Nam się chce kreseczek dwóch, żeby dumnie wypiąć brzuch! Staraczki-mamusie cz. 11 - Strona 26 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-15, 15:25   #751
Carmenaa_88
Zakorzenienie

Dot.: Nam się chce kreseczek dwóch, żeby dumnie wypiąć brzuch! Staraczki-mamusie cz.

Cytat:
Napisane przez debraM Pokaż wiadomość
No nie z jednej jak ja mam takie cykle, że te 2 to pewnie ze 3 miesiące będą trwać Mam zamiar zrobić właśnie tak jak mówisz pójść i sępić zniżki Będę pytać w 3 laboratoriach.
no tak, zapomniałam ile Twoje cykle trwają dobrze, że masz kilka laboratoriów koło siebie chociaż. Oby udało się tylko dogadać Wiesz podobno w tych sieciowych są te multipakiety, masz tam raczej zwykłe "przychodniowe" czy wolnostojące?

Cytat:
Napisane przez God Of War 20 Pokaż wiadomość
Wróciłam, posprzątałam szybko i teraz będę nadrabiać... zmachałam się aż mi gorąco.
jak egzamin?to dzisiaj nie ? czy dopiero idziesz, bo już się pogubiłam

kotka mam prośbę...mogłabyś zwolnić z postami? w sensie nie odpisywać na każdy osobny post tylko poczekać na więcej i multicytować? bo jest to męczące nadrabiać potem jak Twój post jest co w drugiej wypowiedzi i to niektóre odp. wyglądają tak: "aha" "" "trzymam kciuki" lub jakieś proste zdania. Wchodzę czasem i widzę 5 stron i nie chce mi się czasem nadrabiać, ale potem okazuje się, że połowa z tego to są Twoje posty z krótkimi odpowiedziami, to taki SPAM trochę

Igorek ur.4.09.2010

Maja 16.04.2014- 26.04.2014
(na zawsze w moim sercu Aniołku)

Carmenaa_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-15, 15:26   #752
God Of War 20
Zakorzenienie

Dot.: Nam się chce kreseczek dwóch, żeby dumnie wypiąć brzuch! Staraczki-mamusie cz.

Cytat:
Napisane przez skrzat1988 Pokaż wiadomość
To ja się jako nowa przywitam
I też mam jakieś takie przeczucie, że ten 2014 będzie naprawdę dobrym rokiem...

A tak poza tym to byłam u gina jakiś czas temu, zrobiłam badania krwi, tokso, różyczke itd. i lekarz kazał mi wsuwać kwas foliowy na 3 miesiące przed zapłodnieniem. Tylko, że ja mam na ten kwas foliowy chyba uczulenie...po kilku dniach brania ok. 5 wyskakuje mi milion takich małych białych krostek na plecach i dekoldzie, kilka na czole. Już nie czekałam aż cała "się zasyfie" i odstawiłam. Po tygodniu kolejna próba z innym preparatem i to samo. Do tej pory leczę te krosty na plecach...Myślicie, że jak sobie daruję ten kwas foliowy to będzie tragedia ?
Porozmawiaj na ten temat z ginekologiem i powiedz o tym problemie

Leine bidulko wiesz co mi się wydaje? Może w tym cyklu nie będzie owu? Może to cykl bezowulacyjny?
Musisz koniecznie wszystko z ginem omówić, chyba masz gdzieś teraz na dniach wizytę prawda?

Carmena tak dziś miałam oj okropny był ten egzamin... szkoda gadać

Edytowane przez God Of War 20
Czas edycji: 2014-01-15 o 15:28
God Of War 20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-15, 15:27   #753
debraM
Wtajemniczenie

Bo ja u siebie podejrzewam problem z owulacją, że to jest problemem, a nie samo zapłodnienie. Liczę, że jak się uda wstrzelić w owulację, która kiedyś nastąpi to się uda. Jak będą widzieć wszystkie wyniki to będzie wiadomo co się źle produkuje i mam nadzieję szybko zareagują odpowiednimi lekami. Przez wyniki Tż wyślą nas na IUI, no chyba, że się coś poprawi. Boję się tej IUI, bo jak to nie zadziała to będziemy w czarnej , bo 15 000 sobie nie wyczaruję. Ciekawa jestem co wymyśli ten doktorek, ale i tak będę się trzymać swojego planu i dopiero od 8cs chcę zacząć leczenie. Jak wyniki Tż się nie poprawią to na badania do IUI pójdzie jeszcze więcej i sama inseminacja to jakieś 700zł - porąbało ich

Wiem, że te badania są drogie i pewnie niektóre z Was myślą, że mnie porąbało, ale ja mam już dość gdybania i chcę wiedzieć co jest grane

3190g, 55cm
debraM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-15, 15:32   #754
God Of War 20
Zakorzenienie

maciejka przykro mi, że musisz się z tym zmagać. Ja też przez to przechodziłam i nie ma zmiłuj także nie ma co się załamywać.
Nadżerkę się zamrozi i po 6 tygodniach powinno już być ok ale jak się nie wygoi to czeka Cie powtórne zamrażanie albo operacja tak jak i mnie.
Teraz widzisz ile ja czasu straciłam i ile się borykałam z tym wszystkim.
Stary 2014-01-15, 15:33   #755
kotka34
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kamel Pokaż wiadomość
Carmenaa
Jakoś leci pomału, czekam do piątku i soboty jakie badania mi zlecą i co mi powiedzą na temat mojej sytuacji.
A tak poza tym to poraz drugi wzięłam się za ćwiczenia i na wiosnę będę już szczupła, zgrabna i powabna.
Super poczuć, że chociaż to mogę mieć pod kontrolą i dam radę a efekty wiem, że są mega bo kiedyś ćwiczyłam

No wiem, właśnie coś pisały jak nadrabiałam
Daj znać jak tam badania poszły, a efekty będą napewno zadawalające
kotka34 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-15, 15:34   #756
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:
Bo ja u siebie podejrzewam problem z owulacją, że to jest problemem, a nie samo zapłodnienie. Liczę, że jak się uda wstrzelić w owulację, która kiedyś nastąpi to się uda. Jak będą widzieć wszystkie wyniki to będzie wiadomo co się źle produkuje i mam nadzieję szybko zareagują odpowiednimi lekami. Przez wyniki Tż wyślą nas na IUI, no chyba, że się coś poprawi. Boję się tej IUI, bo jak to nie zadziała to będziemy w czarnej , bo 15 000 sobie nie wyczaruję. Ciekawa jestem co wymyśli ten doktorek, ale i tak będę się trzymać swojego planu i dopiero od 8cs chcę zacząć leczenie. Jak wyniki Tż się nie poprawią to na badania do IUI pójdzie jeszcze więcej i sama inseminacja to jakieś 700zł - porąbało ich

Wiem, że te badania są drogie i pewnie niektóre z Was myślą, że mnie porąbało, ale ja mam już dość gdybania i chcę wiedzieć co jest grane
To wynika z tego, że nie trafiłaś na odpowiedniego lekarza który by Cię poprowadził i powiedział co i jak.
Moim zdaniem nie powinnaś też przesadzać w ilości badań, zrobisz na własną rękę rozumiem... ale też musisz mieć dobrego lekarza który to zinterpretuje i dobrze pokieruje dalej.

kotka możesz się ustosunkować do tego co Carmena napisała? Bo piszesz takimi półsłówkami w większości, które nie wnoszą nic do wątku typu "daj znać po wizycie", efekty będą super", "czekamy na wiadomość" itp itd.
Takie odpisywanie nie ma sensu-mam wrażenie, że lecisz na ilość postów a nie na ich jakoś...
Nie chodzi o to, żeby natrzaskać postów na forum.

Edytowane przez God Of War 20
Czas edycji: 2014-01-15 o 15:41
God Of War 20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-15, 15:43   #757
debraM
Wtajemniczenie

Cytat:
Jeżuniu
A po co prolaktyne aż dwa razy w 3 i 23dc? A masz tabletkę na obciążenie?
Bez obciążenia chcę zrobić. 2x, bo nie mam owulacji. Może ona później rośnie albo i nie, nie widomo jak to wygląda. Na początku powinna być nisko żeby nie blokować owulacji, a w drugiej fazie cyklu rośnie (dlatego bolą nas piersi od owulacji do @), ja drugiej fazy cyklu nie mam, ale można sprawdzić jak wygląda wtedy PRL

Cytat:
Napisane przez Carmenaa_88 Pokaż wiadomość
no tak, zapomniałam ile Twoje cykle trwają dobrze, że masz kilka laboratoriów koło siebie chociaż. Oby udało się tylko dogadać Wiesz podobno w tych sieciowych są te multipakiety, masz tam raczej zwykłe "przychodniowe" czy wolnostojące?
W tych sieciowych pakiety muszę sprawdzić . Chciałam iść do prywatnych, bo u nich będzie się dało negocjować cenę. Często różne przychodnie wysyłają do jednego laboratorium, a same narzucają sobie marże i ja chcę się wybrać to tych głównych, a nie do pośredników. Na razie mam jeszcze dużo czasu

---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ----------

Cytat:
To wynika z tego, że nie trafiłaś na odpowiedniego lekarza który by Cię poprowadził i powiedział co i jak.
Moim zdaniem nie powinnaś też przesadzać w ilości badań, zrobisz na własną rękę rozumiem... ale też musisz mieć dobrego lekarza który to zinterpretuje i dobrze pokieruje dalej.
Ale to są zwykłe hormony nic wymyślnego... Lekarze nie zlecają czegoś takiego, bo to drogie i pacjentki się wqrzają, kto by się nie wqrzył i robią to stopniowo, a ja chcę mieć pełny obraz z dwóch cykli, a nie progesteron w jednym, w drugim prolaktynę, a w trzecim może coś innego, bo każdy cykl jest inny. Mi chodzi o sprawdzenie zależności między tymi hormonami, a nie ich wysokości wyniku jednorazowo.

3190g, 55cm
debraM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-15, 15:47   #758
maciejka1987
Zakorzenienie

dziewczyny, doradźcie mi...konsultować się jeszcze z jakimś lekarzem już nie wiem sama co robić... odebrałam ksero karty od starej lekarki i kurna nie wszystko było w normie, jeden wynik czytam, że jeśli jest powyżej normy to może świadczyć o stanie zapalnym i co? ona, że wszystko ok;/

jestem załamana;/

jak myślicie mogę sobie teraz jakieś globulki kupić, żeby ładnie się tam wszystko goiło?? polecicie coś?? teraz sobie zaaplikowałam tabletki z propolisem...

6.2.15

Edytowane przez maciejka1987
Czas edycji: 2014-01-15 o 15:49
maciejka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-15, 15:49   #759
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:
Bez obciążenia chcę zrobić. 2x, bo nie mam owulacji. Może ona później rośnie albo i nie, nie widomo jak to wygląda. Na początku powinna być nisko żeby nie blokować owulacji, a w drugiej fazie cyklu rośnie (dlatego bolą nas piersi od owulacji do @), ja drugiej fazy cyklu nie mam, ale można sprawdzić jak wygląda wtedy PRL

W tych sieciowych pakiety muszę sprawdzić . Chciałam iść do prywatnych, bo u nich będzie się dało negocjować cenę. Często różne przychodnie wysyłają do jednego laboratorium, a same narzucają sobie marże i ja chcę się wybrać to tych głównych, a nie do pośredników. Na razie mam jeszcze dużo czasu

---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ----------

Ale to są zwykłe hormony nic wymyślnego... Lekarze nie zlecają czegoś takiego, bo to drogie i pacjentki się wqrzają, kto by się nie wqrzył i robią to stopniowo, a ja chcę mieć pełny obraz z dwóch cykli, a nie progesteron w jednym, w drugim prolaktynę, a w trzecim może coś innego, bo każdy cykl jest inny. Mi chodzi o sprawdzenie zależności między tymi hormonami, a nie ich wysokości wyniku jednorazowo.
Ja rozumiem, że nie masz owulacji ale tym bardziej musisz zrobić z obciążeniem jeśli Ci wyjdzie dobry wynik to i tak po obciążeniu może być za wysoki a to hamuje owulacje.

---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ----------

Cytat:
Napisane przez maciejka1987 Pokaż wiadomość
dziewczyny, doradźcie mi...konsultować się jeszcze z jakimś lekarzem już nie wiem sama co robić... odebrałam ksero karty od starej lekarki i kurna nie wszystko było w normie, jeden wynik czytam, że jeśli jest powyżej normy to może świadczyć o stanie zapalnym i co? ona, że wszystko ok;/

jestem załamana;/
O stanie zapalnym czego? Możesz konkretnie napisać?
Stary 2014-01-15, 15:56   #760
kotka34
Zadomowienie

Cytat:

jak egzamin?to dzisiaj nie ? czy dopiero idziesz, bo już się pogubiłam

kotka mam prośbę...mogłabyś zwolnić z postami? w sensie nie odpisywać na każdy osobny post tylko poczekać na więcej i multicytować? bo jest to męczące nadrabiać potem jak Twój post jest co w drugiej wypowiedzi i to niektóre odp. wyglądają tak: "aha" "" "trzymam kciuki" lub jakieś proste zdania. Wchodzę czasem i widzę 5 stron i nie chce mi się czasem nadrabiać, ale potem okazuje się, że połowa z tego to są Twoje posty z krótkimi odpowiedziami, to taki SPAM trochę
ok postaram się odpisywać na kilka postów w jednym i postaram się żeby moje wypowiedzi nie były typu aha staram się odpisywać w mairę normalnie.
God ja nie piszę na ilość postów staram się normalnie z wami rozmawiać
kotka34 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-15, 16:01   #761
maciejka1987
Zakorzenienie

Cytat:
Ja rozumiem, że nie masz owulacji ale tym bardziej musisz zrobić z obciążeniem jeśli Ci wyjdzie dobry wynik to i tak po obciążeniu może być za wysoki a to hamuje owulacje.

---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ----------

O stanie zapalnym czego? Możesz konkretnie napisać?
to z krwi badanie także nie mam napisane czego...ogólnie o jakimś stanie zapalnym... badania robiłam, jak już było podejrzenie, że z dzidzią jest coś nie tak, chodziłam z obumarłą ciążą i może się jakieś zapalenie tam na dole wdało;/ albo już było jakieś zapalenie i to ono doprowadziło do #. Bo w szpitalu robili mi to samo badanie i było tylko delikatnie podniesione( tj. w stosunku do poprzedniego badania to spadło)

6.2.15

Stary 2014-01-15, 16:06   #762
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maciejka1987 Pokaż wiadomość
to z krwi badanie także nie mam napisane czego...ogólnie o jakimś stanie zapalnym... badania robiłam, jak już było podejrzenie, że z dzidzią jest coś nie tak, chodziłam z obumarłą ciążą i może się jakieś zapalenie tam na dole wdało;/ albo już było jakieś zapalenie i to ono doprowadziło do #. Bo w szpitalu robili mi to samo badanie i było tylko delikatnie podniesione( tj. w stosunku do poprzedniego badania to spadło)
Możesz mieć zapalenie szyjki? Mówił Ci ktoś o tym? Bo jeśli masz od dłuższego czasu nadżerkę i nikt z nią nic nie zrobił to bardzo prawdopodobne jest to, że masz zapalenie. Powinnaś zrobić wymaz, żeby sprawdzić czy są jakieś bakterie.
Stary 2014-01-15, 16:17   #763
maciejka1987
Zakorzenienie

Cytat:
Możesz mieć zapalenie szyjki? Mówił Ci ktoś o tym? Bo jeśli masz od dłuższego czasu nadżerkę i nikt z nią nic nie zrobił to bardzo prawdopodobne jest to, że masz zapalenie. Powinnaś zrobić wymaz, żeby sprawdzić czy są jakieś bakterie.
Teraz i tak mi nic nie zrobią. Pozostaje mi czekać...

6.2.15

Stary 2014-01-15, 16:31   #764
cloud_on_sky
Rozeznanie

Dziewczyny moja beta dzisiaj 1418,84
Jestem wg ostatniej @ w 6tc. Czy to dobry wynik? Powiedzcie proszę

27.08.2014 Oluś
cloud_on_sky jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-15, 16:37   #765
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cloud_on_sky Pokaż wiadomość
Dziewczyny moja beta dzisiaj 1418,84
Jestem wg ostatniej @ w 6tc. Czy to dobry wynik? Powiedzcie proszę
Sprawdź sobie w tabelach nie masz dołączonej do wyniku?
Stary 2014-01-15, 17:00   #766
cloud_on_sky
Rozeznanie

Cytat:
Sprawdź sobie w tabelach nie masz dołączonej do wyniku?
No właśnie na tabelkę liczyłam, że na wyniku będzie
A tu takie coś :
tygodnie od ostatniej @
1-10 tygodni : < 1,2 - 417430
11-15 tygodni : 16996 - 247465
itd.

Znalazłam takie normy :

3 LP --- 5 – 50 mIU/ml

4 LP --- 5 – 426 mIU/ml

5 LP --- 18 – 7,340 mIU/ml

6 LP --- 1,080 – 56,500 mIU/ml

7 – 8 LP --- 7, 650 – 229,000 mIU/ml

Ale tu jakoś inaczej przecinki są...

A tu takie normy :

3 tydzień ciąży: 5,8-71,2
4 tydzień ciąży: 9,5-750
5 tydzień ciąży: 217-7138
6 tydzień ciąży: 158-31 795
7 tydzień ciąży: 3697-163 563

I tu się mieszczę w 6tygodniu, ale w piątek jak będę robić jeszcze raz betę, to będę już w 7tc, a w życiu mi nie przyrośnie ponad dwukrotnie
No chyba, że oni to nie liczą jak my, że zaokrąglamy do góry, tylko normalnie, że dzisiaj nie jestem w 6tc, tylko w 5t5d

27.08.2014 Oluś
Stary 2014-01-15, 17:05   #767
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie na tabelkę liczyłam, że na wyniku będzie
A tu takie coś :
tygodnie od ostatniej @
1-10 tygodni : < 1,2 - 417430
11-15 tygodni : 16996 - 247465
itd.

Znalazłam takie normy :

3 LP --- 5 – 50 mIU/ml

4 LP --- 5 – 426 mIU/ml

5 LP --- 18 – 7,340 mIU/ml

6 LP --- 1,080 – 56,500 mIU/ml

7 – 8 LP --- 7, 650 – 229,000 mIU/ml

Ale tu jakoś inaczej przecinki są...

A tu takie normy :

3 tydzień ciąży: 5,8-71,2
4 tydzień ciąży: 9,5-750
5 tydzień ciąży: 217-7138
6 tydzień ciąży: 158-31 795
7 tydzień ciąży: 3697-163 563

I tu się mieszczę w 6tygodniu, ale w piątek jak będę robić jeszcze raz betę, to będę już w 7tc, a w życiu mi nie przyrośnie ponad dwukrotnie
No chyba, że oni to nie liczą jak my, że zaokrąglamy do góry, tylko normalnie, że dzisiaj nie jestem w 6tc, tylko w 5t5d
No to lipa, że nie masz tabelki. Betę masz wysoką ale ja się na tym tak nie znam. Ważny jest przyrost bety, powinien być dwukrotny.

Kiedy miałaś ostatnią @?
Stary 2014-01-15, 17:10   #768
cloud_on_sky
Rozeznanie

6 grudnia

27.08.2014 Oluś
Stary 2014-01-15, 17:12   #769
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:
6 grudnia
Aha. No to musisz teraz powtórzyć w piątek i sprawdzić jaki jest przyrost.

Zapisałam się do endo na 23.01
Stary 2014-01-15, 17:40   #770
vioris
Zakorzenienie

Jestem Piliśmy z tż kawkę i jedliśmy ciasto od teściowej jeszcze ze świąt Ale miałam zamrożone więc mieliśmy do kawki

Zgadzam się z Carmeną i God Pisanie po 100 postów na dzien to juz lekka przesada. Po to jest multicytat żeby zacytować kilka postów i odpowiedzieć w jednym poście. Jak na jednej stronie jest w sumie np 30 odpowiedzi z czego 15 od jednej osoby to chyba jest coś nie tak To nie jest wątek na ilość postów. Piszmy treściwie i mądrze a nie 30 nic nie wnoszących postów na godzinę. Ja uważam że dość sporo piszę i jestem w wątku od 3 części a mamy podobną ilość postów. Mówi samo przez się
Stary 2014-01-15, 17:44   #771
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vioris Pokaż wiadomość
Jestem Piliśmy z tż kawkę i jedliśmy ciasto od teściowej jeszcze ze świąt Ale miałam zamrożone więc mieliśmy do kawki

Zgadzam się z Carmeną i God Pisanie po 100 postów na dzien to juz lekka przesada. Po to jest multicytat żeby zacytować kilka postów i odpowiedzieć w jednym poście. Jak na jednej stronie jest w sumie np 30 odpowiedzi z czego 15 od jednej osoby to chyba jest coś nie tak To nie jest wątek na ilość postów. Piszmy treściwie i mądrze a nie 30 nic nie wnoszących postów na godzinę. Ja uważam że dość sporo piszę i jestem w wątku od 3 części a mamy podobną ilość postów. Mówi samo przez się
No już myślałam, że jakieś stare ciasto wcinasz
Ja już po kolacji siedzę przy... wodzie

Tak jest vioris, właśnie o to mi chodziło zresztą Carmenie też
Stary 2014-01-15, 17:58   #772
Zalamana_girl
Wtajemniczenie

Cytat:
Paszteciary będzie dziewczynka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:jup i::jupi :

Na szybkiego wchodzę, bo wiem, że czekacie, potem dam zdjęcia najpierw synka do łóżka położę
Cytat:
dzięki kochane miałyście nosa! i jednak warto słuchać intuicji

a oto przedstawiam Wam Maję zdjęć mam wiele, ale dam Wam buźkę.
Gratulacje kochana, jaka śliczna dziewczynka no prześliczna po prostu

Ja też już dzisiaj po wizycie i usg, więc płeć też znam, ale widzę, że wszystkie zapomniały o mojej wizycie

Moje największe szczęście <3
Zalamana_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-15, 18:05   #773
cloud_on_sky
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Zalamana_girl Pokaż wiadomość
Ja też już dzisiaj po wizycie i usg, więc płeć też znam, ale widzę, że wszystkie zapomniały o mojej wizycie
W cale nie!
Opowiadaj jak na wizycie? I kto tam mieszka u Ciebie w brzuszku?

27.08.2014 Oluś
Stary 2014-01-15, 18:05   #774
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:
Gratulacje kochana, jaka śliczna dziewczynka no prześliczna po prostu

Nie płacz nie płacz a Ty tak zawsze o wszystkich pamiętasz? Wczoraj też o wizycie Carmeny zapomniałaś

Opowiadaj jak tam wizyta? No i jaka płeć
Stary 2014-01-15, 18:10   #775
Zalamana_girl
Wtajemniczenie

Cytat:
W cale nie!
Opowiadaj jak na wizycie? I kto tam mieszka u Ciebie w brzuszku?
Cytat:
Nie płacz nie płacz a Ty tak zawsze o wszystkich pamiętasz? Wczoraj też o wizycie Carmeny zapomniałaś

Opowiadaj jak tam wizyta? No i jaka płeć
Hallo hallo, nie zapomniałam o jej wizycie, tylko nie było mnie na forum wieczorkiem, bo pojechaliśmy z moimi rodzicami po łóżeczko, bo oni chcieli kupić i troszke nam nad tym zleciało

Ale jeżeli Carmena miała takie odczucie, że o niej zapomniałam w takim razie przepraszam

a co do mojej wizyty, dzidziuś zdrowy, pan doktor powiedział, że urósł, ładnie serduszko bije i się rusza

a co do tego jaka płeć, to moje przeczucie w tej kwestii się nie sprawdziło,ale i tak jestem przeszczęśliwa
Będzie chłopiec

Tym razem Tż miał racje

ale niestety nie mam zdjęcia, bo byłam tak zafascynowana wiadomością o tym, jaka płeć, że wyleciało mi z głowy, żeby o fotke zapytać

A i lekarz powiedział jeszcze, że mam troszkę gorsze badania niż ostatnio, ale w granicach normy, więc mam dbać o siebie i maleństwo, dużo odpoczywać i dużo leżeć w miarę możliwości, nie denerwować sie

Edytowane przez Zalamana_girl
Czas edycji: 2014-01-15 o 18:12
Stary 2014-01-15, 18:13   #776
Leine
Zakorzenienie

Kindzia, God, Carmena, Mania tak tak, jutro wizyta u gin w końcu i nareszcie.... dowiem sie moze czegoś ciekawego. Szczerze? Wole skupić sie teraz na wyregulowaniu tego cholernego cyklu i wtedy sie starac. Teraz juz mi sie serduszkowac odechcialo juz marze tylko o zaczeciu nowego cyklu i dzialaniu z dobrym lekiem.

God nie sadze, że to cykl bezowulacyjny, takie jakieś mam przeczucie. Będzie owu ale baardzo późne. Ciekawe, czy sie to zisci
A jak nowy cykl to nie wiem czy będę go nawet prowadzić...

Cytat:

zgadzam sie w 100%!!!
Tylko kotka sie pewnie teraz obrazi na nas
Leine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-15, 18:19   #777
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:
Hallo hallo, nie zapomniałam o jej wizycie, tylko nie było mnie na forum wieczorkiem, bo pojechaliśmy z moimi rodzicami po łóżeczko, bo oni chcieli kupić i troszke nam nad tym zleciało

Ale jeżeli Carmena miała takie odczucie, że o niej zapomniałam w takim razie przepraszam

a co do mojej wizyty, dzidziuś zdrowy, pan doktor powiedział, że urósł, ładnie serduszko bije i się rusza

a co do tego jaka płeć, to moje przeczucie w tej kwestii się nie sprawdziło,ale i tak jestem przeszczęśliwa
Będzie chłopiec

Tym razem Tż miał racje

ale niestety nie mam zdjęcia, bo byłam tak zafascynowana wiadomością o tym, jaka płeć, że wyleciało mi z głowy, żeby o fotke zapytać

A i lekarz powiedział jeszcze, że mam troszkę gorsze badania niż ostatnio, ale w granicach normy, więc mam dbać o siebie i maleństwo, dużo odpoczywać i dużo leżeć w miarę możliwości, nie denerwować sie
Teraz też było mało osób na forum więc nikt nic nie pisał o twojej wizycie

No to gratuluje chłopaka a zdjęcie koniecznie następnym razem

Bierzesz jakieś witaminy?

---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ----------

Cytat:
Napisane przez Leine Pokaż wiadomość
Kindzia, God, Carmena, Mania tak tak, jutro wizyta u gin w końcu i nareszcie.... dowiem sie moze czegoś ciekawego. Szczerze? Wole skupić sie teraz na wyregulowaniu tego cholernego cyklu i wtedy sie starac. Teraz juz mi sie serduszkowac odechcialo juz marze tylko o zaczeciu nowego cyklu i dzialaniu z dobrym lekiem.

God nie sadze, że to cykl bezowulacyjny, takie jakieś mam przeczucie. Będzie owu ale baardzo późne. Ciekawe, czy sie to zisci
A jak nowy cykl to nie wiem czy będę go nawet prowadzić...

zgadzam sie w 100%!!!
Tylko kotka sie pewnie teraz obrazi na nas
To by musiała być strasznie późna owu i strasznie długi cykl... a przecież cykl bezowulacyjny może się zdarzyć.
No to trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę!
Listę pytań przygotowałaś? Miałaś robione badania hormonów?
Stary 2014-01-15, 18:20   #778
Zalamana_girl
Wtajemniczenie

Cytat:
Teraz też było mało osób na forum więc nikt nic nie pisał o twojej wizycie

No to gratuluje chłopaka a zdjęcie koniecznie następnym razem

Bierzesz jakieś witaminy?
Ok nie ma problemu
Dziękuję ślicznie ;* Zdjęcie bęzie przy najbliższym kolejnym usg

Tak biorę: Vita-miner prenatal +dha

Stary 2014-01-15, 18:20   #779
vioris
Zakorzenienie

Cytat:

Będzie chłopiec
Gratuluję synusia A jakie imię?
Stary 2014-01-15, 18:22   #780
Zalamana_girl
Wtajemniczenie

Cytat:
Gratuluję synusia A jakie imię?
Dziękuję

A imię to Aleksander

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości