Żony 2013 - łączmy się! :) - Strona 46 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-17, 12:53   #1351
Iemand
Wtajemniczenie

GG do Iemand
Dot.: Żony 2013 - łączmy się! :)

Nie chce mi się nadrabiać za co przepraszam

Wy tu o jakiś piątkach a mi stuknęło 9 miesięcy od ślubu w poniedziałek. Ale ten czas leci. Rocznica coraz bliżej I to będzie pierwsza rocznica i do tego z wielkim brzuchem
Iemand jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-17, 13:00   #1352
emma90
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez siasz Pokaż wiadomość
Więc wiesz pewnie, że ich jest naprawdę bardzo dużo, ale są piękne.

A ja już myślałam w dniu ślubu, że w niej nie pójdę, bo jak ubierałam się i zaraz miał przyjechać mój jeszcze narzeczony to ze stresu mama razem z moją świadkową bardzo mocno pociągnęły za zamek i dwie godziny przed Mszą Świętą stałam przed lustrem w pięknej sukni ale z zepsutym zamkiem. Wiecie co ja przeżywałam ... Dobrze, że moja mama się ogarnęła, wyprosiła wszystkich z pokoju łącznie z fotografem i kamerzystą i zaczęła zszywać na mnie suknię. Więc ja nie miałam na ślubie i weselu zamka, tylko byłam zszyta nicią. Wtedy wszyscy byli tak zdenerwowani i nikt nie wiedział czy ta suknia wytrzyma. Wytrzymała, kto nie wiedział o tym to myślał ze jest zamek, a ja tańczyłam i szalałam w tej sukni do samego rana. Ot, taka historia z samą suknią. Teraz się z tego śmieje ale wtedy nie było mi do śmiechu. A co najlepsze mój mąż się stresował bo myślał, że się rozmyśliłam bo długo samochód po niego nie przyjeżdżał aż w końcu kamerzysta mu powiedział bo już nie wytrzymał to biedak podobno aż cały blady się zrobił. Po ślubie pojechałam do salonu i oczywiście zrobiłam awanturę, że dają takie słabe zamki (na przedostatniej przymiarce też poszedł zamek i mi nowy wszywały), dobrze, że wtedy mama się spytała co w takiej sytuacji robić a panie z salonu, że tylko i wyłącznie próbować zszywać ja na Młodej. I teraz każda znajoma co bierze ślub, ma wiązaną suknię
właśnie jest ich dużo na sprzedaż bo sama kupowałam używaną wybór był ogromny, uważam to chyba za najlepszą okazję w życiu choć trochę się naszukałam, potrzebowałam mały rozmiar ( najlepiej 32 lub 34) i aby była jak najdłuższa kupiłam w bardzo okazyjnej cenie, mało zniszczoną, ale i tak poszła na zwężenie do krawcowej. Poprzednia właścicielka zrezygnowała z trenu więc też go nie miałam

jejku, ale miałaś przygody rzeczywiście w dzień ślubu nie musiało być to zabawne ja bardzo sobie ten zamek chwaliłam, suknie ubierało się tak szybko jak zwykłą sukienkę, tylko również miałam małą przygodę w trakcie ubierania. Ze stresu 3 dni przed ślubem jadłam mnóstwo słodyczy, w dzień ślubu również (świadkowa i fotograf byli przerażeni tą ilością ) i miałam problem z dopięciem jej. Jak zwykle zamek zasuwa się kilka sekund, tak moja mama męczyła się z nim dobre kilka minut. Pamiętam ten stres nadal jestem w niej zakochana i nigdy nie zamieniłabym jej na inną nie sprzedaję, bo z drugiej ręki to nie bardzo poza tym na wiosnę mamy robić plener
emma90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-17, 13:07   #1353
dusiolka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Viollet87 Pokaż wiadomość
Na allegro, ale wystawię jeszcze na gumtree, tablicę, sprzedajsuknie.

A z kim fikasz? Chodakowska, MelB, ShaunT, Jillian Michaels, ... ? Bieganie może być spoko, zwłaszcza z muzyką w uszach, sama zaczynam o tym myśleć
Najcześciej fikalam z chodakowska i mel b, przez 2mies cwiczylam tez z Jilian , ale teraz nie mam siły i motywacji odkąd zmieniło sie stanowisko i tryb pracy eh..

---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ----------

Cytat:
Więc wiesz pewnie, że ich jest naprawdę bardzo dużo, ale są piękne.

A ja już myślałam w dniu ślubu, że w niej nie pójdę, bo jak ubierałam się i zaraz miał przyjechać mój jeszcze narzeczony to ze stresu mama razem z moją świadkową bardzo mocno pociągnęły za zamek i dwie godziny przed Mszą Świętą stałam przed lustrem w pięknej sukni ale z zepsutym zamkiem. Wiecie co ja przeżywałam ... Dobrze, że moja mama się ogarnęła, wyprosiła wszystkich z pokoju łącznie z fotografem i kamerzystą i zaczęła zszywać na mnie suknię. Więc ja nie miałam na ślubie i weselu zamka, tylko byłam zszyta nicią. Wtedy wszyscy byli tak zdenerwowani i nikt nie wiedział czy ta suknia wytrzyma. Wytrzymała, kto nie wiedział o tym to myślał ze jest zamek, a ja tańczyłam i szalałam w tej sukni do samego rana. Ot, taka historia z samą suknią. Teraz się z tego śmieje ale wtedy nie było mi do śmiechu. A co najlepsze mój mąż się stresował bo myślał, że się rozmyśliłam bo długo samochód po niego nie przyjeżdżał aż w końcu kamerzysta mu powiedział bo już nie wytrzymał to biedak podobno aż cały blady się zrobił. Po ślubie pojechałam do salonu i oczywiście zrobiłam awanturę, że dają takie słabe zamki (na przedostatniej przymiarce też poszedł zamek i mi nowy wszywały), dobrze, że wtedy mama się spytała co w takiej sytuacji robić a panie z salonu, że tylko i wyłącznie próbować zszywać ja na Młodej. I teraz każda znajoma co bierze ślub, ma wiązaną suknię
Mi w dniu odbioru sukni (3dni przed ślubem) na ostatniej przymiarek tez pękł zamek.. I wkurzalam sie ostro, ale panie zaraz wszyly nowy.. Grr
dusiolka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-17, 13:14   #1354
Iemand
Wtajemniczenie

GG do Iemand

Ja też miałam zamek w sukni i nic się nie działo... Może dlatego, że w dwa dni zdążyłam tyle schudnąć, że sukienka była trochę za duża
Iemand jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-17, 13:19   #1355
Viollet87
Zakorzenienie

Siasz, omg U mnie na szczęście obyło się bez sukniowych atrakcji w dniu ślubu, wszystko poszło gładko

310813
Viollet87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-17, 13:20   #1356
siasz
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez emma90 Pokaż wiadomość
właśnie jest ich dużo na sprzedaż bo sama kupowałam używaną wybór był ogromny, uważam to chyba za najlepszą okazję w życiu choć trochę się naszukałam, potrzebowałam mały rozmiar ( najlepiej 32 lub 34) i aby była jak najdłuższa kupiłam w bardzo okazyjnej cenie, mało zniszczoną, ale i tak poszła na zwężenie do krawcowej. Poprzednia właścicielka zrezygnowała z trenu więc też go nie miałam

jejku, ale miałaś przygody rzeczywiście w dzień ślubu nie musiało być to zabawne ja bardzo sobie ten zamek chwaliłam, suknie ubierało się tak szybko jak zwykłą sukienkę, tylko również miałam małą przygodę w trakcie ubierania. Ze stresu 3 dni przed ślubem jadłam mnóstwo słodyczy, w dzień ślubu również (świadkowa i fotograf byli przerażeni tą ilością ) i miałam problem z dopięciem jej. Jak zwykle zamek zasuwa się kilka sekund, tak moja mama męczyła się z nim dobre kilka minut. Pamiętam ten stres nadal jestem w niej zakochana i nigdy nie zamieniłabym jej na inną nie sprzedaję, bo z drugiej ręki to nie bardzo poza tym na wiosnę mamy robić plener
A ja właśnie mam chyba najmniejszy rozmiar bo małe 34, bez trenu i tak zastanawiam się czy jest w ogóle sens gdzieś wystawiać, bo kto taki mały rozmiar kupi (oczywiście jest zapas zeby poszerzyć ale pewnie tylko do małego 36), no i jest oczywiście nowy zamek (po awanturze szef przyleciał i powiedział, że wymienią mi za darmo na poczekaniu, też mi łaska. Nawet nie wiedzą co ja przeżywałam, już myśłam, że pójdę w sukience na poprawiny)

Cytat:
Napisane przez dusiolka Pokaż wiadomość
Mi w dniu odbioru sukni (3dni przed ślubem) na ostatniej przymiarek tez pękł zamek.. I wkurzalam sie ostro, ale panie zaraz wszyly nowy.. Grr
Mi też wszyły nowy i gwarantowały, że nowy jest "lepszy" i nie pójdzie, a jednak rozwalił się tak, że trzeba było go wypruć i nowy wszyć.
Stary 2014-01-17, 13:23   #1357
malinka9191
Zakorzenienie

Właśnie wróciłam z przeciągniętych zakupów, przez które nie miałam jeszcze nic w ustach() i umieram z głodu
Stary 2014-01-17, 13:33   #1358
emma90
Wtajemniczenie

Cytat:
A ja właśnie mam chyba najmniejszy rozmiar bo małe 34, bez trenu i tak zastanawiam się czy jest w ogóle sens gdzieś wystawiać, bo kto taki mały rozmiar kupi (oczywiście jest zapas zeby poszerzyć ale pewnie tylko do małego 36), no i jest oczywiście nowy zamek (po awanturze szef przyleciał i powiedział, że wymienią mi za darmo na poczekaniu, też mi łaska. Nawet nie wiedzą co ja przeżywałam, już myśłam, że pójdę w sukience na poprawiny)

Mi też wszyły nowy i gwarantowały, że nowy jest "lepszy" i nie pójdzie, a jednak rozwalił się tak, że trzeba było go wypruć i nowy wszyć.
moim zdaniem bez problemu któraś kupi calais jest popularna, dużo pmek szuka, warto spróbować
Stary 2014-01-17, 13:34   #1359
mijode
Zadomowienie

Dziewczyny, jak mi sie nic nie chce....... a musze posprzatac, spakować nas ... jedziemy po 17 do teścia a jutro ślub brata mojego Męża
Stary 2014-01-17, 13:41   #1360
Anev0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mijode Pokaż wiadomość
Dziewczyny, jak mi sie nic nie chce....... a musze posprzatac, spakować nas ... jedziemy po 17 do teścia a jutro ślub brata mojego Męża
To się wytańcujecie

Ślub

ŻONKA
Anev0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-17, 13:42   #1361
dusiolka
Zakorzenienie

Cytat:
Ale fajnie macie! Super zabawy!
Stary 2014-01-17, 13:42   #1362
mijode
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Anev0 Pokaż wiadomość
To się wytańcujecie
to fakt, po naszym weselu czułam jakiś niedosyt i od razu chciałam na jakieś wesele i jest

---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ----------

Cytat:
Ale fajnie macie! Super zabawy!
dziękuję
Stary 2014-01-17, 15:15   #1363
dusiolka
Zakorzenienie

Chyba znowu dzisiaj zrobię placki gryczane ;p mniaaaam! Nowe uzależnienie!;p
Stary 2014-01-17, 16:13   #1364
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba znowu dzisiaj zrobię placki gryczane ;p mniaaaam! Nowe uzależnienie!;p
ja robiłam przedwczoraj i na pewno jeszcze kiedyś je powtórzę
Stary 2014-01-17, 16:16   #1365
missbennet
Zakorzenienie

wróciłam własnie od fryzjera i mam rude włosy mąż mnie wydziedziczy
missbennet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-17, 16:39   #1366
ennostiel
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez missbennet Pokaż wiadomość

POKA FOTĘ (w klubie)! I jak gotowanie??

Łojesu. Dzisiaj miałam kreatywny dzień z koleżanką, pod kątem może kiedyś wspólnego biznesu Dawka inspiracji! A na razie lecę po męża pod jego pracę i na obiadek do dziadków

Ślub
ennostiel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-17, 16:48   #1367
dusiolka
Zakorzenienie

Cytat:

Pokaz tu
Stary 2014-01-17, 17:03   #1368
emma90
Wtajemniczenie

Cytat:

zmiany są fajne ja już miałam chyba każdy kolor na głowie od czarnego, wszystkie idcienie brązu, rudości a nawet miała czerwone włosy ale już od kilku lat jestem wierna blondowi i go nie zmieniam
Stary 2014-01-17, 17:19   #1369
mijode
Zadomowienie

Cytat:
zmiany są fajne ja już miałam chyba każdy kolor na głowie od czarnego, wszystkie idcienie brązu, rudości a nawet miała czerwone włosy ale już od kilku lat jestem wierna blondowi i go nie zmieniam
to podobnie jak ja, z tym, że od 4 lat noszę rudości
Stary 2014-01-17, 17:36   #1370
Copykat
Zakorzenienie

No i dupa, nie dostałam tej pracy

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

they said there's too much caffeine in your blood stream and a lack of real spice in your life

Copykat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-17, 17:36   #1371
missbennet
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ennostiel Pokaż wiadomość
POKA FOTĘ (w klubie)! I jak gotowanie??

Łojesu. Dzisiaj miałam kreatywny dzień z koleżanką, pod kątem może kiedyś wspólnego biznesu Dawka inspiracji! A na razie lecę po męża pod jego pracę i na obiadek do dziadków
zapraszam

a gotowanie ograniczyło się dziś do makaronu ze szpinakiem i fetą(której mam nadzieję mąż w daniu nie wyczuje ) z przypadkowo dodanymi ziołami prowansalskimi (miała być sól ziołowa, ale pomyliłam słoiczki
), ale wyszło pycha
missbennet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-17, 17:38   #1372
emma90
Wtajemniczenie

Cytat:
to podobnie jak ja, z tym, że od 4 lat noszę rudości
musiałyśmy się przekonać w którym kolorze nam najlepiej
Stary 2014-01-17, 17:53   #1373
extassy
Zakorzenienie

cieżki dzien za mna.
ale przynajmniej zakupy po pracy udane 2 koszule, 2 spodnice, sukienka i bluzeczka jeszcze tylko jakies czarne balerinki musze kupic
lece sobie zrobic kapiel z babelkami i male spa
Stary 2014-01-17, 18:43   #1374
dusiolka
Zakorzenienie

Za mną tez ciężki i pozostałe przede mną..
Stary 2014-01-17, 19:07   #1375
emma90
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Copykat Pokaż wiadomość

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

mąż zarezerwował stolik na 20 i lecimy na randkę
Stary 2014-01-17, 19:16   #1376
Misia89p
Wtajemniczenie

My dzisiaj robiliśmy faworki i koktajl bananowy teraz wieczorek przed tv

26 marca
II kreseczki
Synuś Dawiduś
21.11.2014
Misia89p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-17, 19:47   #1377
dusiolka
Zakorzenienie

Cytat:

mąż zarezerwował stolik na 20 i lecimy na randkę
Super pozazdrościć

---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ----------

Ja z moim byłam miesiąc temu ale było pysznie)
Stary 2014-01-17, 20:02   #1378
bride88
Zadomowienie

Cześć dziewczyny

mąż na piwku z kolegą więc mam czas ponadrabiać troszkę

posiadaczki Samsunga galaxy s3 powiedzcie mi jak jest u Was ze słuchaniem mp3 przez słuchawki załączone do telefonu? nie wiem czy z moim tele coś nie tak ale nie da się tego słuchać, piosenki są tak zniekształcone, że szok. A jak odepnę słuchawki to wszystko ok
Stary 2014-01-17, 20:10   #1379
Viollet87
Zakorzenienie

Cytat:
TY miałaś różne kolory włosów? W życiu bym nie powiedziała, nie wyobrażam sobie Ciebie we włosach innych niż blond Tak jak siebie nie wyobrażam sobie w innych niż brązowe Eksperymentowałam tylko z odcieniami, od prawie-rudych po prawie-czarne i doszłam do wniosku, że najlepiej czuję się w takim kasztanowym, ciepłym brązie jaki mam teraz, od już chyba 2 lat niezmiennie

Cytat:
Napisane przez Copykat Pokaż wiadomość
myślałam, że to już pewne... Szkoda. Ale nie ta to inna. Może dlatego tak się stało, bo zaraz trafisz na jeszcze lepszą ofertę?

Cytat:
Napisane przez bride88 Pokaż wiadomość
posiadaczki Samsunga galaxy s3 powiedzcie mi jak jest u Was ze słuchaniem mp3 przez słuchawki załączone do telefonu? nie wiem czy z moim tele coś nie tak ale nie da się tego słuchać, piosenki są tak zniekształcone, że szok. A jak odepnę słuchawki to wszystko ok
Nigdy nie słuchałam muzyki z telefonu przez słuchawki, więc nie pomogę sprawdziłabym, ale słuchawki oddałam mężowi, bo te jego gdzieś mu się zapodziały.

310813
Viollet87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-17, 20:11   #1380
bride88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Viollet87 Pokaż wiadomość
Nigdy nie słuchałam muzyki z telefonu przez słuchawki, więc nie pomogę sprawdziłabym, ale słuchawki oddałam mężowi, bo te jego gdzieś mu się zapodziały.
ja też na ogół nie słucham ale właśnie chciałam sprawdzić jakość dźwięku i się zdziwiłam i to mocno

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości