|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
| Pokaż wyniki sondy: czy robisz zakupy w ciucholandach? | |||
tak - uwielbiam, to wręcz nałóg
|
|
1 269 | 40,87% |
| tak ale rzadko |
|
1 172 | 37,75% |
| nie bo nie |
|
426 | 13,72% |
| to obrzydliwe nosic cos po kims |
|
238 | 7,67% |
| Głosujący: 3105. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#26851 |
|
BAN stały
|
Dot.: Lumpeksy Ciucholandy
ja też na jutro planuję lumpowe zakupy
jak zwykle będę szukać głównie butów i rurek ale na to bardziej liczę w poniedziałek, na dostawie jeśli któraś z Was chciałaby jednak któreś z moich sandałków, to proszę na pw ja dalej będę szukać tych jedynych
|
|
|
|
#26852 |
|
Raczkowanie
|
a jakie masz sanałki?
|
|
#26853 |
|
Zakorzenienie
|
Ya_ no pieknie, pieknie! czerwone getry to jest to! od wczoraj sie nad takim wynalazkiem zastanawiam, bo widzialam babke w takowych plus miala na sobie tunike w bialo czarne paski
wygladala swietnie rurasy obie pary z checia bym ci podkradla bo te pierwsze to bomba
|
#26854 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#26855 |
|
Kokon pro
|
hyh dzieki ;] u mnie w lumpach tez pelno rurek longow tunik itp butow zero chyba ze dla dziecaczkow
ale ja sie tak nie nosze hehe za to gorsetow to szkoda gadac ostatnio mi jakas pinda sprzed nosa swietny zabrala :P jutro ide na lowy, ale yh dostawa i znow ta kolejka bab przed otwarciem pchajaca sie do drzwi ktora pierwsza sajgon doslownie i wyrywaja sobie wszystko ;/
|
|
|
|
#26856 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aż normalnie mi szczęka opadła jak je zobaczyłam tutaj Też z lumpka za 3 zł ale ja mam w nich podwinięte nogawki bo jak odwinę to wyglądam jak fajtłapa
|
|
#26857 |
|
Raczkowanie
|
dzisiejsze zakupy
![]() 1.bluzka ( nie mam pojecia czy to bluzka czy sukienka dziecieca... 2.spodenki dzinsowe 3. spódniczka ołówkowa ( allegro) 4.spodniczka ( przepraszam ze taka nie wyporasowana ale dopiero co wrociłam )5. spodenki króciutkie 6.branzoletki |
|
|
|
#26858 |
|
Raczkowanie
|
a teraz moje dwie miłosci
![]() 7. płaszczyk do połowy pupy 8. tunika/krótka sukienka dziekuje za uwage
|
|
|
|
#26859 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#26860 |
|
Zakorzenienie
|
świetna ołówkowa
spódniczka i świetny płaszczyk
|
#26861 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja z kolei jak się uczę to siedzę w domu jak odludek, wychodzę tylko jak muszę np, na uczelnię. Czekam na ciuszki i zazdroszczę ołówkowej i bufek !!!
|
|
|
|
|
#26862 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#26863 |
|
Zakorzenienie
|
Magdus
wszystko mi się podoba, ale ten płaszczyk !
|
|
|
|
#26864 |
|
Rozeznanie
|
MagdusNS zazdrość...gartuluję zakupów! super ciuchy
|
#26865 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#26866 |
|
Konto usunięte
|
a to moje rzeczy , wprawdzie nie są tak wspaniałe jak wasze ale zawsze jakieś
- krótkie spodenki Next - niestety za duże wiec pójda na all zobaczymy czy ktos będzie zianteresowany - dlugie spodnie - sa bardzo fajne , ładnie wyszczuplają nogi tylko są za ciasne troche :/ nie wiem co z nimi zrobic chciałam popuścić na szwach ale nie wiem czy wystarczy i teraz nie wiem czy zostawic i bawić się w przeróbki czy na all dać - koszulka czarna z wszystym stanikiem sportowym , zwykła ale wygodna będzie na wyjazdy , a kosztowala ok 2 zł - maskotka , śliczna wspaniała ... zakochałam sie :P jak tylko zobaczyłam ją to od razu mi uśmiech na twarzy sie pojawił ... idzie dla TŻ na przeprosiny
|
|
|
|
#26867 |
|
Zakorzenienie
|
_Ya wszystko ale to wszystko okropne :/ beznadziejne te ubrania.. nie wiem jak moglas je kupic.. i te legginsy czerwone
fuj (ODDAWAJ WSZYSTKO!!!!! )
|
|
|
|
#26868 |
|
Rozeznanie
|
Ya i Magdus swietne zakupy
![]() ja teraz nie mam czasu na lumpki, bo szkola a tak mnie ciagnie jak patrze na te zdobycze... (e tam to nie nalog )
|
|
|
|
#26869 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() dziewczyny aleście się obkupiły ![]() ![]() ![]() ![]() Od każdej coś bym wzięła - to która podzieli się ze mną pierwsza??
|
|
|
|
#26870 |
|
Kokon pro
|
hej dziewczyny dzis widzialam w lumpie takie buty jak te czerwone taka wysokosc obcasa tylko obcas taki jak w tych seledynowych no i bez kokardek ale tez wywyniete takie "mankiety" myslicie ze ktos by to kupil na all? byly nowe z cena tylko nie zamszowe a takie skorkowe jakby nie wiem nie znam sie z firmy giselle jesli cos to komus mowi ?
znalazlam fotke takie jak te 3 choc w realu wygladaly lepiej i jakby wyzsze byly rozmiar 40 ;]
|
|
|
|
#26871 |
|
Zakorzenienie
|
mi osobiście nawet się podobają
|
#26872 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
może kup i wystaw je dopiero jak sie zacznie sezon zimowy?? A ile kosztowały?? Widze, że z ZG jesteś, chodzisz do Skandynawskiego czy gdzieś indziej??
|
|
#26873 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ya Twoje zakupy to zaniemówiłam dosłownie a jakbyś się jednak pozbywała spodni miss sixty to chętnie r.36-38 odkupię podobnie jak z tą brązowawą koszulką, i w ogóle z wszystkim ![]() trochę moich zła jestem na czarną bluzkę - tak mi się spodobała, że kupiłam bez mierzenia, no i za mała :/ w związku z tym część wiadomo gdzie ![]() 1.szaroniebieska bluzka h&m, bardzo wygodna 2.paseczek skórzany 3.spódnica szarobrązowa warehouse 4.czarna bluzka dorothy perkins 5.zielona chilli pepper 6.biała spódnica z przodem 'V' jeszcze nie wiem, czy republic czy może rock and republic ![]() 7.top h&m trzymajcie kciuki żeby jedna pani nie przyszła po odłożoną bluzkę
Edytowane przez maen Czas edycji: 2007-05-31 o 15:19 Powód: pomylka |
|||
|
|
|
#26874 |
|
Zadomowienie
|
cd
|
|
|
|
#26875 |
|
Zakorzenienie
|
maen..swietne zakupki..
wakacyjny topik,kiescki i czarna bluzeczka mniam..;]
|
#26876 |
|
BAN stały
|
Kasiek - mnie się takie bardzo podobają, świetne
Imp - maskotka jest rozbrajająca a spodnie może lepiej rzuć na all, bo nie wiadomo jak takie przeróbki wyjdą. i za tę kasę kupisz sobie inne ![]() Magdus - płaszczyk jest przecudowny! i tunika fajna może ktoś z warszawy zna lumpka gdzie bywają koraliki, bransoletki itp? ja już różne cuda widziałam (łącznie z dużym, czarnym, pluszowym penisem, tak, dobrze przeczytałyście, właśnie coś takiego widziałam nie wiem na co to komu )miałam się dziś na łoty wybrać, ale chyba nie wyjdzie, bo pieniędzy jeszcze brak... jutro już koniecznie
Edytowane przez _cinnamon_girl_ Czas edycji: 2007-05-31 o 15:59 Powód: mała pomyłka |
|
|
|
#26877 |
|
Zakorzenienie
|
mean super zakupy, czarna bluzka też bardzo ładna
|
|
|
|
#26878 |
|
BAN stały
|
Maen - wszystko mi się podoba!
świetne zakupy.
|
|
|
|
#26879 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ale piekne zakupy
wszystko co dzis dalyscie jest boskie a teraz ja sukienka brazowa topshop rurki filippa k najki niezdzierajki super do rurasow ![]() tuniczka evie
|
#26880 |
|
Zakorzenienie
|
paulinaaa najki
i sukienka top shop!jak bedziesz chciala sie wymienic to ja jestem BARDZO BARDZO chetna .
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:45.

i rurek
ale na to bardziej liczę w poniedziałek, na dostawie

W poniedziałek się broniłam w spódnicy z lumpa haha.

chciałam popuścić na szwach ale nie wiem czy wystarczy i teraz nie wiem czy zostawic i bawić się w przeróbki czy na all dać
fuj (ODDAWAJ WSZYSTKO!!!!!
a tak mnie ciagnie jak patrze na te zdobycze...
)
super do rurasow