![]() |
#181 |
Raczkowanie
|
Dot.: Lublin- Sklepy !!! Gdzie???
Dzięki
![]()
![]() |
#182 |
Raczkowanie
|
nie ma, bo lublin to w zasadzie taka duża wieś.
![]() |
#183 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lublin Plaza
a mnie jeszcze cieszy Aldo i Promod, aaa no i North Fish- lubię kanapki stamtąd :p
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Zadomowienie
|
H&M miał być od 25 maja w Plazie, ale Plaza zalana
![]() Ja tam nie uważam, że Lublin to wieś. Bardzo lubię to miasto i niedawno podjęłam decyzję, że w nim zostaję i zrezygnowałam z pewnych rzeczy w Warszawie. Sentyment. Sorry za off topic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Zakorzenienie
|
ale tego hausa z olimpu przemianowali na chaos> żenada, kto widzial, ten wie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() wiem ze jest w Cornerze i w Galerii Orkana no i pozostałości ![]() czy cos pominelam? (no + Plaza nieotwarta)
![]() |
#186 |
Zadomowienie
|
O właśnie- Promod
![]() ![]() Zakupy do 24- to ja cię chyba tam wybiorę o 23 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Raczkowanie
|
ja lekko pociągnę offtopic
![]() wiesz, to zalezy jeszcze pod jakim względem wieś. ja lublin też lubię i też zamierzam zostać tu po studiach i zarabiać na marny chleb gdzieś w tutejszej prokuraturze ![]() klimat jest, zabytki są. ale sklepów nie ma, sztuki mało, kina wołające o pomstę do nieba, kluby tragiczne, no i strach wyjść po ciemku z domu ![]()
![]() |
#188 |
Raczkowanie
|
ja wlasnie obronilam prace mgr w miniony czwartek
![]() i na razie moje plany wiaze z LBN nie uwazam ze to wies, a sklepy beda w Plaza wkoncu przeciez ja otworza... mam znajomego ktory w Wawie pracuje od 7 rano do polnocy nieraz ja nie chce calego zycia spedzic w pracy znajomy nie ma zycia osobistego tzlko prace wiec zostaje tutaj poszukam pracy i na razie jestem pelna optzmizymu ![]()
![]() |
#189 |
Zadomowienie
|
Mam nadzieję że 12 czerwca już na pewno otworzą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Zadomowienie
|
a ja mam nadzieje ze jak wybiore sie po weekendzie to jednak cos jeszcze bedie wisialo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Zadomowienie
|
zawsze mozna podjechac do orkana ale oprocz tego co na krakowskim to aby reserved i orsay tam bedzie, no i tesco
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#193 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() BTW w prokuraturze w całym kraju zarabia się tyle samo, jak na Lublin to nie jest marna kasa ( w porównaniu z Warszawą gdzie zarabiają tyle samo a wydatki większe)- także dobrze robisz moim zdaniem ![]() Ale off topikujemy ![]() Co do sklepów pewnie Lublin niedługo osiągnie jakiś poziom. Kino nam zbudowali nowe, kluby już mi się znudziły wszystkie, a po ciemku się nie boję wychodzić- u mnie na dzielnicy spokojnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Zakorzenienie
|
ja chce tylko haema
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Raczkowanie
|
Jeszcze nie mów hop
![]() ![]()
![]() |
#196 |
Zadomowienie
|
Jeszcze nadzieja w Felicity, ale kiedy to będzie????
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Raczkowanie
|
Felicity na pewno będzie wybudowane o wiele szybciej niż Plaza, przejeżdżam tamtędy często (bom z Felina
![]() Wydaje mi się, że otworzą gnojka w połowie przyszłego roku.
![]() |
#198 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sztuka-a byłaś w naszym lubelskim teatrze-w Osterwie? Swietne sztuki... naprawdę godne polecenia. Ja sienie boję wyjść po zmroku,to już zależy na jakiej dzielnicy się mieszka ![]() BTW, jest wątek Lublin-gdzie kupię ![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Raczkowanie
|
Plaza nie do użytku, zanim otworzą Felicity zdążę umrzeć na raka płuc, w Osterwie byłam wielokrotnie, z małoletnimi zaś w teatrze lalki i aktora, chodzę też do kin, galerii i różnych podłużnych miejsc, także nie rób ze mnie chamstwa i drobnomieszczaństwa.
