213
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marlenqa22 Pokaż wiadomość
Dzięki ;D Teraz w nich siedzę spryskałam tym specyfikiem, mam nadzieję że się rozejdą bo póki co trochę cisną i na bank nie dam rady na dzień dzisiejszy w nich szaleć..
daj później znać, czy to coś pomogło
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-14, 21:21   #3214
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kroooliczek89 Pokaż wiadomość
Mam pytanie do dziewczyn które mają już obrączki. Możecie powiedzieć ile gram waży para waszych obrączek? (o ile oczywiście posiadacie takie info )
I jakie macie rozmiary?

My będziemy prawdopodobnie robić i będziemy płacić za gramy. Podobno zmieścimy się w 10ciu gramach, ale chciałabym być tego pewna
Nasze są dopiero zamówione, ale dostaliśmy info, że będą ważyć ok. 11,5g - moja rozmiar - 9, TŻ - 26.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-14, 21:25   #3215
olena90
Zakorzenienie

GG do olena90

Cytat:
Napisane przez positive rebel Pokaż wiadomość
Dziewczyny właśnie wróciłam z próbnej fryzury i zaraz zabieram sie za nadrabianie zaległości na forum. Zrobiła mi dwie wersje, z czego jedna z doczepianymi włosami (nie zwracajcie uwagi na kolor - pasma pożyczyłam od ciemnowłosej koleżanki). Nie zwracajcie też uwagi na wykończenie - dziewczyna mówiła że oryginalnie doczepi mi wszystkie pasma żeby kok był pełniejszy i wszystko będzie bardziej dopracowane
Nr 2

Co do fryzury ja musze sobie poczekac z mysleniem nad nia bo wlosy musza mi urosnac ... a jak nie urosna na tyle ile powinny to doczepie treske albo przedluze

"tak" 24.12.2009

Liluś
13.01.2015

16.01.2016
olena90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-14, 21:28   #3216
Opiumalfa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość
positive rebel druga fryzura kapitalna!!!!!!!!

dziewczyny ma któraś z Was problem z przetłuszczającą się skórą głowy? Nie z tłustymi włosami tylko skóra?
ja!!! i kazdy szampon do przetluszczajacych sie wlosow przetluszcza je jeszcze bardziej. Teraz myje tylko Babydream i jest ciut lepiej. Niewiele lepiej, ale lepiej
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-14, 21:31   #3217
mala_czarna_21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
ja!!! i kazdy szampon do przetluszczajacych sie wlosow przetluszcza je jeszcze bardziej. Teraz myje tylko Babydream i jest ciut lepiej. Niewiele lepiej, ale lepiej
byłam dziś u fryzjerki i kosmetyczki i powiedziały mi, że to dlatego, że szapmony takie standardowe są do włosów a jeśli skóra głowy się przetłuszcza to trzeba odpowiedni szampon i własnie się zastanawiam nad kupnem ale są dość drogie i nie wiem czy warto
http://www.prostezakupy.pl/kosmetyka...-activ-250-ml/

2015 - 38
mala_czarna_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-14, 21:35   #3218
ijaa
Zakorzenienie

Cały czas gdzieś mi pod kopułką siedzi bardzoooo prosty bukiet z samych (białych i fioletowych) tulipanów.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Fotolia_19360176_Subscription_XL.jpg (25,3 KB, 41 załadowań)

Stary 2014-01-14, 21:38   #3219
cashmere
Zakorzenienie

Marlenka fajne buty! A gdzie kupiłaś?

Ja dziś kupiłam szampon z Yves Rocher który polecałyście. Zobaczymy jak zadziała na moją czuprynę...

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-14, 21:40   #3220
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdalenka_w_86 Pokaż wiadomość
Oczywiście, że obstawałam przy sobocie, bo 3 razy pytałam konsultantkę przed kupnem sukienki, żeby nie było problemów. Oczywiście, jak sobie Pani życzy...
Było to dla mnie mega ważne, bo mam 100 km do nich i wiedziałam, że chcę zabrać mamę, TŻ (zaoferował, że mnie zawiezie) i babka prosiła, żeby była też osoba, która będzie mi ubierała sukienkę. Teraz mam prosić 3 osoby o to, żeby wzięły urlop? No baba chyba jest niepoważna. Przed wpłaceniem zaliczki wszystko ładnie pięknie, a teraz 1000 zł wpłacony to klientkę mają gdzieś. Żadne moje argumenty nie trafiają. Nie ma opcji soboty i koniec. Mam sobie wybrać termin od poniedziałku do piątku. Wybiorę, ale jak tam wpadnę to nie będę przebierała w słowach...
masakra jakaś nie lubię takiego chamskiego traktowania

co do butów z Re to ja je mam i powiem tak:na weselne tańce się nie nadają chyba, że bym je rozchodziła za to pięknie wyglądają i np na sesję mogą być

