|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnego wątku | |||
Przyszła do nas straszna zima, maluch w rączce gryzak trzyma. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
8 | 14,81% |
Pierwsze ząbki, pewne ruchy, rosną nam tu małe zuchy. |
7 | 12,96% |
Uśmiech, harce i swawole, mamie spać dziś nie pozwolę. |
13 | 24,07% |
Ząbkowania czas nadchodzi, mama już jak zombie chodzi. |
8 | 14,81% |
Nie mam pomysłu na tytuł wątku bo cały czas myślę o moim dzieciątku. |
18 | 33,33% |
Głosujący: 54. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#661 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Gaworze i piszczę całe dnie, bo chcę powiedzieć, że kocham cię! Mamy IX-X 2013,
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#662 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Gaworze i piszczę całe dnie, bo chcę powiedzieć, że kocham cię! Mamy IX-X 2013,
No i znowu ja mam czas na wizaż a wszystkie spac polazly!
No trudno moze ponadrabiam w takim razie. Ktoś poleci jakaś fajna i lekka książkę nie o gejach/miłości ? Tzn nutka miłości wskazana ale jakaś akcja by sie przydała. Potrzebuje kompana na ławkę w parku bo Pola śpi i mi sie nudzi ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#663 |
Zakorzenienie
|
witam sie w nowym watku
![]() dziewczyny pomozcie mi...jak oduczyc małą spania na rekach i bujania? ![]() ![]() cale noce przesypia w otulaczu w lozeczku bo bez niego nie da sie nawet odlozyc wiec zakupilam wiekszy rozmiar ![]() natomiast w ciagu dnia spi okolo 4 razy po 30/40 min i tylko na rekach i nie da sie odlozyc bo w tym momecie sie budzi i wrzask i co mam robic zeby ja oduczyc tego?? ![]() ---------- Dopisano o 00:00 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:57 ---------- w normalny dzien raz pospi mi na rekach bujana na krzesce bujanym, raz na spacerze, raz w hustwce i raz przytulona do mnie na lozku....gorzej jak gdzies jedziemy w gosci to tylko placze bo nie ma jak jej uspic, zostaja rece i tak siedze np przy stole z nią spiaca na rękach....masakra ![]()
Razem od 04.12.2004 Zaręczeni od 27.12.2008 Zaobrączkowani od 11.09.2010 ![]() Nasz skarb...Julka... ![]() Edytowane przez czaszka_ Czas edycji: 2014-01-17 o 23:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#664 |
Wtajemniczenie
|
MARTA ja się tak wydarlam że szok a on do mnie niech pani nie krzyczy tylko prze myślałam że mu przywale :@
|
![]() ![]() |
![]() |
#665 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas piąstki ciągle w buzi,marudny jest na wizcie w pon pytałam lekarza czy nie widzi przypadkiem zeby cos sie tam przebijało to mi odp ze zeby to ok 6 miesiąca ,no nie do końca się z tym zgodze , sprawdzałam palcem delikatnie dziąsełka i chyba nie zęby są przyczyną marudzenia ostatnio wszytsko składam na skok, boje się że może coś go boli i stąd taki marudny a ja nie reaguje u nas Michaś oczywiście nie śpi , dziś mąż mi pomaga bo ma weekend wolny ![]()
09-07-2011 ![]() 06-10-2013 Michaś ![]() 07-04-2015 Kamiś ![]() Edytowane przez Aaamelkaa Czas edycji: 2014-01-17 o 23:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#666 |
Wtajemniczenie
|
Dzięki dziewczyny za odpowiedź odnośnie żelu na dziaselka:-*
|
![]() ![]() |
![]() |
#667 |
Zakorzenienie
|
Męczę się i męczę z przyszyciem gumek do baletek (dziś odebrałam od szewca w Operze nowe), bo mam tipsy. Dzwonię i się żalę mężowi a ten mi na to, żebym to zostawiła, jak wróci (jest w drugiej pracy) to mi przyszyje <3
#668 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#669 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój jest leniwcem. Chyba ze to kwestia stażu to boje sie co będzie za 10 lat ![]() Powiem wam ze w pon minie 3 miesiące od porodu a ja dalej nie mogę siedzieć bo mnie złamana kosc boli. A jak sie pytam lekarza co zrobić to mówią ze nic sie nie da ![]() Ciekawe jakbym pracowała jeśli wróciłbym do pracy w miniony wtorek kiedy to skończył mi sie macierzyński.. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#670 | ||
Zakorzenienie
|
za 6 godzin musze wstac bo ide do pracy
(LADAN NIE JESTES SAMA) a nie chce mi sie spac ... spodziewam sie pobudki Macieja za 3 godziny wiec juz wiem ze bede zombi ---------- Dopisano o 00:33 ---------- Poprzedni post napisano o 00:27 ---------- Cytat:
i tez chce ksiazke masz moze cos fajnego w pdf albo epub?? bo najwygodniej mi na kindlu albo tablecie czytac zawsze mam ze soba i moge czesto przerywac... jak mam papierowa to szybko gubie watek jak jakies małe stworzonko mi przerywa płaczac ![]() Cytat:
co rpawda u mnie nie bylo tak harcorowo jak u ciebie zajeło mit prawei dwa tygodnie 2 dni bujałam i spiewałam (mozna wlaczyc muzyczke, projektor , konika fp itp) 2 dni trzymalam na rekach, nie bujałam ale spiewałam potem połozyłam w łożeczku spiewajac i trzymajac go jakby na rekach ale w lozeczku potem tylko trzymalam mu reke na brzuszku i spiewalam potem tylko spiewalam teraz nawet juz nie spiewam
![]() |
#671 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mam pare książek emily griffin (ale to taki lekkie lekkie miłosne opowiastki jak dla mnie bez szału ale dobre na odmozdzenie), pare nory roberths, grę anioła, jane eyre, lokatorke, katedra w Barcelonie i małego księcia ![]() I jeszcze kolekcjoner (thriller), wielki gatsby i nowy wspaniały świat. Ale tego ostatniego nie przeczytałam jesZcze a tz mi polecam ale nie chce mi sie bo on lubi całkiem inne książki ![]() mój tz ma sporo ale on lubi takie książki do podumania najlepiej z wątkiem finansowym albo science fiction a ja za takimi nie przepadam. Aaa i jeszcze mam baśnie andersena ![]() Aż wyciągnęłam kindla z wózka żeby sprawdzić co tu jest ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#672 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
kindla ma tz ![]() wtedy czytal ksiazke tygodniowo, a teraz juz 3miesiace w ogole hmmm.napisze do ciebie na priv jeszcze ale chcialabym.wielkiego gatsby i kolekcjonera wielki.wspanialy swiat mam papierkowy kurcze tez bym ci cos podeslala tyle ze ja mam same psychologiczne brednie albo fantastyke tz ![]() ahh i dom nad rozlewiskiem ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#673 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() dom na D rozlewiskiem fajny? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#674 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale to kategoria latwe lekkie i przyjemne czytalam to na silowni na orbitreku ![]() mam neurotyczna osobowosc naszych czasow w co graja ludzie ale to same podrecznikowe cosie ahhh i mam cos.ekstra autopsja o handlu ludzmi, ukrainki jada do.pracy do.usa i jedna z nich jest przymusowa pracowniczka burdelu troche taki triller ale super sie czyta Sent from my GT-P1000 using Wizaz Forum mobile app
![]() |
#675 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#676 |
Zakorzenienie
|
dobrej nocy
![]() tzn tobie to milego spacerku ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#677 |
Zakorzenienie
|
ja moje Misia tak ubieram:
-body krótkie -spodnie -skarpetki -bluza -kurtka i do śpiworka- zapinam tylko do pasa ![]() ![]()
#678 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#679 |
Zakorzenienie
|
ja Mikozi śpi od 20:00
![]() ![]() a! i jeszcze napiszę Wam to się możecie śmiać- mnie zawsze lewa ręka na kapuchę swędzi ![]() ![]()
#680 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#681 |
Wtajemniczenie
|
Hallo
![]() Melduje że u mnie koniec świata ![]() ![]() ![]() Wczoraj pojechałam na zakupy, zamieć normalnie, sypie i wieje. Tz chciał mi dać racę w razie jakbym utknęła w zaspie to żeby wystrzelić ![]() ![]() A dzisiaj organizujemy sushi party ![]() ![]() JA IKA Mi się ostatnio śniło że tzowi wypadł ząb. Czyli ja się boję że on się zestarzeje? ![]() Zawsze sprawdzam w senniku znaczenia snów ale wierzę tylko w te pozytywne ![]() ![]() LADAN ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
09 października 2013 18:45 Ninka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#682 |
Zadomowienie
|
Ladan, powodzenia
![]() Ale mnie ta ręka boli. Palców ani nie zegne ani nie wyprostuje ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#683 |
Zakorzenienie
|
Jestem nienormalna. Mały się lekko kręcił a ja lecę i robie mleko, wracam a on dalej śpi. I teraz leże i czekam
![]() ![]() Wysłane z mojego GT-S6810P przy użyciu Tapatalka
#684 |
Zadomowienie
|
Ostatnio wlozylam Jaska w nasza xlanderowa gondole w ubraniu DOOMOWYM, nie kombineonie i stykal glowa i nogami :/ nie wiem jak ze spacerowka, musze ja z piwnicy wyciagnac. Mam nadzieje ze rozklada sie dosc na plasko....
Poleccie mi prosze jakis spiworek do wozka.... Bo widze ze dosc podobnie ubieram malego, ale jak bedzue zimniej to sie przyda ![]() Tydzien mija prawie od zastrzykow, jasko ma dalej lekki katar ale chcialabym dzisiaj z nim wyjsc bo straszycie tymi sniezycami ![]() MSLULABY, TEz sue kiedys na tym kilka razy zlapalam ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nasz Skarb: JAŚ ![]() ![]() Edytowane przez Madzia000 Czas edycji: 2014-01-18 o 05:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#685 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry mamusie i dzidziusie
![]() Lila kończy dziś 6 miesięcy!!! ![]() ![]() Mam nadzieję, że u was wszystko dobrze, Ladan widzę, że do pracy wracasz - powodzenia! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#686 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
100 lat dla Lilusi i czekamy na jakieś fotki z okazji tak okrągłej rocznicy ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#687 | |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A przy okazji to Bartuś kończy dzisiaj 4 miesiące. A mam wrażenie jakbym rodziła tydzień temu
![]() Edytowane przez katarzyna2811 Czas edycji: 2014-01-18 o 06:45 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#688 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#689 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieje ze mnie tez bo od rana mnie.lewy nadgarstek drapie jak szalony ale w sumie to wlasnie wychodze do pracy wiec jak najbardziej na kapuche Cytat:
ej nie budz go mleko zrobisz nowe ![]() Cytat:
kope lat cie nie widzialam gratulacje ![]() Sent from my GT-P1000 using Wizaz Forum mobile app
![]() |
#690 |
Zadomowienie
|
Co myslicie o tym spiworku ?
http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=3863711150 Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:56.