|
|||||||
| Notka |
|
| Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4141 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Dot.: Zakupy w Sephorze, Douglasie i innych vol. IX.
Cytat:
|
|
#4142 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) no nic...trudno a szkoda, bo kolor super![]() Ten z nazwą DJ kojarze chyba nawet czaiłam się na niego bo lubię takie jagodziaki, ale widzisz właśnie- na zdjęciach co innego, czasami w butelce też co innego i co innego na pazurach [1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;44608493]Skonczyly sie dzis moje aukcje na Allegro. Sprzedalam tylko kilka rzeczy z kilkunastu. Jedne perfumy obserwowalo 7 osob, ale nikt nie kupil. Fascynuje mnie to . Po kiedy grzyba obserwowac skoro sie nie ma zamiaru kupic.A te maile? Jedna kobieta zapytala gdzie kupilam kosmetyk. Odpisalam grzecznie, ze w Douglasie. Ona wtedy zapytala "w ktorym?" . Moimi ulubionymi mailami od potencjalnych kupujacych byly i tak te, ktore wyrazaly chec zobaczenia zdjecia paragonu z zakupu .Jutro bede znow wystawiac ten caly kram. Doloze troche lakierow. Chyba juz dzisiaj zatem powinnam sie za poszukiwanie paragonow brac .[/QUOTE]niestety, ale na all nie jest tak, że wystawisz i za pierwszym razem pójdzie wszystko czy chociaż większość. I tak dobrze, że kilka rzeczy się sprzedało często jak wystawiam aukcje taty ze sklepu, bo i za miesiąc czasu tylko jedna rzecz sie sprzeda. Niestety, life is brutal![]() Ale moze bedzie lepiej
|
|
|
#4143 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Proponuje zakonczyc temat, bo taka dyskusja jest dla mnie bezproduktywna. Cytat:
. Wszystkie paki juz wyslalam. Wlasnie sie z poczty przywloklam. Odpisuje grzecznie kazdemu, ale juz nie mam sily tlumaczyc, dlaczego nie przechowuje paragonow. Choc i tak wisienka na torcie ostatnich pytan byla uwaga, ze zainteresowana jest z mojego miasta i chcialaby przetestowac puder przed zakupem . Moj puder, ma sie rozumiec.
|
||
|
|
|
#4144 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Hehe, dzieki, ale gdyby aparat nie zjadl koloru to by malenka wioseczka byla - ale ja lubie porzadnie podkreslone policzki ![]() A co do Essie, to sa to jedyne lakiery, ktore trzymaja sie u mnie trzy dni. Wszystkie inne odpryskuja po kilku godzinach! Dlatego w mojej mini kolekcji mam same esiaki i nie zamienie na zadne inne poza tym ich kolekjonowanie bylo swego czasu gwozdziem do trumny mojego portfela - na szczescie sie opamietalam i ograniczylam zbior do must-have'ow ![]() Wysyłane z mojego GT-I5510 za pomocą Tapatalk 2
|
|
#4145 |
|
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;44610546]
No wlasnie widze . Wszystkie paki juz wyslalam. Wlasnie sie z poczty przywloklam. Odpisuje grzecznie kazdemu, ale juz nie mam sily tlumaczyc, dlaczego nie przechowuje paragonow. Choc i tak wisienka na torcie ostatnich pytan byla uwaga, ze zainteresowana jest z mojego miasta i chcialaby przetestowac puder przed zakupem . Moj puder, ma sie rozumiec.[/QUOTE]
It's so important to say these things when you can because when it's over, it's over ...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. (Coco Chanel) |
|
|
|
#4146 |
|
Zadomowienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;44610546]W czym problem to wlasnie napisalam. Nie rozumiem uwagi odnosnie moich zastrzezen do obslugi. Przytyk, jak sie domyslam, byl niezbedny. Kudos. Po pierwsze, nie prowadze sklepu, ergo kupujacy nie jest klientem. Po drugie, pytanie o skany paragonu jest dla mnie bezsensowne i nic na to nie poradze. Pomijam fakt, ze wirtualne zdjecie paragonu a rzeczywisty przedmiot to dwie rozne bajki.
Proponuje zakonczyc temat, bo taka dyskusja jest dla mnie bezproduktywna. No wlasnie widze . Wszystkie paki juz wyslalam. Wlasnie sie z poczty przywloklam. Odpisuje grzecznie kazdemu, ale juz nie mam sily tlumaczyc, dlaczego nie przechowuje paragonow. Choc i tak wisienka na torcie ostatnich pytan byla uwaga, ze zainteresowana jest z mojego miasta i chcialaby przetestowac puder przed zakupem . Moj puder, ma sie rozumiec.[/QUOTE]Rotfl. Padlam. Ludzie to maja pomysly i zero wstydu. Wysyłane z mojego GT-I5510 za pomocą Tapatalk 2
|
#4147 |
|
PIP.
|
James
A co do włamania na konto to mojej znajomej wizazance tez sie wlamali, sprzedali depilatory jakieś za w sumie 3 tysiaki, teraz sie z policja buja
|
|
#4148 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
. Moze w ten weekend jakis dzien otwarty u siebie w mieszkaniu zorganizuje . Wspolczuje. Zalatwiania mnostwo, aby udowodnic, ze to nie ona. |
|
|
|
|
#4149 |
|
♪♫♪♪♫♪
|
Nie ma się co przejmować, ja kiedyś sprzedawałam akwarium i dostawałam głównie maile w sprawie porad dot. hodowli roślin akwariowych
Pytania o obniżkę ceny - mimo informacji w opisie, że cena jest ostateczna - to też norma. Podobnie jak o możliwość "rozkompletowania" przedmiotów, sprzedawanych jako komplet
|
|
#4150 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4151 |
|
Konto usunięte
|
James i Gretchen
Joskelyn przekonałaś mnie fotami do tego różu. Mam małe pytanie jaki podkład i jaki numer używasz? |
|
|
|
#4152 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysyłane z mojego GT-I5510 za pomocą Tapatalk 2
Perfumowe szaleństwo![]() Filmowy blog Perfumowy blog Szukam koreczka do Aury Loewe 80 ml! Edytowane przez Joskelyn Czas edycji: 2014-01-14 o 22:34 |
|
|
|
|
#4153 | |
|
Zadomowienie
|
Misian jesteś dla mnie mistrzem dyplomacji już nie pierwszy raz
![]() Cytat:
zmywam co tydzień - głównie przez odrost paznokcia a odkąd stosuję na niego Insta Dri (notabene z Waszego polecenia![]() dużo zależy od rodzaju paznokci, jak próbowałam Essie nakładać na NailTeka to miałam wrażenie, że było gorzej i że ten mi nawet wysuszał paznokcie muszę chyba jeszcze jedno podejście zrobić
|
|
#4154 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysyłane z mojego GT-I5510 za pomocą Tapatalk 2
|
|
#4155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;44610546]W czym problem to wlasnie napisalam. Nie rozumiem uwagi odnosnie moich zastrzezen do obslugi. Przytyk, jak sie domyslam, byl niezbedny. Kudos. Po pierwsze, nie prowadze sklepu, ergo kupujacy nie jest klientem. Po drugie, pytanie o skany paragonu jest dla mnie bezsensowne i nic na to nie poradze. Pomijam fakt, ze wirtualne zdjecie paragonu a rzeczywisty przedmiot to dwie rozne bajki. Proponuje zakonczyc temat, bo taka dyskusja jest dla mnie bezproduktywna. No wlasnie widze . Wszystkie paki juz wyslalam. Wlasnie sie z poczty przywloklam. Odpisuje grzecznie kazdemu, ale juz nie mam sily tlumaczyc, dlaczego nie przechowuje paragonow. Choc i tak wisienka na torcie ostatnich pytan byla uwaga, ze zainteresowana jest z mojego miasta i chcialaby przetestowac puder przed zakupem . Moj puder, ma sie rozumiec.[/QUOTE]I takie osoby się niestety zdarzają. Ja jeszcze słyszałam o przypadkach telefonów w godzinach mocno późnych z pytaniami o aukcję...
|
|
|
#4156 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4157 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko ciut chudzina Cytat:
![]() francuzik dopiero zaczyna, podobno dopiero z tydzień ta cafe działa (jeszcze chyba tam nie urządzone do końca to wszystko, bo wystrój ciut kulał - no chyba że to miało być na zasadzie kontrastu dla podkreślenia uroku właściciela ) to niechby se chłopina interes rozkręcił
|
|
#4158 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny mam prosbę, potrzebny mi dobry ginekolog w Poznaniu, gdyby któraś z Was znała takiego bardzo proszę o info, moze byc na priv.
|
|
|
|
#4159 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
|
|
#4160 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
|
#4161 | |
|
kosmita jakiś normalnie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;44610546]W czym problem to wlasnie napisalam. Nie rozumiem uwagi odnosnie moich zastrzezen do obslugi. Przytyk, jak sie domyslam, byl niezbedny. Kudos. Po pierwsze, nie prowadze sklepu, ergo kupujacy nie jest klientem. Po drugie, pytanie o skany paragonu jest dla mnie bezsensowne i nic na to nie poradze. Pomijam fakt, ze wirtualne zdjecie paragonu a rzeczywisty przedmiot to dwie rozne bajki.
Proponuje zakonczyc temat, bo taka dyskusja jest dla mnie bezproduktywna. ....[/QUOTE] james, ja wcale nie zamierzałam z Tobą dyskutować ![]() i choćby dlatego nie skomentuję cytowanego postu, bo faktycznie nie ma po co ![]() ---------- Dopisano o 07:12 ---------- Poprzedni post napisano o 07:08 ---------- Cytat:
![]() chudzin nie lubię, to Francuzik już ma jedną wgapioną z głowy , a z tym kontrastem to jest myśl - tu nie musi być pięknie skoro JA jestem piękny
|
|
|
#4162 |
|
Zakorzenienie
|
Też nie lubię chudzielców. Facet musi być zbudowany, mieć szerokie bary, ładny brzuch i śliczną pupę
Mój mężuś taki właśnie jest. No może z wyjątkiem brzucha Ale te ramiona!!!!Takie osobniki często widzuję na basenie. Córa trenuje, a ja czekam i z nudów patrzę. O moje drogie, lepiej zapiszcie się na basen niz na kawę z ciastkiem do Francuzika A jakie slipki fajne mają Nic się na basenie nie ukryje
|
|
|
|
#4163 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.U mnie chudzielce odpadają. W ogóle facet musi być większy ode mnie. Taki jest mój mąż, tylko brzuch ma trochę za duży .---------------------- W temacie paznokci - u mnie żywotność lakieru bardzo się przedłużyła odkąd używam tego odłuszczacza do paznokci. Jak potem pomaluję lakierem i na to dam top coat (aktualnie Essie zamiennie z Poshe), to lakier prawie tydzień się trzyma i nie ma znaczenia czy to Chanel, Opi czy Essie. |
|
|
|
|
#4164 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#4165 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Natomiast calkiem do niedawna uzywalam wysuszac Poshe, ale ten nie wiem jakby obkurcza lakier i sie trzyma znacznie krocej. Po jego "odstawieniu" okazalo sie ze moje lakiery calkiem szybko schna same z siebie wiec uzywam go tylko w sytuacjach awaryjnych. Musze wyprobowac ten odtluszczacz, znacie jakies inne? Niestety sensique u mnie chyba niedostepny.Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4167 |
|
Zadomowienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;44608493]Skonczyly sie dzis moje aukcje na Allegro. Sprzedalam tylko kilka rzeczy z kilkunastu. Jedne perfumy obserwowalo 7 osob, ale nikt nie kupil. Fascynuje mnie to
. Po kiedy grzyba obserwowac skoro sie nie ma zamiaru kupic.A te maile? Jedna kobieta zapytala gdzie kupilam kosmetyk. Odpisalam grzecznie, ze w Douglasie. Ona wtedy zapytala "w ktorym?" . Moimi ulubionymi mailami od potencjalnych kupujacych byly i tak te, ktore wyrazaly chec zobaczenia zdjecia paragonu z zakupu .Jutro bede znow wystawiac ten caly kram. Doloze troche lakierow. Chyba juz dzisiaj zatem powinnam sie za poszukiwanie paragonow brac .[/QUOTE]Ja tam rozumiem, też mnie przez długi czas irytowało obserwowanie i nie kupowanie, teraz już podchodzę bardziej na luzie. Chyba, że zależy mi na czasie. A pytania ludzi są nieraz na prawdę dziwne... Mnie się też nieraz trafiały propozycje takie bez żadnego wstępu np "120 i biorę od ręki" targowanie się etc:P ---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- W ogóle w styczniowym Glossybox ma byc coś z Benefitu, podobno ta baza. Nie wiem czy ktoś o tym pisał. Moje powinno jutro przyjść.
|
#4168 |
|
Zakorzenienie
|
Takie bez wstepu to norma
jak wystawiałam telefony czy rower to było :dam 500 ( gdzie cena kup teraz 2 razy wyższa ![]() czemu tak drogo prosze do mnie zadzwonić ![]() ![]() i takie tam kwiatki ![]() Jak sprzedaje kosmetyki, a mam paragon to zazwyczaj wstawiam zdjęcie
|
#4169 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4170 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
.No, ale racji Ci nie przyznac ciezko . Facet powinien wygladac jak facet. Tak samo kobieta powinna byc kobieca. Nie uwazam za ladne plaskodupnych, chudych kobiet. Wtedy taka kobieta jak mlody chlopiec wyglada. btw: Monia teraz sobie pewnie wyobraza Francuza na basenie .
Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2014-01-15 o 11:39 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:02.

) - kiedy sprzedajesz, role się odwracają i tyle.

chyba nawet czaiłam się na niego
. Po kiedy grzyba obserwowac skoro sie nie ma zamiaru kupic.
Jedna kobieta zapytala gdzie kupilam kosmetyk. Odpisalam grzecznie, ze w Douglasie. Ona wtedy zapytala "w ktorym?"
. Moimi ulubionymi mailami od potencjalnych kupujacych byly i tak te, ktore wyrazaly chec zobaczenia zdjecia paragonu z zakupu 

zmywam co tydzień - głównie przez odrost paznokcia a odkąd stosuję na niego Insta Dri (notabene z Waszego polecenia
tylko ciut chudzina