Cytat:
Napisane przez Atomoowka Pokaż wiadomość
No i do slubu zostalo mi 116 dni
Aha no i kurde musimy ogarnac te sportkania w poradni, bo kurs i dni skupienia juz mamy dawno a z tym kursem Nam jakos nie po drodze, a juz niecaly msc Nam zostal zeby papiery w kosciele zlozyc.
nasz ksiądz powiedział, że możemy złożyć papiery bez zaświadczenia o odbytym kursie przedmałżeńskim+poradni, wystarczy mu powiedzieć kiedy go mamy i donieść papierek tydzień przed ślubem

Cytat:
Napisane przez mmona24 Pokaż wiadomość
p.s. ja mysle o Euphori C. Kleina, mialam je kiedys i uwielbiam lubicie?
Euphoria jest fajna,pamiętam, jak byłam w lo jeszcze to był taki szał na nią, że jak wracałam tramwajem to co chwile czułam go na którejś z pań

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
ja się zastanawiam nad Viktor&Rolf Flowerbomb, Miss Dior Cherie i kilkoma nowościami, które ostatnio wpadły mi w oko (w nos )
ooo tak Flowerbomb jest absolutnie przeboskie!!!!!!!

Cytat:
Napisane przez mimi_77 Pokaż wiadomość

A ja mam suknie koloru ivory. On jest bliżej smietankowej bieli czy ecru ?
Ciężko stwierdzić, każda suknia może mieć trochę inny odcień
moja jest śmietankowa, ale np mama się nie zorientowała i wielkie oczy zrobiła jak ją uświadomiłam ale ivory chyba bliżej śmietanki niż ecru

Cytat:
Napisane przez positive rebel Pokaż wiadomość
Dziewczyny właśnie wróciłam z próbnej fryzury i zaraz zabieram sie za nadrabianie zaległości na forum. Zrobiła mi dwie wersje, z czego jedna z doczepianymi włosami (nie zwracajcie uwagi na kolor - pasma pożyczyłam od ciemnowłosej koleżanki). Nie zwracajcie też uwagi na wykończenie - dziewczyna mówiła że oryginalnie doczepi mi wszystkie pasma żeby kok był pełniejszy i wszystko będzie bardziej dopracowane
ta druga jest suuuper!!!

Cytat:
Buciki już pokazuje

fantastyczne

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
potwierdzam kupiłam teraz pokrzywowy i myłam nim tylko skórę głowy tylko nim, długości odżywką i wcale nie były dłużej świeże niż np po czerwonym loreala do farbowanych
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-14, 21:45   #3221
say-hello
Zakorzenienie

bo to nie włosy się przetłuszczają, tylko skóra głowy! często przetłuszcza się przez nakładanie zbyt wielu kosmetyków na skórę głowy, lub po prostu tak ma. czasem skóra głowy się przesusza od szamponów, więc produkuje więcej łoju i koło się zamyka. można spróbować przestawić się na łagodniejsze szampony i zobaczyć, jaka będzie reakcja. ja myję włosy codziennie, taka moja skóra głowy jest z natury. nie nakładam prawie żadnych masek i odżywek na skórę głowy. jedyny szampon który przedłużał mi świeżość to green people - ten http://slodkimiod.blogspot.com/2013/...en-people.html

Edytowane przez say-hello
Czas edycji: 2014-01-14 o 21:46
Stary 2014-01-14, 21:46   #3222
KaMilka4891
Zadomowienie

Cytat:
Buciki już pokazuje

Kosztowały mnie tylko 70 zł więc się skusiłam! trochę cisną z przodu ale dzisiaj zakupiłam spray do butów żeby się rozeszły plus chodzę w skarpetce
Mam nadzieję że je rozchodzę..

