|
|
#2911 |
|
To ja :)
|
Dot.: Scent Bar LI
A ja dotarłam do domu i jem zupę brokułową... z bobu
|
#2912 | |
|
Nindżopesz
|
Dzięki za odpowiedzi
![]() Wybielił? Cytat:
![]() 2. 3. i które lepiej wybieliło? warto było robić skaling czy lepiej od razu piaskowanie? |
|
|
|
|
#2913 | |
|
|
Cytat:
![]() Piaskowanie mi już wielu dentystów odradziło, bo ono podobno powoduje mikrourazy szkliwa. W sumie racja, sama piaskowałam w szkle napisy, to faktycznie jest bardzo inwazyjne. Skaling podobno lepszy. Podobno piaskowanie było popularne, zanim dentystów było stać na maszyny do skalingu Takkże warszawski Vita-Dent koniecznie chciał mi robić piaskowanie, a już Komplet i mój poprzedni dentysta -stanowczo odradzili. A wszystko to działo się w wakacje...A ja otóż byłam dziś u dentysty, z nadzieją, że blisko koniec i doopa... Jeszcze ze 3 wizyty mnie czekają...
|
|
#2914 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2915 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2916 | |
|
|
Cytat:
Lecę na wegierski. Mam nadzieję, że nie zasnę w autobusie...
|
|
#2917 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
, ale nic to
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#2918 | ||
|
BAN stały
|
Znad herbaty
Na pewno... ![]() ![]() Parówki z mom, czy jakieś exclusive? ![]() Cytat:
![]() Jakieś GMO? Cytat:
To piaskowanie to tak w ogóle skuteczne musi być, jak u nas kilka lat temu kościół z zewnątrz potraktowali tą metodą, to siedmiuset letnie cegły nówki sztuki teraz ![]() A twarz też se można? |
||
|
|
|
#2919 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ja piłam dziś sok marchwiowo- selerowy, pycha
No to co macie na kolację?
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2920 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-01-16 o 19:32 |
|
|
|
|
#2921 | ||
|
Zakorzenienie
|
taaak czymajj, nie puszczaj Cytat:
wiadomo, że firmie się pewnei prawnie, finansowo takie akcje opłacają coś się chyba od kosztów odpisuje czy łatewa, ale serio to nie jest istotne, istotne jest, że są relane środki pienieżne na relaną pomoc ludziom, absolutny hit i dzięki jednej wizażance Cytat:
Red: ja nie fię, bo ni mom kasy, więc się nie interesujowałam, ale np szare blondynki mają takie żółtawe szkliwo, taka kość, pono mocniejsza niz u bieluchów wiem marne pocieszenieGryx: ja bułkę z serem (dedykacja dla Red teraz robimy pizzę m.in. z pomidorami i cebulo
|
||
|
|
|
#2922 | ||
|
Zakorzenienie
|
Takie, tylko nie mam pjęcia czemu wychodza na zdjęciu bardziej brązowe niz bordowe, kiedy jest odwrotnie
Dokladie takie jak te ( kolor tez) tylko cholewka ciut dluższa i przeszycie na gorze. No i w promocji ![]() http://www.cozabuty.pl/product-pol-7...Sala-1236.html Cytat:
Skaling załatwił większy syf, a piaskowanie to co zostalo, takie tam resztki w szczelinach. I było widac rożnicę, bo miałam tydz do następnej wizyty...generalnie jestem zadowolona i będę powtarzała i to i to. Poza tym piaskowanie to tez darmowe powiększanie ust...przez ponad dobę miałam takie jak bym botoks se wstrzyknęła ![]() Ale niestety zeszło... Cytat:
|
||
|
|
|
#2923 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chyba kwestia osobnicza. Tez mam takie żoltawe, ale jest mocne. Na szczęście. Zadnej kanalowki a po 30, jak dobrze pójdzie to tak zostanie ![]() A wybielić się trochę da, widać rożnicę, po tym czyszczeniu . Tylko ...mi powiedziala tez ta moja,że takie wybielanie lampami nie da u mnie super efektu, bo kolor kości żoltawy wlaśnie. Tylko by było o ton czy dwa, więc...no szkoda kasy....lepiej skalingo i doczyścić niedorobki piaskowaniem a taniej wyjdzie. A robi i to i to, więc co jej to za róznica...no chyba tylko taka, że bym wywalila kilka stow i nie widziała jakiegoś super efektu i bym się wścieklą trochę... Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2014-01-16 o 19:43 |
|
|
|
|
#2924 | ||
|
BAN stały
|
Chleb razowy z salami, korniszonami, sosem tatarskim i ketchupem
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Też bym coś musiał z zębami zrobić ![]() Najlepiej wyrwać wszystkie w pi*du i wstawić se implanty |
||
|
|
|
#2925 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mialam taki plan. Ale niestety okazalo się ,że mnie nie stać. No to pozostalo borowanie, latanie, doklejanie i takie tam atrakcje ![]() Ale w sumie, wolę to niż implanty....nie ma to jak swoje dopóki się da... |
|
|
|
|
#2926 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Ja mam puree z torebki, samo zdrowie
|
|
|
|
#2927 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cena też
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#2928 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2929 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nic, za karę, za obżarstwo obiadowe Cytat:
ad2. ![]() a Rejcz zazdroszczę picy ja mam szlaban ![]() ostatnio często robiłam, a doopa rośnie, fogle niepotrzebnie kupiłam tę maszynę do chleba wykonanie zbyt wielu dobrych (i tuczących) rzeczy ułatwia
|
|
|
#2930 |
|
Wpisz tu zomzing
|
skaling to zwykłe usuwanie kamienia, w życiu nic nie wybieliło
|
|
|
|
#2931 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teraz będę szukać na dzień ![]() Buty fajne ![]() Ale, ale......ja też zaczęłam na łobcasach chodzić ![]() Na pewno nie ma czasu na wizaż I wyjątkowo dobry mi wyszedł a dodałam jeszcze pomidora
|
|
#2932 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2933 | |||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Jee, wiedziałam, że to nie działa! ![]() A na poważnie trochę powinno bo mam osad swoją drogą i bez usuwania i tak nie uda mi się ich równomiernie wybielić. |
|||
|
|
|
#2934 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
risotto z grzybami Cytat:
![]() buty super Wreszcie jest co nadrabiać po całym dniu nieobecności w Barze
|
|||
|
|
|
#2935 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2936 |
|
Wpisz tu zomzing
|
sprawdź u dentysty; też mi się wydawało, że moje są żółto-rude a okazały się wg próbnika typem C - nazwy są umowne, ważny próbnik
|
|
|
|
#2937 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2938 |
|
BAN stały
|
Leśnymi? ![]() --- Ad sinupret zębów jeszcze, się zastanawiam czasami (odnośnie moich), czy lepiej byłoby zainwestować w aparat, a później w wybielanie, czy od razu w licówki Szkoda tylko, że te licówki nie są na wieki wieków, no jednak co swoje zęby, choćby i niezbyt idealne, to swoje... no ale wizja uśmiechu prosto z Holiłut jest nader kusząca
|
|
|
|
#2939 |
|
Nindżopesz
|
Ja po namyśle stwierdzam, że najlepiej być mhroczną i ponurą i się ni wuja nie uśmiechać do nikogo
|
|
|
|
#2940 | ||
|
|
Zasadnoczo i tak było planowane, ale fakt -łatwo poszło
![]() Cytat:
Ej, zależy do jakiej wysokosci wypielęgnujesz kamień ![]() Cytat:
Odnośnie kolacji, małżn wziun i zamówin piccem
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:05.

To piaskowanie to tak w ogóle skuteczne musi być, jak u nas kilka lat temu kościół z zewnątrz potraktowali tą metodą, to siedmiuset letnie cegły nówki sztuki teraz

m.in. z pomidorami i cebulo