|
|
#151 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 20+
ja pisze ja pisze
|
|
|
|
#152 |
|
Raczkowanie
|
czesc 20
Widze ze mala rewolucja sie tutaj odbyla, a ja przywalona ksiazkami oczywiscie nie wiem co i jak, ale zaraz nadrobie zaleglosci. Milego dnia
|
|
|
|
#153 |
|
Zakorzenienie
|
Oreganko a gdzie Ty teraz pracujesz?
|
|
|
|
#154 |
|
Zakorzenienie
|
Pracuję w biurze, tzn to jest mała firma produkcyjna, gdzie zajmuję administracją i kadrami
czego z całego serducha nie lubię robić a firma ma teraz poważne problemy finansowe i nie chcę zostać na tonącym okręcie
|
|
#155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam DOKŁADNIE ale to DOŁADNIE to samo! zajmuje sie tym samym, tylko firma z troche innej branzy, ale tez na wykonczeniu. a Ty jestes z warszawy?
|
|
|
|
|
#156 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
cudowny film.
|
|
|
#157 |
|
Raczkowanie
|
Wlasnie przebrnelam przez ostatnie wydarzenia na watku 30-tek ale sie narobilo, szkoda, ale jedno w tym wszystkim mnie cieszy PIngwinek bedzie nas wychowywal. Jesli chodzi o mnie to sie pierwsza zglaszam do Pingwinkowego wychowywania zgadzam sie na bat i wszsytkie potrzebne srodki
|
|
|
|
#158 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a z Wa-wy nie jestem
|
|
|
#159 |
|
Zakorzenienie
|
oo szkoda
![]() ja zaczynam szukac pracy po wakacjach... mam nadzieję, że szybko coś znajdę |
|
|
|
#160 |
|
Raczkowanie
|
jeeeeeezuu kobiety nie macie litości
tyle do przeczytania a ja muszse wychodzić ale mam zdjecie dobrze mieć brata ![]() to teraz powiedzcie mi jak z tego kaloryfer zrobić bo ćwicze ćwicze i jest poprostu taki zwykły brzuszek może to przez żelki? :P
Would you die tonight for love? 59 miech!!!! ![]() ![]() _________________________ _________________________ ____ Misja w Zambii!! Pomóż!! Edytowane przez Ecstasy1985 Czas edycji: 2007-05-31 o 16:33 |
|
|
|
#161 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sio do prawa brzuszek jest piękny chudzinko Ty moja!! |
|
|
|
|
#162 |
|
Zakorzenienie
|
Ecstazy droga do kaloryfera na brzuchu nie prowadzi przez brzuszki tylko nalezy obniżyć poziom bf a tu w role wchodzi dieta i trening
u kobiet mięśnie na brzuchu pokazują się przy bf około 16 - oczywiscie genetyka robi swoje a tak poza tym brzuszek śliczny tylko mało tych zdjęć
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#163 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkie kobitki
![]() ![]() Właśnie wróciłam z oczyszalni ścieków feee ale zapachy można było
|
|
|
|
#164 |
|
Rozeznanie
|
a co ty tam robiłas? moze tam pracujesz co?
moje ubranka na wymiane https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=187039 wejdz i zobacz i ksiązki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=186983 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() : D![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#165 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bf koło 16?!?! to co mi mówiłas ze jakies miesnie u mnie widac przy moich 20% no, a zdjęć żądamy więcej!!! Cytat:
Edytowane przez navi Czas edycji: 2007-05-31 o 12:23 Powód: dopisek do Ecstasy |
||
|
|
|
#166 | |
|
Raczkowanie
|
Ojjj chyba nigdy w życiu
miałam zajęcia terenowe z ekologi przemysłowej ![]() byłam dzielna ale nadal czuję ten zapach Cytat:
jeszcze "tylko" jakies 12 bf w dół i będą mieśnie widoczne jak nic |
|
|
|
|
#167 |
|
Rozeznanie
|
Hej Kobietki!!!
Wczoraj wreszcie podłączyli mi neta w pracy Zajęty jest Kurcze nawet nie wiecie ile bym dała żeby teraz poćwiczyć zamiast siedzieć za tym biurkiem... Na szczęście jeszcze tylko 30 minut
|
#168 |
|
Zakorzenienie
|
Bamsiu, czy to Ty jesteś w avatarze? Przed chwilą tak zrozumiałam i jestem w wielkim szoku-podziwie
Ping, to ze mną miałaś się spotkać, nie wiem czy pamiętasz.Ale z tego co wyczytałam w innym wątku, teraz Twoim obowiązkiem stało się zapoznanie mnie ze swoim bratem Miałam dziś koszmarny dzień, 2 zaliczenia. W poniedziałek mam duuuży egzamin i chyba dziś po siłowni będę musiała nad tym usiąść. Sesja sesją, ale akurat tak się stało, że mam tyle fajnych filmów na DVD pożyczonych i....same rozumiecie A tak na poważnie to muszę się wziąć w garść, ostatnio przez naukę chodzę strasznie zmęczona, powieki, mięśni drgają. A dziś przyszłam z uczelni taka głodna, że odgrzałam sobie na wodzie mamine pierogi. Piszę to specjalnie tutaj i tylko czekam na baciki. Jak tylko się strawią lecę do świątyni żelastwa je spalić No to czekam na następne foty. |
|
|
|
#169 |
|
Zakorzenienie
|
inch nie zabijaj mnie pisząc o takich smakołykach
ja mam głodowa dietę, masakryczny trening i bolą mnie plecy a pierogi to zaraz po pizzy i lodach moje ulubione danie ja też musze sie zabrać za robotę buuuuuuuuuuuuunudy nudy ta nauka tak jak obiecałam jak będę w K-rak to dam znać ![]() ![]() bardzo bardzo chętnie się z tobą spotkama jest cos ciekawego z okazji urodzin miasta?
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#170 |
|
Raczkowanie
|
[quote=inch;4463707]Bamsiu, czy to Ty jesteś w avatarze? Przed chwilą tak zrozumiałam i jestem w wielkim szoku-podziwie
quote] Inch nawet nie wiesz jak bardzo chciałabym być na moim avie Aneczka sobie żarty ze mnie robi więc podchwyciłam ![]() Przy moim bf 28 ciężko by było tak wyglądać ale nigdy nie mów nigdy
|
|
|
|
#171 |
|
Raczkowanie
|
Jeśli chodzi o Kraków to ma być m.in występ Rubika w piatek, krakowski kabarety kontra reszta świata w sobotę o 19, sobota - niedz parady smoków, różne koncerty jasowe na rynku, wystawy, i jeszcze jakies różne koncerty mniej znnych zespłow ale nie pamietam już jakich
U mnie tez nauka i nauka -dalej dołuje mnie ten wczorajszy egz ale jutro wyniki wiec długo czekać nie będę
|
|
|
|
#172 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a pierozki mniaaaam ![]() Cytat:
tez uwielbiam pizze i lody, ale daaawno już nie jadłam w ogóle to ostatnio coś mało zwracam uwage na to co jem (co nie znaczy ze jem byle jak..), od tygodnia z braku chwili nie cwiczyłam a wszystkie porty ze mne lecą. co jest kurcze
|
|||
|
|
|
#173 |
|
Raczkowanie
|
Inch a Ty jesteś z Krakowa ??
|
|
|
|
#174 |
|
Zakorzenienie
|
Bamsia Ty jesteś z Kraka?
Ping, ja czekam na jakiś bacik w stylu :inch z tymi pierogami to nie osiągniesz wiele albo jak mozesz nie szkoda ci pracy na silowni itd. Hę? ![]() Co do pierogów, to u mnie jest podobnie. Raz na jakiś czas je jemy, bardzo rzadko. Ale wtedy do sssyta przez duże "S". Tylko najgorzej jest jak się je zamraża i wtedy krażą wyrzuty sumienia. Anegdota z egzaminu: dostałam pierwszą w swoim życiu detę (dziobak). Ale co gorsza, na egzaminie koleżanka która miała taką samą pracę dostała za nią bdb <placze> Uprzedzę, że o żadnych pertraktacjach z profesorem nie mogło być mowy w kwestii zmiany oceny. Odebrało mi to motywację na sesje |
|
|
|
#175 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#176 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#177 |
|
Rozeznanie
|
A ja właśnie wróciłam z siłowni ... jestem padnięta na maxa :P Ale cóż Pingwinek kazała ćwiczyć ostro na siłowni to jak mus to mus ;p
Ja natomiast po powrocie rzuciłam się na placuszka owsianego dawno nie jadłam... a do złudzenia przypomina naleśniki... które uwielbiam ! Próbuje się dodzwonić do mojej przyszłej uczelni i ciagle zajęte ;p uhh już mi się to nie podoba .. hehe.
|
|
#178 |
|
Raczkowanie
|
Laurynka a jaka to uczelnia i gdzie jesli to nie tajemnica
??
|
|
|
|
#179 |
|
Rozeznanie
|
Śląska Akademia Medyczna w Katowicach
edit:A raczej w Bytomiu bo akurat wydział zdrowia Publicznego jest w Bytomiu
|
|
#180 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:25.

Wczoraj nagle znikłam bo internet mi zrobił na złość
i przestał działać poprawnie 

tyle do przeczytania a ja muszse wychodzić
może to przez żelki? :P

sio do prawa