|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1081 | |
|
Irenosława Pierwsza
|
Dot.: Kosmetyki i oferty Yves Rocher cz. XIII
Cytat:
|
|
#1082 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1083 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
to nie pamiętam sytuacji, żeby kody z zaznaczoną rezerwacją dla odbiorców poczty Interii działały na głównej str. YR, raczej do tej pory bywało odwrotnie, że niektóre z newsletterów od YR wchodziły też i tam, ale specem od e-stronki nie jestem więc sprzeczać się nie będę. Jestem tu "nówka" więc to tylko obserwacja z 4 ost. miesięcy
"It's better to be hated for who I am, than be loved for who I am not" - Kurt Cobain Edytowane przez betist Czas edycji: 2014-01-17 o 16:29 |
|
|
|
|
#1084 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak samo było z kodem na produkty 2 w cenie 1. |
|
|
|
|
#1085 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
"It's better to be hated for who I am, than be loved for who I am not" - Kurt Cobain Edytowane przez betist Czas edycji: 2014-01-17 o 17:15 |
|
|
|
|
#1086 | |
|
Irenosława Pierwsza
|
Cytat:
|
|
#1087 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny zwracała któraś kiedyś paczkę YR? Czekali na przesłanie produktów czy od razu przychodził przelew z kasą?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez Pollinaa Czas edycji: 2014-01-17 o 19:01 |
|
|
|
#1088 |
|
only smart shopping
|
Czy ktoś się orientuje co jest prezentem dla przyjaciółki o wartości 82 zł?
|
|
|
|
#1089 |
|
Konto usunięte
|
czytałam że do Was też dzwonili, do mnie konsultantka dobijała się w trakcie zajęć-dzięki za numery na zablokowanie zastrzeżonych, wykorzystam bo różni porąbańcy lubią dzwonić w ten sposób o ciekawych porach dnia (nie mam na myśli YR
)YR telefonicznie potrzebowałam tylko kiedyś do zamówienia próbek dla koleżanki. |
|
|
|
#1090 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny i chłopaki gdyby ktoś był zainteresowany ...WEEKEND DARMOWEJ DOSTAWY 17-19 STYCZNIA 2014 na www.bioorganika.pl od zakupów za min 20zł., oferta nie obejmuje przesyłek zagranicznych
* oferta ważna od 17 stycznia od godz. 17:00: do 19 stycznia do godz. 23:59 Edytowane przez barbi77 Czas edycji: 2014-01-18 o 09:54 |
|
|
|
#1091 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- W każdym sklepie internetowym zwracają kasę dopiero jak sklep otrzyma odesłane produkty... |
|
|
|
|
#1092 |
|
Raczkowanie
|
Otrzymałam dzisiaj paczkę z oferty wysyłkowej 9PYD1RA19 pudełka od 49 zł, niespodzianka od 80zł przesyłka gratis od 70 zł i niespodzianką jest Roll-on cure solutions kuracja usuwająca oznaki zmęczenia pod oczy 15 ml.
Zastanawiam sie tylko czy innym też taką niespodzianke wysyłaja, czy to moje zamówienie spowodowało, że ten roll-on otrzymałam: Oto lista produktów przez Ciebie zamówionych: 123SERUM3 KREM POD OCZY 15ML139.9 zł39.9 zł 138OVALE KR.LIFT.OCZY I POWIEKI149 zł49 zł ZESTAW 4 POJEMNIK.DO PRZECHOW.1GratisGratis TWÓJ PREZENT NIESPODZIANKA1GratisGratis Razem za produkty w złotych88.9 zł Koszty wysyłki Gratis Razem za całe zamówienie w złotych88.9 zł |
|
|
|
#1093 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1094 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ale za pozostałe info dziękuję, bo rzeczywiście jeszcze wtedy nie zaglądałam do e-sklepu kiedy się kody dublowały, co w sumie mija się z sensem, bo na interii mają niższy próg darmowej przesyłki i bardziej opłaca się tam korzystać z większości promocji A czy jest jakaś reguła, jeśli chodzi o miesiąc, kiedy mogą powtórzyć promocję 2w1? Bo narazie to kaszana w kodach. Cytat:
"It's better to be hated for who I am, than be loved for who I am not" - Kurt Cobain Edytowane przez betist Czas edycji: 2014-01-17 o 23:10 |
||
|
|
|
#1095 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. Simone też o tym samym pisała. Kiedyś kody w ten sposób się powtarzały, więc jest szansa że teraz też tak będzie.---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ---------- Cytat:
Edytowane przez Hejnarka Czas edycji: 2014-01-17 o 23:26 |
||
|
|
|
#1096 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1097 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
"It's better to be hated for who I am, than be loved for who I am not" - Kurt Cobain Edytowane przez betist Czas edycji: 2014-01-18 o 00:07 |
|
|
|
|
#1098 |
|
Przyczajenie
|
No czego tu nie rozumiec. Ja zamawiam ze stronki od ponad roku I nie kojarze zeby ta sama nazwa kodu otrzymana z interi dzialala potem na stronce podstawowej yr. Ale I tak rodzaje rabatowania I promocji po sobie sciagaja. Szkoda ze akurat kod facebookowy nie dziala na interii, nie trzeba by dobijac do stowki na darmowa dostawe
![]() barbi czy ten adres bioorganica.pl jest poprawny? bo.mnie na jakas domene przenosi jak go wpisuje Edytowane przez pysiek80 Czas edycji: 2014-01-18 o 01:06 |
|
|
|
#1099 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1100 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1101 |
|
Przyczajenie
|
Juz mi sie udalo to rozgryzc ale I tak dziekowac
|
|
|
|
#1102 |
|
Raczkowanie
|
Byłam wczoraj w stacjonarce i dostałam miniaturkę micela, przetestuję go wkrótce, bo mi się mój z biedronki kończy. Korzystając z okazji powąchałam wreszcie kilka rodzajów perfum, o których tyle się już naczytałam
Najbardziej interesowały mnie Vanille Noire i Neroli, ale oba pachniały mi jakoś dziwnie. Jedynie Moment de Bonheur był całkiem przyjemny, ale nie aż tak, żeby za nim gonić. Za to męski Ambre Noir ma w sobie to COŚ
Edytowane przez Inna_Mi Czas edycji: 2014-01-18 o 11:04 |
|
|
|
#1103 |
|
Rozeznanie
|
Kupiłam 3 pastylki i dostałam ten płyn micelarny
![]() I muszę przyznać, że super pomysł z tą aplikacją na smartfony, teraz możemy jeszcze wygodniej robić zakupy, nawet nie musimy włączać komputera
|
#1104 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#1105 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie. Zrobiłam wczoraj skromne zamówionko z krok 1:
01519 Żel pod prysznic Ziarna kawy 1 8.90 zł 44344 Żel pod prysznic Orzechy Makadamia 1 7.90 zł 66290 Zmywacz do paznokci 1 8.95 zł 70935 Nawilżające mleczko do demakijażu 1 14.50 zł I0021 Prezent niespodzianka 1 PREZENT S2045 Prezent niespodzianka na powitanie 1 PREZENT Moze ktos z Was orientuje sie czego moze brakowac, bo zamówienie jest oczekujace, a bok nie odpowiedziało wprost na moje pytanie. |
|
|
|
#1106 |
|
Przyczajenie
|
Witam,
Jeśli któraś z Was byłaby zainteresowana kremem BB - odcień jasny, to chętnie się wymienię na inny produkt. Krem był użyty 2 razy, jednak nie jest dla mnie odpowiedni. |
|
|
|
#1107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co warto zamówić?Albo inaczej, co Ty zamawiasz?
|
|
|
|
|
#1108 |
|
Raczkowanie
|
Mam pytanie. Jak działają te kodu z fb? Zaprosiłam 3 osoby ale w liście kodów dalej nic nie widzę. Te osoby muszą polubić yves rocher na fb i dopiero wtedy dostanę kod?
|
|
#1109 |
|
Rozeznanie
|
Drugi raz puściłam zamówienie na 3 produkty, z racji, że spodobało mi się mleczko serum vegetale wzięła je plus tonik oraz peeling pure system. Obstawiam, że kosmetyczki nie doślą za pierwszym razem
![]() Dziękuje użytkowniczce barbi77 dzięki jej informacji zakupiłam mój pierwszy olej kokosowy oraz wode różaną
|
#1110 |
|
Raczkowanie
|
Też czułam,że kosmetyczki nie dostanę, a puściłam aż 3 zamówienia, bo koleżanki strasznie chciały kosmetyków
![]() No i odrazu napisałam do boku, żeby nie zapomnieli o kosmetyczkach! I co myslicie? Nie położyli kosmetyczek do paczek, ale odrazu odpisali, że doślą je bezpłatna paczką! Więc dostałam 3 swoje paczki z produktami, i jedną z kosmetyczkami... Ot! A no i w jednej brakowało aż 2 produktów! Co mnie bardzo zdziwiło :confus ed: Też pisałam z prośbą o dosłanie, ponieważ kwota za paczkę była z tymi brakującymi probuktami |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:31.

Też dostałam tego maila, na razie wchodzi na Interii i mailing dostali odbiorcy poczty na Interii, a prawdopodobnie za jakiś czas dostaną go wszyscy pozostali i będzie wchodził na głównym YR. Stała praktyka Roszera
to nie pamiętam sytuacji, żeby kody z zaznaczoną rezerwacją dla odbiorców poczty Interii działały na głównej str. YR, raczej do tej pory bywało odwrotnie, że niektóre z newsletterów od YR wchodziły też i tam, ale specem od e-stronki nie jestem więc sprzeczać się nie będę. Jestem tu "nówka" więc to tylko obserwacja z 4 ost. miesięcy

nigdy nie robiłam do tej pory zwrotu
.