Nam się chce kreseczek dwóch, żeby dumnie wypiąć brzuch! Staraczki-mamusie cz. 11 - Strona 29 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-15, 20:36   #841
Leine
Zakorzenienie

Dot.: Nam się chce kreseczek dwóch, żeby dumnie wypiąć brzuch! Staraczki-mamusie cz.

Viorka nie skomciłam Ci nowego avka. A więc... w końcu i nareszcie zmieniłaś, ileż można mieć dzieciaka na avku? Fajne, sexy cyce, chociaż wolałabym bardziej sterczące

Cytat:
Napisane przez God Of War 20 Pokaż wiadomość
Ok będę pamiętać

Dzięki za odpowiedź. Mi się wydaje, że tak czy siak w II i III trymestrze to niebezpiecznie jeździć samochodem. Jeszcze po naszych polskich drogach
Nie chciałabym sobie potem pluć w brodę, że się wybrałam w taką długą trasę...
moim zdaniem gorzej jest lecieć samolotem niż autem jeśli nie miałabyś przeciwwskazań to dlaczego nie? Ale z prowadzącym to obgadaj rzecz jasna
A gdzie macie jechać? Ślub?
Leine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-15, 20:41   #842
God Of War 20
Zakorzenienie

Dot.: Nam się chce kreseczek dwóch, żeby dumnie wypiąć brzuch! Staraczki-mamusie cz.

Jusia
Osobiście nie miałam. Jednakże o roku nieudanych prób warto się zgłosić.
Pytałam o badania i nie odpowiedziałaś.
Nie wolno się załamywać tylko trzeba działać bo inaczej to nic samo się nie zrobi.

---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ----------

Cytat:
Napisane przez Leine Pokaż wiadomość
Viorka nie skomciłam Ci nowego avka. A więc... w końcu i nareszcie zmieniłaś, ileż można mieć dzieciaka na avku? Fajne, sexy cyce, chociaż wolałabym bardziej sterczące

moim zdaniem gorzej jest lecieć samolotem niż autem jeśli nie miałabyś przeciwwskazań to dlaczego nie? Ale z prowadzącym to obgadaj rzecz jasna
A gdzie macie jechać? Ślub?
No wiadomo, że samolotem gorzej ale z drugiej strony pomyśl-jakby się coś stało? Do końca życia byś sobie tego nie wybaczyła. Na naszych polskich drogach to jest istna telepaczka a nie jazda.

Tak wiem wiem.
Mamy komunie chrześnicy męża.
Stary 2014-01-15, 20:43   #843
vioris
Zakorzenienie

Cytat:
No ja też tego właśnie nie widzę... to jednak jest duże ryzyko. Szczególnie dla osób które długo się starały o tą upragnioną ciąże.
Ja do tego tak podchodzę. Ogólnie mam lekki stres zawsze jadąc samochodem tak daleko a tym bardziej w ciąży. Lekka stłuczka, nawet nic się nie musi stać, ale dzieciątko może tego nie przetrwać

Cytat:
Napisane przez Jusia8869 Pokaż wiadomość
Miałaś może jakieś doswiadczenia z taka kliniką? Myslalam juz o tym, lecz strach mnie ogarnia na samo słowo niepłodność
Ale niepłodność to nie bezpłodność, więc to się leczy i nie ma się czego bać W takiej klinice potrafią się zająć tą sprawą najlepiej

Cytat:
No sama nie wiem, co tak długo zwlekałam A już myślałam nad tym od 2 miesięcy
A cyce wybrałam takie bo były do tego fajnie opalone i zdjęcie fajne, a myślałam jeszcze nad dwoma innymi kompletami cycorów

Edytowane przez vioris
Czas edycji: 2014-01-15 o 20:44
vioris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-15, 20:46   #844
God Of War 20
Zakorzenienie

vioris
Ja też mam stres bo te ludzie to jeżdżą jak powalone. Ty możesz jechać spokojnie ale ktoś może w Ciebie uderzyć. O nieszczęście bardzo łatwo.
Stary 2014-01-15, 20:48   #845
Carmenaa_88
Zakorzenienie

Zalamana gratuluję chłopca

co do zagadki God to przykro mi kochana bardzo, ale specjalnych dolegliwości nie miałam/nie mam ani przy synku ani przy córce wiadomo są jakieś różnice, ale minimalne. Teraz jeszcze nie wiadomo, bo zgaga może przyjść w każdym momencie
Lażdy by chciał to rozkminić maleńka

Cytat:
I te kopy na koniec ciąży gdy dziecko mi wpychało stopy pod żebra, albo dupsko! Łamałam się w pół z bólu i ręcznie musiałam tą stopę wciskać do środka... a żebra mnie potem bolałyyy...

Mimo to chciałabym przeżyć to drugi raz i pomarudzić tak jak co po niektóre ciężarne! Wręcz marzy mi się
nooo 8 i 9 miesiąc jest najcięższy...a jak do tego wszystkiego są upały to już w ogóle tragedia!!!! chociaż te co mają mrozy i wpychają się w te kurtki z ogromnym brzuchem, ubierają w 4warstwy ciuchów i łażą po pół metrowym śniegu też za sympatycznie nie mają .
Oj tak pamiętam te obolałe żebra jak się Iguś prostował bo taką miał ochotę sobie akurat, a ja wygięta w dziwnej pozycji ani usiąść ani wstać...czasem siedziałam jakbym miała porażenie mózgowe fakt faktem miałam mały brzuch, ale to się wiązało z tym, że Igor miał mało miejsca i jak się rozwalił to czułam płuca tuż za językiem Wszystkie narządy były tak ściśnięte, że siedzieć i spać nie szło

Też Ci tak Twoja dupsko co chwile wypinała, że głaskałaś godzinami i miałaś wrażenie, że specjalnie to robi, żebyś głaskała ją po tej dupce ?

Ale i tak się cieszę...ponarzekam ponarzekam i urodzę, a potem będę tęsknić taka babska głupia natura....tu się nacierpi a potem i tak by znowu chciała

Cytat:
Napisane przez Elfka86 Pokaż wiadomość
Wpadam się pochwalić, że zaczęłam dziś II trymestr jutro wizyta u gina i usg prenatalne już się nie mogę doczekać a tak generalnie to padam na twarz po dzisiejszych zakupach

Leine obyś się jutro coś konkretnego dowiedziała u tego gina
gratuluję

Cytat:

Dziewczyny bardziej doświadczone co myślicie o dalekiej podróży w ciąży? 5-6 miesiąc? Z jednego końca Polski na drugi? Oczywiście samochodem.
To chyba nie jest bezpieczne prawda?

\
Wszystko zależy jak się będziesz czuła...ja bym na przykład spokojnie mogła teraz jechać rwa kulszowa przeszła, więc teraz mogę siedzieć w jednej pozycji dłuższy czas. W poprzedniej ciąży to w ogóle aktywna byłam i nawet po terminie bym i umiała pojechać nad morze, gdyby nie fakt, że w każdej chwili mogłam urodzić

Cytat:
Mam nadzieję, że Ciebie kiedyś też tak kopsnie.. a pamiętaj, że dziecko się rozpycha i wszystkie wnętrzności idą do góry

Co do podróży to powiem Ci tak. Jeździłam co jakiś czas do de, byłam wtedy w 5-6mc i dałam radę. Wiadomo brzuch może boleć bo się zasiedzisz, dlatego robiliśmy częstsze przerwy, ale dałam radę a jechałam 9h. Najgorsze miesiące to 8 i 9 moim zdaniem, gdy na prawdę trzeba się oszczędzać i z brzuchem nigdzie nie wleziesz a o założeniu butów nie wspomnę
ja muszę synka nauczyć buty zakładać bo ja nie wiem jak ja mu ubierać będę jak on mi przy tym wywraca się teraz i tańcuje ale to letnie adidaski będą już czy tam sandały to akurat łatwiej mu będzie się nauczyć

tata mi przyniósł ciuszki Igora z piwnicy i ogarniałam jezu jaki on był malutki po porodzie a teraz taka koza wielka

Igorek ur.4.09.2010

Maja 16.04.2014- 26.04.2014
(na zawsze w moim sercu Aniołku)

Carmenaa_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-15, 20:48   #846
vioris
Zakorzenienie

Cytat:
vioris
Ja też mam stres bo te ludzie to jeżdżą jak powalone. Ty możesz jechać spokojnie ale ktoś może w Ciebie uderzyć. O nieszczęście bardzo łatwo.
No właśnie. Ja tż bardzo ufam, bo on jeździ mądrze i bezpiecznie, ale nie ufam innym. Ile razy nam się ktoś wciskał przed samą maskę
Stary 2014-01-15, 20:49   #847
kotka34
Zadomowienie

Cytat:
Kindzia, God, Carmena, Mania tak tak, jutro wizyta u gin w końcu i nareszcie.... dowiem sie moze czegoś ciekawego. Szczerze? Wole skupić sie teraz na wyregulowaniu tego cholernego cyklu i wtedy sie starac. Teraz juz mi sie serduszkowac odechcialo juz marze tylko o zaczeciu nowego cyklu i dzialaniu z dobrym lekiem.

God nie sadze, że to cykl bezowulacyjny, takie jakieś mam przeczucie. Będzie owu ale baardzo późne. Ciekawe, czy sie to zisci
A jak nowy cykl to nie wiem czy będę go nawet prowadzić...

zgadzam sie w 100%!!!
Tylko kotka sie pewnie teraz obrazi na nas
nie jestem taka obrazliwa, więc sie na was nie obrazę bo nie poto tu jestem żeby o byle co i jak mi zwrocicię uwagę za to sie obrazic tylko nieraz pisze z tel i nie latwo mi tu wziac wielocytowania ale rozumiem co macie na mysli
kotka34 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-15, 20:51   #848
Karoloo
<3 <3 <3

Cytat:
Napisane przez manieczka1 Pokaż wiadomość

Leine! Za Twoją wizytę też

A ja po ćwiczeniach (dziś pot lał się strumieniami) i teraz z mężem oglądamy mecz w ręczną
I jak podoba sie mecz

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

Franek 15.12.2014
Zosia i Klara 08.12.2016
<3
Karoloo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-15, 20:52   #849
Elfka86
Zakorzenienie

Cytat:
Gratuluję i czekamy na wieści jutro
Cytat:
Napisane przez cloud_on_sky Pokaż wiadomość
Brawo! Gratulacje
Cytat:
Napisane przez manieczka1 Pokaż wiadomość
Ale ten czas leci daj znać po wizycie
Oj leci dam znać tylko wizyta dopiero po 14-tej, a znając życie dopiero koło 16-tej będę w domu, ale odezwę się na pewno oby tylko wszystko było w porządku Już miesiąc mi minął na zwolnieniu ale jaja
Stary 2014-01-15, 20:52   #850
vioris
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kotka34 Pokaż wiadomość
nie jestem taka obrazliwa, więc sie na was nie obrazę bo nie poto tu jestem żeby o byle co i jak mi zwrocicię uwagę za to sie obrazic tylko nieraz pisze z tel i nie latwo mi tu wziac wielocytowania ale rozumiem co macie na mysli
A co jest trudnego w cytowaniu z telefonu? piszesz przez alipkację wizaz? Bo jesli tak to dotykasz każdego posta którego chcesz zacytowac zeby sie zaświecił i na koniec dajesz cytuj, ot cała filozofia...
Stary 2014-01-15, 20:53   #851
Leine
Zakorzenienie

Vioris, God czego Wy się tak boicie jazdy autem? Jednorazowo? Jeśli lekarz nie widzi przeciwwskazań to czemu nie?
Przecież tak samo może się coś stać na przejściu dla pieszych czy chodniku czy ktoś inny wjedzie nam w auto itp itd (ostatnie przypadki były w tv pokazywane)... więc usłyszycie mój znany tekst... wszystko jest zapisane z góry jak ma się coś stać to się stanie Ja jeździłam autem w ciąży bo mam wszędzie daleko to miałam w ogóle nie wychodzić z domu czy jak? chodnika też nie mamy, ciężarówki jeżdżą koło domu.... jakbym miała tak myśleć to chyba bym w ogóle z domu nie wychodziła a o córcię się starałam też długo
Jasne, że był stres czy coś się nie przydarzy złego, no ale takie życie. Po porodzie będzie tak samo w podróż z dzieckiem się nie wybrać bo daleko, bo może się coś stać? Udławienie, zakrztuszenie, bezdech itp itd... ? Trzeba zachować zimną krew i być twardym w takich sytuacjach moim zdaniem
Stary 2014-01-15, 20:57   #852
vioris
Zakorzenienie

