|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3661 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Moje Panie, to nie żarty - sezon ślubny już otwarty! PM2014 cz.23
Opium- wahania wagi to nic dziwnego, sa zalezne od dnia cyklu
![]() Poza tym nawet jak cwiczysz a jesz za malo kalorii to nie bedziesz chudnac. Ja teraz cwicze baaardzo rzadko, jem ok 1700kcal i chudne Ysia, tez swego czasu bylam przekonana o tej zamianie tluszczu w miesnie itd ale poczytalam troche i to tak nie jest ponoc przeciez jak ktos ma sporo tluszczu, to noe zbuduje z nich wcale szybko miesni, najpierw spali tluszcz, a pozniej stopniowo wyhoduje miesnie.Ja sie nie mierze, ale diet.jak mnie wazy to ocenia ilosc tluszczu, wody i miesni ![]() Kasia hahaha zyczenia na przystanku MPK, wyobrazilam to sobie ![]() Lg Ago- nie kazdy sie luszczy np. Ja tak a Tz nie ![]() Popieram zdanie Linaewen odnosnie hotelu, tez by mnie to zastanowilo! Dziewczyny a ja mam takie pytanie: Nie mogr za bardzo znalezc nikogo z KrK do czesania, jest malo opinii a jak juz to okazuje sie ze fryzura probna kosztuje 200zl a wlasciwa 250 ![]() W salonie mojego fryzjera jest dziewczyna, ktora ponoc dobrze czesze (tak twierdzi moj fryzjer). U niego nie chce sie czesac, bo on sam mowi, ze nie lubi. Fryzura probna 80-100zl. Lubie ja, jest sympatyczna, swietnie obcina mojego TZta. Fryzjer mowil zeby sie na probna umowic blizej slubu, bo mi sie tysiac razy koncepcja zmieni. Umowilabym sie na czerwiec aleeeeee: Co zrobie jak sie okaze ze mnie zle uczesala? Brzydko, albo fryzura nietrwala, albo cos? Wiecie, n amakijaz tez sie umowie blizej slubu ale na stronie mozna malijaz obejrzec, wiem ze bede zadowolona. A tu nie mam mozliwosci zobaczyc jej efektow.. Plus jest taki, ze w dzien slubu i ja i mama czesalybysmy sie w jednym miejscu. To duzy plus i duze ulatwienie, zwlaszcza ze bedziemy zdane na taxi lub moja swiadkowa, bo moje auto zabierze juz swiadek (jedziemy nim do slubu. Autem, nie swiadkiem). ![]() Ps. Sorry za literowki, nie znosze pisac z tel! Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka Edytowane przez Dotka90 Czas edycji: 2014-01-16 o 13:28 |
|
|
|
#3662 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jeśli ktoś zechce to znajdzie. Wsi turystycznych z kilkunastoma, kilkoma bardzo drogimi hotelami jest w Polsce niewiele. Ja jednak wolę to zachować dla siebie. |
|
|
|
|
#3663 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny proszę pomóżcie nie jest to temat ślubny ale nie mam do kogo się zwrócić z zapytaniem Jesteśmy zaproszeni z Tż na chrzciny do dziecka mojej kuzynki, żadne z nas nie jest chrzestnym ale ile powinniśmy dać kasy? Proszę tylko nie piszcie "na ile nas stać". Nigdy nie byłam na chrzcinach jako gość tylko u swojej chrześnicy ale to co innego.
|
#3664 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeśli macie test zgodności porostu zróbcie z kartonu i patyczka po dwie tabliczki z napisem On i Ona. Każdy dostanie swoją i partnera i podnosząc odpowiednią odpowiadacie na pytanie.... Można też wykorzystać paletki do ping-ponga. Wygląda to mniej więcej ---->TAK My PM Dajemy takie oto---> misie by nie ściągać butów ponieważ jest to nie estetyczne. Miś w sukience Pani Młoda Miś w garniturze Pan Młody
|
|
#3665 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Przecież nikt nie będzie Cię szukał. Bez kitu wariackie papiery to mało... chyba bym oszalała gdybym miała przyswoić tyle obowiązków w takim czasie... podziwiam PM z mężem Francuzem
|
|
|
|
|
#3666 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
|
|
|
#3667 |
|
Zakorzenienie
|
wieś gdzie jest kilka domków i 14 drogich hoteli...
ja się nie czepiam ale to albo bardzo bogata wieś albo to jakas ...narnia
|
|
|
|
#3668 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moze CI troszke pomogłam
|
|
|
|
|
#3669 |
|
Raczkowanie
|
A do tego świetnie wyglądają później na zdjęciach.
|
#3670 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wieś jest wsią turystyczną. Rdzennych mieszkańców jest kilkadziesiąt, reszta to są hotele, restauracje, zajazdy i inne noclegownie. |
|
|
|
|
#3671 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Może każda z Nas będzie robiła studniówkowe podsumowanie? Co mamy już załatwione, co jeszcze do załatwienia z określeniem kiedy planujemy realizację? pochwal się które z kami art zamawiałaś?enzunio białe rajstopy, pończochy - za żadne skarby U nas życzenia będą pod kościołem. Dziwne byłoby dzielenie gości na tych zaproszonych tylko na Mszę składających życzenia pod Kościołem i tych weselnych aby składali na sali. Dowiadywałam się o obrączki i podobno soczewkowych nie można powiększać ani zmniejszać Jedynym wyjściem jest kupno nowej obrączki. Będziemy mieli własne złoto i koszty robocizny to 30 zł za 1g |
||
|
|
|
#3672 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3673 |
|
Wtajemniczenie
|
Dotka90 ja bym się trochę bała niesprawdzonej fryzjerki. Strzyżenie to nie czesanie. Albo poszłabym teraz ryzykując zmianę koncepcji, albo szukałąbym innej fryzjerki. Jest jeszcze opcja że pójdziesz teraz i jak Ci sie spodoba to po prostu nie będziesz szukać dalej inspiracji na fryzurę. Ja się trzymam początkowego planu któy sobie ułożyłam, nie przeglądam żadnych innych zdjęć żeby czegoś nie żałować.
Misie na test zgodności są super!!!
|
#3674 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja bym kupiła jakies piekne ubranko tak za 100-150 zł
|
|
#3675 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3676 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Popieram
|
|
#3677 |
|
Zakorzenienie
|
docik też mi się wydaje że ok 100zł to prezent ok - zależy też jakie to są chrzciny. Czy w domu skromnie czy już z rozmachem w restauracji?
Dziewczyny - myślę że nie ma co się gorączkować na wpisami Vargi bo ona nie potrzebuje naszych rad, inspiracji, nie ma ochoty pogadać, wymienić się pomysłami tylko wpada narobić zamętu, napisać jakąś "szokującą" notkę i potem robi aurę tajemniczości wokół wszystkiego. Zrobią po swojemu, będą żyć długo i szczęśliwie albo i nie - życzmy im szczęścia |
|
|
|
#3678 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3679 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jednak z wielu rzeczy rezygnujemy, bo ich nie potrzebujemy. Nie chodzi mi o sianie zamętu- potrzebuję jedynie porad odnośnie kilku kwestii.
|
|
|
|
|
#3680 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ---------- Jak małe wesele! :szok:
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
|
|
|
#3681 |
|
Zadomowienie
|
Moje zaproszenia są już gotowe , świeże, pachnące i jeszcze ciepłe
|
#3682 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny zjadlo mi cytowanie. Dzieljuje za odpowiedzi
Napisze wiecej w klubie wieczorem.Bede leciala sama bo tz musi jechac na inny slub tego samego dnia i postanowilismy sie rozdzielić. Loty wyjda mnie 800 zł do tego 400 zł na prezent. Nie wiem co z noclegiem ale najwyzej kimne sie gdzies na podłodze. Oni na pewno sie nie obraza ze dalam za mało, pewnie w ogole nie beda chcieli prezentu ![]() Mi tez podobaja sie czerwone paznokcie Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez Kate Noir Czas edycji: 2014-01-16 o 12:00 |
|
|
|
#3683 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
np siostra tż jak jechaliśmy do niej w odwiedziny po narodzinach dziecka to powiedziała że najbardziej praktycznym prezentem są pieluchy i takie chce bo to drogie a dużo tego schodzi a ubranek ma masę
|
|
|
|
|
#3684 |
|
Zakorzenienie
|
Z zabawek polecam dla maluchow Bananowa Anne! Kupowalam juz dwa razy i zarowno mala jak i mlody byli zachwyceni!
![]() Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#3685 |
|
Raczkowanie
|
Linaewen z walutą fakt przesadziłam
później doczytałam,że to dziecko kuzynki-wcześniej zauważyłam tylko chrześnica i stąd ta wtopa-mimo wszystko nie chciałam edytować by nie wprowadzać zamętu-i tak uważam że dziecku należy się raczej prezent a nie pieniądze bo nie wiadomo na co one pójdą-polecam i tak matę edukacyjną bo wiem jak moje dziecko ją lubiło,no chyba że już mają to ubranko, jakaś maskotka
|
|
|
|
#3686 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3687 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to o jakie kwestie chciałabyś się dopytać?
|
|
|
|
|
#3688 |
|
Wtajemniczenie
|
Dlaczego nie widać? Bo sami wybraliśmy salę i nie chcę iść na makijaż do kosmetyczki?
Dopytałam się, co wpierw załatwiać. Interesuje mnie również czy zgodzić się na propozycję mamy B., by to ona kupiła mi sukienkę? |
|
|
|
#3689 |
|
Zakorzenienie
|
Troszke nadrobiłam ale tak na szybko :P za dużo piszecie i nie mam głowy do czytania az tylu stron
![]() Ale bylam u fryzjera sie zapisac na 9 rano, kosmetyczka na 10, 2 dni wczesniej ide na paznokcie i maseczke :P Co do gosci to łaskawie sie odezwali i sporo odmówilo, wiec zaprosilismy po prostu znajomych ktorych nawet nie bralismy pod uwage, wyszlo nam ok 63 osob czyli tak akurat, bo 3 dzieci nie jest wliczonych w koszty ![]() W kwiaciarni bylam, mam przyjsc w marcu sie ugadac co chce w bukiecie i jak ma byc ubrany samochod :p Wiec na dobra sprawe zostalo nam kupienie wódki i ubrania dla mojego TZ bo reszta to jakies małe szczególy :p
|
#3690 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Docik jeśli chodzi o kase to ja bym dała w granicach 100-200 zł ale dobrym pomysłem jest też mata edukacyjna (o ile dzidzia jeszcze jej nie ma)
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:35.

przeciez jak ktos ma sporo tluszczu, to noe zbuduje z nich wcale szybko miesni, najpierw spali tluszcz, a pozniej stopniowo wyhoduje miesnie.

. Mam mieć test na zgodność z butami.... ściągnę buta i będzie PMKa w podziurawionych pończochach
01.03.14r. 

Jedynym wyjściem jest kupno nowej obrączki. Będziemy mieli własne złoto i koszty robocizny to 30 zł za 1g 

Napisze wiecej w klubie wieczorem.
np siostra tż jak jechaliśmy do niej w odwiedziny po narodzinach dziecka to powiedziała że najbardziej praktycznym prezentem są pieluchy i takie chce