![]() |
#961 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ładne fryzurki dla panny młodej
Cytat:
Suknia = pronovias Badil, prawda? Starsznie dużo kolorów na tym zdjęciu... suknia ecru, kremowo-brzoskwiniowa chusta, biały welon(tak wygląda przy tej chuście), brązowy krawat, popielatawy garnitur.... Jakieś to wszytsko takie nie do końca. I razem nie poszliście w styl retro... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#962 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W poniedziałek zaczynam wojarze po salonach ![]() Z włosami tez mam problem bo sa krucutkie i niestety wyjatkowej fryzury zrobic sie nie da;( |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#963 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W pełni zgadzam się z Tą wypowiedzią. Zupełnie nie pasuje ten biały welon do Twojej sukni i Twojej fryzury...
![]() |
![]() |
#964 |
Raczkowanie
|
A ja ostatnio miałam robiona próbna fryzurke- niestety nie zdązyłyśmy wypróbować mojej wymarzonej - na razie pani uczesała mnie w to w czym ona by mnie widziała - potem jeśli sie okaże ,ze pani zostaje w kraju ( bo być może wyjedzie) ma mi dać znać do początku lipca - zeby miec jeszcze czas sobie kogoś znaleźć ( BO ślub w sierpniu) to wtedy wypróbujemy jeszcze inne w tym moją wymarzoną
i wyszło mi coś pomiędzy tym a tym
![]() |
#965 |
Zakorzenienie
|
Ja mam takie pytanie...czy swierze kwiaty we włosach wytrzymaja długo? czy w ogóle warto kupic i upiac? Bardzo mi sie marza swierze kwiaty we włosach. Suknie juz wybrałam ecri, i barzdo mi pasuje do niej -moim zdaniem, bukiet z bordowych kwiatów ( tak dla kontrastu) a jako że jestem blondynką chciałabym miec równiez bordowy kwiat we włosach....ale czy tak się da w ogóle? - sztucznych ozdób sobie nie wyobrażam!!!!!!!!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#966 |
Przyczajenie
|
![]()
witam,
poszukuje fryzurki na ślub cywilny. mam dość rzadkie włosy nieco dłuższe niż broda z asymetryczna krótką grzywką. ogólnie góra fryzury jest dość krótka i niestety do ślubu dużo nie urośnie. dół można związać ale i to tak to marny kitek ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#967 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widzę ze masz dokładnie taki sam problem jak ja!!!!! Tez mam slub cywilny- 21.07. i z Twojego opisu wynika że mamy taką samą fryzurkę. Tez myslałam o zaczesanych włoskach do tyłu ale co wtedy z ta grzywka ![]() Ide w poniedziałek do mojej wryzjerki zrobic odrosty to moze mi cos poradzi, bo ja nie mam ppojęcia co z tym zrobic ![]() A kiedys na tym topiku znalazłam taka fryzurkę- elegancki nieład ![]() http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...postid=4119778
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2007-06-08 o 22:38 Powód: post pod postem |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#968 |
Przyczajenie
|
A kiedys na tym topiku znalazłam taka fryzurkę- elegancki nieład
![]() http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...postid=4119778[/quote] niestety, z moich chyba sie nie da takiej zrobić ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#969 |
Zakorzenienie
|
niestety, z moich chyba sie nie da takiej zrobić
![]() ![]() ja mam nadzieje ze przez te 2 miesiące mi jeszcze urosną troszkę...bo żeczywiscie w moim przypadku niby sa troszkę za brodę i maly kitek mozna zrobić ![]()
![]() |
#970 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
mam mniej więcej takie włosy: http://ikf.com.pl/fryzury-srednie/fryzura524.htm co można z tego zrobić? Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2007-06-08 o 22:38 Powód: post pod postem |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#971 |
Moderator
|
moze takie fryzury
![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#972 |
Przyczajenie
|
wow ! dziękuje bardzo
![]() bardzo podoba mi się ta pierwsza. biorę tylko ślub cywilny, ale myślałam o gorsecie i jakiejś ładnej ozdobie na szyi. druga też jest bardzo ładna. podoba mi się też ta z kwiatami we włosach. ja mam farbowane rudomiedziane włosy. na ślub zrobię prawdopodobnie balejage więc myślę że tez by pasowała. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#973 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Znam Twoj problem, ja tez szukam takiej fryzurki i przegladnelam wszystko od poczatku, ale nie bylo niestety tej wymarzonej fryzurki!! Jak cos znajde to wstawie! pozdrowienia, Marta |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#974 |
Raczkowanie
|
Włosy do łopatek,jak upiąć ale nie kok, pomóżcie
Dziewczyny,
niedługo idę na ślub mojego jedynego brata i mam problem... ![]() ![]() Lubię nosić włosy rozpuszczone, naturalnie falujące, lekko krecą się końce, Chciałbym je jakoś ładnie upiąć, tak by było widac,że to wyjątkowa uroczystość, ale nie chcę robic koku, doradżcie, proszę Was, może jakoś upiąć spinkami różyczkami??? ![]() Sukienkę już mam : góra typu gorset, od pasa rozkoloszowana, za kolana, bordowa, na ramiona szal, uczesanie tez musi być eleganckie.Czekam na rady ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#975 |
Raczkowanie
|
dziewczyny załanczam dwie fotki z mojej probnej fryzury. Będę czasana na próbę jeszcze 3 razy (siostra jest fryzjerką
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#976 |
Raczkowanie
|
Dot.: Włosy do łopatek,jak upiąć ale nie kok, pomóżcie
Dziekuję, piękna fryzura
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#977 |
Rozeznanie
|
Może coś takiego? Z przodu upięte, twarz odsłonieta, a tył pokręcony, ale luźno puszczony. Moja fryzjerka bardzo fajnie patrząc na to zdjęcie mnie ostatnio uczesała
![]()
![]() |
#978 |
Wtajemniczenie
|
Poszukaj na forum z fryzurami ślubnymi - jest tam dużo ładnych propozycji które pasują na każdą okazję.
A tu kilka z mojej kolekcji: |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#979 |
Wtajemniczenie
|
i jeszcze kilka
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#980 |
Raczkowanie
|
Dziękuję Wam,
bardzo podobaja mi się Wasze propozycje ![]() Jesteście kochane ![]() Sereczne buziaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#981 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ale masz szczescie ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#982 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny macie może więcej przykładów fryzur dla długich włosów? Zależy mi na tym, aby góra włosów była podniesiona a z upięcia wychodziły podkręcone kosmyki. Mniej więcej o coś takiego mi chodzi.
![]()
![]() |
![]() |
#983 |
Raczkowanie
|
śliczna ta fryzurka a planujesz welon? śliczny kolor włosów...moze pokazesz nam przod?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#984 |
Raczkowanie
|
przejrzałam sobie cały watek i znalazlam kilka fryzur,które bardzo mi sie podobaja, głównie te z rozpuszczonych wlosow, z lekkim ich upięciem, ale boję sie o to, czy taka fryzura wytrzyma - slub mam 14 lipca,a więc w samym środku lata. do tego mam bardzo gęste, grube włosy sięgające polowy pleców.Sa wycieniowane, przód zdecydowanie krótszy niz tył i grzywka ulozona na bok. zalezy mi na dość "bujnej" fryzurze, a nie na przyklapnietych, wyprostowanych kosmykach. kok też odpada. I nie mam tez pomysłu na upięcie welonu, bo wiekszość podobajacych mi sie fryzur zamieszczonych w tym wątku pokazana jest bez welonu.
kochane Wizażanki - pomóżcie
![]() |
#985 |
Zadomowienie
|
Mozesz jeszcze przejrzec fryzierke (np romantyczne fryzury) lub z fryzurami slubnymi.
Moje propozycje: |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#986 |
Raczkowanie
|
Dzieki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#987 | ||
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() Ten koczek raczej odpada jeśli chodzi o mnie, w przyszłym tygodniu bede czesana a'la lata 60, w bardzo elegancki, prosty kok. Napewno zamieszcze zdjecia. Cytat:
Tak do slubu bede miec welon, a jesli chhodzi o kolor wlosow to zdradze, ze sa to pasemka wyciagane na zlotku tylko w odcieniu jasnego blondu, cienkimi pasmami ![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2007-06-08 o 22:36 Powód: post pod postem |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#988 |
Wtajemniczenie
|
Witam po raz pierwszy i nie ostatni
![]() Włosy mam ciemne, do połowy pleców, bez grzywki, proste, raczej cienkie Nie moge mieć koka (no i przyznam że nie chcialabym) poniewaz mam jedno ucho odstające i do bardzo znacznie ![]() Macie jakies ciekawe pomysły gdzie nie widać jednego ucha? ![]()
![]() |
#989 |
Raczkowanie
|
![]() oj, fotki mi sie nie załączyły
Miłość to dwie dusze w jedną całość złączone... I wzniesione do nieba i na ziemię rzucone... Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2007-06-08 o 22:36 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#990 |
Zadomowienie
|
Ja dopiero tak orientacyjnie to wszystko przegladam, bo ślub w 2009
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:18.