Na swoim osiedlu nie boję się wyjść po zmroku. Ale mojego kolegę z roku śmiertelnie raniono nożem pod klubem (już prawie rok nie ma go z nami), drugiego zaś zaatakowano w okolicach poręby (również nożem, raniony 9krotnie), na szczęście przeżył. Bezpieczeństwo ich nie zaatakowało. Jeszcze jakieś marudzenie w moją czy inną stronę? edit- http://uwaga.onet.pl/1352187,archiwum.html - tak, Lublin to wyjątkowo bezpieczne miasto.
![]() |
#200 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale nazwanie Lublina wsią, tylko dlatego, że jakiś tam sklepów (h&m-który nota bene ma być za kilka dni) nie ma, to chyba lekka przesada (ale wiadomo, kazdy swoja miara mierzy) ![]() Nie wiem, gdzie się boisz, a gdzie nie boisz wyjść po zmroku, to nie moja sprawa, nie napisałaś w tamtym poście, więc wróżką niestety nie jestem, skąd mam wiedzieć? A w Warszwie, Łodzi, Poznaniu jest bezpieczni, nikogo nie zabijają? Tia... [Wszystkie pytanie w moim poście są pytaniami retorycznymi]. Plaza będzie do użytku 12 czerwca. Na Felicyty trzeba trochę poczekać, choć mi się jakoś specjalnie do niej nie śpieszy. A ja chciałabym mieszkać na wsi, bo mam dość tego miasta, które w żadnym wypadku nie przypominami wsi. No, cóż, wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma. To takie polskie ponarzekać ![]() Eh, EOT ![]() Cytat:
![]() BTW, lubelskie wątki: Zbiorczy Plaza Lublin I mój ulubiony ![]() I taki sam jak ten ![]() Cytat:
![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() Edytowane przez layla_lbn Czas edycji: 2007-05-31 o 00:52 Powód: btw :-) i info o felicity |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
Raczkowanie
|
Blablabla, jestem typowym polaczkiem, ciągle narzekam, cudze chwalę swego nie znając, nie mam pojęcia, że w Lublinie jest teatr i boję się wyjść z domu. Po ustaletniu stanu faktycznego- eot z mojej strony. Pozdrawiam, całusy kaktusy
![]()
![]() |
#202 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Rowniez pozdrawiam ![]() A to blablabla to odnośnie mojego posta ![]() ![]() Eh, najlepszą formą obrony jest atak, ja nadal nie wiem, gdzie w tamtym poście zarzucam Ci drobnomieszczaństwo tudzież chamstwo, ale nie chce już wiedzieć ![]() ![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Raczkowanie
|
Spoko stara, nie rób tyle "
![]() A eot oznacza end of topic, co w wolnym tłumaczeniu brzmi "koniec tematu", o co upraszam w swej prostocie ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#204 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Po 2 Akutar od jakiegos czasu udzielam sie na tym forum, wiec wiem, co to znaczy EOT. Napisalam EOT, po czym Ty odpisalas ![]() Wiec nie pouczaj mnie. Po 3 nie martw sie o mnie ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
调解人
|
Saswati, proszę poskromić nieco język.
Poza tym EOT, bo troszkę się ten offtop wymyka niepotrzebnie.
![]() |
#206 |
Raczkowanie
|
Nie wiem co tu jest do poskramiania, ale dopsz, już jestem grzecznym dziewczynkiem
![]()
![]() |
#207 |
Rozeznanie
|
Postanowilam z lekka odsiwezyc watek : ) Kto wybiera sie na otwarcie ? :P
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#208 |
Zadomowienie
|
Jaaaa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Zadomowienie
|
Ja chyba też się wybieram z przyjaciółką
![]() Dostałam kasiorkę na Dzień Dziecka i ją zamroziłam u mamy do otwarcia Plazy, co by się nie rozeszła od razu ![]() Mam zaplanowane zakupy, mam nadzieję że coś zostanie dla mnie po nalocie wszystkich ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:23.