Moje Panie, to nie żarty - sezon ślubny już otwarty! PM2014 cz.23 - Strona 122 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-16, 10:55   #3631
Lg_ago
Zadomowienie

Dot.: Moje Panie, to nie żarty - sezon ślubny już otwarty! PM2014 cz.23

hjarta jestem zwolenniczką gładkich obrączek, ale z tych dwóch bardziej podobają mi sie te pierwsze A Tobie, któe bardziej się podobają?

ysia czy po tym kwasie powinnam się łuszczyć zaraz po pierwszym użyciu? Bo wczoraj kupiłam, posmarowałam i nic. Ani czerwone, ani się nie łuszcze. Mogę powiedzieć tylko, że mi bardziej pory widać

Lg_ago jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-16, 10:58   #3632
asia1206
Raczkowanie

moniczka_90 będzie pięknie zobaczysz-kurcze jeszcze 8 dni...zazdroszczę mam nadzieję,że jak opadną emocje to napiszesz jak było bo jak widzisz każda z nas z wyczekiwaniem oczekuje naszej mężatki Kuli a już niedługo Ciebie i opisu jak było

Nasze kochane serduszko
asia1206 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-16, 11:00   #3633
Lemon_Drop
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez moniczka_90 Pokaż wiadomość
cNie mamy śniegu i modlę się że by nie było !! ehh jeszcze 8 dni, chociaż na sesję też by mogło nie być więc jeszcze 10 dni bez śniegu i będę szczęśliwa ! Potem może być nawet epoka lodowcowa A co do przyjęcia to chyba tak, chociaż zorganizować przyjęcie w ok. 10 dni to wiesz... wyjdzie w trakcie o czym zapomnieliśmy, o czym nie pomyśleliśmy itp. Dlatego stresuję się trochę tym przyjęciem
Wypluj to!
Co do ślubu i przyjęcia to na pewno będzie pięknie, żadne, nawet małe niedociągnięcia na pewno tego nie zepsują
Stary 2014-01-16, 11:04   #3634
Varga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ParisParisienne Pokaż wiadomość
Hej Nie bylo mnie u Was chwilke a tu tyle do nadrabiania....
Witam nowe PM

Jako ze jestem w zwiazku z Francuzem i sama organizuje pol-fr wesele i slub i juz troszke jestem na watku, to pozwolcie, ze sie wypowiem

Varga przede wszystkim gratuluje odwagi! Ja w zyciu bym sie nie porwala na organizacje tak duzego wesela w tak krotkim czasie. Uwazam, ze jest to bardzo karkolomne zwlaszcza, ze macie miec wiecej gosci z Francji, jak z Polski.

Moje pierwsze pytanie: czy Ben mowi po polsku? Bo jesli nie, to sadze ze do slubu koscielnego bedzie potrzebowac ksiedza francuskojezycznego. Po za tym wszelkie formalnosci moga zabrac Wam wiecej czasu niz sie spodziewasz! Juz pomijam takie szczegoly jak kurs przedmalzenski, ale same formalnosci cywilne trwaja dosc dlugo!
Chyba o tym nie pomyslalas??

Ja organizuje slub cywilny we Francji, 3 miesiace wczesniej, a koscielny + wesele w Polsce. Jest to bardzo dobre rozwiazanie zwlaszcza, ze sporo gosci nie bedzie moglo przyjechac do Polski, no i oczywiscie wzgledy formalne... lepiej jest dla mnie jako Polski wziac tam slub i tez juz koscielny bedzie na spokojnie...
Cywilny bedzie organizowany po fr, a koscielny po pol Wesle duze, na jakies 160 os, profesjonalny zespol, bez durnych zabaw oczepinowych... Wszystko sie da!
Co do pomyslu z orkiestra symfoniczna to przemysl to 5 razy. Potrzebujes od razu o wiele wiecej miejsca!! Na dwa zespoly!! Plus naglosnienie, akustyka... Zreszta... Twoja sprawa

Bardzo hojne z Waszej strony, ze kupujecie bilety lotnicze gosciom. Tylko upewnijcie sie, ze te osoby do Was dojada, bo inaczej Ty wydasz 1000 zl na bilet, a ktos jednak sie nie pojawi.

jesli jestes pewna swoich zdolnosci, to super ale jesli nie, to radze jednak zamowic chociaz profesjonalny makijaz. Masz wygladac pieknie caly dzien i noc, do tego zdjecia.... To zupelnie inny makijaz....
Wlosy podobnie.

To akurat logiczne, ze ta wlasciwa bielizne zakladasz pozniej

Bardzo szybki teramin...
Szczerze mowiac, to wydajesz mi sie troche oderwana od rzeczywistosci... To wszystko wydaje mi sie dosc nieprzemyslane i chaotyczne. Znacie sie krotko, nie wiadomo czy wszyscy goscie dopisza, czas nagli...
Skonsultuj z goscmi ile czasu chca zostac w Polsce i ile czasu potem im poswiecisz.

Ahhh jeszcze jest duzo rzeczy, ktore mi sie przewinelo przez glowe jak czytalam Twoje wpisy, ale juz nie pamietam W razie czego jestem i sluze pomoca!
Nastąpiła szybka zmiana planów. Właściciel hotelu w mojej wsi ma wolną salę i większość pokoi na weekend majowy. Tato już wpłacił zaliczkę, więc decydujemy się zrobić wesele właśnie tam. Dzwoniłam do proboszcza parafii w mojej wsi i na chwilę obecną nie robi problemów, by ślub poprowadził ksiądz z zewnątrz. Moi rodzice i rodzice B. uważają, że bez sensu jest kupowanie biletów dla gości, jeśli ktoś zechce przyjechać- przyjedzie. Oczywiście jeśli ktoś nie będzie chciał przyjechać, bo bilety są drogie to sfinansujemy, nie będzie problemu. Moje tereny są terenami turystycznymi, w hotelu jest spa, więc nawet jeśli nie na nasz ślub to przyjadą, by zobaczyć nowe miejsce czy zrelaksować się w spa

Księdza mamy upatrzonego. Odnośnie ślubu, z mojej strony będzie niewiele formalności, nie mam chrztu, nie należę do żadnego kościoła, jedynie B. Jednak 3/5 dokumentów ma już tu w Polsce, jeszcze w styczniu pojedzie po kolejne. Moje rodzeństwo również organizowało śluby z obcokrajowcami i ślub zorganizowali w 2 miesiące, także da się. Ja też dam radę

Makijaż- zdjęć będzie niewiele. Chcemy zdjęcia wszystkich gości i kilka naszych. Jestem też pewna swoich umiejętności i trwałości makijażu.

Wiem, że dla Was wydaje się dziwne, że tak szybko, że wiele rzeczy pomijam. My po prostu nie chcemy wielu zdjęć, nie chcemy sesji, nie chcemy drukowanych zaproszeń, ja nie chcę makijażu i fryzury z salonu piękności. W ten dzień chcemy się po prostu dobrze bawić, a nie myśleć czy fotograf zrobił dobre ujęcia, czy muzyka na pewno wszystkim pasuje, czy goście przyjadą, czy jednak pomyślą, że skoro mają wydać pieniądze na dojazd to rezygnują. To ma być nasz dzień i inni będą go z nami świętować.

Mama B. zaproponowała, że kupi mi suknię ślubną, myślicie, że warto się zgodzić? Latamy do nich dość często, więc problemu z przymiarkami nie będzie.
Varga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-16, 11:04   #3635
asia1206
Raczkowanie

Co do kwasów to ja jakiś rok temu stosowałam migdałowy Vitapelle i mi nie służył-cera zamiast się poprawiać zaczęła się buntować-w miejscach gdzie zaczynała się łuszczyć miałam bardzo przesuszoną skórę i naciągniętą-wrażenie,że nie oddycha-suma sumarum nic nie oczyściła a wręcz miałam większy wysyp pryszczy i wągrów-teraz myję olejami i od Tż na gwiazdkę dostałam peeling kawitacyjny który uwielbiam-cera czysta,oddychająca,kolory t się wyrównuje

Nasze kochane serduszko
Stary 2014-01-16, 11:07   #3636
ewelina258852
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez hjarta Pokaż wiadomość
stwierdziłam, że po prostu wam pokaże dwa rodzaje obrączek, nad którymi myślimy. podobają się nam z żółtego złota, dlatego oba rodzaje właśnie takie są, dajcie znać proszę które wg was ładniejsze, bo musimy wybrać niedługo

1. To są 5mm

Załącznik 5545596

2. To są 4mm

Załącznik 5545597
2!!!
ewelina258852 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-16, 11:08   #3637
ysia
Zadomowienie

Cytat:
Nie mamy śniegu i modlę się że by nie było !! ehh jeszcze 8 dni, chociaż na sesję też by mogło nie być więc jeszcze 10 dni bez śniegu i będę szczęśliwa ! Potem może być nawet epoka lodowcowa A co do przyjęcia to chyba tak, chociaż zorganizować przyjęcie w ok. 10 dni to wiesz... wyjdzie w trakcie o czym zapomnieliśmy, o czym nie pomyśleliśmy itp. Dlatego stresuję się trochę tym przyjęciem
Będzie dobrze wszystko, choć wyzwanie jest. Ostatnio mój znajomy robił cywila (dla formalności podobno, PM w ciąży) i zwykły obiad, niby wszystko spoko. Jak doszło co do czego to podobno sama uroczystość była megawzruszająca, aż Panu Młodemu się oczy zwilżyły. Niby obiad znajomi zmienili w wesele , ktoś puścił muzykę, były tańce i bardzo miło to wszystko wspominają. Nie martw się u Ciebie też będzie cudnie!

Epoka Lodowcowa w Warszawie już jest, dziwie się że po drodzę do pracy nie zdobyłam mistrzostwa w łyżwiarstwie figurowym. A my zaproszenia jedziemy w weekend do Wro rozdawać

Coraz bardziej mi się podobają te czerwone paznokcie do ślubu

Profil FB
https://www.facebook.com/whitepointeshoes
ysia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-16, 11:08   #3638
Lady Million
Raczkowanie

GG do Lady Million

Witajcie

Przeglądam oferty bielizny pod skunie bo już czas co powiecie o takim wzorze ----> BIELIZNA

A takie coś na noc poślubną jak po jedziemy na urlop poślubny
----> BIELIZNA
01.11.16r.

Lady Million jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-16, 11:08   #3639
asia1206
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ewelina258852 Pokaż wiadomość
2!!!
zdecydowanie popieram 2

Nasze kochane serduszko
Stary 2014-01-16, 11:10   #3640
moniczka_90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asia1206 Pokaż wiadomość
moniczka_90 będzie pięknie zobaczysz-kurcze jeszcze 8 dni...zazdroszczę mam nadzieję,że jak opadną emocje to napiszesz jak było bo jak widzisz każda z nas z wyczekiwaniem oczekuje naszej mężatki Kuli a już niedługo Ciebie i opisu jak było
wolałabym napisać w klubie a chyba nie doczekam się członkostwa zdjęcia też odpadają w takim razie bo nie chcę ich pokazywać na forum a nie chce każdemu wycinać twarzy przed wstawieniem
za 8 dni o tej porze będę już miała bukiet i będę jechała do koleżanki się malować

Cytat:
Napisane przez Lemon_Drop Pokaż wiadomość
Wypluj to!
Co do ślubu i przyjęcia to na pewno będzie pięknie, żadne, nawet małe niedociągnięcia na pewno tego nie zepsują
dziękuję za miłe słowa
moniczka_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-16, 11:10   #3641
Lady Million
Raczkowanie

GG do Lady Million

Cytat:
Napisane przez hjarta Pokaż wiadomość
Stwierdziłam, że po prostu Wam pokaże dwa rodzaje obrączek, nad którymi myślimy. Podobają się nam z żółtego złota, dlatego oba rodzaje właśnie takie są, dajcie znać proszę które wg Was ładniejsze, bo musimy wybrać niedługo

1. to są 5mm

Załącznik 5545596

2. to są 4mm

Załącznik 5545597
Mieliśmy z TŻ mieć takie jak te pierwsze tłoczone...

Ale wybraliśmy inne z dwóch kolorów...

Teraz czekają w szufladzie na wielki dzień.
01.11.16r.

Edytowane przez Lady Million
Czas edycji: 2014-01-16 o 11:13
Stary 2014-01-16, 11:11   #3642
justynkie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez swiat_katarzyny Pokaż wiadomość
jest przystanek autobusowy
jestem przerażona waszymi wypowiedziami
a co jeśli wcześniejsza para też będzie chciała mieć zyczenia pod kościołem i będzie miała nas gdzieś?
Kurcze no, nie popadajmy w paranoję Ja wiem że wszystkie chcemy czuć się pięknie i być najważniejsze, ale świata na ten czas nie zatrzymamy. A co jeśli kościół jest mały i na mszę przyjdzie ktoś spoza gości? I na filmie weselnym wśród wystrojonych gości znajdzie się kilka starszych pań w prochowcu z lat 50?
Albo jeśli nagle pod kościół przyjdzie grupka żuli bo zwęszą ślub i zrobią bramę żeby dostać wódkę? Trzeba by miec ochroniarza który nad tym zapanuje. Poprzednia para w kościele też chciałaby być na 1. miejscu i może im przeszkadzać że Wasi goście kręcą się przed kościołem pół godz przed mszą i wchodzą w kadr

justynkie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-16, 11:14   #3643
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez justynkie Pokaż wiadomość
Kurcze no, nie popadajmy w paranoję Ja wiem że wszystkie chcemy czuć się pięknie i być najważniejsze, ale świata na ten czas nie zatrzymamy. A co jeśli kościół jest mały i na mszę przyjdzie ktoś spoza gości? I na filmie weselnym wśród wystrojonych gości znajdzie się kilka starszych pań w prochowcu z lat 50?
Albo jeśli nagle pod kościół przyjdzie grupka żuli bo zwęszą ślub i zrobią bramę żeby dostać wódkę? Trzeba by miec ochroniarza który nad tym zapanuje. Poprzednia para w kościele też chciałaby być na 1. miejscu i może im przeszkadzać że Wasi goście kręcą się przed kościołem pół godz przed mszą i wchodzą w kadr
justynkie ale ja nie mowie o tym że to my jestemsy najwazniejsi i ze tę drugą parę należy wykrzyć przeczytaj mój późniejszy wpis na temat sytuacji w okół kościoła
swiat_katarzyny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-16, 11:16   #3644
asia1206
Raczkowanie

Cytat:
wolałabym napisać w klubie a chyba nie doczekam się członkostwa zdjęcia też odpadają w takim razie bo nie chcę ich pokazywać na forum a nie chce każdemu wycinać twarzy przed wstawieniem
za 8 dni o tej porze będę już miała bukiet i będę jechała do koleżanki się malować

mnie też jeszcze nie ma w klubie i póki co nie zgłaszam swojej kandydatury bo trochę mało się udzielam-podczytuje i w ogóle ale troche ostatnio mam na głowie i nie chce zawracać dziewczynom gitary swoją osobą-mam nadzieję,że w lutym będe miała więcej czasu i nie będzie mi wstyd prosić o wstęp do klubu

Nasze kochane serduszko
Stary 2014-01-16, 11:17   #3645
Lemon_Drop
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lady Million Pokaż wiadomość
Witajcie

Przeglądam oferty bielizny pod skunie bo już czas co powiecie o takim wzorze ----> BIELIZNA

A takie coś na noc poślubną jak po jedziemy na urlop poślubny
----> BIELIZNA
Pierwsza super! Druga trochę nie w moim stylu, no chyba że czarna lub czerwona
Stary 2014-01-16, 11:20   #3646
Linaewen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Varga Pokaż wiadomość
Nastąpiła szybka zmiana planów. Właściciel hotelu w mojej wsi ma wolną salę i większość pokoi na weekend majowy. Tato już wpłacił zaliczkę, więc decydujemy się zrobić wesele właśnie tam. (...). Moje tereny są terenami turystycznymi, w hotelu jest spa, więc nawet jeśli nie na nasz ślub to przyjadą, by zobaczyć nowe miejsce czy zrelaksować się w spa
Tereny turystyczne i spa w hotelu. I mają pustki na weekend majowy takie pustki, że upchną 150 gości? To ja bym się jednak mocno zastanowiła nad tym hotelem, czy to aby dobry strzał.
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
za: whitepointeshoes
Linaewen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-16, 11:21   #3647
misia880
Zakorzenienie

Varga strasznie wszystko na szybko ;P

czy Twój TŻ zna język polski dobrze?

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-16, 11:25   #3648
Varga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Linaewen Pokaż wiadomość
Tereny turystyczne i spa w hotelu. I mają pustki na weekend majowy takie pustki, że upchną 150 gości? To ja bym się jednak mocno zastanowiła nad tym hotelem, czy to aby dobry strzał.
Upchną W mojej wsi jest 14 hotelów, sporo tańszych niż ten. Hotel jest zaraz obok mojego domu, wiem, że to dobry wybór.

---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ----------

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
Varga strasznie wszystko na szybko ;P

czy Twój TŻ zna język polski dobrze?
Nie zna w ogóle.
Stary 2014-01-16, 11:26   #3649
Lady Million
Raczkowanie

GG do Lady Million

Cytat:
Napisane przez Lemon_Drop Pokaż wiadomość
Pierwsza super! Druga trochę nie w moim stylu, no chyba że czarna lub czerwona

Właśnie tez szukałam ale nie było.

01.03.14 r.
01.11.16r.

Stary 2014-01-16, 11:28   #3650
21klaudyna
Zadomowienie

Cytat:
Upchną W mojej wsi jest 14 hotelów, sporo tańszych niż ten. Hotel jest zaraz obok mojego domu, wiem, że to dobry wybór.[COLOR="Silver"]
A co to za wieś?
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00

"Zestarzej się przy mnie
Najlepsze dopiero się zdarzy"
21klaudyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-16, 11:28   #3651
misia880
Zakorzenienie

czyli przysięga będzie całkowicie i msza w języku francuskim??

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-16, 11:30   #3652
docik10
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justynkie Pokaż wiadomość
http://allegro.pl/ponczochy-japonki-...829904464.html
Ten szew może nie jest zbyt estetyczny ale chowa się w bucie i go nie widać w ogóle.
To głupie wiem ale śmieszą mnie te pończochy. Mam mieć test na zgodność z butami.... ściągnę buta i będzie PMKa w podziurawionych pończochach
Tyś moje dziecko a ja Twoja mama

Nasze szczęście jest juz z nami
:
docik10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-16, 11:30   #3653
justynkie
Wtajemniczenie

Cytat:
justynkie ale ja nie mowie o tym że to my jestemsy najwazniejsi i ze tę drugą parę należy wykrzyć przeczytaj mój późniejszy wpis na temat sytuacji w okół kościoła
Wiem o co Ci chodziło . Ale moim zdaniem po prostu szkoda naszej urody na myślenie o wszystkim, bo nie da się przewidzieć wszystkich sytuacji. Nawet jeśli uda nam się jakimś cudem zaplanować cały dzien super idealnie to nigdy nie wiadomo co się stanie. Koleżanka mi opowiadała jak była na ślubie gdzie młodzi zamówili retro samochód. Kościół był blisko domu i szli pieszo, ale po wyjściu z kościoła auta nie było. Dzwonią do kierowcy, nie odbiera. Zrobił się zamęt, PMka ze łzami w oczach nie wiedziała co robić. Okazało się, że kierowca miał stłuczkę i w nerwach zapomniał do nich zadzwonić.
Im więcej czasu stracimy na myślenie "a co gdyby..." tym bardziej się zdenerwujemy jak coś pójdzie nie tak. Trzeba podejść na luzie, totalny chill out. Będzie co będzie, będzie TŻ u boku i to najważniejsze!

Cytat:
Upchną W mojej wsi jest 14 hotelów, sporo tańszych niż ten. Hotel jest zaraz obok mojego domu, wiem, że to dobry wybór.

---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ----------

Nie zna w ogóle.
O cie piorun! 14 hotelów we wsi, toć to duża wieś

Cytat:
Napisane przez docik10 Pokaż wiadomość
To głupie wiem ale śmieszą mnie te pończochy. Mam mieć test na zgodność z butami.... ściągnę buta i będzie PMKa w podziurawionych pończochach
Przed oczepinami zdejmę je w łazience na wypadek gdyby ktoś chciał mi zabrać buty. Test zgodności będzie z tabliczkami.

Edytowane przez justynkie
Czas edycji: 2014-01-16 o 11:32
Stary 2014-01-16, 11:31   #3654
Varga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez 21klaudyna Pokaż wiadomość
A co to za wieś?
Wolę nie pisać na forum
Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
czyli przysięga będzie całkowicie i msza w języku francuskim??
Po angielsku
Stary 2014-01-16, 11:35   #3655
swiat_katarzyny
Zadomowienie

justynkie może masz racje

Cytat:
Wolę nie pisać na forum
Po angielsku
napisałas już tyle rzeczy (między innymi, to że masz dziecko z przygody po zakrapianej imprezie) a nie możesz zdradzić gdzie jest wieś co ma 14 hoteli?
swiat_katarzyny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-16, 11:36   #3656
Varga
Wtajemniczenie

Cytat:
napisałas już tyle rzeczy (między innymi, to że masz dziecko z przygody po zakrapianej imprezie) a nie możesz zdradzić gdzie jest wieś co ma 14 hoteli?
Nie, ponieważ wolę nie podawać adresu swojego domu rodzinnego.
Stary 2014-01-16, 11:37   #3657
ysia
Zadomowienie

Cytat:
Ja chyba wiem ! Tam się wchodzi przez szafę

Profil FB
https://www.facebook.com/whitepointeshoes
ysia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-16, 11:38   #3658
Varga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ysia Pokaż wiadomość
Ja chyba wiem ! Tam się wchodzi przez szafę
aleś zabawna
Stary 2014-01-16, 11:38   #3659
kamilka:*
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez asia1206 Pokaż wiadomość
Co do rajstop w sprayu to jakiś czas temu oglądałam filmik na you tube i dziewczyna pokazywała jak to zrobić i to działa raczej na zasadzie samoopalacza który przy kąpieli się od razu zmywa-ja za takie coś dziękuję-nie daj bosz będzie mi gorąco się spoci i wszystko zacznie spływać i brudzić mi suknie-dla mnie zdecydowane nie
Też racja. Ja się najbardziej boję, że pobrudzą mi sukienkę a przy krótkiej to będzie widać.
kamilka:* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-16, 11:38   #3660
justynkie
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie, ponieważ wolę nie podawać adresu swojego domu rodzinnego.
Nikt nie prosi o adres domu rodzinnego. Chyba że ta wieś to jeden dom w którym jest 14 hoteli

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości