Kosmetyki i oferty Yves Rocher cz. XIII - Strona 37 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-17, 15:14   #1081
magnolia79
Irenosława Pierwsza

Dot.: Kosmetyki i oferty Yves Rocher cz. XIII

Cytat:
Napisane przez Ł@siczk@ Pokaż wiadomość
http://www.beaute-test.com/service/a...e=sweetmarysky

To jest ten blog, niestety nie ma swatchy
Dziękuję!!! kolorek ładnie się prezentuje!

magnolia79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-17, 16:03   #1082
broccolina
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez magnolia79 Pokaż wiadomość
no właśnie - tylko czy w realu jest piękny, to od razu spytam jeszcze o ciemną noc?!
Ja mam, moim zdaniem bardziej ciemny denim niż indygo - taki jeansowy kolor ale może to trochę zależy od tego, że mam naturalnie mocno beżowy odcień powiek
Stary 2014-01-17, 16:26   #1083
betist
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez simone2010 Pokaż wiadomość
A przeczytałaś ze zrozumieniem to co napisałam? Też dostałam tego maila, na razie wchodzi na Interii i mailing dostali odbiorcy poczty na Interii, a prawdopodobnie za jakiś czas dostaną go wszyscy pozostali i będzie wchodził na głównym YR. Stała praktyka Roszera
Przeczytałam i zrozumiałam, i szczerze pisząc to nie pamiętam sytuacji, żeby kody z zaznaczoną rezerwacją dla odbiorców poczty Interii działały na głównej str. YR, raczej do tej pory bywało odwrotnie, że niektóre z newsletterów od YR wchodziły też i tam, ale specem od e-stronki nie jestem więc sprzeczać się nie będę. Jestem tu "nówka" więc to tylko obserwacja z 4 ost. miesięcy

Edytowane przez betist
Czas edycji: 2014-01-17 o 16:29
betist jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-17, 16:45   #1084
katarzynka2605
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez betist Pokaż wiadomość
Przeczytałam i zrozumiałam, i szczerze pisząc to nie pamiętam sytuacji, żeby kody z zaznaczoną rezerwacją dla odbiorców poczty Interii działały na głównej str. YR, raczej do tej pory bywało odwrotnie, że niektóre z newsletterów od YR wchodziły też i tam, ale specem od e-stronki nie jestem więc sprzeczać się nie będę. Jestem tu "nówka" więc to tylko obserwacja z 4 ost. miesięcy
Po prostu niedługo takiego samego maila wyślą do wszystkich, tylko bez dopisku, że to promocja tylko dla użytkowników z Interii.
Tak samo było z kodem na produkty 2 w cenie 1.
katarzynka2605 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-17, 16:59   #1085
betist
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez katarzynka2605 Pokaż wiadomość
Po prostu niedługo takiego samego maila wyślą do wszystkich, tylko bez dopisku, że to promocja tylko dla użytkowników z Interii.
Tak samo było z kodem na produkty 2 w cenie 1.
Ehh, wszystko to rozumiem, ale akurat 2 w cenie 1 na interii to była promocja, bez żadnego kodu i rzeczywiście parę dni później pojawiła się na str. YR, niby z kodem double, którego wcale nie trzeba było wpisywać, żeby ta "promocja" zadziałała Nie wykluczam przecież, że YR nie wymyśli lada moment promocji 50% na cały koszyk u siebie na stronce ale zapewne już z innym kodem. Czas pokaże, a ten temat chyba nie wart dluższych dewagacji :x bo jakby nie patrzeć to kod kiepściutki, produkty zrabatowane na 60%, rabatuje na 50 zwiększając ich cenę. Gratki dla pomyslodawcy

Edytowane przez betist
Czas edycji: 2014-01-17 o 17:15
Stary 2014-01-17, 17:06   #1086
magnolia79
Irenosława Pierwsza

Cytat:
Napisane przez broccolina Pokaż wiadomość
Ja mam, moim zdaniem bardziej ciemny denim niż indygo - taki jeansowy kolor ale może to trochę zależy od tego, że mam naturalnie mocno beżowy odcień powiek
to u mnie byłby jaśniejszy odcień, ja znów bladolica jestem

magnolia79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-17, 18:25   #1087
Pollinaa
Zakorzenienie

Dziewczyny zwracała któraś kiedyś paczkę YR? Czekali na przesłanie produktów czy od razu przychodził przelew z kasą?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Edytowane przez Pollinaa
Czas edycji: 2014-01-17 o 19:01
Pollinaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-17, 20:42   #1088
kjd3
only smart shopping

Czy ktoś się orientuje co jest prezentem dla przyjaciółki o wartości 82 zł?
kjd3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-17, 21:01   #1089
201703061208
Konto usunięte

czytałam że do Was też dzwonili, do mnie konsultantka dobijała się w trakcie zajęć-dzięki za numery na zablokowanie zastrzeżonych, wykorzystam bo różni porąbańcy lubią dzwonić w ten sposób o ciekawych porach dnia (nie mam na myśli YR)
YR telefonicznie potrzebowałam tylko kiedyś do zamówienia próbek dla koleżanki.
201703061208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-17, 21:54   #1090
barbi77
Raczkowanie

dziewczyny i chłopaki gdyby ktoś był zainteresowany ...WEEKEND DARMOWEJ DOSTAWY 17-19 STYCZNIA 2014 na www.bioorganika.pl od zakupów za min 20zł., oferta nie obejmuje przesyłek zagranicznych
* oferta ważna od 17 stycznia od godz. 17:00: do 19 stycznia do godz. 23:59

Edytowane przez barbi77
Czas edycji: 2014-01-18 o 09:54
barbi77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-17, 21:59   #1091
Hejnarka
Rozeznanie

Cytat:
Ehh, wszystko to rozumiem, ale akurat 2 w cenie 1 na interii to była promocja, bez żadnego kodu i rzeczywiście parę dni później pojawiła się na str. YR, niby z kodem double, którego wcale nie trzeba było wpisywać, żeby ta "promocja" zadziałała Nie wykluczam przecież, że YR nie wymyśli lada moment promocji 50% na cały koszyk u siebie na stronce ale zapewne już z innym kodem. Czas pokaże, a ten temat chyba nie wart dluższych dewagacji :x bo jakby nie patrzeć to kod kiepściutki, produkty zrabatowane na 60%, rabatuje na 50 zwiększając ich cenę. Gratki dla pomyslodawcy
Zdarzały się takie sytuacje, o ile dobrze pamiętam to był styczeń-kwiecień 2013. Najpierw były kody obowiązujące na stronie Interia YR, a później ten sam kod obowiązywał w standardowym sklepie YR. Promocje -50% na cały koszyk to były i jeszcze jakaś z gratisowym MdB.

---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ----------

Cytat:
Napisane przez Pollinaa Pokaż wiadomość
Dziewczyny zwracała któraś kiedyś paczkę YR? Czekali na przesłanie produktów czy od razu przychodził przelew z kasą?

W każdym sklepie internetowym zwracają kasę dopiero jak sklep otrzyma odesłane produkty...
Hejnarka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-17, 22:14   #1092
joannamm
Raczkowanie

Otrzymałam dzisiaj paczkę z oferty wysyłkowej 9PYD1RA19 pudełka od 49 zł, niespodzianka od 80zł przesyłka gratis od 70 zł i niespodzianką jest Roll-on cure solutions kuracja usuwająca oznaki zmęczenia pod oczy 15 ml.

Zastanawiam sie tylko czy innym też taką niespodzianke wysyłaja, czy to moje zamówienie spowodowało, że ten roll-on otrzymałam:

Oto lista produktów przez Ciebie zamówionych:
123SERUM3 KREM POD OCZY 15ML139.9 zł39.9 zł
138
OVALE KR.LIFT.OCZY I POWIEKI149 zł49 zł
ZESTAW 4 POJEMNIK.DO PRZECHOW.1GratisGratis
TWÓJ PREZENT NIESPODZIANKA1GratisGratis
Razem za produkty w złotych88.9 zł
Koszty wysyłki
Gratis
Razem za całe zamówienie w złotych88.9 zł
joannamm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-17, 22:15   #1093
Pollinaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hejnarka Pokaż wiadomość
W każdym sklepie internetowym zwracają kasę dopiero jak sklep otrzyma odesłane produkty...
Dzięki wielkie nigdy nie robiłam do tej pory zwrotu

Sent from my MT27i using Wizaz Forum mobile app
Stary 2014-01-17, 23:06   #1094
betist
Rozeznanie

Cytat:
Zdarzały się takie sytuacje, o ile dobrze pamiętam to był styczeń-kwiecień 2013. Najpierw były kody obowiązujące na stronie Interia YR, a później ten sam kod obowiązywał w standardowym sklepie YR. Promocje -50% na cały koszyk to były i jeszcze jakaś z gratisowym MdB...
Że były już promocje w standardowym YR na 50% i z gratisowymi wodami to wiem, chodziło mi o możliwą powtarzalność w najbliższych dniach promocji po Interii tylko z innym kodem. Zresztą niedawno dało się rabatować podwójnie, a teraz najatrakcyjniejsze kody to te, które same sobie potrafimy zrobić... z FB
Ale za pozostałe info dziękuję, bo rzeczywiście jeszcze wtedy nie zaglądałam do e-sklepu kiedy się kody dublowały, co w sumie mija się z sensem, bo na interii mają niższy próg darmowej przesyłki i bardziej opłaca się tam korzystać z większości promocji
A czy jest jakaś reguła, jeśli chodzi o miesiąc, kiedy mogą powtórzyć promocję 2w1? Bo narazie to kaszana w kodach.

Cytat:
Napisane przez joannamm Pokaż wiadomość
Otrzymałam dzisiaj paczkę z oferty wysyłkowej 9PYD1RA19 pudełka od 49 zł, niespodzianka od 80zł przesyłka gratis od 70 zł i niespodzianką jest Roll-on cure solutions kuracja usuwająca oznaki zmęczenia pod oczy 15 ml.

Zastanawiam sie tylko czy innym też taką niespodzianke wysyłaja, czy to moje zamówienie spowodowało, że ten roll-on otrzymałam
Ktoś pisał, że z tej samej oferty za zamówienie pow. 80 zł dostał wodę Bez 20ml. Najwyraźniej to rzeczywiście będzie prawdziwą niespodzianką co kto dostanie. Może chcą ukrócić przepływ informacji o gratisach

Edytowane przez betist
Czas edycji: 2014-01-17 o 23:10
Stary 2014-01-17, 23:18   #1095
Hejnarka
Rozeznanie

Cytat:
Że były już promocje w standardowym YR na 50% i z gratisowymi wodami to wiem, chodziło mi o możliwą powtarzalność w najbliższych dniach promocji po Interii tylko z innym kodem. Zresztą niedawno dało się rabatować podwójnie, a teraz najatrakcyjniejsze kody to te, które same sobie potrafimy zrobić... z FB
Ale za pozostałe info dziękuję, bo rzeczywiście jeszcze wtedy nie zaglądałam do e-sklepu kiedy się kody dublowały, co w sumie mija się z sensem, bo na interii mają niższy próg darmowej przesyłki i bardziej opłaca się tam korzystać z większości promocji
A czy jest jakaś reguła, jeśli chodzi o miesiąc, kiedy mogą powtórzyć promocję 2w1? Bo narazie to kaszana w kodach.

Ktoś pisał, że z tej samej oferty za zamówienie pow. 80 zł dostał wodę Bez 20ml. Najwyraźniej to rzeczywiście będzie prawdziwą niespodzianką co kto dostanie. Może chcą ukrócić przepływ informacji o gratisach
Przecież napisałam o powtarzalności kodów na Interii i później na stronie głównej YR oraz wymieniłam promocje które się w ten sposób powtarzały . Simone też o tym samym pisała. Kiedyś kody w ten sposób się powtarzały, więc jest szansa że teraz też tak będzie.

---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ----------

Cytat:
Napisane przez joannamm Pokaż wiadomość

Zastanawiam sie tylko czy innym też taką niespodzianke wysyłaja, czy to moje zamówienie spowodowało, że ten roll-on otrzymałam:

Oto lista produktów przez Ciebie zamówionych:
123SERUM3 KREM POD OCZY 15ML139.9 zł39.9 zł
138
OVALE KR.LIFT.OCZY I POWIEKI149 zł49 zł
ZESTAW 4 POJEMNIK.DO PRZECHOW.1GratisGratis
TWÓJ PREZENT NIESPODZIANKA1GratisGratis
Razem za produkty w złotych88.9 zł
Koszty wysyłki
Gratis
Razem za całe zamówienie w złotych88.9 zł
Na blankiecie nie ma chyba informacji o jakiej wartości jest ta niespodzianka, więc w zasadzie mogą wysyłać różne rzeczy. Jeżeli jest konkretna cena gratisu podana to wysyłają wszystkim to samo.

Edytowane przez Hejnarka
Czas edycji: 2014-01-17 o 23:26
Hejnarka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-17, 23:42   #1096
joannamm
Raczkowanie

Cytat:
Na blankiecie nie ma chyba informacji o jakiej wartości jest ta niespodzianka, więc w zasadzie mogą wysyłać różne rzeczy. Jeżeli jest konkretna cena gratisu podana to wysyłają wszystkim to samo.
No tak, to jest logiczne. W sumie cieszę się, bo brakowało mi kremu pod oczy takiego mocniej działającego a teraz mam aż trzy
joannamm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-18, 00:04   #1097
betist
Rozeznanie

Cytat:
Przecież napisałam o powtarzalności kodów na Interii i później na stronie głównej YR oraz wymieniłam promocje które się w ten sposób powtarzały . Simone też o tym samym pisała. Kiedyś kody w ten sposób się powtarzały, więc jest szansa że teraz też tak będzie..
Ehhh.. ale Wy piszecie o powtarzających się kodach, a ja o powtarzających się rodzajach promocji ale z innymi nazwami kodów, więc jest malutka różnica. Z tego co pamiętam to kody rzucane na główną str. YR działały potem na interii, tak było chociażby z atrakcyjnymi kodami w grudniu, kiedy tu poblokowali zestawy ZP ktoś dał cynk, że ten sam kod działa na interii i wciąż dostępne są zestawy. Nie pamiętam odwrotnej sytuacji ale jeśli kiedyś tak było to już przyjęłam to do wiadomości.

Edytowane przez betist
Czas edycji: 2014-01-18 o 00:07
Stary 2014-01-18, 01:00   #1098
pysiek80
Przyczajenie

No czego tu nie rozumiec. Ja zamawiam ze stronki od ponad roku I nie kojarze zeby ta sama nazwa kodu otrzymana z interi dzialala potem na stronce podstawowej yr. Ale I tak rodzaje rabatowania I promocji po sobie sciagaja. Szkoda ze akurat kod facebookowy nie dziala na interii, nie trzeba by dobijac do stowki na darmowa dostawe
barbi czy ten adres bioorganica.pl jest poprawny? bo.mnie na jakas domene przenosi jak go wpisuje

Edytowane przez pysiek80
Czas edycji: 2014-01-18 o 01:06
pysiek80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-18, 09:46   #1099
Pollinaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pysiek80 Pokaż wiadomość
No czego tu nie rozumiec. Ja zamawiam ze stronki od ponad roku I nie kojarze zeby ta sama nazwa kodu otrzymana z interi dzialala potem na stronce podstawowej yr. Ale I tak rodzaje rabatowania I promocji po sobie sciagaja. Szkoda ze akurat kod facebookowy nie dziala na interii, nie trzeba by dobijac do stowki na darmowa dostawe
barbi czy ten adres bioorganica.pl jest poprawny? bo.mnie na jakas domene przenosi jak go wpisuje
Wpisz www.bioorganika.pl;)

Stary 2014-01-18, 09:53   #1100
barbi77
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pysiek80 Pokaż wiadomość
Sorki wkradła mi się literówka, już poprawiona . http://bioorganika.pl/
barbi77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-18, 09:58   #1101
pysiek80
Przyczajenie

Juz mi sie udalo to rozgryzc ale I tak dziekowac
pysiek80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-18, 10:59   #1102
Inna_Mi
Raczkowanie

Byłam wczoraj w stacjonarce i dostałam miniaturkę micela, przetestuję go wkrótce, bo mi się mój z biedronki kończy. Korzystając z okazji powąchałam wreszcie kilka rodzajów perfum, o których tyle się już naczytałam Najbardziej interesowały mnie Vanille Noire i Neroli, ale oba pachniały mi jakoś dziwnie. Jedynie Moment de Bonheur był całkiem przyjemny, ale nie aż tak, żeby za nim gonić. Za to męski Ambre Noir ma w sobie to COŚ Na pewno na niego zapoluję przy okazji jakiejś promocji. TŻ dostanie prezent

Edytowane przez Inna_Mi
Czas edycji: 2014-01-18 o 11:04
Inna_Mi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-18, 11:27   #1103
broccolina
Rozeznanie

Kupiłam 3 pastylki i dostałam ten płyn micelarny

I muszę przyznać, że super pomysł z tą aplikacją na smartfony, teraz możemy jeszcze wygodniej robić zakupy, nawet nie musimy włączać komputera
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_0337.jpg (129,8 KB, 118 załadowań)
Stary 2014-01-18, 12:28   #1104
alibaba1021
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez cosmetix Pokaż wiadomość
alibaba1021, ktoś się zgłosił, zauważyłaś?
Zauważyłam , ale nie mogę nawiązać kontaktu z tą osobą, a zależy mi na czasie. Będę wdzięczna za informację czy propozycja sprzedaży antyperspirantu ze starej serii jest jeszcze aktualna .
alibaba1021 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-18, 13:51   #1105
sylwia1989-1989
Raczkowanie

Witajcie. Zrobiłam wczoraj skromne zamówionko z krok 1:

01519 Żel pod prysznic Ziarna kawy 1 8.90 zł
44344 Żel pod prysznic Orzechy Makadamia 1 7.90 zł
66290 Zmywacz do paznokci 1 8.95 zł
70935 Nawilżające mleczko do demakijażu 1 14.50 zł
I0021 Prezent niespodzianka 1 PREZENT
S2045 Prezent niespodzianka na powitanie 1 PREZENT

Moze ktos z Was orientuje sie czego moze brakowac, bo zamówienie jest oczekujace, a bok nie odpowiedziało wprost na moje pytanie.
sylwia1989-1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-18, 17:03   #1106
roxy1238
Przyczajenie

Witam,
Jeśli któraś z Was byłaby zainteresowana kremem BB - odcień jasny, to chętnie się wymienię na inny produkt. Krem był użyty 2 razy, jednak nie jest dla mnie odpowiedni.
roxy1238 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-18, 18:05   #1107
Niebieska88
Zakorzenienie

GG do Niebieska88

Cytat:
Napisane przez barbi77 Pokaż wiadomość
dziewczyny i chłopaki gdyby ktoś był zainteresowany ...WEEKEND DARMOWEJ DOSTAWY 17-19 STYCZNIA 2014 na www.bioorganika.pl od zakupów za min 20zł., oferta nie obejmuje przesyłek zagranicznych
* oferta ważna od 17 stycznia od godz. 17:00: do 19 stycznia do godz. 23:59
Dzięki za info Co warto zamówić?
Albo inaczej, co Ty zamawiasz?

Insta

PM 2018
Niebieska88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-18, 19:35   #1108
nika436
Raczkowanie

Mam pytanie. Jak działają te kodu z fb? Zaprosiłam 3 osoby ale w liście kodów dalej nic nie widzę. Te osoby muszą polubić yves rocher na fb i dopiero wtedy dostanę kod?
Stary 2014-01-18, 21:40   #1109
Junebug
Rozeznanie

Drugi raz puściłam zamówienie na 3 produkty, z racji, że spodobało mi się mleczko serum vegetale wzięła je plus tonik oraz peeling pure system. Obstawiam, że kosmetyczki nie doślą za pierwszym razem

Dziękuje użytkowniczce barbi77 dzięki jej informacji zakupiłam mój pierwszy olej kokosowy oraz wode różaną
Stary 2014-01-19, 11:57   #1110
murka007
Raczkowanie

Też czułam,że kosmetyczki nie dostanę, a puściłam aż 3 zamówienia, bo koleżanki strasznie chciały kosmetyków
No i odrazu napisałam do boku, żeby nie zapomnieli o kosmetyczkach!
I co myslicie? Nie położyli kosmetyczek do paczek, ale odrazu odpisali, że doślą je bezpłatna paczką! Więc dostałam 3 swoje paczki z produktami, i jedną z kosmetyczkami... Ot! A no i w jednej brakowało aż 2 produktów! Co mnie bardzo zdziwiło:confus ed: Też pisałam z prośbą o dosłanie, ponieważ kwota za paczkę była z tymi brakującymi probuktami
murka007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości