|
|
#181 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: 20+
Inch to nie tak
![]() Tylko każdy z takim strachem patrzy na mnie na mówię że na nowej hucie a ja tu od 5 lat mieszkam i w sumie dobrze mi tu tylko troche daleko na uczelnie ale jakoś dawałam radę ![]() Ja na Placu Centralnym
|
|
|
|
#182 |
|
Zakorzenienie
|
ja chcę wrócić na studia
...może to zrobię
|
|
#183 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#184 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#185 |
|
Raczkowanie
|
A ja baardzo się cieszę że je kończe bo już nie mogę...
jestem ciekawa jak szybko się stęsknie myślę że najpierw z moimi współlokatorkami i współnym życiem a dopiero później za studiami (jak będę musiała codziennie wstawać rano o zgrozo )
|
|
|
|
#186 |
|
Raczkowanie
|
Ecstasy piekny brzuszek, tez bym taki chciala
Ja juz tesknie za studiami mimo ze bronilam sie 17 kwietnia, chociaz nie odczuwam za bardzo jeszcze tego bo nauki mam co niemiara. Navi napisz jak mozesz jak osiagnelam 20%bf, czy zawsze mialam taki poziom Inch pierogi mniam ![]() Pingus lacze sie z Toba w bolu dietowym, zwlaszcza ze ja teraz nie jestem u siebie tylko u Mamy i musze sie caly czas przeciwstawiac jakims pokusom- moja biedna silna slaba wolna jest bardzo nadwyrezona ![]() A jest ktos moze z poznania?? |
|
|
|
#187 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na dodatek i w tygodniu i w weekendy (no, na szczescie nie wszystkie!). co za zycie
|
|
|
|
|
#188 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może zrobię podyplomowe ja też się łączę z wszystkimi w bólu dietowym, bo dietę trzymam dzisiaj jak ta lala, a ciągnie do słodkiego!!!
|
|
|
#189 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o nieee nie zawsze. jeszcze 3 miesiace temu miałam ze 23 albo więcej. nie chce pamietac jak? siłownią i dieta, chociaz dieta była tylko miesiąc taka porządna, ale i tak dala rezultat. na wadze sa to 3kg mniej, ale glownie spadły obwody no i tłuszczysko własnie-a to przede wszystkim dzieki cwiczeniom aerobom siłowni i hiit
|
|
|
|
|
#190 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() doktorat to juz powazne sumy .. niestety mnie jakos do słodkiego zupelnie nie ciagnie... zostawiam miejsce na sobotni tort. a jeszcze tego w imienin zostało sporo olaboga o dziwo waga się trzyma i nie rośnie na tym super zdrowym odzywianiu sie tortami co tydzień ale dobra, niedługo się skonczy 'dzień dziecka'
|
|
|
|
|
#191 |
|
Raczkowanie
|
Tak Navi do Ciebie przepraszam za literowki
, no to moje gratulacje ladnie Ci zeszlo.Ja juz nie mam ciagat do slodyczy ustabilizowal mi sie poziom cukru itd, ale czasami tak ze tak powiem z nudow cos by sie tam pochrupalo np. pieroga
|
|
|
|
#192 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
doktorat to raczej opłakane stypendium, bez możliwości dorabiania -1000zł dlatego zrezygnowałam a ja bym zeżarła, nalesniki, te cholerne truskawki z jogurtem nat, placek z rabarbarem co go Pingwin kiedyś wklejał, masakra jakaś, wogóle to głodna jestem
|
|
|
#193 |
|
Zakorzenienie
|
z Wawa nie jestem i dzięki wielkie za to, bo miasta nie lubię studiowałam tam 5 lat i wystarczy
navi moim zdaniem masz niższy bf niż 20 Oreganka dajesz dajesz - słodycze są niedobre, psują zeby i cerę ![]() Inch trzeba było użyć argumentu siłowego ![]() znacie taki filmik "Cichy motylek" - ja go uwielbiam tylko nie wiem czy on nie używa za dużo brzydkich wyrazów i czy możan wkleić link
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#194 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#195 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#196 |
|
Zakorzenienie
|
a mnie dentysta pochwalił za zęby
i przy okazji zgarnął za zupełnie dla mnie niewidoczną dziurę 240 zł i to z rabatem Pingwinku czy słodzik z fruktozy jest be??
|
|
#197 |
|
Zakorzenienie
|
tak be
![]() wogóle słodziki sa be; ale przynajmniej nie maja kalorii, chociaż niektórzy reagują na nie tak jak na cukier tj. skokiem poziomu insuliny, ale kilka tabletek ci nie zaszkodzi i zjedz w koncu te truskawki toż to prawie jak pomidor ![]() Kasia - ale on tak brzydko mówi wyślę ci na PW
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#198 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też nie, ja pod miastem, tylko że to mniejsze miasto należy do większego, ale jest pod nim ![]() a teraz tez studiujesz, prawda? skad wnioskujesz o moim bf? bo moze i jest nizsze, nie wiem, nie mierze zbyt profesjonalnie chyba tej odległosci Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#199 |
|
Zakorzenienie
|
aaa no i zapomniałam, motylek jest za-rą-bis-ty!
|
|
|
|
#200 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pomior jak truskawki, a te pomidory to ja prawie dziennie wcinam....... znowu
|
|
|
#201 |
|
Raczkowanie
|
Oreganka jak :pupa: to blisko do motylka
dobra wracam do nauki chociaz bym chetnie z Wami jeszcze pospamowala, ale niestety jeszcze nie wypracowalam u sibie motylkowgo podjescia do tego egzaminiu |
|
|
|
#202 |
|
Zakorzenienie
|
a co to za motylek bo ja znowu ciemna masa jestem i nie wiem
|
|
#203 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#204 |
|
Zakorzenienie
|
ja też mam dobre, znacie to:
http://oldskul.wireland.org/logo/logo283.swf ? mam nadzieje że nie za duzo brzydkich wyrazow
|
|
|
|
#205 |
|
Zakorzenienie
|
do jutra słoneczka
|
|
#206 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#207 |
|
Raczkowanie
|
Łoooooo matko... Chwilę mnie nie było, a Wy tak się rozpisałyście...:rolleyes :
Navi ja też jestem z Warszawy No może nie całkiem, bo mieszkam tu dopiero od roku, a tak naprawdę to pochodzę z małej mieściny na Warmii, która leży 10 km od ruskiej granicy
|
#208 |
|
Zakorzenienie
|
hi
![]() wpadłam na kawkę ![]() mogę się wprosić na chwilkę? edit: jednak muszę zmykać wpadnę innym razem
|
#209 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
mało zdjęć bo wyszły niewyraźne, tak to jest jak sobie samemu sie cyka foty ![]() waracaj, nie ma nic przyjemniejszego niż studiowanie dzisiaj np byłam z koleżanką w bibliotece klepać zadania z makro...zrobiłysmy jedno i wylądowałysmy na lasanii ze szpinakiem i w ciuchlandzie oł yeaaCytat:
najbliższy bankomat masz dopiero w wawie ![]() ja też chce motyla! ja też ja też! ![]() Cytat:
![]()
|
|
#210 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://members.chello.pl/j.polaczyk/kalk.swf jakie tłuszcze ograniczyć?! jak Ci zaraz pingwin da to sie nie pozbierasz sio do linku brewki to sobie poczytasz! tłuszcze 30% dziennego zapotrzebowania to już chyba prędzej węgle się ogranicza 2.spadaj bankomat to nie wykładnik 3. motyla pewnie znasz ![]() 4. rzęsko wpadaj na kawke kiedy chcesz |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:01.

)
na dodatek i w tygodniu i w weekendy (no, na szczescie nie wszystkie!). co za zycie 

na tym super zdrowym odzywianiu sie tortami co tydzień
, no to moje gratulacje ladnie Ci zeszlo.

to sie nie pozbierasz