Od roku razem walczymy, kilogramy i centymetry spamując wspólnie gubimy. Cz. X - Strona 145 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-17, 19:05   #4321
werty77
Raczkowanie

Dot.: Od roku razem walczymy, kilogramy i centymetry spamując wspólnie gubimy. Cz. X

za ćwiczenia

Ja melduje 60 min hh

Mam do Was pytanie. Kręcicie w dwie strony, czy w jedną ? próbowałam w drugą stronę, ale zaczynam obijać rodzicom meble, więc nie wiem czy ryzykować dalej

Uciekam na siatkę !

66 - 65 - 64 - 63 - 62 - 61 - 60

Jillian Michaels 30 Day Shred -> 13/30
werty77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-17, 19:08   #4322
natalkaa7522
Zakorzenienie

Dot.: Od roku razem walczymy, kilogramy i centymetry spamując wspólnie gubimy. Cz. X

Ja kręcę w dwie
Stary 2014-01-17, 19:24   #4323
57c4259f21315203964a8ed20878b337431f4de9_625f3ef28e370
Konto usunięte

Ja też w dwie kręcę
57c4259f21315203964a8ed20878b337431f4de9_625f3ef28e370 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-17, 19:29   #4324
anns_
Zakorzenienie

Ja właśnie zaczynam naukę

Awaaaans teraz oby francuzi wygrali i wtedy jesteśmy w lepszej sytuacji

styczeń: 44 km
361 min

2014: 15822 min., 894 km
2015: 12590 min., 1324 km

Edytowane przez anns_
Czas edycji: 2014-01-17 o 19:40
anns_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-17, 20:02   #4325
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez werty77 Pokaż wiadomość
Melduje wczorajsze 60 min hh, dzisiaj powracam do trochę większego wysiłku

Cytat:
Napisane przez marrellic Pokaż wiadomość
Dzisiaj znowu - 400 kcal na rowerku.

W niedziele mam przerwę, a od poniedziałku mam zamiar zacząć palić 450 kcal przez tydzień i tak sobie pomału zwiększać..
Ile km przejeżdżasz by spalić tyle kcal?

Cytat:
Napisane przez agulaaaa Pokaż wiadomość
Alice, Heroinko cukier mam 79 i pielęgniarka do mnie, że śmiało mogę jeść słodycze
Haha tak myślałam, że jesteś w dolnej granicy
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-17, 20:07   #4326
Grapefrutka
Zakorzenienie

dwa dni mnie nie było a tu prawie koniec wątku zaraz

wybaczcie ale nie chce mi się nadrabiać tulu stron
wczoraj popłynęłam z węglami więc grzecznie wystawiam na baty, już tak mam że jak się trafia cięzki dzień to zdarza mi się przestać kontrolować
dziś już jest dużo lepiej tylko nogi mi w tyłek włażą po całym dniu w pracy więc nie mam siły ćwiczyć
motivation dust on you.
Now go and move your ass!
This sh.it is expensive!
Grapefrutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-17, 20:12   #4327
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sikorka0204 Pokaż wiadomość
Pamiętam jak początkiem zeszłego roku biegałam po 200km miesięcznie Oj teraz to nierealne z braku czasu...
O matko nawet nie jestem sobie tego w stanie wyobrazić

Cytat:
Napisane przez anns_ Pokaż wiadomość
Moj TŻ jest niepoważny.. Kupił mi hh i wysłał kurierem jako niespodziankę
Szalony i romantyczny

Cytat:
Tylko jak nie pije kawy wiec nic mi to nie pomoże wracam do mieszkania robić obiad, a potem nauka. Biegać na pewno nie pójdę bo pada zmrożony deszcz, idąc cieżko sie przedostać przez chodnik a co dopiero biegać. Jutro powinno byc juz ładniej (bo ma padać śnieg) a dzis jak sie wyrobie to poćwicze w domu. Nadal mam slodyczowy dołek
Anns, przecież wiesz, że się nie poddasz, prawda? tyyyyle już wytrzymałaś, że szkoda by było to przerwać jesteś silna

Cytat:
Napisane przez tulipan1994 Pokaż wiadomość
jakie ciacho upiekłaś?
Ananasowca

Cytat:
Napisane przez agila negra Pokaż wiadomość
Musiałam wykorzystać jabłka i drożdże, bo jedne i drugie nie były już najświeższe. Z tego powodu na obiad zrobiłam drożdżowe racuchy pełnoziarniste
wieki racuchów nie jadłam

Cytat:
Napisane przez dzovana Pokaż wiadomość
noo ostatnie ferie spędziłam aktywnie, bez nauki. A te ferie spędzę przyjemnie z pożytecznym (ćwiczenia+ nauka) przeraża mnie ile zostało do matury
Dasz radę Dżonka! Tyle się ostatnio uczysz, że na pewno wyjdzie Ci to na dobre

Cytat:
Zjadłam obiad: makaron razowy z sosem szpinakowym i kurczakiem. Sos wyszedł pycha, chociaż mogłam bardziej doprawić. W każdym razie składniki: szpinak, czosnek, mleko 2%, jogurt grecki i trochę mąki . Czyli bardziej można go zaliczyć do tych fit
Mniam mniam i co, udał się sos?

Cytat:
Ja melduje 60 min hh

Cytat:
Napisane przez Grapefrutka Pokaż wiadomość
dwa dni mnie nie było a tu prawie koniec wątku zaraz

wybaczcie ale nie chce mi się nadrabiać tulu stron
wczoraj popłynęłam z węglami więc grzecznie wystawiam na baty, już tak mam że jak się trafia cięzki dzień to zdarza mi się przestać kontrolować
dziś już jest dużo lepiej tylko nogi mi w tyłek włażą po całym dniu w pracy więc nie mam siły ćwiczyć
A masz i proszę się ogarnąć raz dwa!
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-17, 20:16   #4328
Grapefrutka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
A masz i proszę się ogarnąć raz dwa!
dziękuję
dziś już powiedzmy że się ogarnęłam tylko przez wczoraj nie zaplanowałam obiadu do pracy więc wpadła kanapka ale pozostałe posiłki już były takie jak powinny

edit:
nie wiem co się działo jak mnie nie było ale na pewno pięknie ćwiczyłyście więc wielkie
motivation dust on you.
Now go and move your ass!
This sh.it is expensive!
Grapefrutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-17, 20:17   #4329
anns_
Zakorzenienie

Cytat:
Anns, przecież wiesz, że się nie poddasz, prawda? tyyyyle już wytrzymałaś, że szkoda by było to przerwać jesteś silna
no jakoś daje radę. ale dziś po 2 kolosie się podłamałam, na to wszystko się wkurzyłam na jedną sprawę, zgłodniałam a koleżanka jadła ciastka częstowała mnie, i odmówiłam, ale potem znowu miałam gonitwę myśli jeść czy nie jeść.. niech już ten początek @ minie.

Nie mam siły zatrzasnąć części tego hh muszę poczekać aż TŻ przyjedzie w odwiedziny, on jest silny . Dziś spacer łącznie jakieś 7km wyszło i chyba na tym skończę, a sobotę i niedzielę będzie aktywnie .
A dietetycznie całe szczęście bez grzechu, tylko nie wychodzę nigdzie i trzymam się z dala od sklepów

361 min

Stary 2014-01-17, 20:17   #4330
Elsay
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agila negra Pokaż wiadomość
Melduję kolejny bezgrzeszny dzień i 5 km spacer tak jednym ciągiem, a według krokomierza w sumie przez cały dzień prawie 10km

[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;44651753]Melduje poranne 30min stacjonarnego [/QUOTE]

Cytat:
Zaliczyłam:
30 minut A6W
10 minut Mel B pośladki
20 minut skakanka
20 brzuszków skośnych w podwieszeniu
100x agrafka
zadzwonił TZ, że mamy zaproszenie na kolacje do szefa, powiedziałam żeby jechał sam i poszłam…biegać! Pierwszy raz od…w sumie nie pamiętam kiedy Po zmianie osiedla na pewno nie biegałam więc przynajmniej od czerwca Biegałam 60 minut bez postoju Niestety endo nie współpracował i nie wiem ile km wyszło ale i tak jestem mega dumna z siebie

Cytat:
Napisane przez StupidAlice Pokaż wiadomość
Melduje około 11,5 km biegu, endo mi się wyłączyło i wyszło na to, że potrafie się teleportować z jednego miejsca na inne
Cytat:
Napisane przez anulciak85 Pokaż wiadomość
Jak się paskudnie czuje...mam katar a miała być intensywną silownia
zdrówka

[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;44656530]5km spaceru zaliczone [/QUOTE]

Cytat:

Cytat:

Cytat:
noo ostatnie ferie spędziłam aktywnie, bez nauki. A te ferie spędzę przyjemnie z pożytecznym (ćwiczenia+ nauka) przeraża mnie ile zostało do matury
trzymam kciuki za Twoją naukę !
Chciałabym już ferie. A tu jeszcze całe dwa tygodnie.

Cytat:
Ja melduje 60 min hh

Mam do Was pytanie. Kręcicie w dwie strony, czy w jedną ? próbowałam w drugą stronę, ale zaczynam obijać rodzicom meble, więc nie wiem czy ryzykować dalej

Ja kręcę w obie, bo słyszałam różne historie na temat kręcenia tylko w jedną stronę. Albo, że się nie równo boczki rzeźbią, albo że dyski mogą wypadać. Nie wiem na ile to prawda, ale strzeżonego i tak dalej.

Elsay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-17, 20:20   #4331
anns_
Zakorzenienie

Cytat:
Mniam mniam i co, udał się sos?
pychotka ale za mało doprawiłam trochę

361 min

Stary 2014-01-17, 20:28   #4332
blaszok
Zakorzenienie

Cytat:
Dziś przeżyłam mega kryzys, patrzyłam na słodkie, ale na szczęście skończyło się na gorzkiej.. prawie zaprzepaściłam wszystko, ale jakoś się powstrzymałam. Brałam różne słodycze do ręki, patrzyłam na ich skład, ale każde odkładałam.. Tłumaczyłam sobie, że raz nie zaszkodzi, ale wiedziałam, że w moim przypadku to o ten raz za dużo. Na szczęście wygrałam, co prawda zjadłam trochę gorzkiej, ale nie uznaję tego za słodkie, także czuję się zwycięzcą idę spać, bo wcześnie wstaję. Trzymajcie kciuki, proszę . Dobranoc
że się nie dałaś

Cytat:
Napisane przez anulciak85 Pokaż wiadomość
Waga 91.2!!!!!!!
gratulacje!
ale nadal martwi mnie to, że tak często się ważysz

[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;44651753]
Melduje poranne 30min stacjonarnego [/QUOTE]

Cytat:
Pierwsze zaliczenie raczej na pewno do przodu, zrobiłam całe zadanie, sprawdziłam 2 razy i powinno być git. Wróciłam pieszo z uczelni (3km) i zjadłam 2 śniadanko (znów omleto-naleśnik czyli banan z dwoma jajkami na patelni ) było pysznie .

o 13 mam drugie zaliczenie
za liczenie i spacer

Cytat:
Właśnie wypiłam duszkiem przegotowaną wodę z cytrynką
Mam dziś rewelacyjny dzień. Chiński poszedł mi super (aż sama się zdziwiłam), później poszliśmy do restauracji no i popłynęłam nieco…zjadłam jakąś pastę, odrobinę zupki, 3 mini kawałeczki ciasta (kawałeczki 1x1,5cm) i kawałek małej pizzy (nie jadłam od kwietnia więc się tym nie przejmuje) - niby dużo się wydaje ale wszystko w miniaturowych porcjach. Później standardowo złapało mnie na słodkie, wracałam do domu jak w transie analizując co zjem jak przyjdę
No ale dziś mam 33 dzień a6w i szkoda mi teraz przerywać więc jak zaczęłam ćwiczyć to poleciało
Zaliczyłam:
30 minut A6W
10 minut Mel B pośladki
20 minut skakanka
20 brzuszków skośnych w podwieszeniu
100x agrafka
zadzwonił TZ, że mamy zaproszenie na kolacje do szefa, powiedziałam żeby jechał sam i poszłam…biegać! Pierwszy raz od…w sumie nie pamiętam kiedy Po zmianie osiedla na pewno nie biegałam więc przynajmniej od czerwca Biegałam 60 minut bez postoju Niestety endo nie współpracował i nie wiem ile km wyszło ale i tak jestem mega dumna z siebie
SUPER! gratuluję
blaszok jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-17, 20:36   #4333
blaszok
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez majka5908 Pokaż wiadomość
Hej
Dziś tylko brzuszki i skręty tułowia bo wstałam pół godziny temu a na 14.00 do pracy idę Jutro też dzień bez ćwiczeń bo od 10-22 w pracy

Cytat:
Napisane przez StupidAlice Pokaż wiadomość
Melduje około 11,5 km biegu, endo mi się wyłączyło i wyszło na to, że potrafie się teleportować z jednego miejsca na inne

[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;44656530]5km spaceru zaliczone
[/QUOTE]

Cytat:

Cytat:

W niedziele mam przerwę, a od poniedziałku mam zamiar zacząć palić 450 kcal przez tydzień i tak sobie pomału zwiększać..

Cytat:
Napisane przez martita666 Pokaż wiadomość
oj, rozumiem Cię, ja w sumie mam już 15 dzień(zaczełam zaraz po Nowym Roku) bez żadnych słodyczy ani podjadania i tez już mam napady, że coś bym sobie skubnęła słodkiego Musimy być twarde! Nie poddamy się!
Teraz ratuję się czekokawką, pomaga
za 15 dni
Stary 2014-01-17, 20:43   #4334
dzovana
Zakorzenienie

Cytat:
moja siostra idzie już nowym trybem.... rok młodsza jest od Ciebie, ale poszła do technikum i jeszcze 2 zawodowe egz ją czekają i matura nowa

ale mam spokój w MS, nikogo nie ma uff
noo masakra będą mieli
też lubię jak jest spokój, wtedy ma się warunki do uczenia się/odpoczynku..
Cytat:
Dżo na pewno dasz radę się dostać trenujesz, dodatkowo ćwiczysz i ciągle się uczysz wierzę w Ciebie!

Prowadzący, z którym miałam dziś poranną poprawę napisał, że koło poszło fatalnie i zaliczyły tylko dwie osoby.... ja i kumpel Ale ten drugi kolos gorzej chociaż on ponoć przepuszcza i daje dużo szans na poprawki, więc czekam na wyniki .
dzięki za wsparcie
dla Ciebie, geniuszko
Cytat:

Ja melduje 60 min hh

na siatkę grać? czy oglądać?
Cytat:

oglądnęłam połówkę meczu i wqrwiona wyszłam na próbę. Jeszcze mnie głowa bolała nawet nam dziś dobrze szło i skończyliśmy układ ufff.. Z naszą nieogarniętą klasą było to ciężkie..
I nagle wiadomość pod koniec próby, że Polacy wygrali
dzovana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-17, 20:48   #4335
blaszok
Zakorzenienie

Cytat:
Moj TŻ jest niepoważny.. Kupił mi hh i wysłał kurierem jako niespodziankę
ooo, jakie to kochane!

Cytat:
Prowadzący, z którym miałam dziś poranną poprawę napisał, że koło poszło fatalnie i zaliczyły tylko dwie osoby.... ja i kumpel Ale ten drugi kolos gorzej chociaż on ponoć przepuszcza i daje dużo szans na poprawki, więc czekam na wyniki .
za zaliczenie i za drugiego
Stary 2014-01-17, 20:57   #4336
dzovana
Zakorzenienie

piosenka mi się wkręciła oooo TA
koooocham
Stary 2014-01-17, 21:24   #4337
blaszok
Zakorzenienie

Cytat:
Ja melduje 60 min hh

Cytat:
oglądałam!!

Cytat:
Nie mam siły zatrzasnąć części tego hh muszę poczekać aż TŻ przyjedzie w odwiedziny, on jest silny . Dziś spacer łącznie jakieś 7km wyszło i chyba na tym skończę, a sobotę i niedzielę będzie aktywnie .
A dietetycznie całe szczęście bez grzechu, tylko nie wychodzę nigdzie i trzymam się z dala od sklepów
za spacer

---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ----------

heeej

najpierw melduję 62 długości basenu

zerówki nie było i wiecie kiedy jest? wtedy, gdy mam MEGA TRUDNE kolokwium z zarządzania z ogromem materiału a materiału na prawo dochodzi, bo będę miała jeszcze 2-3 wykłady... no pięknie

ale jak widziałam tych wszystkich ludzi z mojego roku mega odwalonych fajnie to wyglądało a M. w marynarce to już w ogóle (ale )

lecę się rozpakować, ogarnąć pokój i do notatek.. trochę roboty jest a jeszcze jutro muszę do dziadków jechać i pół dnia w + znowu wysłuchiwać narzekań babci na nas aż się człowiekowi odechciewa, serio.

miłego wieczoru i udanego weekendu
Stary 2014-01-17, 21:30   #4338
agulaaaa
Zakorzenienie

Blaszok ja ostatnio myślałam o powrocie na basen... po sesji mam zamiar, bo aż się stęskniłam, tyle nie pływałam, dasz radę z nauką

a mnie kręgosłup już zacząć boleć i muszę się trochę oderwać, wypiłam 2 kawę, gdzie nigdy nie piję ( w okresie zaliczeniowo-sesyjnym wypijam więcej kaw niż w ciągu całego roku po 2 a coooo, ale kawa mnie tak zamula, że nie chce mi się jeść).
Na kolację 2 jajka na miękko + surowa papryka kolejny 6 dzień bardzo ładny w niedzielę jestem umówiona na bieg, dzisiaj padało, a też nie chciałam doprawić piszczeli, bo po tych ost 8 km delikatnie je czułam

Edytowane przez agulaaaa
Czas edycji: 2014-01-17 o 21:34
agulaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-17, 21:36   #4339
Konto usunięte

Cytat:
piosenka mi się wkręciła oooo TA
koooocham
Też dzisiaj tego słucham
57c4259f21315203964a8ed20878b337431f4de9_625f3ef28e370 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-17, 21:41   #4340
kisiej25
Tajka

Znowu przypływ zdołowania.
Dziękuję. Dobranoc.

kisiej25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-17, 21:46   #4341
dzovana
Zakorzenienie

Blaszok łooo matko
trzymam za naukę

---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ----------

dziś jadło mało urozmaicone, ale bez grzechów
Stary 2014-01-17, 21:48   #4342
Konto usunięte

Dobranoc
Stary 2014-01-17, 21:51   #4343
agulaaaa
Zakorzenienie

paaa

ja Wam powiem, że moja figura powoli zaczyna mi się podbać jest progres
Stary 2014-01-17, 21:54   #4344
dzovana
Zakorzenienie

[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;44665222]Dobranoc [/QUOTE]
pa!
Cytat:

ja Wam powiem, że moja figura powoli zaczyna mi się podbać jest progres
i super

muszę się boczków pozbyć, bo mi się zrobiły
aaaa jutro pierwszy trening ranny zobaczymy, o której się podniosę..
Stary 2014-01-17, 21:56   #4345
agulaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
pa!

i super

muszę się boczków pozbyć, bo mi się zrobiły
aaaa jutro pierwszy trening ranny zobaczymy, o której się podniosę..
gdzie Ty babo masz boczki
ja planuję późno pójść spać, w miarę rano wstać.
Stary 2014-01-17, 22:07   #4346
dzovana
Zakorzenienie

Cytat:
gdzie Ty babo masz boczki
ja planuję późno pójść spać, w miarę rano wstać.
koleżanki mi powiedziały, znaczy potwierdziły, że mi przybyło sie trochę..
czuję jak dotykam (nie są to wymysły) ale jedzenie węgli na wieczór daje takie konsekwencje.. centymetr to tylko potwierdził (+4 cm na pępku)
Mięśnie brzucha mi zanikają. Ale wiem, ze codziennie ćwiczenia pomogą mi się tego pozbyć, bo w moim przypadku wystarczy węgle na wieczór nei jeść i cwiczyć trochę na brzuch.
Dziś się zważyłam w dzień u kumpeli z ciuchach i było 68 kg, czyli wiem, ze rano na czczo, bez ubrania byłoby ponad 66kg czuje po sobie, ze tyle ważę. wrrr, sama doprowadzilam siebie do tego stanu.
Teraz działam. Od 5 dni bez grzechu póki co.
Stary 2014-01-17, 22:15   #4347
werty77
Raczkowanie

Wróciłam z siatki, doliczam do dzisiejszego dnia 2 h grania

A co do hh to chyba faktycznioe muszę się nauczyć kręcić w drugą stronę. Jak powiedziałam tżtowi, że mam już małe siniaki, to stwierdził, że mi musi kupić gumowy hh chyba się troszczy

za ćwiczenia

66 - 65 - 64 - 63 - 62 - 61 - 60

Jillian Michaels 30 Day Shred -> 13/30

Edytowane przez werty77
Czas edycji: 2014-01-17 o 22:17
werty77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-17, 22:17   #4348
agulaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
czuję jak dotykam (nie są to wymysły) ale jedzenie węgli na wieczór daje takie konsekwencje.. centymetr to tylko potwierdził (+4 cm na pępku)
Mięśnie brzucha mi zanikają. Ale wiem, ze codziennie ćwiczenia pomogą mi się tego pozbyć, bo w moim przypadku wystarczy węgle na wieczór nei jeść i cwiczyć trochę na brzuch.
Dziś się zważyłam w dzień u kumpeli z ciuchach i było 68 kg, czyli wiem, ze rano na czczo, bez ubrania byłoby ponad 66kg czuje po sobie, ze tyle ważę. wrrr, sama doprowadzilam siebie do tego stanu.
niestety z tymi węglami na wieczór tak jest, ja też muszę się pilnować, ale wystarczy trzymać się bez podjadania wieczornego, ćwiczenia i zacznie Ci spadać
Dżo bierzemy się, nie możemy stracić kolejnego roku, taaak? pamiętasz kiedy się poznałyśmy, od tamtej pory nie udało się na trwałe zrzucić i nie zmarnujmy teraz tej szansy
Stary 2014-01-17, 22:18   #4349
kisiej25
Tajka

Cytat:
Mam dokładnie to samo. Mama mi mówi, że się zaokrągliłam, dawny kolega mi powiedział, że mi się przytyło
Nie wiem. Znaczy wiem, że widać po mnie, ale to praktycznie około 2kg także nie powinno być jakiegoś wooow. Zwłaszcza, że większość to po prostu zanik tkanki mięśniowej i przyrost tłuszczowej (boczki, brzuch). Także już się staram pilnować i niedługo zmotywuję się do ćwiczeń, bo dzisiaj znowu (tak jak wczoraj) odpuściłam.
Ale stwierdziłam, że najpierw ogarnę się na nowo z jedzeniem i potem wrócę do dużej aktywności. Tak jak kiedyś po 60-80 minut intensywnego treningu. Bo póki co dochodzę do porządku z tym, jak mam jeść. A jak wychodzi za mało np. węgli, to pod wieczór jest mi słabo i nie mogę się zmusić do ćwiczeń. Natomiast jak jest za dużo węgli w ciągu dnia, to jest mi ciężko i niedobrze i nie mogę się zmusić do ćwiczeń. I kręcę się tak w kółko. Także muszę wypośrodkować i uporządkować wszystko i wrócę do gry

kisiej25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-17, 22:22   #4350
dzovana
Zakorzenienie

Cytat:
niestety z tymi węglami na wieczór tak jest, ja też muszę się pilnować, ale wystarczy trzymać się bez podjadania wieczornego, ćwiczenia i zacznie Ci spadać
Dżo bierzemy się, nie możemy stracić kolejnego roku, taaak? pamiętasz kiedy się poznałyśmy, od tamtej pory nie udało się na trwałe zrzucić i nie zmarnujmy teraz tej szansy
nooo właśnie, dochodziłyśmy do 60 kg i co!? do góry szła potem waga. I tak się ''bawimy'' Twój spadek podziałał na mnie mobilizująco serio!
Dziś kolacja u mnie bez węgli

Jak dostałam @ to czuję przypływ energii, bo już nie mam zachcianek.
Czuję siłę poszłabym już poćwiczyć, ale na jutro siły zostawiam

Pisałam dziś z koleżanką odnośnie makijażu na studniówkę i za jakiś czas idę do niej na próbny.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości