|
|||||||
| Notka |
|
| Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
BAN stały
|
Co w sobie zmienić
Hej dziewczyny
Potrzebuję zmian w swoim wyglądzie. My myślę nad zapuszczeniem włosów, prostej grzywce i zrzuceniu 7 kg co wy na to? przesyłam foto do oceny. Jaki styl ubierania by do mnie najbardziej pasował bo z tym też mam problem. |
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Co w sobie zmienić
Dobrze wyglądasz w takiej fryzurze i nie przesadzałabym z tym odchudzaniem
|
#3 |
|
Recenzentka Miesiąca - Grudzień 2016
|
Fryzura fajna, kolor też. Ja bym nie szalała za bardzo ze zmianami bo jest ok. A co do wagi to może nie aż siedem kilo tylko mniej bo nie masz co zrzucać, ale jak Ci się nudzi to z kilo czy dwa możesz zrzucić.
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Śliczna jest ta fryzura, ale jak chcesz to zapuszczaj
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Ja, podobnie jak dziewczyny, uważam, że ta fryzura Ci pasuje. Jeśli chodzi o styl ubierania się, to moim zdaniem musimy go dopasowywać bardziej do osobowości, niż do twarzy
. Mimo to, jak patrzę na Ciebie, to widzę proste, minimalistyczne fasony, o nasyconych barwach, geometryczne cięcia i klasykę z nowoczesnym sznytem . Pozdrawiam!
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Ja bym fryzury nie zmieniała. Jest Ci w niej bardzo do twarzy. Zbędnych kilogramów też nie widzę, więc nie masz czego zrzucać
![]() Myślałaś o dodaniu jaśniejszych kolorów do swojej garderoby? Jakiś jaśniejszy akcent świetnie rozświetliłby twarz |
|
|
|
#7 |
|
Wtajemniczenie
|
Masz bardzo ładną fryzurę
Ja bym jej nie zmieniała, bo ci pasuje
|
|
|
|
#8 |
|
Rozeznanie
|
Kurcze, chciałabym być taka ładna
Wg mnie we fryzurze nic nie zmieniaj. A schudnąć co najwyżej 2 kg, bo jak więcej to będziesz wyglądać jak skóra naciągnięta na kościach. Co do ubioru to łącz więcej kolorów. Czyli zamiast samej czarnej bluzki daj sobie ładną ciemną bluzkę a do tego jakieś jasne, albo w wyrazistym kolorze bolerko. I zawsze jakiś dekolt w serek, w kwadrat, albo łódkę, ale nigdy zwykły T-shirt, bo wg mnie do krótszych włosów trzeba pokazać trochę dekoltu. |
|
|
|
#9 |
|
Przyczajenie
|
Kochana nie zmieniaj włosów bo jest Ci w nich naprawdę ładnie. Chociaż nie powiem,że w dłuższych nie byłoby lepiej,ale na pewno nie rób sobie grzywki prostej ODRADZAM!! Jeśli chodzi o wagę to według mnie nie musisz w ogóle się odchudzać, ale sama jestem kobietą i wiem co to znaczy czuć się złe we własnym ciele. A jeśli chodzi o styl to nie doradzę, ponieważ każdy jest inny i nie każdy lubi np. sukienki, spódniczki czy spodnie. Poprzeglądaj sobie różnie strony o modzie www.lookbook.nu albo pooglądaj programy na temat stylu. Jestem pewna,że wtedy coś dla siebie znajdziesz.
![]() ![]()
Edytowane przez 67660fbe4431ef874c547a9fe9d74590b5092d2a_69337201e3f4a Czas edycji: 2014-01-16 o 10:21 |
|
|
|
#10 |
|
BAN stały
|
fryzurkę masz ekstra
mozesz jedynie stosowac jakąs maskę na włosy, zeby były lśniące ![]() odnośnie stylu, hmm. pokaż, że jesteś kobietą. Jestes wysoka więc noś fajne podkreslające ciało sukienki, ciemne odcienie np bluzek sa świete- dobierz do nich jakąś biżuterię
|
|
|
|
#11 |
|
Rozeznanie
|
Świetnie wyglądasz! Podnieś trochę te włosy i ubierz się w jaśniejsze kolory
Schudnąć? Z czego? Jeśli Ci to poprawi humor to ok. ale nie widzę, żebyś miała Co zrzucać
|
|
Nowe wątki na forum Metamorfozy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:22.

. Mimo to, jak patrzę na Ciebie, to widzę proste, minimalistyczne fasony, o nasyconych barwach, geometryczne cięcia i klasykę z nowoczesnym sznytem