![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Zdjęcia od byłej dziewczyny
ooooooooo
Edytowane przez moddd Czas edycji: 2014-01-17 o 13:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Zdjęcia od byłej dziewczyny
Cytat:
A tak zupełnie na serio, dziewczyna jakaś pokopana, ja bym na Twoim miejscu nie dociekała, o co chodzi, bo pewnie sama nie wie. Tylko Cię za nos wodzi. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Hehehe no właśnie ten czarny charakter
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
moddd
Wydaje mi się, że Ty na siłę szukasz argumentów za tym, że ona chce do Ciebie wrócić, bo w sumie dość długo już nie jesteście razem, a Ty z powodu jakichś przesłanych zdjęć zakładasz post i chcesz wiedzieć co to znaczy. Ludzie wysyłają sobie zdjęcia z imprez, na których byli razem tak po prostu, bo może ktoś siebie na tych zdjęciach znajdzie. Nic dziwnego dla mnie w tym nie ma. A tak z innej beczki to popieram Nadis - dziewczyna jest jakaś dziwna i sama nie wie czego chce. Daj sobie z nią spokój, bo tylko nerwów sobie napsujesz. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
uparta chmura
|
Z tego co ja wywniskowalam z tego wywodu
![]() A zdjecia to tak poprostu, moze jej sie przypomnialo dopiero, moze dopiero sama je dostala i uznala, ze je chcesz na pamiatke.
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
vergiss
Wydaje mi się że masz rację. Jest tak bo mi ciągle na niej bardzo zależy ale ona jest tego świadoma i dobrze wie że nie powinna czegoś takie robić szczególnie że jak byliśmy razem to oboje byliśmy tego zdania : jak ludzie się rozchodzą to nie powinni w ogóle trzymać ze sobą kontaktu zero ale ja w jej wypadku tak nie potrafiłem . Minęło nie całe 4 miesiące od rozstania. A wiesz jak działają zdjęcia i do tego film z wesela od razu wracają wspomnienia ![]() Mija62 To można kogoś kochać w nie odpowiedni sposób? albo się kocha albo nie. Przynajmniej takie jest moje zdanie. A zdjęcia już miała sporo czasu bo jeszcze mnie przepraszała że tak późno mi je wysłała hehe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja Cię rozumiem, gdybym miała się rozstać z moim TŻ to wiem na pewno, że ciągle mielibyśmy ze sobą kontakt, bo on jest też moim przyjacielem i wiem, że bez jego obecności nie umiałabym sobie poradzić z naszym rozstaniem. Tylko, że Twoja była dziewczyna dosłownie się nad Tobą pastwi. Wie, że nadal Ci na niej zależy, a mimo to wysyła Ci te zdjęcia i po co? Po to żebyś o niej nie zapomniał. Bo dziewczęta nie lubią jak się o nich zapomina i jak ktoś idzie do przodu. Zerwij z nią kontakt i bądź w tym konsekwentny, bo nic dobrego z tego nie wyjdzie. Im mniej będziesz miał z nią styczności, tym szybciej się z tego wyleczysz. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Po prostu chce Cie przerobić na przyjaciela to wszystko.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
uparta chmura
|
Wydaje mi sie, ze mozna. Zycie to nie tylko kolor czrny i bialy, jast pomiedzy jeszcze troche odcieni szarosci(normalnie nie wieze ze to napisalam) ile bylo takich watkow , kiedy dziewczyny pisaly o swoim chlopaku-to ideal, przystojny, zaradny,dobry,kocha mnie i szanuje-jednak ja mysle zeby to zakonczyc, bo on jest dla mnie za dobry, uwielbiam go, ale to nie "to"przyzwyczailam sie i nie wiem, czy to milosc , czy przyzwyczajenie itp
Wiesz, ja tak sobie tylko gdybac moge, ja tego nie wiem.
