|
|||||||
| Notka |
|
| Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#691 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Prezent na święta dla chłopaka
Cytat:
---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- Cytat:
|
|
|
#692 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Prezent Dla TŻta,brata,kuzyna, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny) cz.III
Hej dziewczyny. Jakbyście się kiedyś zastanawiały,żeby dać chłopakowi lodowy kufel to w moim przypadku był kompletną klapą
|
|
|
|
|
#693 |
|
Skrzat leśny
|
Dot.: Prezent Dla TŻta,brata,kuzyna, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny) cz.III
Oj, a dlaczego? Nie w stylu TZ?
|
|
|
|
|
#694 |
|
BAN stały
|
ale że co, powiedział Ci wprost ze mu sie to totalnie nie podoba :p ?
|
|
|
|
|
#695 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#696 |
|
BAN stały
|
Dot.: prezent dla chłopaka - 24 urodziny,prawnik
Hmm, a może informator prawniczy - xxxJa kupiłam taki mojemu narzeczonemu, który też jest po studiach prawniczych i jest nim zachwycony. Co najważniejsze, to prezent praktyczny.
Edytowane przez 67660fbe4431ef874c547a9fe9d74590b5092d2a_69337201e3f4a Czas edycji: 2014-01-10 o 14:47 |
|
|
|
|
#697 |
|
Raczkowanie
|
Jak prawnik to może jakaś elegnacka firmowa koszula np Tommy Hilfiger? Jak coś to mogę polecić kilka sklepów online
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#698 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#699 |
|
Przyczajenie
|
Na urodziny Tż planuję kupić karnet na siłownię i chciałabym jakiś drobiazg do tego... Myślałam o kasiążce o kuchni włoskiej bo uwielbia gotować... Widziałam taką książkę ostatnio z ciekawymi trikami w kuchni...
Ostatnio wpadł mi do głowy jeszcze taki pomysł: kupony lotto i zdrapki i do tego przewodnik po karaibach
|
|
|
|
|
#700 |
|
Raczkowanie
|
Idealnym prezentem jest koszulka z własnym nadrukiem. Wiele firm oferuje takie usługi czy to na allegro czy też na swoich prywatnych stronach internetowych. Prawie każdy z naszych chłopców ma swoje ulubione filmy, gry, drużyny sportowe, wokalistów, czasem nawet bajki. Wystarczy się zorientować co nasz TŻ lubi, znaleźć/stworzyć grafikę/napis i już. Wiele razy kupowałam taki prezent i zawsze widziałam dziecięcą radość w oczach mojego TŻ-ta. Taki prezent nie może być nietrafiony.
Dla lubiących czytać fanów piłki nożnej polecałabym również autobiografie "Kowal. Prawdziwa historia." albo "Spalony. Autobiografia." Obie książki trafiły na listę trafionych prezentów.
Edytowane przez WonderlustQ Czas edycji: 2014-01-05 o 11:57 |
|
|
|
|
#701 |
|
Raczkowanie
|
Ja jeszcze dorzucę do propozycji elegancką teczkę albo wizytownik z grawerem
|
|
|
|
|
#702 |
|
BAN stały
|
Dot.: Zaskoczyć ukochanego na odległość
dziewczyny.. co można facetowi kupić na.. walentynki?
dla kobiety tak łatwo.. - wisiorek, kosmetyki, romantyczna bielizna.. ale facetowi :/ ? perfum ma aż za dużo , zegarki ma, ciuszków ma mnóstwo (poza tym kupiłam ciuszek na świeta), alkohol pije rzadko, słodyczy nie je.. ratunku.. ![]() ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- ramkę na zdjecia juz dostał piękną.. a kubki, koszulki, długopisy z własnym nadrukiem go nie kręcą zbytnio.. ---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- co do płyt z filmami i muzyka tez odpada.. ma PS3, niby mogłabym kupic np GTA5 ale on z ps nie korzysta, bo niestety nie ma czasu..---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- a "słynne" wizazowe kupony sa super |
|
|
|
|
#703 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
pościel.
|
|
|
#704 |
|
Zadomowienie
|
Przygotowac romantyczna kolacje + takze bielizne tylko na sobie :p
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#705 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem bardzo mało romantyczna. Mój dostanie ode mnie maszynkę do odpowietrzania hamulców
![]() Tapnięte z mojego HTC ONE V |
|
|
|
|
#706 |
|
Zakorzenienie
|
ja mojemu robię te pudełko z cukierkami i karteczkami
![]() skoro ciężko cos kupić to może zabierz go gdzieś?
|
|
#707 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Albo zrobić coś własnoręcznie - upiec ciasteczka, pralinki, muffinki , pięknie zapakować ? Mój TŻ uwielbia takie prezenty, może i Twojemu przypadnie do gustu(kilka inspiracji poniżej)
|
|
|
#708 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie muffinki sprawdzają się na każdą okazję - walentynki, dzień chłopaka, urodziny, imieniny - mój facet zawsze je chce
![]() Parę dni temu mój facet miał urodziny i kupiłam mu sweter, który sobie kiedyś upatrzył, do tego śmieszna figurko-ramka na zdjęcie (sam się domagał ramki z naszym zdjęciem) i właśnie słodkie dodatki. Na walentynki, mimo że uznajemy, że to kiczowate święto, dajemy sobie jakieś pierdółki symboliczne W tym roku zabieram się wcześnie za walentynki, bo zawsze na łapu capu na ostatnią chwilę. Wiem na pewno, że wszelkie talony, bony odpadają, jednak mój Tż takich pierdółek nie lubi
Postanowienie: jeździć, latać, zwiedzać za grosze! ![]() 2016: Berlin, Monachium, Erfurt, Budapeszt, Chicago, Nowy Jork Podróże 2015: Praga, Bolonia, Oslo, Rodos, Kijów, Kos Podróże 2014: Wiedeń, Bratysława, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Paryż K&K
|
|
|
|
|
#709 |
|
Zadomowienie
|
Mój jakoś nie lubi słodyczy :/ jedynie Twixy i Raffaello.
Muszę coś wykombinować na Walentynki,nie mam kasy na dodatek to będzie jakiś drobiazg
|
|
#710 |
|
Zadomowienie
|
no to zrób mu ciasto rafaello na herbatnikach - będzie zadowolony
|
|
|
#711 |
|
BAN stały
|
Jestem chyba mało romantyczna bo kupiłam... matę masującą
takie jakie są czasem położone na krzesłach w media markcie że mozna siadać i próbować..może mało romantyczne, ale Tz ma klopoty z kregoslupem wiec mysle (mam nadzieje) ze sie b.ucieszy..a ciepły koc jak ktoś wyzej mi radził to tez super pomysł, zachowam go na inne okazje
|
|
|
|
|
#712 |
|
Zadomowienie
|
Nie będzie
nie lubi ciast,ciastek itd a piekę naprawdę dobre.Raffaello miał w trzech wersjach i jedną spróbował.Raz przez prawie 3 lata związku raz jedyny jadł muffiny czekoladowe(i smakowały) ale potem już nie chciał więcej. No i torty ale to bardziej z przymusu :P Może maszynkę do golenia,trochę podejrzane bo ma z bratem elektryczną do twarzy ta by była do golenia czego innego ![]() W ogóle na któreś Walentynki nie miałam w ogóle kasy,myślałam o tym jak szłam i patrzę a tu w śniegu na chodniku 50 zł zasypane
|
|
#713 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja jak nic nie wymyślę, to postawię na jakieś wyjście np. kolacja jakaś fajna Ewentualnie mogę też zrobić coś sama, ale walentynki są w piątek, a po pracy nie bardzo i nie zawsze mam siłę, by zamienić się w master szefa
Postanowienie: jeździć, latać, zwiedzać za grosze! ![]() 2016: Berlin, Monachium, Erfurt, Budapeszt, Chicago, Nowy Jork Podróże 2015: Praga, Bolonia, Oslo, Rodos, Kijów, Kos Podróże 2014: Wiedeń, Bratysława, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Paryż K&K
|
|
|
|
|
|
#714 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wiecie najlepsze to są prezenty nierzeczowe
|
|
|
#715 |
|
BAN stały
|
dziewczyny czy któraś z Was kupowała/miała do czynienia z taka mata masujaca? (gdzie indziej niz w markecie)
polecacie? |
|
|
|
|
#716 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Tylko w tym roku będzie ciężko, bo sesja w tym czasie będzie...
|
|
|
#717 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny!
![]() tak czytam i czytam to forum i nie mogę znaleźć pomocy odnośnie mojej sytuacji, dlatego pozwólcie, że ją wam przedstawie i mi pomożecie , otóż:Razem z moim TŻ w lutym obchodzimy 2 rocznicę naszego związku [są to akurat 4 dni po walentynkach] i mam problem co zrobić/przygotować, bo: Mój TŻ uwielbia samochody i wszystko co z nimi związane, sam ma swoją maszynę [Golfa 3, nieważne jaki ważne, że za swoje ] oraz gra w koszykówkę, amatorsko już [4 lata temu grał w Łodzi w klasie Gortata]. Wiem, niby sprawa wydaję się być prosta, ale : -nie mieszkamy jeszcze razem [co się zmieni za około pół roku] więc nie zrobię mu romantycznej kolacji z erotycznym finałem w sypialni, ponieważ i u mnie i u niego są w domu rodzice -.- -nie kupię mu ubrań, ponieważ jego rodzice pracują w sklepie z ubraniami [cropp/house/mohito] i ma ich od groma -nie kupię mu perfum, ponieważ jego siostra mu przynosi prawie co dwa tygodnie nowe, bo jest konsultantką nie ma też ulubionej drużyny koszykarskiej, ale jego wymarzonym autem jest BMW. Dostał ode mnie pod choinkę nowe radio do samochodu więc odpada, buty do kosza kupił sobie sam przed gwiazdką, ulubionej muzyki to on nie ma, słucha wszystkiego po trochu, dostał też ode mnie już zegarek[na urodziny] srebrną branzolete na rękę, moje zdjęcie w ramce, kartkę i inne pierdoły, ale nie chcę żeby to było właśnie coś takiego typu misiek albo koszulka z nadrukiem czy antyrama bo ja wiem, że jemu się to spodoba, ale wiadomo jacy są faceci, mój akurat to specjalnie romantykiem nie jest, zarazem chciałabym aby to było coś związanego z nami i naszym związkiem, coś co mu o nas będzie przypominało. Na 1,5 roku naszego związku kupiliśmy sobie srebrne obrączki co niestety było błędem, ponieważ zamawiałam je niby u jubilera na allegro a okazało się, że po całym dniu noszenia jej mam zielony palec, myślałam, żeby kupić nowe ale nie wiem czy to dobry pomysł, myślałam też nad pościelą z marką BMW, ale to takie bardziej na urodziny lub dzień chłopaka.. Mam nadzieję, że chociaż jedna z was to przeczyta i coś mi doradzi, czekam z niecierpliwością na wszelkie pomysły . Buziaki |
|
|
|
|
#718 |
|
Zakorzenienie
|
A ja podpowiem, że warto zwrócić uwagę na polubienia na Facebook'u, jeśli posiada
Kopalnia informacji i inspiracji
|
|
|
#719 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- Cytat:
Ewentualnie coś takiego? ![]() http://chocolito.pl/prezent_dla/czek...-bmw-chocolito W Manufakturze Cukierków można zaprojektować np. własnego lizaka itp. więc może kierować się w tę stronę?
Edytowane przez niebieskie_oczko Czas edycji: 2014-01-17 o 12:25 |
||
|
|
|
|
#720 | |
|
Skrzat leśny
|
Cytat:
Ja teraz na walentynki nie wiem co kupię... Znalazłam fajny filcowy breloczek z misiem i serduszkiem, ale chyba to trochę za słodkie. Chociaż z drugiej strony - w końcu walentynki. Nie wiem co kupić i jeszcze o tym nie myślę, ale wydaje mi się, że nie będziemy sobie robić nie wiadomo jak ogromnych prezentów. Może spacer wieczorem i kino w tym roku stykną, bo w sumie nie mam ochoty obchodzić walentynek jakoś szczególnie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Prezenty
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:56.