|
|
#3001 | ||
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar LI
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3002 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Macham z poobiedzia |
|
|
|
|
#3003 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jakbym miała sikać korniszony tudzież pieczarki, to też sosu by nie było nawet bez PMSu Cytat:
![]() ad2. o bosz, biedaku, tulam mocno i mam nadzieję, że już po nie no co Ty, farbowane lisy kaszeby się podszywają, ale oscypki sprowadzają gut Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
wróciłam od lekarza
|
|
|
#3004 | |||
|
Panaroja
|
no i czego żeśta tyle postów naczaskali , ogarnąć nie można
i jeszcze żeby o czymś rossądnym ![]() Cytat:
Parker jest niezły , ale łatwo chlapie , dobrze mi się pisało Pelikanem a najbardziej lubię chińtki Hero a 5 zł flaszka tylko żę z racji gęstości dość grubo pisze , ale za to bosssko pachnie, czego pozostałe nie robią ![]() 2.byłam przedwczoraj ![]() 3. Cytat:
mam nieseryjny model limitowany ![]() Cytat:
![]() nieee , dyskoteka dla seniorów ![]() u mnie na obiad nic było czyli każdy jadł co znalazł
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#3005 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a przeż sprzęty mam - dziś jeszcze ukręcę dziada - bo rybka czeka 2. i jak ? drogi przejezdne ? wszyscy dotarli do celu ?
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-01-17 o 19:24 |
|
|
|
|
#3006 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() joł jechałam 2x dłużej ale dojechałam i nawet wróciłam, ale masakra i dziś zaczynam 2 podejście
|
|
|
#3007 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Sprawdziłam też ceny liftingu ale na to już mnie nie stać ![]() Jeszcze muszę skrócić kłaki wycinając to co przerzedzone i schuść i zrobić coś z syfami - o dziwo same z siebie zaczęły mi znikać odkąd podziękowałam kremom i zaczęłam się mazać olejem + hialurynem + przecierać hydrolatem. Ale może po prostu pochrzaniły mi się dni cyklu i jeszcze mnie obsypie A jak obsypie to pójdę do dermatologa, o! Skoro na własną rękę nie umiem wypięknieć to niestety trzeba się trochę wykosztować.
|
|
|
|
|
#3008 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Serio, sama sobie wyleczyłam na BU trądzik ( w latach keidy nie stać mnei było na dermę, i potem jak już mi nei była potrzebna) - głównie jednak utrzymałam stan cery poprzez NIE UŻYWANIE szitu z marketu. Lepiej jest nei używać, lepszy jest minimalizm. Of kors, żeby uprzedzić hasła, że krem za 2,60 nei szkodzi, otóż , Ci co mają bezproblemową skórę mogą się maziać szitem z marketu czy nie z marketu i tak im nic nei będzie. Im nie zaszkodzi. Są jednak tacy, którzy mają mniej szczęścia. Amen. Red- chudaś, chudniesz to i skóra siada, grawitacja, brak wypełniaczy. Może faktycznie udaj się na jakieś mezoterapie, kolageny itp. Bo z zewnątrz, to serio niewiele można zdziałać na głębokie warstwy skóry i ogólnie strukturę. Można tylko nie szkodzić, szkodzić i złuszczać/rozjaśniać. Ale jak chcesz mieć plump cerę, jędrną to only strzykawa i/lub suplementacja kolagenem, omegami, a krem wspomagająco only. W internetach jest pełno ekosklepów z kremami o świetnych składach. Ale rozumiem, że kremowo teraz nie szukasz. I dobrze, zrób najpierw u dermy to na czym Ci zależy, może jej uwierzysz. Temat u mnei aktualny, bo mam przyjaciółkę, odchudzającą się całe życie, ze skórą cienką jak pergamin. I faktycznie, jest piękna, zgrabna lufka z niej, ale skórę mimo, że ma zdrową to "starszą", autentycznie jak pergamin. No i w końcu się poddała, po wydaniu miliona monet na kremy z Sefory :śmiech-po -francusku: i czeka na termin wizyty w gabinecie dermatologii estetycznej. Podarowałam jej też pakiet olejów - sikała ze szczęścia po pierwszym użyciu, że czegoś takiego to za 200 nie ma, ale to nie załatwi sprawy jędrności. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-01-17 o 21:57 |
|
|
|
|
#3009 |
|
To ja :)
|
Miałam Wam opowiedzieć, co mnie dziś w pracy rozbawiło
Dodam jeszcze, że poza tym, że doophę mam wielką, mam też czym oddychać Otóż stoimy sobie z kumpelą -z kręconymi włosami i rozmawiamy, jak te suchary pielęgnować. No i ja, że w stajni, to mieliśmy taki specjalny pray do rozczesywania ogonów, że szczotka przez cały ogon się potem prześlizgiwała aż. I że muszę poszukać czegoś takiego dla ludzi, bo wiem, że są takie specyfiki. Ale, że nie są najzdrowsze, bo z silikonami. Na co ona "no tak, jednak silikon bardzo obciążą". W tym momencie zza rogu wychodzi koleś jeden, i wbijając wzrok w mój biust: "mówisz,że silikon ci ciąży?? no ja wiedziałem, że one nie mogą być prawdziwe, wiedziałem!" Mało się nie udławiłam ze śmiechu Jak się opowiada, to już nie jest takie śmieszne, ale pobrzdąkiwałam sobie cały dzień na wspomnienie tej scenki
|
#3010 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale swoją drogą, kto wychowuje takie buraki
|
|
|
|
|
#3011 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Zastanawiam się czy to nie zasługa brania witaminek albo zmiany diety... Ale najpewniej jutro mnie wysypie bo np. cykl mi się przesunął ![]() 2. ale te bruzdy miałam już jako nastolatka, taki porypany kształt twarzy. Teraz z wiekiem coraz bardziej będę zwisać. Mezoterapia czy kolagen coś dają? Chciałabym se konkretnie napiąć okolice nosowo-wargowe. Mursz |
|
|
|
|
#3012 | |
|
|
Cytat:
|
|
#3013 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to rozumię, niemniej dobre dobre Cytat:
Ehhh taka nasza "uroda" ![]() nie fię czy daje, dlatego iść trza do specjalisty. Sens taki że substancja dostaje się głębiej niż krem. Ta moja przyjaciółka ma akurat kołooczne i czołowe. Zatem nieporównamy rezultatów jakby co
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-01-17 o 22:55 |
||
|
|
|
#3014 |
|
Nindżopesz
|
Gdzieś czytałam, że okołooczne i czołowe łatwo można wypełnić botoksem a tych naszych nie bo w tym miejscu zrobi z paszczy maskę :/ I że na nosowe najlepszy jest niestety liting (och, jedyne około 10 tys) ale może w międzyczasie objawiła się jakaś nowa, tańsza technologia. W każdym razie nie wierzę, że cokolwiek na nie poradzę więc chcę chociaż inne duperele poprawić.
|
|
|
|
#3015 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Acz botoks to tylko botoks, nie jest ani na zawsze, a przy tym nikt nie opowiada skwapliwie o skutkach ubocznych - takich długofalowych. Nie no jeśli nosowe genetyczne, odwieczne (to co u mnie) to raczej jacha, że ino lift myślałam wczesniej, że Ci spadło tak jak to bywa przy schuściach typowo.Nie potrafię trafić na perfumy, który pachną na mnie tak jak pachnie większość ich baz. Bo bazy mimo tego jak są piękne, są już zazwyczaj przyskórne. Nigdy żadna faza początkowa perfum nie podobała mi się tak jak baza, ale inni, trochę dalsi niż małż, już bazy nie czują. Chciałabym pachnieć bazą w towarzystwie.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-01-17 o 23:07 |
|
|
|
|
#3016 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
np o czym? ![]() Cytat:
Cytat:
Ideu coś obejrzeć
|
|||||
|
|
|
#3017 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
A polowanie na flaszkę w przyzwoitej cenie i rozbiórka? Cytat:
![]() Wiedziałam,że tak będzie ![]() Cytat:
Cytat:
1. To,że innych nie zapycha ani nic, nie znaczy że Ciebie nie będzie....może Ci wysyp powodować cokkolwiek co innym krzywdy nie robi, tylko robi dobrze. Kwestia osobnicza. Wszystkim albo prawie wszystkim robi dobrze zielona herbata w kremach/olejach a u mnie robi wysyp pryszczy. Może i dobrze, bo pewnie oczyszcza się skóra w ten sposob, ale nie chce mi sie chodzić z pyskiem jak u nastolatki. Wewnętrznie już mi nic nie robi złego. 2. Zmiana diety też ma znaczenie. I witaminy 3. Botoks napewno cos daje
|
||||
|
|
|
#3018 |
|
Zakorzenienie
|
Takich nie ma, ale chyba tak się kiedyś skończy.
Bo mnie setki i tak nei są nigdy potrzebne Mam kilka osiągalnych pozycji na liście, ale się wstrzymuję, bo jak pisałam, piękny zapach mam po 3,4 godzinach no to sooooorrrrrry. No i szukam czegoś co by to zmieniło. znając życie znajdę za 20 lat co było na wyciagniecie ręki.
|
|
|
|
#3019 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Doczytałam, że kwas hial dobrze działa wstrzyknięty. I własny tłuszcz, jesss, nich mi pobiorą z oud, nawet zgodzę się na poliki jak w zał. Reasumując zrobię coś z bruzdami po drugiej ciąży jak już będzie trzeba na stałe wracać między ludzi ![]() Robiłaś?
|
|
|
|
|
#3020 |
|
|
Namieszałam chleb do rośnięcia w nocy
Powrót gryxa mnie natchnął...
|
#3021 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(tudzież wybierają Tobie, Ty decydujesz) No w sumie dobry plan, przed ciążą to jakby money down the drain
|
|
|
|
|
#3022 |
|
Nindżopesz
|
W sensie, że Gryx rośnie w nocy? Pytanie w którym miejscu
---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ---------- Aaa, bo ja nie wiedziałam co to mezo. Podobno mikrodembrazja nie jest zbyt skuteczna u hmm, starszych pań. Bo w którymś momencie to już trzeba naskórek do gołej czachy ścierać żeby zmarchy wyprasować. |
|
|
|
#3023 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mezo = wstrzykiwanie, ale też jest juz mezoterpia bezigłowa, ale to ja już nie fię o co cho |
|
|
|
|
#3024 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1. Mi setki też nie, trzeba 30 max 50 , to taka optymalna ilość, ktoa pewnie mi starczy na wieki.... 2. Wspólczuję... jeszzce nie mialam tak ( na szczęście) żeby mnie jakiś zapach trzepnąl i żebym nie mogla wybić sobie z głowy...nawet jak trzepnie, to zaraz przrchodzi...se tlumacze,że nie jest mi to niezbędne i już, jakoś działa, szybko zapominam...tak było z Coromandlem i Sarrasinis, trzepło, sprawdziłam cene, wyleczylam sie szybko. Jak będzie jakaś super hiper okazja, to pewnie kupię , ale też niekoniecznie...i Cytat:
Ja posiadam wlasny tłuszcz w zmarchach narazie ![]() Chociaż kiedys koleżankę wkręciłam, że sie sama w domu w okolicach oczu ostrzykuję kwasem hialuronowym. Szukala biedna śladów igiel koło oczu , ale sie nie dopatrzla, bo to sie najcieńszą przecież robi
|
||
|
|
|
#3025 | |||
|
BAN stały
|
Się nie liczy bez podania menu
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jestem z Ciebie taki dumny! Ja opuściłem się ostatnio w pieczeniu chleba, zakwas smętnie w lodówce wysycha ![]() --- Pustynia Marokańska na rozbiórkowym! |
|||
|
|
|
#3026 |
|
|
Pewnie w sypialni
![]() ---------- Dopisano o 00:09 ---------- Poprzedni post napisano o 00:08 ---------- A pfeee...
|
#3027 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3028 |
|
|
|
#3029 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3030 |
|
BAN stały
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:53.

Mama moich kuzynek z Niemiec przyjechała, przywiozła nowości, i stał sobie nikomu nie wadząc na toaletce, ja zrobiłam pfff, zapach jak zapach, ale no leszczem byłam wówczas. I nie przewidziałam przyszłości 

i jeszcze żeby o czymś rossądnym 

wszyscy dotarli do celu ?