![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kiedy NAPRAWDĘ odczułaś ,ze Twój facet cię kocha?
Co do podpasek/tamponów/wkładek higienicznych - kupiłby.
Nawet się zdarzało, że to robił ![]() Co do tematu wątku... Ciężko powiedzieć. On był we mnie zakochany jeszcze zanim w ogóle zaczełam go zauważać. Ale taki moment, że poczułam, że on naprawdę kocha a nie "kocha"? Odkąd jesteśmy w związku odczuwam to na każdym kroku, nie sposób wskazać jakiś jeden taki moment, nawet "ten pierwszy". Ale jeszcze zanim zaczelismy byc razem... Kiedy wiedzalam juz o jego uczuciu, a jeszcze go nie odwzajemniałam... Na pewnym wyjezdzie (gdzie mój obecny TŻ byl jedynym mezczyzna w towarzystwie) staralam sie mu pokazac od jak najgorszej strony. Byłam niesympatyczna, zachowywałam się naprawdę beznadziejnie. Momentami doprowadzałam go do jakiegoś załamania nerwowego ![]() Ale nie. Był cierpliwy, wyrozumiały... Nigdy mi sie nie narzucał ze swoimi uczuciami. On po prostu był. Zawsze przy mnie, zawsze "w pogotowiu". Kiedy było mi źle, jako moj przyjaciel mogl rzucic wszystko i przyjechac do mnie choćby w środku nocy. Po kilku miesiacach tego jego "bycia obok" zrozumiałam, że to musi być miłość. Poznał mnie nawet od najgorszej strony, a mimo to wciąz darzył mnie uczuciem. Zauroczenie nie przetrwałoby takiej próby ![]()
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
kiedy od razu po powiedzeniu mu pewnej bolesnej rzeczy (najgorszej w moim zyciu...)on powiedział ze od razu mi wybacza
![]()
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
Prawdę mówiąc to codziennie, ale tak najbardziej pokazał swoją miłość gdy pojechał ze mną do byłego chłopaka do szpitala. O 3 w nocy zadzwonił telefon, dzwoniła kumpela że mój były miał wypadek i jest w ciężkim stanie w szpitalu. Z racji tego że ona nie potrafi porozumieć się w języku greckim zadzwoniła do mnie i poprosiła o pomoc. Niewiele myśląc powiedziałam ok, zaraz będę. Mój TZ " Ty chyba niepoważna jesteś że będziesz po nocy jeżdzić sama po Atenach" Ups, pomyślałam sobie " nie mam czasu teraz na tłumaczenia że już do tamtego nic nie czuje tylko poprostu chcę pomóc" Ale tłumaczyć nic nie musiałam bo mój TZ od razu dodał "Skarbek, a ty jesteś pewna że dogadasz się z lekarzem? Mój grecki jest troszke lepszy od twojego." Uśmiechnął się, pocałował i wyszliśmy
![]()
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
moj eks ostani np kiedy pojechalam na widzenie do wojska i to bylo 1 sze i 1 szy arz jak sie tyle czasu nie weidzielismy czyli 3 tygodnie. patrzył na mnie jak na ósmy cud świata, a ja mialam paarnojeze jestem w ciąży a on wetdy nato patrzac tak slodko: to co kochanie najwyżej bedziemy miec dzidziusia. tym bardziej ze jak popzrednio mialam schizy starsznie sie przeraził..a tteraz taka reakcja... ale w sumei to jzu nieistotne i niewazne
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | ||
Piekielnie Ubrunetowiona
|
kiedy mamy drobne spięcia, a potem się godzimy...
![]() kiedy jest mi źle, a On tłumaczy jak dziecku i wspiera... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Przyczajenie
|
moj TZ,wczesniej:mężczyzna widywany co rusz z inna dziewczyna,idac z nia na impreze wychodzil z inna,olewal wszystkie,poznalismy sie w klubie w ktorym obydwoje zreszta spedzalismy duzo czasu. na poczatku traktowalam to z dystansem,zreszta chyba nikt mi sie nie bedzie dziwil
![]() ![]() jesli chodzi o kupowanie tamponow i podpasek to nie widzi problemu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Wtajemniczenie
|
dałyście mi do myślenia
![]() ![]() u mnie zazwyczaj są to drobiazgi, ale dla mnie są piękne. Np jakiś czas temu byłam chora, koszmarna grypa, non stop w łóżku przez tydzień... w pewnej chwili zadzwonił domofon, usłyszałam zdyszany głos Kochania ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() PS Wasze historie są piękne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
też się pod tym podpisuje ![]() czasem tak potrafię dogryźć mojemu Ukochanemu...zdarzyło mi się na środku ulicy wysiąść z samochodu i iść w przeciwnym kierunku szok ale On nigdy mnie nie zostawił za każdym razem wciąż od nowa biegł za mną i mówił że nie pozwoli mi uciec... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Rozeznanie
|
Tez tak czasem mam i ciagle slysze od TŻta że jak go nie bede juz chciala to mnie znajdzie, spusci lanie i zaciagnie do domu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
![]() i jeszcze, kiedy pewnego dnia, pod koniec czerwca zeszłego roku, kiesy myślałam, że wali się wszystko między nami... on wziął mnie delikatnie w ramiona i zatańczyliśmy przytuleni spokojnego bluesa. Może to zbyt patetyczne, ale ta chwila była tak piękna i intymna, było w niej tyle ciepła, zrozumenia, troski i miłości, że choć na codzień teraz gdzieś to umyka, to tamta mała chwila jest we mnie cały czas. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zadomowienie
|
Nasza realacja jest dosyc swieza jeszcze ale byly juz takie sytuacje, ktorych nie zapomne...
1. Kilka dni temu zadzwonil TZ i mowi, ze jego mama przygotowala dla mnie posciel w goscinnym, bo ja nie mam klimatyzacji w moim internacie. A byl bardzo wilgotny i goracy dzien. 2. Jestem przeziebiona i wczoraj czulam sie na prawde fatalnie, bardzo oslabiona, caly dzien przespalam. Wieczorem TZ pokonal 20 km zeby zawiesc mnie do spozywczego po bagietke i cos na kolacje ![]()
![]() |
#42 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Strasznie miły wątek, uśmiecham się, kiedy go czytam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
ja też
![]() po tych wątkach o 'niedobrych' facetach ten jest jak ukojenie ![]() bo czasem już się zastanawiałam czy przypadkiem mój TZ nie jest taki jak inni (ci źli), tyle że się z tym kryje ![]() po prostu czasem takie głupoty mi do głowy przychodzą ![]()
![]() |
#44 |
Raczkowanie
|
Oj bardzo fajny temat
![]() Ja chyba najbardziej kochana się czułam jak byłam w szpitalu, a on przywodził mi wszystko co chciałam i zawsze miał dla mnie full słodyczy,że mogłam potem częstować nimi caly odział ![]() Czułam się kochana jak kiedyś umówililiśmy się w empiku i na powitanie włożył mi na uszy słuchawki z piosenka voo voo "bóg dokopie nam" i mocno mnie przytulił...wtedy świat mógłby sie zatrzymać na sto lat. I bardzo kochana się czułam jak miałam problem z okiem a on zabrał mnie do okulisty,z cerą a on zabrał mnie do dermatologa itd.Bardzo sie czułam dla niego ważna gdy tak dbał o moje zdrowie i bardzo szczęśliwa byłam jak tam brali mnie za jego żone;-) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Mój ukochany codziennie stara się udowodnić że mnie kocha, ale to że mnie kocha najczęściej udowadnia kiedy w czasie choroby siedzi ze mną całą noc, biegnie o 3 nad ranem po tabletki gdy mnie brzuch boli, kiedy jestem przed okresem przynosi kwiaty i powtarza że jestem piękna... Po prostu widzę że poświęca siebie aby budować szczęśliwy związek nie patrząc na swoje dobra ale dla dobra mojego...i podobnie ja staram się poświęcać wszystko dla niego
![]() |
![]() |
#46 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do pytania poza konkursem- tak mój mi kupuje bez problemu ![]() ![]() Kiedy poczułam, że mnie kocha i mu zależy??? Hmm właściwie długo nie byłam na 100% pewna, czy on mnie kocha, z tego względu, że jak się poznaliśmy on był bardzo powściągliwy w okazywaniu uczuć i emocji. Stopniowo jednak zaczynałam podejrzewać, że naprawdę mu na mnie zalezy, zaczął okazywać to na różne sposoby. Słowo "kocham" pojawiło się , kiedy mieliśmy razem wypadek samochodowy. Leżeliśmy w 1 szpitalu, on nafaszerowany środkami przeciwbólowymi powiedział pielęgniarce, żeby mi przekazała, że mnie kocha. Przekazała,ale uznałam to za majaczenie. Jednak później, kiedy wychodziliśmy ze spzitala, powiedział, że naprawdę mnie kocha i chce być ze mną. Od tamtej pory powtarza mi to wciąz, a ja wiem, że nie są to puste słowa m.in dlatego, że: - bez mrugnięcia okiem kupuje mi podpaski, tampony , czy jakieś kosmetyki. - chodzi bez gadania ze mną na nudne imprezy rodzinne, wysłuchuje opowieści mojej babci o tym, jakie miała ostatnio operacje i że ma wzdęcia. Uśmiecha się przy tym , nawet jeśli słyszy to po raz 10 . - kiedy jestem chora opiekuje się mną troskliwiej niż moja własna mama. - nie przeraża go mój poranny widok - rozczochranej, nieumytej, zaspanej, a to straszny widok ![]() - po moim treningu, kiedy jestem spocona, zmęczona- on mnie przytula jakby nigdy nic i caluje na powitanie . Dzielny facet. i dużo innych rzeczy.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
Jak ja lubie takie watki rozmarzylam sie i niemoge sie doczekac kiedy Tz wroci.
![]() a pyt poza konkursem ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Rozeznanie
|
Tez mam taka historie chociaz niezbyt pozytywistyczna ale wlasnie wtedy TZ pokazal mi jak bardzo mu zalezy.
Otoz mam bardzo poważna wade wzroku i moj TZ zawsze o tym wiedzial ale nigdy nie wiedzial co tak dokladnie mi jest. Az ktoregos dnia oznajmil mi ze jedziemy do Kliniki do Katowic zeby mnie pożadnie zbadali. Kiedy tam pojechalismy to TZtowi az szczena opadla bo nie spodziewal sie ze sprawa stoi az tak powaznie. Razem z nim, moim przypadkiem zajol sie tez jeden lekarz i posylal mnie pol dnia na badania a z kazdym nastepnym wynikiem mojemu Tz lecily strugi lzy. Wtedy zdal sobie sprawe jak powazna jest moja wada. Dodam tylko ze w drodze powrotnej razem ryczelismy jak dzieci. Ten dzien bardzo nas do siebie zbliżyl, moze dlatego ze TZ dowiedzial sie ze kiedys moze nadejsc dzien ze ... poprostu moge przestac widziec..... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
O ja cię! Ale masz fajnie ![]() Ogólnie mój (obecnie chyba już były) TŻ również bez skrępowania kupi wszystkie kobiece produkty, z tym że kiedyś przyniósł mi podpaski prawie tak wielkie jak pieluchy ![]() ![]() ![]() A jego miłość czułam gdy wybaczał mi mój postępek, który go bardzo zranił (ja bym czegoś takiego nie wybaczyła), gdy patrzył na mnie z niesamowitym uwielbieniem i ze łzami w oczach i wiedziałam wtedy że jestem dla niego prawdziwym skarbem. Gdy tylko mógł przychodził do mnie rano żeby mnie obudzic buziakiem, zrobić śniadanko, iść po zakupy, jeśli tylko gdzieś się wybierałam on od razu przyjeżdżał samochodem i chciał mnie tam zawieźć, mógł na mnie czekać po 5 godzin albo dłużej, kupował mi wszystko co tylko chciałam, spełniał moje marzenia. Na przykład gdy wspomniałam że wybrałabym się na weekend do Krakowa, on po kilku dniach, w piątek po południu dzwoni do mnie do pracy i mówi że zaraz po pracy zabiera mnie na romantyczny weekend do Krakowa ![]() nieładnie mówiąc był na każde moje zawołanie, nie liczyło się nic tylko my ![]() Ale to już minęło ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Raczkowanie
|
Takich sytuacji było naprawdę sporo.
Kiedy np podczas naszego spotkania powiedział, że ma dla mnie prezent. Oczywiście jestem ciekawska, więc od razu zaczęłam go wypytywać co to takiego. Wtedy wyciągnął z kieszeni...gaz pieprzowy. ![]() Kiedyś siedziałam na zajęciach od rana do wieczora (oczywiście bez żadnego posiłku bo nic nie zdążyłam przełknąć) i wychodząc z nich po prostu było mi słabo. Zobaczyłam na korytarzu Tż z kanapkami. Uśmiechnął się i powiedział, że tak sobie pomyślał, że chyba będę głodna. Akurat wtedy strasznie padało i było zimno, a jemu chciało się wsiąść w tramwaj, potem w autobus i przyjechać w taką pogodę po mnie. Kiedy byłam chora i nieznośna a Tż co chwilę chodził robić mi herbatę, wmuszał we mnie jedzenie żeby nie brać leków na pusty żołądek i znosił moje fochy. I był ze mną w trudnych chwilach, a nieraz było ciężko. Co do podpasek to nie ma problemu. Lactovaginal też raz kupował ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
Jaki ten wątek jest miły, bardzo przyjemnie jest sobie poczytać takie fajne historie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
moje kochanie codziennie daje mi dowody, że bardzo mnie kocha... wczoraj rozczuliłam się nawet bo rozmawialiśmy sobie o dziecku, mówiłam że ja na pewno nie urodzę bo się boję
![]() ![]() Dodam że nasze plany macierzyńskie są baaardzo odległe, nie spodziewałam się że ma takie podejście do tego, że mógłby być już tatą. Nie mam wątpliwości co do tego, że będzie dobrym ojcem, ale myślałam ze będzie mówił że teraz jeszcze nie itd. ![]() a dzisiaj kiedy na niego rano nakrzyczałam bo byłam niewyspana i rozdrażniona, podszedł do mnie, mocno przytulił i pocałował ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Moj TZ tez baaardzo chcial miec dziecko a kiedy juz bylam w ciazy to cieszyl sie bardziej ode mnie, jednak po narodzinach - kiedy obowiazkow bylo tyle ze nie wiadomo bylo od czego zaczac, entuzjazm nagle zgasł ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Raczkowanie
|
mimo że ten wątek jest meeega pozytywny z tym chyba się najbardziej zgadzam.
![]()
![]() |
#55 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() jak na razie nie widzę zmian poza jedną - mój TŻ wmawia mi że skoro jestem mężatką to powinnam być bardziej "stateczna" ![]() z innej strony patrząc to mój misiek jest bardzo odpowiedzialnym facetem i dojrzałym (w końcu ma 26 lat, wypadałoby) i jeżeli naszym dzieckiem będzie się opiekował tak jak mną, to będzie wspaniale. Ale zgadzam się mimo to - nie wierz nigdy mężczyźnie, ale i też nie wierz nigdy kobiecie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Raczkowanie
|
![]()
naprawde odczułam, że mój drogi mnie kocha:
![]() kiedy masował mi brzuch, martwil sie kiedy byłam chora, pocieszał mnie gdy widział że jestem smutna ,wystarczyło że spojrzał a juz miałam kolory przed oczami, gdy głaszcze moją skóre hmm kiedy znienacka mnie całuje nawet na środku ulicy haha Oto cały on - jestem szczęsliwa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#58 |
Raczkowanie
|
Kochane Witam!!!
![]() Aż łezka się w oku kręci jak to się czyta Mój mąż nie jest aż takim romantykiem, chociaż bardzo bym chciała, wiem, że mnie kocha bo mówi to mi dość często, ale............ nie czuję się dowartościowana przez mężą. obecnie on pracuje zagranicą (2tygodnie w Polsce, 2 tyg. zagranica). Mamy 2dzieci (4 latka i 5 miesięcy), którym też trzeba poświęcieć trochę czasu, oprócz tego pracuje zawodowo, czasem zestem zmęczona i chciała bym aby mi odczasu do czasu jakiś komplement powiedział. Co mam zrobić, aby go jakoś uświadomoć proszę o pomoc, porade |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
Aktualnie nie czuje, może dlatgeo,że złapałan depresje i juz ze mną coraz gorzej. OStanio doszedł jadłowstret, a on no noz..... nie widzielismy się już dawno, bo pracuje na nasz domek.
Ostatnio na mnie nakrzyczał,że chce jechąc po mojej sesji, bo potem zaczyna kolejna prace i nie będzie miał wakacji. A co mnie to obchodzi. Nie moge jeśc, spać, nie mam siły sie już uczyc, zrezygnowałam z praktyk, nie wychodze z domu od 3 tygodni, tylko na uczelnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Raczkowanie
|
oj współczuje, miałam podobny stan, ale jakoś to sobie przetłumaczyłam i muszę sobie dawać rady
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:16.