Co do perfum ja jestem zakochana w Kenzo Flower i w Versace jeszcze nie myślałam o ślubnych, ale pewnie któryś z tych zapachów
super butki, a co to za tajemniczy spray kupiłaś i gdzie?

a co do perfum to ja chce na ślub GUCCI RUSH mój TŻ je uwielbia
Cytat:
Napisane przez Kaigara Pokaż wiadomość
Co do dokumentów, trochę mnie przeraża to że każdą najmniejszą rzecz będę musiała przerabiać na nowe nazwisko. :P
no zgadza się, dlatego ja jak się zameldowałam u TŻ to nie zmieniałam prawka i dowodu rej. bo stwierdziłam, że dowód osobisty zrobia mi za darmo, ale za reszte musze płacić (KAŻDE 50 ZŁ), PAMIĘTAJCIE o bankach, US i ZUS

Pytanie do cywilnych PM czy Wasze USC też pracują tylko do 15 i później nie ma możliwości zawarcia związku małżeńskiego? u nas o 15 może byc ślub, i ani godzinkę później

Edytowane przez KaMilka4891
Czas edycji: 2014-01-14 o 21:47
KaMilka4891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-14, 21:54   #3223
enzunio
BAN stały

Przepraszam, nie nadrabiam, leżę po tańcach... jestem beznadziejna, mam nie myśleć i dać się prowadzić a nie umiem!

Widziałam tylko post chyba Dotki o porównanie sukni ecru do bieli koszuli i... jestem w mniejszości ale nie chciałabym wyglądać jak ta dziewczyna (od 4 minuty):

http://www.youtube.com/watch?v=336fv9O8MaE
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-14, 21:57   #3224
justynkie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Lemon_Drop Pokaż wiadomość
justynkie widziałaś moje pytanie odnośnie dobrych i w rozsądnej cenie restauracji/knajp w Olsztynie?
Ojej, przepraszam, nie zauważyłam, dobrze że się przypomniałaś!
Ten szpital jest praktycznie na końcu miasta, tam w okolicy chyba nie ma nic ciekawego. Z fast foodów to polecam kebab jedyny w miescie (coś takiego), ale on jest na starówce koło ratusza. Na starówce tuż za Wysoką Bramą polecam Readys, grecka restauracja z pyszną shoarmą, kiedyś było taniej niż w Sphinxie. Pamiętam że nalesnikarnie na starowce były chwalone. Ja nie mieszkam w Olsztynie 4,5 roku więc jestem słabo zorientowana. Pysznie jest na mojej Przystani weselnej, ale to kawałek drogi nad jeziorko no i nie za tanio

justynkie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-14, 21:59   #3225
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KaMilka4891 Pokaż wiadomość
Pytanie do cywilnych PM czy Wasze USC też pracują tylko do 15 i później nie ma możliwości zawarcia związku małżeńskiego? u nas o 15 może byc ślub, i ani godzinkę później
My mamy o 17, a z tego co wiem udzielają do 18 w soboty.

Nasi znajomi ślubują dwa miesiące później, ale w piątek i jak wielkie było wszystkich zdziwienie, jak się kazało, że z trzech USC w naszym mieście ślubu udzielają w tygodniu w jednym (najbrzydszym ) i to maksymalnie do.. 15:20, więc na tą godzinę musieli zaklepać.

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
Przepraszam, nie nadrabiam, leżę po tańcach... jestem beznadziejna, mam nie myśleć i dać się prowadzić a nie umiem!

Widziałam tylko post chyba Dotki o porównanie sukni ecru do bieli koszuli i... jestem w mniejszości ale nie chciałabym wyglądać jak ta dziewczyna (od 4 minuty):

Co tańczycie?

Ja również.

Edytowane przez ijaa
Czas edycji: 2014-01-14 o 22:01
Stary 2014-01-14, 22:01   #3226
zuken
Zakorzenienie

GG do zuken

Cytat:
Mój pracuje do 15 ale ślub jest w Ratuszu a godzinę mogliśmy sobie wybrać My mamy o 16
zuken jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-14, 22:07   #3227
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość

Ja również.
kurcze, mi jakoś to nie przeszkadza. jak to widzę, to po prostu myślę, że ma suknię ecru i tyle a poza tym zauważcie, że nawet gdyby tż miał koszulę ecru, to zdradziłyby ją te białe materiały na ławkach i koszula tego chłopca przed nią
Stary 2014-01-14, 22:09   #3228
mala_czarna_21
Zakorzenienie

Cytat:
Cały czas gdzieś mi pod kopułką siedzi bardzoooo prosty bukiet z samych (białych i fioletowych) tulipanów.

Cytat:
bo to nie włosy się przetłuszczają, tylko skóra głowy! często przetłuszcza się przez nakładanie zbyt wielu kosmetyków na skórę głowy, lub po prostu tak ma. czasem skóra głowy się przesusza od szamponów, więc produkuje więcej łoju i koło się zamyka. można spróbować przestawić się na łagodniejsze szampony i zobaczyć, jaka będzie reakcja. ja myję włosy codziennie, taka moja skóra głowy jest z natury. nie nakładam prawie żadnych masek i odżywek na skórę głowy. jedyny szampon który przedłużał mi świeżość to green people - ten http://slodkimiod.blogspot.com/2013/...en-people.html
kochana a mogłabyś rzucić okiem na ten, który wrzuciłam? wart jest swojej ceny myślisz?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg re_wb_1.jpg (15,9 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg innmages.jpg (12,4 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg imbages.jpg (13,2 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1307051406.jpg (49,8 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg t.jpg (13,0 KB, 9 załadowań)

2015 - 38
mala_czarna_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-14, 22:13   #3229
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
kurcze, mi jakoś to nie przeszkadza. jak to widzę, to po prostu myślę, że ma suknię ecru i tyle a poza tym zauważcie, że nawet gdyby tż miał koszulę ecru, to zdradziłyby ją te białe materiały na ławkach i koszula tego chłopca przed nią
Każdemu wedle potrzeb.
Ja jak pierwszy raz włączyłam ten filmik, to nawet nie spojrzałam na białą koszulę tylko się zdziwiłam, czemu tiul w kiecce jest jakiś taki.. szary.

Myślę, że dodatkowe elementy jak materiały na ławkach to tylko chwila (chodź i o to można było zadbać, by nie były śnieżno białe ), podobnie jak chłopiec przed nią. Mąż natomiast będzie przez sporą część czasu koło niej, a jego koszula jest niemalże na wysokości gorsetu i jakby nie patrzeć to na młodych się raczej patrzy na nie na dekoracje.

Edytowane przez ijaa
Czas edycji: 2014-01-14 o 22:15
Stary 2014-01-14, 22:15   #3230
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Każdemu wedle potrzeb.
Ja jak pierwszy raz włączyłam ten filmik, to nawet nie spojrzałam na białą koszulę tylko się zdziwiłam, czemu tiul w kiecce jest jakiś taki.. szary.
no jasne, to wiadomo każdy inaczej na to patrzy. jeśli komuś to przeszkadza to nie ma sensu się męczyć, najlepiej wtedy dopasować tego tżta albo wybrać białą suknię

Cytat:

kochana a mogłabyś rzucić okiem na ten, który wrzuciłam? wart jest swojej ceny myślisz?
ciężko powiedzieć tak naprawadę
Stary 2014-01-14, 22:16   #3231
gornek
Zakorzenienie

Dopiero co wrocilam z poradni i jestem zla, bo zapomnialam tej kartki z nauk, okazalo sie ze dzisiaj to moglo byc nasze ostatnie, ale przez moja sklerozę musimy iść jeszcze raz bo i tak musimy przyjść po te podpisy :/ wrr jutro nadrobię, teraz lece sie pakować, bo jutro do rodzicow jadę

Sent from my RM-825_eu_poland_345 using Tapatalk
gornek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-14, 22:16   #3232
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość

ja też jestem w tej mniejszości, ale nie chcę żeby TŻ miał śnieżnobiałą koszulę a ja śmietankową suknię na tym filmiku ta biel koszuli aż daje po oczach, a suknia PMki wygląda na przybrudzoną i ona sama się tak nie wyróżnia
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-14, 22:18   #3233
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kroooliczek89 Pokaż wiadomość
Mam pytanie do dziewczyn które mają już obrączki. Możecie powiedzieć ile gram waży para waszych obrączek? (o ile oczywiście posiadacie takie info )
I jakie macie rozmiary?

My będziemy prawdopodobnie robić i będziemy płacić za gramy. Podobno zmieścimy się w 10ciu gramach, ale chciałabym być tego pewna
Mój rozmiar 8 , TŻ 24. Łączna waga - 10,44 g

Cytat:
może z jakimś kierownikiem byś pogadała? a jeśli nie to z uporem maniaka zostań przy tej sobocie i koniec, nie po to mają w ten dzień salon czynny
Problem w tym, że pani przedstawiła się imieniem i nazwiskiem przez tel i jeśli dobrze pamiętam to własnie kierowniczka. Sprawdziłam na pieczątce umowy. TŻ stwierdził, że weźmie urlop, mama ostatecznie TŻ, ale powiemy pani odpowiednio do słuchu.

madzixx
Dziękuję za info o butach. Kliknęłam je u dziewczyny, która sprzedaje je w stanie idealnym. Obiecuję przy świadkach, że to moja trzecia i ostatnia para Tej czwartej pary już nie wyklejam cyrkoniami. Ile można?!

enzunio
Ja będę miała białą sukienkę, ale faktycznie PMka wygląda tu tragicznie. Suknia jest szarawa a koszula TŻ promienieje blaskiem.

positive
Fryzurka nr 2!

2014

Edytowane przez magdalenka_w_86
Czas edycji: 2014-01-14 o 22:45
magdalenka_w_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-14, 22:23   #3234
mojakaren
Zakorzenienie

Cytat:
też miałam długo fazę na tulipany, ale pastelowe i choć nadal o nich myślę to jednak polne kwiaty biorą górę
ale faktycznie tulipany w bukiecie wyglądając cudownie

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
ja też jestem w tej mniejszości, ale nie chcę żeby TŻ miał śnieżnobiałą koszulę a ja śmietankową suknię na tym filmiku ta biel koszuli aż daje po oczach, a suknia PMki wygląda na przybrudzoną i ona sama się tak nie wyróżnia
zgadzam się, moim zdaniem te odcienie jednak muszą być dopasowane

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
mojakaren jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-14, 22:28   #3235
marlenqa22
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Marlenka fajne buty! A gdzie kupiłaś?

Ja dziś kupiłam szampon z Yves Rocher który polecałyście. Zobaczymy jak zadziała na moją czuprynę...
Kupiłam w sklepie Szewczyk na ul. Sienkiewicza (Białystok). Akurat mam po drodze do pracy
Tam dużo ładnych butów jest.
Spray kupiłam w CCC dzisiaj, za 9,99 zł. Nie wiem czy działa, buty na razie dalej cisną w przedniej części.. mam nadzieję że je rozchodzę bo mi się bardzo podobają!

1 lipiec 2022- czekamy na Ciebie maleństwo
marlenqa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-14, 22:29   #3236
ijaa
Zakorzenienie

My z kolorkami mamy o tyle 'fajnie', że oboje w śnieżnej bieli wyglądamy średnio - ja głównie ze względu na bladość i ogólnie 'jasną urodę', a TŻ ze względu na.. zęby - taka kość (nie śnieżno biała - chodź by na rzęsach stawał nic z tym już nie zrobi), co normalnie w oczy się nie rzuca, a dopiero to widać jak założy nową białą koszulkę.
Wiem jednak, że jeśli w obu odcieniach wyglądałby tak samo dobrze, to wiedząc jak to wygląda u mnie, z przyjemnością by się dopasował.

Stary 2014-01-14, 22:31   #3237
olena90
Zakorzenienie

GG do olena90

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
potwierdzam kupiłam teraz pokrzywowy i myłam nim tylko skórę głowy tylko nim, długości odżywką i wcale nie były dłużej świeże niż np po czerwonym loreala do farbowanych
Ja po pokrzywowym dostalam takiego lupiezu ze bede musiala Nizoral kupic... a wtedy spierze mi sie kolor z wlosow :banghead:

"tak" 24.12.2009

Liluś
13.01.2015

16.01.2016
olena90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-14, 22:38   #3238
czekooczekolada
Zakorzenienie

positive rebel - a mi sie podoba fryzura nr 1 ale i tak jestem przegłosowana

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2014-01-14, 22:50   #3239
KasiaK_080290
Zadomowienie

Cytat:
ja uważam podobnie
ale każdy TŻ założy taka jaką będzie chciał i jaką uzgodni ze swoją PMką

7.06.2014
KasiaK_080290 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-14, 22:56   #3240
Opiumalfa
Zakorzenienie

Cytat:
byłam dziś u fryzjerki i kosmetyczki i powiedziały mi, że to dlatego, że szapmony takie standardowe są do włosów a jeśli skóra głowy się przetłuszcza to trzeba odpowiedni szampon i własnie się zastanawiam nad kupnem ale są dość drogie i nie wiem czy warto
http://www.prostezakupy.pl/kosmetyka...-activ-250-ml/
Cytat:
dzieki za cynk dizewczyny!
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości