|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#571 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Z naszymi dziećmi nudy nie mamy, bo z nocnikami za nimi biegamy! Styczeń/Luty 2
ja muszę mniej jeśc to podstawa u mnie
a ruch ruszam palcmi po laptopa klawiaturze wryyyMiszi super ze się udało
|
|
|
#572 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Z naszymi dziećmi nudy nie mamy, bo z nocnikami za nimi biegamy! Styczeń/Luty 2
Miesi ja wróciłam do tabletek (obecnie mercilon) ale przez pare miesięcy stosowałam krążek. Okropnie popsuła mi sie cera, przytyłam 4 kg (ale to nie tylko wina krążka) i jako ze mam bardzo krótka szyjke macicy krążek mnie uwieral i wypadał, praktycznie co siku musialm go dopychac. A ze jakoś nie zauważyłam znaczniej poprawy libido (bo po to zmieniaalam metody) postanowiłam wrócić do tabletek.
Brałam kiedyś tez plastry, jednak bardzo sie brudzą od ubrań a w lecie wyglada to nieco wiesniacko, takie obnoszenie sie z tym. Widziałam wiele dziewczyn na ramieniu z plastrem a można nosić w wielu innych i zakrytych miejscach. Jednak zrezygnowałem głownie przez to brudzenie i ze sie od spodni np obdzieral. Brałam pod uwagę spiralę ale nie moge wlasnie ze względu na szyjke (mam szew na niej chyba, cos mi tak świta) i u mnie 3 ciąża juz jest małym zagrożeniem. Wiec znów biorę tabsy, maź kupił mi asequrelle ale zapomninam brac poza tym wydaje mi sie, ze to placebo Duzo narobiłas na urodziny, ja nie robiłam nic z obiadowyxh rzeczy na szczęście |
|
|
|
|
#573 |
|
Raczkowanie
|
Hej
![]() Co do urodzin my robimy chyba koło 9 lutego, mieliśmy nic nie zrobić, ale rodzina męża powiedziała, że przyjedzie więc cóż począć A u nas to się robi z każdej imprezy małe wesele bo tak mąż ma 4 rodzeństwa- każde z osobą towarzyszącą, do tego jego rodzice, moja babcia też ma być, moi rodzice, brat, siostra z mężem... No mówię wam MASAKRA![]() I tak na obiad to upieczemy udka, z sałatek to zrobie gyrosa, z pieczarkami marynowanymi i jakąś śledziową, do tego pierś z kurczaka jak w kfc i jakiś sos do tego. No i pewnie jakieś ciasta, owoce... Dzieci będzie dwoje mojej siostry, jedno szwagierki i zaprosimy jednego kolegę Kuby. Im to naszykuję jakieś słodycze, paluszki, żelki chipsy, owoce i starczy. Miszi- jak się robi te koreczki z tortilli? ![]() Antykoncepcja- ja biorę tabletki odkąd Kubę urodziłam w sumie, podobnie jak Gosiaczek brałam Mercilon, teraz jestem w trakcie drugiegi opakowania Marvelonu- zmieniłam ze względu na kiepskie libido i humorki... Nie wiem czy cokolwiek mi się poprawiło, ale od 3 dni strasznie mnie mdli z rana, masakra nawet miałam stracha że w ciąży jestem- no chyba bym się załamała Jednak myśląc racjonalnie to po prostu skutek uboczny tabletek- mam nadzieje że mi się to unormuje
|
|
|
|
|
#574 |
|
Zakorzenienie
|
ja właściwie nic nie mogę brać odnośnie zabezpieczeń, mój mąż się zabezpieczył
kurka ja nie wie co z B urodzinami też mi się sporoa impreza szykuje, bo dotychczas tylko Babcie były, a teraz Bruno już kolegów i koleżanki w bloku ma a siostra nie odpuszcza i stale pyta o imprezę B
|
|
|
#575 |
|
Zakorzenienie
|
palinka no to u nas jest tak: z mojej rodziny sa 3 siostry+kazda z mezem=6 osob. Do tego 4 ich dzieciakow (jedna ma dwojke, pozostale po 1 dziecku) wiec 10 0sob+nasza 4 to 12 osob. zazwyczaj kogos zapraszamy z sasiadów, wiec z reguly jest jeszcze 2 lub 3 dodatkowych dzieci i ich rodzice.
ze strony meza jest : 2 jego braci+ jeden z zoną, jego rodzice, babcia, 2 wujków= 8 osob. tylko raz robilismy impreze dla wszystkich, byly to chrzicny kuby i faktycznie wygladalo jak male wesele ![]() wtedy bylo tez sporo zarcia, bo po chrcinach byl obiad. nie pamietam juz co bylo do edzenia, na pewno rosol i karkowa w zupie cebulowej (mega proste do zrobienia i bardzo smaczne) i jakies salatki+ ciasdta (z cukierni)patrilla mowilam kiedys mojemu, co twoj maz zrobil i puknąl sie w glowe, powiedxial ze nigdy w zyciu. stwierdzil (w zartach oczywscie) ze moze on kiedys jeszcze bedzie chcial miec dzieci, niekoniecznie ze mną. powiedzialam mu, ze wtedy sama go wykastruję ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ---------- patrilla jakie sa normy gliadyny dla doroslego, wiesz moze? |
|
|
|
|
#576 | |||
|
Zakorzenienie
|
dziękuję dziękuję
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ja bym bardzo chciała być już w okolicach 60kg... co do anty- jestem pierwszy miesiąc na Qlairze (tabletki) po pierwszych 2 tabsach rzygalam jak kot- dalej niz widziałam...a teraz (dziś 5 tabletka) jest coraz lepiej, ale ja planuję brać tabletki max 3 miesiące- żeby ustawić hormony, potem odstawiam, za bardzo to wątrobę niszczy. A tak to gumeczki ja lubię, pod warunkiem, ze używamy smakowych- bo one pachną w miare nieszkodliwe. Nie lubię się kochac bez gumki, nawet gdy używam innej antykoncepcji - "wylewanie" po fakcie mi przeszkadza
|
|
|
|
#577 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja czasem mam wrażenie, że też jestem takim nieruchawym typem...żadnego fitnessu, ani siłowni, basenu...na kijki nie chodzę z kolezankami, ani na kurs tańca ![]() Cytat:
Ja go bardzo długo brałam i było fantastycznie, ale miałam wtedy 15-21 lat więc pewnie z kazdą tabletką bym dała radę potem próbowałam po ciąży, to już czułam się fatalnie, puchłam jak nasączona gąbeczka a teraz dostałam tą Qlairę bo niby ma naturalny hormon, więc nie powinno być aż takich skutków ubocznych...jeden skutek juz czuję- mój portfel schudł o 50pln drogie te tabsy Cytat:
Za to ze strony TZa zaprosimy babcię do żłobka i kolegom Leona (i jednej koleżance) zrobimy większą imprezkę, zaproszę jeszcze "stare' nianie ze żłobka- Leona ulubione ciocie i też będzie fajnie...jakoś nie mam weny do robienia imprezy w domu, a na wyjście do 'bawialni" mnie nie stać- wiem, głupio brzmi, ale po prostu wole dziecku kupić lepszy prezent, niż wydać kasę na drętwą imprezę z rodziną TŻa, która się zmywa po godzinie (ostatnie urodziny tak wyglądały i obiecaliśmy sobie z TŻem, ze nigdy wiecej- myśmy 2 dni cudowali z przygotowaniami, a oni po godzince się rozjechali, nawet tortu jeść nie chcieli bo "na diecie są" albo "ich dzieci nie lubią tego smaku" jakoś jestem "anty-rodzinnie" nastawiona w temacie urodzin Cytat:
" i taka przerażona mina- no to mu mówię jak to się robi..a on "o matko! co za facet! "....myśli, mysli..i znów pyta- "ale to mu nic tam nie popsuło w hydraulice?" ![]() faceci to tylko o jednym
|
|
|
|
#578 |
|
Zakorzenienie
|
paste z awokado sie robi najprosciej na swiecie
miksujesz awokado, oczywiscie bez skorki w blenderze z sola i piperzem, poytem dodaj troche soku z cytryny by awokado nie stracilo zielonego koloru. Jak masz 2 to nie rob od razu, bo powinno sie zjadac je na biezaco. I tyle... bardzo dobre jest czytalam gdzies, ze mozna na ziemniaki dac zamiast masla jak niektorzy maja w zwyczaju, ale wy ziemniakow nie jecie wiec po problemie. aha i mozesz tez dac 1 zabek czosnku do tej pasty. a kokosowym smaruje chleb? chyba tez zrobie ta nutelle niedlugo. cholera u mnie nie ma kaszy jaglanej w sklepie : ![]() lambria pisalas, ze chcialbys wazyc 50 kg... oszalalas? bedxziesz wygladac jak trupek... jesli masz 165 to dobra waga dla ciebie to 55 kg ja tam chce wazyc 58 i wlasnie z tego wydruku mi wyszlo, ze optymalna dla mnie to niby 59nas uczyli na zajeciach ze od wzrostu powinno sie odjac 100 i daje to optymalną wagę, ale ja się do tego nie stosuje, bo wyszloby ze mam wazysc 64 kg i jest ok. a wazylam juz 63.5 i nie bylo Ok... więc wg mnie 58 bedzie dobrze dla mnie i potem mięsnie moj maz nie ma uczulenia na gluten, wynik wyszedl w klasie 0 ( <0.10) poszperalam w necie bo nie ma nigdzie intrepretacji wyniku. ---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ---------- a my wlasnie nienawidzimy gumek i nam wyciekanie po fakcie jak to nazwalas nie przeszkadza ![]() tylko smiechu co niemiara potem jest jak oboje lecimy do kibla :P:P nie wiem jak ludxzie tak moga zasypiac po seksie nie korzystajac wczesniej z lazienki, na filmach to juz w ogole przesada. nie dosc ze zawsze rano jak sie budzą to lecą w slimaka (ja to bym chyba hafta puscila jak by mnie maz cchcial calowac z takim smoczym ponocnym oddechem) to po bzykanku ida grzecznie spac nie wycierawszy sie najpier, nie mowiac o umyciu. fuj |
|
|
|
|
#579 |
|
Wtajemniczenie
|
la'Mbria, zobacz jak dzięki Tobie wątek się rozkręcił, niesamowite
![]() U mnie też już było pięknie z wagą, we wrześniu 2012r. miałam na liczniku 56kg. Mam 164cm i jak dla mnie ta waga była wprost idealna Urodzinki - ja na roczek i drugie urodziny produkowałam się, siedziałam dwa dni w kuchni i szykowałam żarło W tym roku postanowiłam, że będzie tylko deser tzn. tort, jakieś ciacho i wsio.Ech a my idziemy na żywioł TŻ wyjmuje przed czasem i kończy w dłoni Ja mam wygodę, ale TŻ hmmm...biegnie do kibelka z penisem zaciśniętym w dłoni, komicznie to wygląda.
|
|
#580 |
|
Zakorzenienie
|
No, fajnie ze sie rozkręcilo
![]() Stalowa a nie boicie sie wpadki? Ja bym chyba nie mogła tak, chyba ze byśmy chcieki jeszcze jedno dziecko. Ale nie chcemy Stalowa 56 kg wooooooow marzenie mamy tyle samo wzrostu i do tego samego dążymy Przyznaj sie, co dzis ćwiczyłas? Ja tak: łącznie 700 podskoków na skakance, 2 razy plank po 1 minucie, 30 min hula hop Robiłam dzis frytki z selera, wiecie jakie dobre ??
|
|
|
|
|
#581 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam 165cm i waże 59kg, chciałabym tak jak po ciaży ważyć- 54kg ale nieśpieszno mi do diet i ćwiczeń. No kurde nie umiem wziąć się za siebie, mam zapał ale dwudniowy i tak o...
![]() Ja też nie lubię gumek wyciekania też nie, dlatego też się dziwie że niektórzy przytulają się po seksie i spać, ja zaraz wstaję i muszę sie wytrzeć milionem chusteczek a już najlepiej jakbym się zaraz umyła![]() la'Mbria- ja mam strasznie mdłości od paru dni z rana, no kurcze ciąża to nie jest <chyba |
|
|
|
|
#582 |
|
Zakorzenienie
|
Ja lecę do bidetu a maż pod prysznic
zawsze Ja teraz mam zapał bo w te wakacje chce juz do rze wyglądać bez zwałów tłuszczu na plecach i brzuchu
|
|
|
|
|
#583 |
|
Zakorzenienie
|
La'Mbria, chyba wiem, o jaka stronkę chodzi - "tłuste życie"? Już tam bywałam parę razy, ale nigdy nie miałam czasu się wgłębić.
Ja właśnie biorę Euthyrox 75, muszę zrobić badania kontrolne. Komosę i olej kokosowy kupuję na Allegro. Ostatnio za taki pakiet płaciłam ponad 70 zł Przyznaję, że ja za olejem kokosowym nie przepadam. Używam jedynie do placków owsianych, a inne rzeczy, a zwłaszcza mięso, mi nie podchodzą Jeśli chodzi o trening, to wykonuję konkretny plan: http://www.sfd.pl/-t803543.html Robię na zmianę trening A i B. Najczęściej używam hantli 5 kg na rękę. Dziś właśnie zrobiłam A ( 2 obwody) + seria ćwiczeń na brzuch z Treningu z gwiazdami Chodakowskiej. Oczywiście, przed treningiem robię rozgrzewkę (z Turbo spalania Chodakowskiej), a potem się rozciągam z miłym panem (8 min stretch).
|
|
|
|
|
#584 |
|
Raczkowanie
|
Palinka prosze przepis dla Ciebie - http://slodkieniebo.blogspot.com/201...-tortilli.html
Gosiaczek jak robi sie frytki z selera ? La'Mbria ja mam 170 wzrostu. Ja po 2 ciazy stracilam ochote na sex - tak mi sie zdawalo. Powrot nastapil, ale gdy zaczelam brac tabsy znow sex jest mi obojetny. Tz sie bardzo stara i jak sie rozkrece to jest super. Kiedys sama podejmowalam inicjatywe, a teraz .... mam nadzieje ze sie to zmieni.
|
|
#585 |
|
Zakorzenienie
|
frytki z selera: selr obrac ze skorki, pokroic w paski, posypać curry, slodka papryka, troszke pieprzu chilli cayenne, mozna odrobine soli dac, wymieszac z 1 lyzeczka oliwy i dokladnie wymieszac, tak by kazda frytka byla dokladnie pokryta. ja dalam troche za duzo przypraw i bylo bardzo ostre, ale dobre. '
piec w piekarniku 180-200st przez jakies 30 min. az sie zrumieni,ą. nie beda bardzo chrupkie. do tego zrobic sos: wymieszac jogurt naturalny z feta lub zwyklym serkiem kanapkowym (bialym) ja wczoraj akurat mialam serek, dodac 1 zabek czosnku (ja dalam pol) i ziola prowansalskie, dokladnie rozmieszac. maczac frytki w sosiku i szamac.
|
|
|
|
|
#586 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
Miszi az wyprobuje te koreczki ![]() gosiaczek frytki za jakis czas pewnie tez ![]() ja mam 168cm wzrostu, teraz waze 60kg, musze zrzucic jakies 5
|
|
#587 |
|
Zakorzenienie
|
Idę dziś na masaż fitroll
jest promocja w fitnessklubie 10 zł za godzinę mazasu. Nie wiecie ile razy w tyg trzeba chodzić by zredukować cellulit? Asiuk patrzyłam na ten link, hardkorowiec z ciebie moźe tez kiedyś będę w stanie to zrobic, jednak na pompki nie ma szans-nie zrobie ani jednej, mam torbiele w nadgarstkach i mnie boli przy takim zginaniu. Ja bym chciała sztange miec, ostatnio obmyślają plan, ze jak wywalimy dzieci na gore do pokoi, to z Hanki pokoju zrobimy mężowi gabinet, tam będzie miec ten swój projektor i gry a w Kuby pokoju ja sobie urządze siłownie bardzo chce miec bieżnię, chyba zacznę sobie odkładać kasę... Orbitrek i rower mam, brakuje bieżni, sztangi i ławeczki
|
|
|
|
|
#588 |
|
Zakorzenienie
|
Gosiaczku ja podglądam oferty na grouponie ale niemal wszystkie te lasery to oszustwo
moze trafię coś działającego. ja przeszukuję internet w poszukiwaniu preparatu zmniejszającego laknienie, bo ja z nim mam głównie problem - jem za dużooooo. mam stałe uczucie głodu tak mi się zrobiło podczas karmienia piersią jadłam za 2, bo bardzo chudłam dzieciaki mnie wysysały na maxa, a potem mi już zostało może gdybym pracowała poza domem to bym nie podjadała
|
|
|
#589 |
|
Zakorzenienie
|
Patrilla ale to jest rollmasaz z podczerwienia nie laser
wlasnie siedzę, przyjemne toNa nadmierny apetyt bierz błonnik w tabletkach lub proszku, ale i tak wszystko siedzi w głowie. Musisz sie przestawić, nie szukać wymówek...albo sie chcesz za siebie wziąć albo noe, nie ma co szukać "winnego" bo to tylko i wyłącznie kwestia twoich wyborow |
|
|
|
|
#590 |
|
Raczkowanie
|
Witam Mamy!
jestem położna i przeprowadzam badania. Jeśli znajdziecie chwilkę czasu, bardzo proszę o wypełnienie anonimowej ankiety! Dotyczy ona okresu okołoporodowego. Z góry dziękuje za wszystkie wypełnienia! http://www.ebadania.pl/c593261cd2e96ea1 |
|
|
|
|
#591 |
|
Zakorzenienie
|
Gosiaczku, ja właśnie też mam torbiel w nadgarstku, ale na razie daję radę. A pompki robię na razie damskie, bo z klasycznymi mam problem.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#592 |
|
Zakorzenienie
|
Ja juz zapomniałam o czym tym okresie okoloporodowym i nie bardzo chce mi sie go przypominać
![]() Asiuk a znasz t25 shauna t? Niezłe te cwiczeńia, chyba spróbuje. Robi sie 5 razy w tyg i trwają 25 min, ćwiczy sie na maxa, bez przerw non stop 25 min |
|
|
|
|
#593 |
|
Wtajemniczenie
|
Gosiu, ja ograniczyłam się teraz tylko do ćwiczeń z Shape'a. Trening składa się z 5 rund, w sumie trwa ok.45 minut. Oprócz tego już nic nie robię, no chyba, że ciągnięcie sanek z dzieckiem bez ustanku wołającym: "mama szybciej!!!" można zaliczyć do pewnego rodzaju ćwiczeń ruchowych
![]() ![]() Mamy ten sam cel, musimy się trzymać razem i wspierać! Damy radę, musimy...bo przecież chcemy być piękne, zadbane i szczęśliwe! Wszystko zależy od nas samych, wytrwamy! Wierzę w to! Kto jak nie my? Je Je Je ![]() Czy nie boimy się wpadki? Hmmm trochę się boimy (tak, wiem - jesteśmy lekkomyślni ), ale kurcze szczerze mówiąc nigdy się nie zabezpieczaliśmy Gumek jak większość nie lubimy, a po tabsach źle się czułam, więc póki co jest jak jest ![]() metkaa, a Ty chyba chcesz nas w jeszcze większe kompleksy wpędzić, z czego Ty się chcesz odchudzać? Chyba z kości na ości ---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- Miszi, ma_rose - Wszystkiego Najlepszego dla Waszych trzylatków, dużo zdrówka, uśmiechu i radości!
|
|
#594 |
|
Zakorzenienie
|
Jaki banan tańczący
Skoro i tak nam wątek zamieral to mozna tutaj pogadać o odchudzaniu tez, co myślicie? Ja mam pełno fajnych przepisów na dobre lekkie dania chyba kiedy wszystkie zbiorę i jakaś książkę kucharska machne Umieram po tym rollmasazu, wsystsko mnie boli ale jutro idę znów, rozbije sie tłuszcz tak jak z Hula hopem. Stalowa to zobacz sobie tego shauna t, program wydaje sie byc ciekawy ale to chyba dla ludzi z kondycja. Choc na YT widziałam mega spaslaki, które robiły - co prawda nie tak itensywnie jak na filmiku ale od czegoś trzeba zaczac
|
|
|
|
|
#595 |
|
Zakorzenienie
|
Gosiu, nie znam tych ćwiczeń, ale zobaczę sobie, bo chcę trochę urozmaicić treningi
|
|
|
|
|
#596 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gosiu, co do wagi, ja dawno dawno temu w czasach swojej pieknej mlodości ważyłam ok.47-52kg i to była optymalna waga dla mnie tzn. podobałam się wtedy sobie, fakt- był to czas dla mnie bardzo intensywnych treningów bo 6x w tygodniu na basenie po 2 godziny (szkółka pływacka) i jadłam wtedy hurtem wszystko co się dało, no ale miałam zarys 6-paka na brzuchu Cytat:
Twój facet to jest hardzior niezły też....jej...wyobraziłam sobie swojego w takiej akcji i siedzę własnie smieję się do monitora, a mój się pyta " co ci tak wesoło? powiedz i ja się pośmieję" taaa...jasne, już napewno mu powiem jak sobie wyobraziłam go po sexie biegnącego w podskokach do wc, z penisem zaciśniętym w spoconych łapach u nas by to nie przeszło z jeszcze jednego powodu....prędzej ja bym się na taki finał nie zgodziła co do wagi- jesli było nie tak całkiem dawno 56 to wróci jak tylko się trochę weźmiesz za siebie ja 56 ważyłam ostatnio....ehehehe....ja koś w 2005 roku Cytat:
Dziś zrobiłam generalny porządek w szafie (ostatnio robiłam co jakieś 2 miesiące i sukcesywnie ogromny "komandor" pustoszał....) no więc dziś oczyściłam ostatnie 3 zalegające półki i uważajcie laski- z całego ogromnego komandora (szafa ponad 2 metry szerokości) zostały mi zajęte....niespełna 2 półki! reszta szafy stoi puściuteńka, wieszaki wiszą smętnie...a ja mogę nareszcie z czystym sumieniem powiedziec do TŻa "zobacz kochanie- nie mam się w co ubrać!" bo naprawdę nie mam za bardzo ubrań...te które się nadawały do sprzedania- wystawiłam na allegro, laski ja nosiłam rozmiar nawet 46 w najgorszym momencie zycia- teraz 38 i powoli wbijam się w 36 Sukienkę z wrzesniowego wesela znajomych wystawiłam na sprzedaż, bo już za luźna...cieszy mnie to bardzo, motywuje niesamowicie...ale i troche drażni, bo co sobie kupię jakąś rzecz, to zaraz okazuje się workowata jakas Cytat:
łatwo mi przychodzi rzeźbienie, taki podatny organizm...ale leniuch ze mnie i wolę 'lżejsze' aeroby ćwiczyć, niż wziąć się za coś, co by mi poprawiło szybko sylwetkę- leniuch i tyle Dzięks za linka do treningów-popatrzę i może też zacznę machać żelastwem Cytat:
jak Bozia rozdawała wzrost to ja stałam w kolejce za żarciem Ja też na razie mam spadek libido...ale po cichu mam nadzieję, że to przez problemy z hormonami i ze tabsy mi to wyrownają. Cytat:
Ja polubiłam selera na surowo Cytat:
i drążek...mi w sumie to sam drążek by wystarczył i takie uchwyty (nie wiem jak to się nazywa) na ktorych się opiera przedramionami i można brzuch w zwisie ćwiczyć- nogi się podciąga, wiesz o co mi chodzi? ale u nas miejsca nie ma.,..i raczej sąsiedzi nam pokoju nie odstąpią uroki mieszkania w bloku Cytat:
Spróbuj (o ile dasz radę) wykluczyć na jakiś czas wszystko co ma indeks glikemiczny powyżej 35 z diety- i zobaczysz czy ci to uczucie głodu nie przejdzie, moze wynika ono wlaśnie z problemów ze skokami cukru we krwi? Cytat:
|
|
|
|
#597 |
|
Raczkowanie
|
La'Mbria e tam, jaki tam ze mnie wielkolud
Moglabym być wyzsza jeszcze z 5 cm Stalowa Tomus dziekuje za zyczenia Gosiaczek te frytki musza być dobre, wyprobuje na pewno. A ja z selera robiłam salatke do krakersów - seler naciowy, jajka, tunczy i majonez - pyszności
|
|
#598 |
|
Wtajemniczenie
|
la'Mbria, skąd ja to znam, moja szafa jest zawalona stertą rzeczy w różnych rozmiarach, których pewnie już nigdy na siebie nie włożę
Obiecałam sobie, że jak dotrę do celu zrobię porządny renament i pozbędę się raz na zawsze większej rozmiarówki tak, aby mnie nie kusiła, żeby znowu przytyć haha Mamy chyba inną budowę ciała, bo ja nawet kiedy ważyłam te 58-60kg nie byłam w stanie wbić się w 38 jeśli chodzi o dół tzn. spodnie i spódniczki nosiłam 40, a górę 38. Mam wrażenie, że cały tłuszcz osadza mi się na brzuchu ![]() Ech, a ja mam siłownię pod nosem (mój brat prowadzi) i chodzę tam tylko na pierdoły Czas to zmienić!!!Aaa, nie mów na Goche, Gośka, bo się jeszcze obrazi ![]() Gosia, brawa za pompki, ja nie jestem w stanie wycisnął choćby pięciu męskich...świadczy to dużo o mojej kondycji, a raczej jej braku ![]() Ciao laseczki! Jestem umówiona z Chodakowską na trening, nie mogę się spóźnić pa pa! ![]() ---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ---------- lilijka3, nie wierze! Co słychać?
|
|
#599 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tzn. mam budowę odwroconego trójkąta-szeroka góra i dość wąskie biodra...niestety nie mam prawie talii przez to Sent from my HTC Desire S using Tapatalk
|
|
|
|
#600 |
|
Zakorzenienie
|
Stalowa to lambria robi pompki nie ja
![]() Jak wazylam 63 kg to nawet w 36 wchodzilam, widać każdy ma inna budowę Ale lambria 48 kg to dla mnie juz pod anoreksję podchodzi...No ale jak sie tam czulas, pamiętaj ze wtedy byłaś młodsza i przed porodem... Maź chyba nie chce zrezygnować z pszenicy, ja tez jednak nie póki co. Moge ograniczyć ale nie bede rezygnować, lubię chleb, tyle ze ostatnio sama pieke (bułki zytnio pszenne) Z mojej szafy tez sie wywala i tez postanowiłam nie kupować za duzo dopóki nie Zejdę chociaż do 60 kg Edytowane przez gosiaczek071 Czas edycji: 2014-01-18 o 08:13 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:04.

a ruch ruszam palcmi po laptopa klawiaturze wryyy

A u nas to się robi z każdej imprezy małe wesele bo tak mąż ma 4 rodzeństwa- każde z osobą towarzyszącą, do tego jego rodzice, moja babcia też ma być, moi rodzice, brat, siostra z mężem... No mówię wam MASAKRA

za utrate wagi, super wynik,

a teraz dostałam tą Qlairę bo niby ma naturalny hormon, więc nie powinno być aż takich skutków ubocznych...jeden skutek juz czuję- mój portfel schudł o 50pln
drogie te tabsy
jakoś jestem "anty-rodzinnie" nastawiona w temacie urodzin
" i taka przerażona mina- no to mu mówię jak to się robi..a on "o matko! co za facet! "....myśli, mysli..i znów pyta- "ale to mu nic tam nie popsuło w hydraulice?"