"Większość ludzi ma tyle szczęścia, na ile sobie pozwoli" Abraham Lincoln Edytowane przez Mija62 Czas edycji: 2014-01-16 o 23:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
Wydaje mi sie , że jeżeli Ci zależy powinieneś wziaść sprawy w swoje ręcę i porozmawiac z nia na żywo sam twierdzisz , że nie mozesz o niej zapomniec . Może ona ma jakiś problem i jest jej cieżko o tym mowić postaw ja przed faktem spotkaj sie z nią i niech w końcu Ci powie co jest na rzeczy . Jeszcze sama wysyła zdjecia filmy z wesela no to raczej ona tez ma tam w głowie dobrze ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Ty wysłałeś jej zwykłe życzenia, ona wysłała Ci zdjecia z wesela i tyle. Może pomyślała, że chciałbyś obejrzeć sobie te zdjęcia, albo, że skoro na nich jesteś to Ci powinna wysłać. Według mnie nic szczególnego z tego nie wynika.
Ja bym nic z tym nie robiła na Twoim miejscu. Tekst z pozaziemskimi sprawami mnie ubawił ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
ja też nie wiem po co Ci je wysłała, ona chyba sama nie wie
![]()
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
Mogła przynajmniej napisać esa z pytaniem czy chce zdjęcia czy nie. A nie stawiać mnie przed faktem dokonanym. No ale nie ważne, zależy mi na niej bardzo, ale raczej nie był bym wstanie z nią być po tym wszystkim. Niby ona w żaden sposób nie skrzywdziła , ale brak podania jakiegoś powodu , powodów rostania tak mnie dojechał że jeszcze raz nie dał bym rady
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Konto usunięte
|
zapytaj ją - powiedz że ten kontakt z jej strony odbierasz tak że chciałaby żebyście byli znowu razem. Po prostu ją o to zapytaj. Jeżeli powie że ot tak przesłała Ci zdjęcia/film bo na mim byłeś to będziesz wiedział na czym stoisz.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
Tylko jest jedna kwestia. Ja nie mam ochoty z nią rozmawiać. To ona to skończyła jeśli czegoś chce to niech to powie bezpośrednio a nie bawi się w jakieś domysł. Może po prostu wysłała te zdjęcia tak bez powodu i tyle.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Ty wysłałeś życzenia, a ona wysłała materiały z wesela, na którym byłeś, bo być może myślała, że chcesz je zobaczyć - tak po prostu
![]() Nie wiem, ja bym się nie doszukiwała w tym nic dziwnego. Ale to ja ![]()
Postanowienie: jeździć, latać, zwiedzać za grosze! ![]() 2016: Berlin, Monachium, Erfurt, Budapeszt, Chicago, Nowy Jork Podróże 2015: Praga, Bolonia, Oslo, Rodos, Kijów, Kos Podróże 2014: Wiedeń, Bratysława, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Paryż K&K
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
No pewnie masz rację. Tylko czy np ty wysłała byś swojemu byłemu zdjęcia 3,5 miesiąca po weselu jeśli nie masz z nim kompletnego kontaktu? a jak jakiś był to wychodził od mnie , co taka niespodzianka, bezsensu szczególnie że mamy w hu... wspólnych zdjęć i te są kompletnie nie potrzebne.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
-wysłałabym. W sumie to mój eks po miesiącu wysłał mi też foty ze wspólnego wesela i też ludzi nie znałam. Nie doszukiwałam się niczego, w sumie się ucieszyłam, że mogłam zobaczyć na fotkach, czy prezentowałam się dobrze ![]()
Postanowienie: jeździć, latać, zwiedzać za grosze! ![]() 2016: Berlin, Monachium, Erfurt, Budapeszt, Chicago, Nowy Jork Podróże 2015: Praga, Bolonia, Oslo, Rodos, Kijów, Kos Podróże 2014: Wiedeń, Bratysława, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Paryż K&K
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
Heheh ja prezentowałem się wyśmienicie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Edytowane przez kiciun Czas edycji: 2014-01-17 o 11:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Przyczajenie
|
Ogólnie zawsze byliśmy szczerzy wobec siebie na maksa . Wiesz w takiej sytuacji lepiej usłyszeć choć by najgorsza prawdę niż nie usłyszeć nic. W sumie już to mam w dupi...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Konto usunięte
|
moddd, po co edytujesz pierwszą wiadomość? I tak została zacytowana i zostanie na forum już na zawsze.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem dziewczyna zachowuje się jak pies ogrodnika. Najwyraźniej bardzo jej schlebia ze nadal o niej myślisz i podsyca to, a potem znowu urywa. Bawi się po prostu Twoimi uczuciami. Już z samego tego faktu bym ją skreśliła, jak rozstawać się to z klasą i ostatecznie, a nie takie przeciąganie liny i bawienie się w kotka i myszkę. Szkoda Twoich uczuć i czasu na takie dziwaczne akcje. Bądź konsekwentny, żadnych życzeń itp. Spróbuj po prostu ułożyć sobie życie i nie dręczyć się jej akcjami, które i tak do niczego nie prowadzą.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Coś do Ciebie czuła, zależało jej, ale nie na tyle by kontynuuwać tę znajomość. I powiem Ci że w sumie powinieś być jej wdzięczny za to, bo rownie dobrze mogla by tkwic w tym związku przez kolejnych X miesięcy czy lat, marnując zarowno Twoj jak i jej czas. Teraz przynjamniej wiesz ze jestes wolny i mozesz odpocząć / poszukać kogoś innego. ---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ---------- Cytat:
Poza tym zastanów się czy nie lepiej definitywnie zakończyć jakiekolwiek kontaktowanie się. Po co w ogole piszesz jej sms'y na urodziny itd.. ? Nie kontaktuj sie z nią, nie odpisuj na wiadomości - tak bedzie najlepiej. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Możliwe, że chce takiego frienda, który będzie do niej wzdychał z myyyłości, mówił, że jest jego wielką laaaf, a przy okazji wbije gwoździa w scianę i odmaluje sufit. Ja bym jej napisała, jeśli chcesz jej dać kolejną szansę (bo chyba chcesz, aaa ci masochiści ![]() ![]() No coś w tym stylu... nie będzie chciała to nie odzywaj się do niej więcej. Możesz też powiedzieć, że takie zaczepki jak ta ze zdjęciami są żałosne. Postaw ją pod ścianą ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Przyczajenie
|
Stwierdziłem, że to nie ma sensu nic się nie odezwałem i nie mam zamiaru się odzywać. Zależy mi na niej jeszcze ciągle, ale nie mam ochoty na żadne gierki i domysły. Jeśli ona coś będzie chciała to niech sama się odezwie w normalny sposób a nie jakieś podchody wysyłanie zdjęć itp za dużo lat mamy ona i ja żeby bawić się w jakieś gierki. Lub może to nie są żadne gierki tylko jest na tyle "głupia" tak w przenośni używam tego słowa że wysłała mi te zdjęcia od tak po prostu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Przyczajenie
|
Minęło już tyle czasu a ja dalej o niej nie potrafię do końca zapomnieć. Nawet spotkałem się z fajną dziewczyną miłą, sympatyczną (śliczna po prostu) przez 5 miesięcy i myślałem że mi przejdzie a tu kaszana. Zerwałem z nią gdyż nie chciałem brnąć dalej w to, bo tylko bym ją skrzywdził. Chyba wolę być sam jak palec i się porządnie wyleczyć z EX. Choć nie wiem czy to możliwe, bo mija już ponad rok, a ona ciągle mi siedzi w głowie masakra. Chciałbym spróbować o nią zawalczyć jeszcze raz, ale mam swoją dumę i nie chce być żałosnym gościem który będzie skamlał przed nią. Tylko że jak bym wiedział że to coś zmienił to skamlał bym ile wlezie hehe:P. Oj chora jest miłość!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Przyczajenie
|
Hahahha oj nie nie nie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:00.