|
|||||||
| Notka |
|
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3241 | |||
|
Konto usunięte
|
Dot.: Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXV + przeogromna dawka plotek!
Cytat:
Się nie odzywa! Tak mu powiedz, o! ![]() Aaa weź, z moimi jeszcze coś nie tak było, bo powietrze uciekało, założyli źle czy jakoś tak Cytat:
![]() I lakiery i Rysiulo. Cytat:
Łapki pulchne jak u dziecka, co z tego że stawy wąskie, rozmiar mikry, jak podusie mam tam, gdzie normalne kobiety noszą pierścionki. Czasem to wygląda jakbym za małą np obrączkę miała, a większej mieć nie mogę, bo mi zjedzie z palca.Robisz to źle, wsmarowywać trzeba. Ale i w to i w to...
|
|||
|
|
|
#3242 |
|
Oby do wiosny
|
[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;44620658]
Potwierdzam,masz śliczne dłonie ![]() [/QUOTE] Wzrusz ![]() ---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ---------- [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4462069 3] Bluźnisz. Lepsze moje paróweczki? Łapki pulchne jak u dziecka, co z tego że stawy wąskie, rozmiar mikry, jak podusie mam tam, gdzie normalne kobiety noszą pierścionki. Czasem to wygląda jakbym za małą np obrączkę miała, a większej mieć nie mogę, bo mi zjedzie z palca.Robisz to źle, wsmarowywać trzeba. Ale i w to i w to... [/QUOTE]Paróweczki??? Ty chyba paróweczek nie widziałaś moja droga ![]() Noo... Chciałabym takie Ups Faktycznie---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ---------- Się nie zastanawiaj, tylko działaj |
|
|
|
#3243 | ||
|
Zakorzenienie
|
No cudne, już nie mogę się doczekać aż coś zmaluję
Cytat:
![]() Ajj weź mi nic nie mów, ten czub nie da się do siebie zbliżyć z nożyczkami. Z oczami też mamy problem, bo przemywamy na chama a i tak już mu zafarbowały. Mama jęczy, żeby mu płyn do przebarwień kupić. Ja z kolei czytałam, że uszkadza to włos i może mieć negatywny wpływ na okolice oczu, ja wolę, żeby był zdrowy ![]() [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;44620658] O jaaaaaaaaa ile dzieci Rysiu jaki słodki ![]() [/QUOTE] No kochana ![]() Właśnie przytulam ![]() Cytat:
|
|
#3244 |
|
Oby do wiosny
|
Gadasz...
Na oczka, może przemywaj solą fizjologiczną? Rudemu pomaga przy kocim katarze i spokojnie bezpiecznie dla zwierzaka można używać
Jeśli znajdziesz link w przypadkowym słowie w moim poście, to jest to ukryta reklama wstawiona przez Wizaż. Gdy chcę się czymś podzielić link wstawiam pod słowo KLIK. 04.11.2015 Edytowane przez Śniegowa Czas edycji: 2014-01-15 o 13:34 |
|
|
|
#3245 |
|
leśny stwór
|
[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;44620658]
Podoba mi się bardzo Technic jak dla mnie lepszy ![]() bulubullulubulllll dziękuję 2:0 dla Technica ![]() moje wczoraj doszło! Byłam w szoku Ale się wkurzyłam, bo znowu zostanę z kilkoma bazami i kaboszonami, bo rozmiary nie pasują - nie wiem jakim, k**a cudem :/![]()
|
|
|
|
#3246 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;44620658]No totalna porażka
![]() U mnie też takie problemy.Ktoś chcę zrezygnować a kasa wpłacona,tutaj chcą dać jeszcze walca do poloneza i też zamieszanie ![]() Cieszę się że ja nie mam takich problemów. Aga..ja jeszcze też nic nie zrobiłam... ![]() Da radę,spokojnie ![]() Technic jak dla mnie lepszy ![]() O jaaaaaaaaa ile dzieci bulubullulubulllll Nie bardzo mam mu jak doradzić Mam nadzieję, że z tą studniówką się jakoś ogarnie ![]() Pocieszyłaś mnie, myślałam, że mój taki leser a tu widzę, że odstępstwem od normy, nie jest ![]() Pjonasia ![]() Będzie szau biżu ![]() Cytat:
mojemu wszystko śmierdzi ![]() [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4462069 3]Się nie zna? Się nie odzywa! Tak mu powiedz, o! ![]() Aaa weź, z moimi jeszcze coś nie tak było, bo powietrze uciekało, założyli źle czy jakoś tak Robisz to źle, wsmarowywać trzeba. Ale i w to i w to... [/QUOTE]Dobszzz ![]() Odgryzam mu się żeby do piwnicy poszedł śrubki i gwoździe liczyć O masz, my mamy jedną do wymiany bo jakiś bąbel się chyba zrobił i im szybciej jedziemy tym bardziej głośno sie robi ![]()
|
|
|
#3247 |
|
Oby do wiosny
|
Mój narzekał kiedyś, że śmierdzi jak nie miałam topa. Co 2 dzień malowanie...
Teraz ok jest |
|
|
|
#3248 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Taka ich uroda z tymi wyciekami, mi tam nie przeszkadzają i tak jest idealny
|
|
#3249 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3250 | |
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3251 |
|
leśny stwór
|
[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;44621130]A jak zamawiałaś np. 12mm kaboszon i baza 12mm ?[/QUOTE]
tak, generalnie tak. W jednym przypadku nie było, to zamówiłam ciut mniejszy i okazuje się, że jest za duża różnica :/ Jedną bazę zamówiłam na kaboszon 10mm, który to miałam w domu. Przymierzam, a 10mm lata w środku i jest o dużo za mały.. nie wiem, kurka co to ma być. Zostawię, co nie pasuje i może następonym razem coś podobieram, jak się uda... |
|
|
|
#3252 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3253 | ||||
|
Lwiątko z Cintry
|
dzień dobry
niech ktoś coś zrobi z tą pogodą.. albo dajcie śnieg albo słońce, kurza twarz ![]() ---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ---------- ale kusisz [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;44615345]Dementuje te plotki moje panie ! One były czyściutkie przygotowane na dzisiaj..(muszę mieć zawsze przygotowanie ubranie na na następny dzień do szkoły )Nie wierzą mi [/QUOTE]tylko winny się tłumaczy!! i prawidłowo, od razu dzień lepszy ![]() Cytat:
rozumiem ![]() Cytat:
zobaczymy jak to będzie, w końcu paznokcie nie pupcia, odrosną ![]() [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4461659 8]Mam to samo. A nawet głupiej kawy wypić nie mogę... ![]() Ooo Miałku, będą z Ciebie migdałki Ale nie będziesz piłować po jednym pazurku dziennie? [/QUOTE]współczuję tyle osób widzi we mnie potencjał, coś jest na rzeczy ![]() no skąd, wygladałabym, jak nienormalna Cytat:
spokojnie kochana do maja jeszcze trochę czasu jest (chociaż wiem, jak to w praktyce ), ale jak młody zacznie miesiąc przed maturą to da radę u mnie pisanie pracy skończyło się w nocy, przed maturą i zdałam, co nie oznacza, że polecam taki tryb Cytat:
chcę śnieg, wolę biały puch, mróz niż deszcz
|
|
#3254 | |
|
leśny stwór
|
[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;44621635]Ja zamawiałam 10x10mm, 8x8 mm itd..Mam nadzieję że nie będzie żadnych akcji.[/QUOTE]
to powinno być ok. Ja miałam część baz i kaboszonów w domu i domawiałam do nich. A to były rzeczy, które odkupiłam od kogoś, więc sama sobie mierzyłam wszystko.. ale kurczę, umiem się posługiwać miarką :/ ---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ---------- Cytat:
rozumiem Cię z tą pogodą... ja uwielbiam śnieg zimą
|
|
|
|
|
#3255 |
|
Zakorzenienie
|
Się uśmiałam przy nadrabianiu
pocytuje jak na kompa wejde, bo teraz leżem, żrem, uczem siem!
|
|
|
|
#3256 | |||||
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
u mnie w wakacje neony na stopach to mega opcja Cytat:
ja pierdalę, prześliczna i bez mgiełki bardziej mi się podoba ![]() [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4461810 8]Zima stulecia miała być do jasnej anielki! poszła sobie zagramanicę ![]() Cytat:
prawie jak bliźniaki ![]() ale co do długości zgadzam się z dziewczynami Cytat:
no kutwa, też tak chcę Cytat:
zapas mgiełek na długi czas ![]() Rychu jaki cudny <3 rozwalacie mnie z tym
|
|
#3257 |
|
Oby do wiosny
|
Wierz mi. Wcale nie chcesz...
mani powinno iść dziś juz do zmycia... Ma 3 dni! Kochana... My tylko czerpiemy inspirację z wizażu. BTW- KLIK odnalezione dzięki Dmce |
|
|
|
#3258 | |||
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
pierdalnęłam na ziemię i nie wstanę dokładnie.. i śnieg ma czas i miejsce swoje ![]() Cytat:
smacznego i powodzenia z nauką ---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ---------- Cytat:
aż takie to upierdliwe? ![]() ja moje 4 dzień noszę, przydałoby się zmyć, bo odprysk na kciuku mam, ale chyba zostawię, bo jutro będę piłować, więc nie będę nowego mani niszczyć ![]() oczywiście uczysz się od Guru podsyłała mi, boskie ---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ---------- Dmkowe pazurki w akcji CA - Maltanka ![]()
|
|
#3259 | |
|
leśny stwór
|
tak, podobne
rozumiem ![]() Cytat:
![]() ładny, ale nie urywa mi nic ten lakier... |
|
|
|
|
#3260 | |
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
No ba! Zbieram się do nakręcenia filmu- Jak nakładać odżywkę od spodu płytki. jeeest! Wreszcie Dmkowe pazurki!!
Jeśli znajdziesz link w przypadkowym słowie w moim poście, to jest to ukryta reklama wstawiona przez Wizaż. Gdy chcę się czymś podzielić link wstawiam pod słowo KLIK. 04.11.2015 Edytowane przez Śniegowa Czas edycji: 2014-01-15 o 15:06 |
|
|
|
|
#3261 | ||
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
ale chyba lepiej przetrwać tą temperaturę teraz w styczniu, niż później w kwietniu ![]() a mi się podoba, jestem sroka na niebieskie Cytat:
a będzie o pupci? za rzadko je pokazuje
|
|
#3262 |
|
Zakorzenienie
|
Jaka płytka!Demcia, dlaczego Ty w ogóle nie pokazujesz pazurków?
|
#3263 |
|
Strażnik Wizażu
|
Dziękuję
Nie lubię niebieskiego mi też nie urywa Od czasu do czasu można pokazać ![]() za często lepiej nieŚrodkowe mają aktualnie w całości po 1,5cm, nie jest wcale taka łał rzadko je pokazuję, bo w ogóle nie focę i jak widać nadal nie ogarniam aparatu ;P aczkolwiek to ujęcie dobrze pokazuje to co ja widzę na żywo, w sensie moje paznokcie, ich kształt |
|
|
|
#3264 |
|
Zakorzenienie
|
Nadrabiam na szybko, bo mam dzisiaj ogrom rzeczy do zrobienia!
Cooone, Ryszard jest mega Dzieci cudne, zazdroszczę Ci tych mgiełek *_* Demcia, pazurki są prześliczne! Lakier przyjemnie się prezentuje, ale.... Czemu trzymasz kubek identycznie jak ja? Yen, dla mnie te dwa topy są niemal identyczne Dziękuję za wszystkie komentarze odnośnie paznokci ;*
|
|
|
|
#3265 | ||||
|
Zakorzenienie
|
ale dopiero po naszej interwencji ![]() może może ![]() Cytat:
oo, to miło mi ![]() lol: ja tylko podchwyciłam temat ---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ---------- ładnie im razem ![]() pokazywałaś jeszcze jakieś zdjęcie solo? bo dziewczyny chyba komentowały, a ja nie widzę ![]() Cytat:
![]() a całość mani bardzo mi się podoba, bardzo Cytat:
Cytat:
tzn ze sposobu napisania tego się śmieję nie denerwuj się kochana |
||||
|
|
|
#3266 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Oooo masz... złamania nam się zsynchronizowały! Cytat:
O widzisz, dawaj znac jak sie dalej będzie sprawował! Cytat:
, bo się zebrać nie mogę gdzieś... też powtarzam sobie, że jeszcze jest czas... a poza tym mam w pracy dużo na glowie. W woli ścisłości, nie swoją... swoja napisalam prawie 10 lat temu Siostra zdaje i mam pomóc.ja miałam troche takie wrażenie swoich rąk w Sun of a peach... ale za bardzo mi sie podoba, zeby z niego zrezygnować.. ---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ---------- to musisz wizę do stanów zamówić na allegro... Cytat:
Cytat:
Cytat:
Demka czemu ty nigdy nie pokazujesz, przecież są fajne!!! Cytat:
Ej kuźwa! Powyżej jak zacytowalam Smu, to dopiero zobaczyąłm zdjęcie... Jak czytałam to go nie było!? EDIT: teraz je dopiero usunęłam ręcznie z cytowania..
|
|
#3267 | ||
|
leśny stwór
|
Cytat:
dlatego zrobiłam porównanie ![]() Cytat:
![]() dziękuję ![]() dlatego porównywanie
|
||
|
|
|
#3268 |
|
Lwiątko z Cintry
|
przesadzasz a ta płytka
|
#3269 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
aloha
zabijcie mnie proszę Cytat:
dzięki za poprawę humoru [QUOTE=agaszak;44617162] Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
boszz Rychu taki duży Cytat:
no i ja się pytam czemu Demka nie wstawia częściej swoich pazurków? przecież są cudowne!
|
|
|
#3270 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Mam jakieś materiały, ale za bardzo to nad tym nie pracuję ![]() Jak cukiereczki ![]() Cytat:
Ucięło mi z cytowania twoje poprzednie mani, też bardzo ładne![]() Cytat:
Ale migdały to ty masz piękne. I zazdroszczę przyrosu![]() Cytat:
Czemu je tak rzadko widujemy? ![]() Łapcie flormara, okazał się jeszcze ładniejszy, niż myślałam ![]()
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:06.

Faceci 

Stawy jak kuleczki.
Łapki pulchne jak u dziecka, co z tego że stawy wąskie, rozmiar mikry, jak podusie mam tam, gdzie normalne kobiety noszą pierścionki. Czasem to wygląda jakbym za małą np obrączkę miała, a większej mieć nie mogę, bo mi zjedzie z palca.

, właziła mu do oczu i strasznie mu łzawiły. Teraz paczały mu widać przynajmniej 

[/QUOTE]

Jaka płytka!
za często lepiej nie