|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#13502 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II
Cytat:
![]() możesz pokombinować i napisać, że nie wyslesz bo nie bedziesz ponosić kosztów przesyłki (ani ty ani klientka tym bardziej) bo to przeciez nie twoja wina. ja tak kiedys napisałam i zwrócili mi kase za kosmetyk jednoczesnie zostawiajac mi go ![]()
![]() |
#13503 |
Raczkowanie
|
Ja regularnie z tej serii zielonej kupuje krem-zel i jest naprawde super ,gorąco polecam mam mieszana cere i ten krem swietnie poprawil mi wyglad zawsze mialam wypryski na brodzie a teraz moja cera jest gladka naprawde super,toniku i pianki nie mialam kupuje z garniera ten niebieski i jestem z niego zadowolona choc zastanawiam sie,zeby skusic na te z avonu z tej serii.
|
![]() ![]() |
![]() |
#13504 |
Zakorzenienie
|
Czy tylko ja mam wrażenie, ze z tego tematu robi się jeden wielki off topik?
Po 2 minutach pojawia się 10 nowych postów o niczym. Ja naprawdę wchodzę w ten temat, zeby dowiedzieć się czegoś o kosmetykach, a czytam o waszych przeżyciach w każdej minucie... Nie chcę nikogo obrazić, ale uważam, ze robi się tu nieciekawie... |
![]() ![]() |
![]() |
#13505 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#13506 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja nie mam takiego wrazenia ![]()
![]() |
#13507 |
Wtajemniczenie
|
Kalex dziękuję za fotki CORAL GABLES
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#13508 |
Zadomowienie
|
A ja z katalogu 7 zamówiłam sobie zestaw 2 małych kremów dla 25-latek z kosmetyczką Anew retroactive "esencja młodości" ciekawe czy coś pomoze na moje juz pojawiajace się małe zmarszczki ... to tak w ramach ukonczenia przeze mnie lat 21
![]()
#13509 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#13510 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Matko, z k07 zamównienie składam dopiero za tydzień w środę. Już mi się czekać nie chce ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#13511 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny czy któraś z Was zamawiała może ten przybornik higieniczny???
Bo mnie przysłali taki w którym jest tak dziwnie oderwana klapka do zamykania ![]() ![]() ![]()
Miłość tylko wtedy nie żąda niczego, kiedy wierzy że posiada wszystko Oczy...widzą, uszy...słyszą, a serce...i tak wie swoje ![]() Zaręczynki ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200710060926.png Nasze weselicho ![]() http://www.wyjdzzamnie.pl/suwaczki/suwaczek-39055.png |
![]() ![]() |
![]() |
#13512 |
Zakorzenienie
|
A ja mam takie spostrzeżenie: chcę zamówić 2 kosmetyki z serii do opalania i jest promocja 2 za 34.90, ale jak obliczyłam to wyszło, że te dwa kosmetyki wzięte w tej promocji wychodzą o kilka zł drożej niż kupione jakby osobno
![]() ![]() Mam pytanie odnoście sprayu po opalaniu z wit. C - czy nie zacina się ten "psikacz" w nim? ![]() ![]()
#13513 |
Zakorzenienie
|
Kurcze nie mogę ściągnąc katalogu 09
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13514 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dostałam od Avonu odpowiedź : Produkty, których wartość to 5,90 zł, 12,90 zł i 15,90 zł zostały wyłączone z oferty i ich wartości nie sumują się. Na fakturze wówczas ukaże się cena katalogowa. Za niedogodności związane z brakiem komunikacji o powyższym przepraszamy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#13515 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#13516 |
Zakorzenienie
|
ja miałam identyczna sytuacje z perfumkami i niestety musiałam odesłac, nie pomogły argumenty ze to nie moja wina itd
|
![]() ![]() |
![]() |
#13517 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
W moim przyborniczku slicznym jest tak ze ta ruchoma czesc na chusteczki hig. jest na zawiaskach i ona sie trzyma, ale tal gorna klapka jest wyjmowana i u mnie jak zamkne to sie trzyma ona tak "wskakuje" jakby i trzyma sie napewno, pokombinuj to musi tak zaskoczyc, hmmm mam nadzieje ze Ci sie uda ![]()
![]() |
#13518 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#13519 |
Zakorzenienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;4466248]A z mojego podpisu?[/QUOTE]
Idzie ![]() ![]() Dziękuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13520 |
Zadomowienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;4466248]A z mojego podpisu?[/QUOTE]
Pozwoliłam sobie też od Ciebie pociągnąć katalog 09 : ) Nasyce trochę oczy!
#13521 | |
Zakorzenienie
|
Veiovis ma trochę racji, rozumiem ją, ja tez wchodzę na ten wątek po to by zasięgnąć opinni, porady, czegoś się dowiedzieć a czasami jest to uniemozliwione przez mnogość postów
rodzinna atmosfera - to jest fajne tylko nie każdy do tej rodziny należy ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#13522 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#13523 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam podobne zdanie w tym temacie, bo w wątku pojawia sie pisanie pod swoim własnym postem zamiast skorzystania z edycji i powtarzanie pytań ze względu na to że żadna z dziewczyn nie udzieliła w przeciągu dwóch godzin odpowiedzi. Za spamowanie zresztą posypały się tu już kiedyś punkty karne. Dziwi mnie także ignorancja wobec opcji przeszukiwania wątku, bo jak czytam prośbę o polecenie perfum będących od kilku sezonów w ofercie Avonu to nie wierzę własnym oczom. Dziewczyny powtarzają po kilka razy swoje spostrzeżenia o danym zapachu, a ja mam odruch pod hasłem co znowu deja vu. ![]() Tak już się dzieje z popularnymi wątkami, że pojawiają się w nich często liczne dygresje. Koleżance, która jest konsultantką poleciłam kiedyś ten wątek i miała o nim identyczną opinię jak Veiovis. ![]() Co do mnie to pomimo dostrzegania tym minusów często tu zaglądam i wpisuję w wyszukiwarkę kluczowe słowa by przekopać się przez niezliczone posty. Poza tym zawsze gdy poprosiłam o pomoc, real foto czy cokolwiek innego to mogłam liczyć na życzliwość Wizażanek. Szczególnie jestem wdzięczna Rozana33 ![]() Mam pytanie czy zestaw z katalogu nr 10 Nieskazitelna Piękność jest objęty 10% upustem? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#13524 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wydaje mi się, że również powinny być wyłączone te za 16,90 zł, bo x 2 daje 33,80 zł, czyli taniej o 1,10 zł niż w promocji, ale pewno uważają, że nikt o tyle nie będzie walczył ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#13525 |
Raczkowanie
|
mam podgląd faktury z kat.7. preparat do usuwania skórek 0 sztuk.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13526 |
Raczkowanie
|
amber2046 cieszę się że mogłam być pomocna
![]() Widzę że też jesteś z Łodzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13527 |
Raczkowanie
|
słuchajcie czy były pokazane zdjęcia oferty netto k08 bo widzę że przyjdzie a nie mogę znaleść w poprzednich wątkach
|
![]() ![]() |
![]() |
#13528 |
Zakorzenienie
|
zygir1 - tak była netto pokazana
![]() a do mnie przyjechały paczki przed 18 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() do tej pory siedziałam i pakowałam wszystko ![]() spsikałam się body sprayem Island vibe i zapach jest cudny -normalnie pachnie jak escada ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13529 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#13530 | |
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
Dzisiaj znowu jej użyłam i jestem zadowolna. Mimo wszystko wolę migdałowego Daxa, ale ta też jest ok. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:20.