Cytat:
Vioris, God czego Wy się tak boicie jazdy autem? Jednorazowo? Jeśli lekarz nie widzi przeciwwskazań to czemu nie?
Przecież tak samo może się coś stać na przejściu dla pieszych czy chodniku czy ktoś inny wjedzie nam w auto itp itd (ostatnie przypadki były w tv pokazywane)... więc usłyszycie mój znany tekst... wszystko jest zapisane z góry jak ma się coś stać to się stanie Ja jeździłam autem w ciąży bo mam wszędzie daleko to miałam w ogóle nie wychodzić z domu czy jak? chodnika też nie mamy, ciężarówki jeżdżą koło domu.... jakbym miała tak myśleć to chyba bym w ogóle z domu nie wychodziła a o córcię się starałam też długo
Jasne, że był stres czy coś się nie przydarzy złego, no ale takie życie. Po porodzie będzie tak samo w podróż z dzieckiem się nie wybrać bo daleko, bo może się coś stać? Udławienie, zakrztuszenie, bezdech itp itd... ? Trzeba zachować zimną krew i być twardym w takich sytuacjach moim zdaniem
Wiesz co, ja ogólnie mam lekki stres jeżdżąc autem, bo kiedyś miałam wypadek poważny o czym pisałam. Ale ogólnie nie jest źle, nie mam jakiejś paniki czy coś. Chodzi tylko o to, że podróże autem w mieście to jednak mniejsze ryzyko a długie trasy powyżej 400 km to już jednak dodatkowa "szansa" na to że coś może się stać. Ja z córką przeszłam wiele jak miała 6 tygodni, potem kilka miesięcy drżałam o jej zycie codziennie bo miała wiele epizodów zagrażających życiu, więc teraz też wolę dmuchać na zimne. No tak mam i cóż poradzę

A na marginesie co Ty tak te dupy zmieniasz?
Stary 2014-01-15, 21:01   #853
cloud_on_sky
Rozeznanie

Ale bym zjadła wędzoną makrelę Mam w domu, bo kupiłam jeszcze przed pozytywnym testem, no ale przeczytałam, że wędzonych ryb nie można A taką mam ochotę, że umrę zaraz

Leine, czy Ty nie miałaś przed chwilką innego awka?

---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ----------

Cytat:
Oj leci dam znać tylko wizyta dopiero po 14-tej, a znając życie dopiero koło 16-tej będę w domu, ale odezwę się na pewno oby tylko wszystko było w porządku Już miesiąc mi minął na zwolnieniu ale jaja
Będzie dobrze!
Jakoś wytrzymamy do tej 16 wyjścia nie mamy
Nie tęsknisz za pracą?

27.08.2014 Oluś
cloud_on_sky jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-15, 21:02   #854
Leine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Carmenaa_88 Pokaż wiadomość

Też Ci tak Twoja dupsko co chwile wypinała, że głaskałaś godzinami i miałaś wrażenie, że specjalnie to robi, żebyś głaskała ją po tej dupce ?

Ale i tak się cieszę...ponarzekam ponarzekam i urodzę, a potem będę tęsknić taka babska głupia natura....tu się nacierpi a potem i tak by znowu chciała
no wypinała i teściowa darła się, że mam ją smyrać, a ja ostrzegałam a potem wciskałam ją z powrotem bo to mnie nie bolało... to aż rwało z bólu na końcu...

tak tak... ponarzekamy i o, zatęsknimy

"wielka koza" się uśmiałam!!

Cloud ja zmieniam moje dupy jak rękawiczki... a wiele ich mam... i nie mogę się zdecydować co do makreli to zjedz głuptaku! Nie dużo ale zjedz Jakbyś sobie wszystkiego odmawiała, to byś w końcu nic nie jadła.. Ja tam jadłam- rzadko i mało oczywiście
Stary 2014-01-15, 21:05   #855
vioris
Zakorzenienie

Ejj no tę dupę już miałaś kiedyś, nową chcemy
Stary 2014-01-15, 21:05   #856
Leine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vioris Pokaż wiadomość
Wiesz co, ja ogólnie mam lekki stres jeżdżąc autem, bo kiedyś miałam wypadek poważny o czym pisałam. Ale ogólnie nie jest źle, nie mam jakiejś paniki czy coś. Chodzi tylko o to, że podróże autem w mieście to jednak mniejsze ryzyko a długie trasy powyżej 400 km to już jednak dodatkowa "szansa" na to że coś może się stać. Ja z córką przeszłam wiele jak miała 6 tygodni, potem kilka miesięcy drżałam o jej zycie codziennie bo miała wiele epizodów zagrażających życiu, więc teraz też wolę dmuchać na zimne. No tak mam i cóż poradzę

A na marginesie co Ty tak te dupy zmieniasz?
Rozumiem to w 100% i pewnie też bym nie jeździłą po takich przeżyciach, jasne, że masz rację i się z tym całkowicie zgadzam
Ale jak ktoś nie ma przeciwskazań, ma przyzwolenie nie ma żadnych awersji do jechania to jak najbardziej. A jak ktoś się boi i woli chuchać to jasne, że tak
Ja jechałam bo chciałam do tż na troszkę, srałam w gacie ale bynajmniej posiedziałam trochę z nim, a pod koniec ciąży byłam już w pl

A widzisz... ja mam wiele podopiecznych i tak zmieniam jak rękawiczki
Cytat:
Napisane przez vioris Pokaż wiadomość
Ejj no tę dupę już miałaś kiedyś, nową chcemy
ale ja ją ubóstwiam chyba jedna z lepszych
Stary 2014-01-15, 21:07   #857
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:
Takie strachliwe jesteśmy taka natura cóż poradzić. Wiem, że wszędzie coś się może stać ale po co stwarzać dodatkową sytuację ku temu? Gdyby to było 100km to jeszcze ok ale to jest trasa bardzo odległa... i w zasadzie w piatek byłby wyjazd a w niedziele powrót więc w dość krótkim odstępie czasu...
Tak czy siak raczej się na to nie piszę
Stary 2014-01-15, 21:14   #858
Elfka86
Zakorzenienie

Cytat:
Będzie dobrze!
Jakoś wytrzymamy do tej 16 wyjścia nie mamy
Nie tęsknisz za pracą?
Jakoś nie bardzo na pewno nie byłabym w stanie tam wysiedzieć po 12 godzin w domu jem kiedy chcę, śpię kiedy chcę, spaceruję kiedy chcę no żyć nie umierać
Stary 2014-01-15, 21:26   #859
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:
Jakoś nie bardzo na pewno nie byłabym w stanie tam wysiedzieć po 12 godzin w domu jem kiedy chcę, śpię kiedy chcę, spaceruję kiedy chcę no żyć nie umierać
Widzisz w końcu zasłużony dłuuuugi urlop tylko coś mało na wizażu siedzisz niedobrzelcu
Stary 2014-01-15, 21:31   #860
Elfka86
Zakorzenienie

Cytat:
Widzisz w końcu zasłużony dłuuuugi urlop tylko coś mało na wizażu siedzisz niedobrzelcu
Bo odpoczywam śpię pół dnia, obiad gotuję, minimum na godzinkę na spacer idę tak mi leci jakoś ale cośtam się odzywam przecież
Stary 2014-01-15, 21:34   #861
Saminka
Raczkowanie

Hej dziewczyny mam pytanie często mam torbiele czynnosciowe i czy pomoże mi castagnus na zajscie w ciążę??
Saminka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-15, 21:41   #862
malinOla1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Jusia8869 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny, jestem tu nowa i szukam porady
Staramy się o dziecko, lecz moje nieregularne cykle utrudniaja nam troszkę dojscie do celu. Cykle 43-45 dniowe, ostatni okres 03/12/13 owulacja według moich wyliczen 04/01/14 oczywiscie ze staraniami. test robilam dzis, lecz negatywny.Od dwóch dni jasno brązowe 2-3 delikatne plamki dziennie(łudze sie że to implantacja)Może za wczesnie zrobilam(43dc) , moze jest jeszcze szansa?
Może miałyście podobne doswiadczenia i coś mądrego podpowiecie.
Pozdrawiam
Witaj warto zaczekać kilka dni i później zrobić test, zwłaszcza jak masz tak długie cykle. A nie plamisz np przed @? bo niektórzy mają plamienie a 2-3dni później @.

Cytat:
Wpadam się pochwalić, że zaczęłam dziś II trymestr jutro wizyta u gina i usg prenatalne już się nie mogę doczekać a tak generalnie to padam na twarz po dzisiejszych zakupach
Zobacz jak to szybko ucieka, jeszcze chwila i będziesz na porodówce

Baby przez ten wasz mecz nie było moich seriali

malinOla1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-15, 21:44   #863
Elfka86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malinOla1 Pokaż wiadomość
Zobacz jak to szybko ucieka, jeszcze chwila i będziesz na porodówce
Weź nie strasz jeszcze 6 miesięcy zostało
Stary 2014-01-15, 21:45   #864
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Saminka Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny mam pytanie często mam torbiele czynnosciowe i czy pomoże mi castagnus na zajscie w ciążę??
Castagnus nie jest lekiem na torbiele.
Stary 2014-01-15, 21:46   #865
cloud_on_sky
Rozeznanie

Cytat:

Cloud ja zmieniam moje dupy jak rękawiczki... a wiele ich mam... i nie mogę się zdecydować co do makreli to zjedz głuptaku! Nie dużo ale zjedz Jakbyś sobie wszystkiego odmawiała, to byś w końcu nic nie jadła.. Ja tam jadłam- rzadko i mało oczywiście
Czemu ja to dopiero teraz przeczytałam W akcie desperacji, żeby mnie nie kusiło, kazałam ją zjeść Tżowi

Mi tam się ta dupka podoba

Cytat:
I wiesz co... przede wszystkim możesz sikać kiedy chcesz i nie masz daleko

27.08.2014 Oluś
cloud_on_sky jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-15, 21:46   #866
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:
Bo odpoczywam śpię pół dnia, obiad gotuję, minimum na godzinkę na spacer idę tak mi leci jakoś ale cośtam się odzywam przecież
No to faktycznie musisz spać pół dnia skoro ostatnio coraz mniej Cię tutaj
Stary 2014-01-15, 21:49   #867
Jusia8869
Przyczajenie

[QUOTE=malinOla1;44629771]Witaj warto zaczekać kilka dni i później zrobić test, zwłaszcza jak masz tak długie cykle. A nie plamisz np przed @? bo niektórzy mają plamienie a 2-3dni później @.

Raczej takich plamien nie mialam wczesniej. Mam przy tym okropne wzdęcia i wielkie cycki Modle się aby sen meza (noworoczny prezent w postaci bobasa) sie ziścił
Jusia8869 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-15, 21:50   #868
Elfka86
Zakorzenienie

Cytat:
I wiesz co... przede wszystkim możesz sikać kiedy chcesz i nie masz daleko
Czyli co pół godziny to jest zdecydowanie największy plus wolnego
Cytat:
No to faktycznie musisz spać pół dnia skoro ostatnio coraz mniej Cię tutaj
niedługo samą Cię dopadnie będziesz kimać o każdej porze dnia
Stary 2014-01-15, 21:52   #869
Leine
Zakorzenienie

Cytat:
zapomniałaś o najważniejszym!!! Szczasz kiedy chcesz!

Godi oby rodzina sie nie obraziła, ze nie bedziecie! Bo pewnie będą sapać
Stary 2014-01-15, 21:54   #870
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:
Czemu ja to dopiero teraz przeczytałam W akcie desperacji, żeby mnie nie kusiło, kazałam ją zjeść Tżowi

Mi tam się ta dupka podoba
No widzisz, straciłaś taką dobrą pożywkę wieczorną

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości