|
|
#2851 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LI
Cytat:
ciekawe jak, może sikorki pomielone razem z karmnikiem ![]() najtańszy paczkowany hamburgier drobiowy to był (strasznie mi się odbijał fujjjjj)a wędzonka wiejska to inszy temat, to fędlina od chopa, taka z beczki, uwędzona na sztywno i słono, coś jak parmeńska, z warstwą tuszczu przy skórze załapałam z tą kozą tym bardziej, że nie używam, bo ciepło i kominkowe wyrabia
|
|
|
#2852 | |
|
Zakorzenienie
|
Gdzie jest Polly ?
kurcze wiem, że to brzmi jak tytuł lektury dla dzieci 8-10, no ale dzie, no czemu nie tuuuuuuuuuuu Polly wróóóóóóć ![]() ![]() - jak już w temacie lekturowym ![]() ---------- Dopisano o 00:10 ---------- Poprzedni post napisano o 00:07 ---------- Cytat:
2. snam snam - acz ja ostatnio nie lubię wędzonek - lubię pieczone i got 3. do luksusu się człowiek szybko przyzwyczajaaaaa zapomniał wół... Poważnie to jestem przeszczęśliwa że wreszcie nastała normalność i że jest jak jest Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-01-16 o 00:13 |
|
|
|
|
#2853 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w moim przypadku to normalnie czuć się to przegięcie nie mam prawa i możliwości stąd zdziwienie ![]() hormony może, ale chyba powinno być odwrotnie z samopoczuciem, bo czekam na spóźnione @ ![]() sos jest git wiesz ja robię jak zwykle na oko, ale przybliżeniu: 2 kopiaste łyżki majo łyżeczka musztardy 1/2 łyżeczki octu winnego łyżeczka drobno posikanej cebuli 2 łyżeczki drobno posiekanych korniszonów duża szczypta czosnku granulowanego odrobina pieprzu edit: ale cebulę to raczej posiekaj
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2014-01-16 o 00:19 |
|
|
|
|
#2854 | ||
|
BAN stały
|
A ja zrozumiałem, że razem z mamą go jadłaś, że to taki slang angielski, joł
![]() Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2855 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. eeeech - nie zmieniajmy samopoczucia - zjedz parówkie, ino hyżo 3. jutro jest mój. Też wszystko robię na oko, bez proporcji. Wiem jednak że na finalny smak ma wpływ rodzaj majo i rodzja musztardy - jakich używasz? ---------- Dopisano o 00:22 ---------- Poprzedni post napisano o 00:20 ---------- Cytat:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaa ![]() kto się chciał dziś pośmiać? Murszę ? odsyłam do postu szanownej Flo o jassssuuu ( ja of kors bym nie zauważyła, okulary mam w torebce, widzę to co chcę, czytam to co chcę) |
||
|
|
|
#2856 |
|
BAN stały
|
O posikaną cebulę chodzi?
|
|
|
|
#2857 |
|
To ja :)
|
Fariaci
|
#2858 |
|
Zakorzenienie
|
A ja bym chciała
Ale za pierwszym razem
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#2859 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niech wróci ad1. jestem przyzwyczajona ![]() ad3. nooo mrozy już idą ![]() adnormalność Cytat:
![]() Cytat:
adcebula to sama leżę
|
|
|
#2860 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2861 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- Maczek jest taki słooooodkiiii no i tak, wczoraj/dzisiaj, ój jeden wie kiedy, nie spałam do rana wiercąc się w łóżku z nadzieją na sen, jakbym wiedziała, że o 6 rano, gdy budziłam telefonicznie Mam, która to nie posiada żadnego budzika w domu a komórę zostawiła u kumpeli, dalej nie będę spać to bym chcoiaż książkę poczytała, wyjszła z tego łoża, a tak, duhrna łudziłam się że a mooooooże za chwilę zasnę Dziś to samo się zapowiada Jakaś pełnia gdzieś? ![]() ---------- Dopisano o 00:56 ---------- Poprzedni post napisano o 00:54 ---------- aaaaaaaaaaaaaa nie mogę |
|
|
|
|
#2862 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
adreszta ![]() serio to te oczy zbadaj Cytat:
nawet Tyci szaleje ze szczurkiem ikeowym
|
|
|
#2863 | |
|
BAN stały
|
U nas only Pomorski, no ale my wspieramy lokalną przedsiębiorczość
Winiary też lubię ![]() Cytat:
Nie, no ja się nie śmieję, bezsenności współczuję straszliwie, bo znam ten ból ---------- Dopisano o 01:45 ---------- Poprzedni post napisano o 01:10 ---------- To przez siedzenie przed kompem po 10-12 godzin dziennie, tak myślę ![]() --- Widzieliście "hit karnawału" u góry? Laska wygląda, jak by czołem w świeżo malowaną ścianę przywaliła I chyba ogrzewanie nam padło... zdziwiła mnie ta buchająca para ze studzienki niedaleko domu, kaloryfery coraz zimniejsze, więc chyba rura poszła ![]() Dibrinic |
|
|
|
|
#2864 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. |
|
|
|
|
#2865 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2866 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak wiadomo nie od dziś, u Was będzie najsampierw - mowi Ci to w dobrej wierze wróżka Rejczelka ![]() cya Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-01-16 o 03:00 |
|
|
|
|
#2867 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w sumie jeden raz i z głowy Cytat:
![]() Noc była fatalna więc jestem zombie jak nie zasnę na biurko w pracy to będzie cud ![]() Miłego dnia |
||
|
|
|
#2868 |
|
|
Wita Was kolejne zombie...
Oessu... Spaś... A nie mogę -do dentysty dla odmiany jadę.., Miłego!
|
#2869 |
|
Zakorzenienie
|
Fitam!
Dziś tez jestem Zombie. Wypiłam co prawda 2 mocne kawy ale jedyne co zrobiła to zadziałała "oczyszczająco". Ad. poruszanych tematów: Ad. atramentu Atramenty mam 2. Do pióra ze stalówka M mam Sheafera, do pióra z stalówka F mam Watermana. Oba czarne. Sheafera atrament jest bardziej gesty i suchy do piór które piszą bardziej mokro sie nadaje. Waterman ma lepsza pigmentacje ale przy grubo piszącej stalówce przebija. Ad. lekarza. Wczoraj byłam ale li i jedynie po receptę.Ad. okularów. Bez okularów jestem kretem. Oczy wspomagam po 14-16 godzin dziennie. Mam 2 pary. Jedne bardzo lekkie w pocienianymi szkłami i wszelkimi filtrami i powłokami w których chodzę przez cały rok. Drugie mam progresywne w których chodzę jak jest ostre słoneczko. Do OK -1,5 dioptrii nie nosiłam okularów lub w jak bardzo potrzebowałam widzieć to ubierałam soczewki. Pracunia refunduje koszty okularów jak ma sie w badaniach okresowych zapis praca przy komputerze i praca w okularach. U mnie pracunia refunduje oprawki i szkła do ok. 500 złotych.
|
#2870 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2871 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() --- Znad kawy i śniadania z mom |
||
|
|
|
#2872 | |||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Stazja, jak odchudzanie? U mnie waga ani drgnie ale wymiary pospadały tu i ówdzie (oczywiście nie w oudach, grr). |
|||
|
|
|
#2873 |
|
BAN stały
|
W sumie to chyba jednak jakaś awaria była, bo widziałem na ulicy ekipę kryzysową, która układała z powrotem kostkę na chodniku (ale musieli się z tym wyjątkowo szybko uwinąć)
|
|
|
|
#2874 |
|
Nindżopesz
|
Przeglądając internet na okoliczność chińskiej kuchni znalazłam to:
Jaja prawiczków (chiń.: 童子尿煮雞蛋; pinyin: Tóngzǐ niào zhǔ jīdàn). Są to jaja gotowane na twardo w moczu młodych chłopców poniżej 10 roku życia. Ten przysmak serwowany jest wczesną wiosną, kiedy zbiera się mocz od chłopców w wieku szkolnym najlepiej do lat 10, następnie jajka są gotowane i sprzedawane (po 1,50 yuana). Wytrawni miejscowi smakosze twierdzą, że "to smakuje wiosną". Mieszkańcy Dongyang wierzą, że "jaja obniżają temperaturę ciała, polepszają obieg krwi i po prostu generalnie ożywiają ciało".
|
|
|
|
#2875 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobry a nastrój wesoły mnie nie opuszcza
|
|
|
#2876 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2877 |
|
|
Czuję się pokrzepiona. Otóż ten szef, co to przez niego zęby zaciskam, zobaczył dziś mojego aniołka (bo przyjechał właśnie ten anioł-karykatura ), dopytał o co chodzi i kazał mi się zgłosić do zarządu. No i moja firma zasponsoruje leki temu choremu chłopcu
|
#2878 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
Narazie waga stoi. Fakt,że to moja wina bo sobie chwilowo odpuścilam za bardzo. Piwka z koleżanką, jakieś kawki i ciasteczka na mieście z drugą...no ale stoi na najniższym poziomie od lat i wyglądam tak że mi się już podoba w miarę. Dopiję dziś butlę wina co akurat mam otwartą i od jutra znowu zaczynam. Już nawet poczynilam odpowiednie zakpy na jutrzejszy obiad. Dobrze,że stoi a nie zaierdziela w gorę ![]() Obwodów nie mierzyłam, jakoś mi sie nie chciało...ale jutro się pomierzę dokładnie i zobaczymy..Fakt,że szpara między nogami mi się powiększyła, a chlop znowu mówi że powinnam trochę przytyć. Czyli jest dobrze ![]() Ale on się nie liczy, bo lubi puszyste ![]() ---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ---------- Cytat:
Czyli w sumie nie taki diaboł straszny..
|
||
|
|
|
#2879 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Mój w sumie też coś zaczyna przebąkiwać, że kobita powinna mieć cycek i tyłek, że szpary i te sprawy są dobre u nastolatki... Znak starości ![]() Masz 55? ![]() |
|
|
|
|
#2880 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
A może on jest ukrytym feeders'em? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:47.

Hamburgjer domowej roboty?
I co to jest wędzonka wiejska? 
ciekawe jak, może sikorki pomielone razem z karmnikiem
(strasznie mi się odbijał fujjjjj)
tym bardziej, że nie używam, bo ciepło i kominkowe wyrabia 

więc już nie łykam

jutro jest mój. Też wszystko robię na oko, bez proporcji.

niech wróci 
Winiary też lubię