|
|
#2791 |
|
To ja :)
|
Dot.: Scent Bar LI
Co tu się dzieje, na episkopat!!!
Człowiek chwilę w kolejkach do rejestracji postał, a tu fałszerstwa i Paragraf 22! Appelby nie wiedział, że ma mroczki w oczach, bo miał mroczki w oczach, które mu je zasłaniały ![]() Normalnie nie ma kolejki pod gabinetem, ciekawe, czy się nagle jakaś nie zjawi przede mną
|
#2792 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2793 | |||
|
BAN stały
|
No Ty w końcu starsza jesteś ode mnie, nie dziwota więc
![]() Cytat:
Nie wiem tylko, czy to Rafał, czy Marcin Cytat:
j/w Cytat:
|
|||
|
|
|
#2794 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. Zanim się zbiora, to już nie mają co robić przeważnie ![]() Cytat:
Jakoś wiosną zeszłoego roku, chyba marzec lub kwiecień, 3 mieszkania przed tą sąsiadką...wtedy stwierdzili,że to zwarcie byo, teraz od razu że podpalenie. Cytat:
![]() No wkurzył mnie, a jak mnie ktoś wkurza to zamieniam się w miszcza ciętej riposty przeważnie
|
|||
|
|
|
#2795 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale znając moje szczęście ![]() Się nie śmiej się, tylko się lepiej nastawiaj psychicznie, że za chwilę będziesz miał ich więcej ![]() Oni tak mają na imiona? Nawet nie wiedziałam ![]() Cytat:
![]() Ja pamiętam sytuację jak była jakaś burda u nas pod blokiem i nagle słyszę... jak policja na sygnale jedzie ) owicze zdążyli uciec?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#2796 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2797 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#2798 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Ty weź lepiej termos z herbatą, kanapki, śpiwór i jakąś książkę, a nie "chciałabym..." ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Tylko nie pisz, że "ofszę, razem z okiem" Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2799 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też nie idę dzisiaj do lekarza Za to jaki sen miałam... Byłam w kapeli metalowej z Vrethem i był moim chłopakiem, ale wokalista, którym był Nathan Explosion się do mnie też dobierał i mi się obaj podobali i miałam problem, którego wybrać albo co zrobić, żeby mieć ich obu Dziwne, bo Nathana specjalnie nie lubię
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-01-15 o 16:20 |
|
|
|
|
#2800 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Miałaś wzdęcia? opowiadaj ![]() Cytat:
Ja myślę że nie oszukują ![]() ![]() Tesz kurna nie wiem, tak się wlecze ten tydzień ![]() Ja jutro idę, jak mnie przyjmie ![]() Cytat:
Bry Barowi Kto mi da trochę mocy na cokolwiek
|
|
#2801 |
|
Zakorzenienie
|
Ja Ci dodam
Albowiem chwilowo jestem w dzikiej euforii odurzona upajającymi zapachami z No Logo, że tracę poczucie smutnej rzeczywistości. Na dodatek zjadłam se dopalacza czyli gorzkiej czekolady i zapiłam migdałowo wiśniową herbata Dilmah.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-01-15 o 17:00 |
|
|
|
#2802 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Albowiem albo mi brak suońca albo czegoś innego że tak jakoś nic mnie nie cieszy Może solarkę sobie zapodam?
|
|
#2803 |
|
Zakorzenienie
|
zapodaj - jeśli tylko pomaga. Mnie pomogły powyższe, ale to tak raczej doraźnie. Niemniej jak mam się smucić to wolę sobie znaleźć coś co cieszy.
|
|
|
|
#2804 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ogólnie się jakoś do du.py zrobiło. Problemy się piętrzą a ja jakoś nie umiem ich rozwiązać. Apropos problemów: jesli ktoś Wam zalega gotówkę a Wy macie postanowienie sądu że jednak powinni Wam to zapłacić ale i tak nie kcą to kogo bralibyście: komornika czy firmę windykacyjną?
|
|
#2805 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
To na pewno jest jakaś włoska rozmiarówka, mooocno oszukana ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2806 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
od ostatniej środy co drugi dzień byłam Cytat:
też by mnie poniosło Znów Was szybko przeleciałam
|
||
|
|
|
#2807 |
|
|
Na pocieszenie po koszmarnej wizycie u onkologa, poszłam do fryzjera i znów mam fryzurę
![]() Ale spoko, chyba zdrowa jestem, wizyta była koszmarna ze względu na ludzi, których tam zatrudniają. Kapo kur**, nie pracownicy...
|
#2808 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ---------- Obżarłem się smażonym boczkiem z cebulą, do tego pszenna buła... idę szukać na allegro bokserek XXXL
|
|
|
|
|
#2809 | |
|
|
Cytat:
Ja właśnie wchłonęłam ososia z rusztu. Takiego z serem pleśniowym, masełkiem i koperkiem, mrrr... Poza tym Kokai do mnie zadzwonił (czytać, jak napisałam): "prosze pani, ta perfuma feminitduboise się nam sprzedała i już jej nie ma, che pani inną??" Czyli zapasu nie będzie... Może to i dobrze, bo przelewu nadal nie ma
|
|
#2810 | ||
|
BAN stały
|
No pisał żem przecież, że boczkiem
Takie tłuste, śmiertelnie niezdrowe, z wieprza ![]() Cytat:
A w ogóle to smażony ser za mną chodzi, już nawet niekoniecznie z żurawiną ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2811 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Miałam, a dopadły mnie jak polazłam do wanny
Zgadnijcie co jem? ![]() Morele
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2812 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2813 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(wszyscy zapisani na 16, uwielbiam to ![]() ), ale szybko mi czas minął, chyba m.in dlatego, że się nie denerwowałam niczym nic a nic (ani tym, że w rejestracji był full ludzi, ani tym, że akurat im padły kompy czy też inne ewusie) i miałam książkę ![]() To mroczki to cooltura? ![]() Cytat:
![]() ![]() Masz Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() No to tak dostałam m.in skierowanie na rtg kręgów i poza tym muszę się jednak sczilałtować, bo będzie ze mną źle I znalazłam idealny sposób na zrelaksowanie (przypadkiem). I uruchamianie opcji tumiwisizmu Otóż, byłam odebrać Didkę od koleżanki i jak jej opowiedziałam co m.in mnie denerwuje to ona skwitowała, że ona przy trójce dzieciaków, w tym malutkie bliźniaki , to już w ogóle nawet na takie coś o czym ja jej opowiadam nie zwraca uwagi, no i jak tak u niej posiedziałam trochę, to stwierdziłam, że to rzeczywiście działa - hałas, wariactwo, płacz, skoki itd itp w ogóle mnie nie ruszały, wyszłam od niej taka spokojna, że aż nie wierzę ![]() ).
||||||
|
|
|
#2814 | |
|
|
Cytat:
Usiłujesz się klątwy nabawić? ![]() Nie chce mi się chcieć.... Czegokolwiek... Znaczy chętnie bym się pośmiała
|
|
#2815 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Nie śmiej się, to jednak zdrowy sposób na zaparcia
I kot mnie atakuje, chyba mu się zapach spodobał morelek spodobał.U okulisty wyszło mi, że wada wzroku od 6 lat jest stała i mam dylemat czy robić okulary Bo tak na co dzień sobie radzę dobrze bez nich.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2816 |
|
Zakorzenienie
|
Peppę moja Droga, Peppę, jak możesz nie wiedzieć ![]() ![]()
|
|
|
#2818 |
|
Zakorzenienie
|
A minus ile masz?
|
|
|
#2820 |
|
|
I ja ignorantka... No dobra, o co chodzi z tą wieprzowiną i ową Peppą? Ktoś wie?? Bo ja -mimo prób, nie potrafię się doszukać logiki w tym zamieszaniu...
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:14.

, ale z pogotowiem podobnie , przynajmniej było tak kilka lat temu, jak dzwoniłam o 5 nad ranem. No tylko, że tu były pytania raczej upewniające się, bo chyba od razu podejrzewali co się stało, nie widząc nawet pacjenta i mieli rację. No i pytań aż tyle jak u Cię nie było. Za to na policji przyjmują zgłosz. dosyć szybko, tylko zanim przyjadą to już jest po zdarzeniu 
Ale znając moje szczęście
) owicze zdążyli uciec? 

Niby bokserki L, a w pasie cisną

To na pewno jest jakaś włoska rozmiarówka, mooocno oszukana
też by mnie poniosło
Takie tłuste, śmiertelnie niezdrowe, z wieprza