Lubelskie Panny Młode - jesteście??? - Strona 361 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-05-31, 09:27   #10801
martuko
Wtajemniczenie

Dot.: Lubelskie Panny Młode - jesteście???

Cytat:
Napisane przez Frecia_28 Pokaż wiadomość
A na jakiej to jest ulicy?? Już wiem. Na Związkowej, tak??

A w Leclerku to w środku znaczy tam gdzie spożywcze i itp itd. Czy może jest poprostu jakiś sklep z papierniczymi rzeczami?? Ja tam tylko 2 razy byłam i nie pamiętam jakie tam sklepy są
to chyba się związkowa nazywa - jak się jedzie od miasta w stronę WSPiA to trzeba z ulicy skrecic w lewo i zaraz sa budynki gzie się miesci to biuro. na górze jest napis, ale ja tam jeździłam często i go nie zauwazyłam wczesniej więc mozna przeoczyć, ale jak juz szukasz to znajdziesz:0
a kalka w bloku jest też w realu - mówie bo to bliżej Związkowej - cena jakos podobna, już nie pamiętam, ale jest dośc cienka ta kalka, do zaproszeń sie balam ze z cienka..
martuko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-31, 09:34   #10802
Frecia_28
Zadomowienie

GG do Frecia_28

Cytat:
Napisane przez martuko Pokaż wiadomość
to chyba się związkowa nazywa - jak się jedzie od miasta w stronę WSPiA to trzeba z ulicy skrecic w lewo i zaraz sa budynki gzie się miesci to biuro. na górze jest napis, ale ja tam jeździłam często i go nie zauwazyłam wczesniej więc mozna przeoczyć, ale jak juz szukasz to znajdziesz:0
a kalka w bloku jest też w realu - mówie bo to bliżej Związkowej - cena jakos podobna, już nie pamiętam, ale jest dośc cienka ta kalka, do zaproszeń sie balam ze z cienka..
Dzięki bardzo Napewno tam pojadę ale niestety dopiero 8 czerwca do tej pory postaram się zrobić w Wordzie projekt całego albumu
Frecia_28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-31, 09:46   #10803
alusia*
Wtajemniczenie

Send a message via Skype™ to alusia*

Cytat:
Napisane przez Lenka* Pokaż wiadomość
Już wiem gdzie

Moja koleżanka tam przecież mieszka Wiedziałam że z czymś mi się kojarzy
Ja tez mam tam rodzinke
alusia* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-31, 09:48   #10804
martuko
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzięki bardzo Napewno tam pojadę ale niestety dopiero 8 czerwca do tej pory postaram się zrobić w Wordzie projekt całego albumu
nie ma za co ja mam teraz tyle wiadomości na temat różnych ślubnych rzeczy że chyba biznes otworze ;0 bede zaproszenia robic, albo co

a musze się pochwalić, że zamówiłam butki do tańca, pomogły mi Wasze rady. A przy okazji zapisaliśmy się tam na kurs, miałam opory, ale juz mi się podoba, jest sympatycznie bo to kurs pod kątem ślubu i nie chodza tam sami tancerze myślę że to pomoże się przystosowac i przyzwyczaić do konieczności zatańczenia z wszystkimi gośćmi, a może nawet coś fajnego z tego naszego pierwszego tańca wyjdzie
zrobiłam tez wreszcie krok w związku z sukienką - oddałam ja do zakładu, gdzie mi zwężą, co prawda martwiłam się że już, ale może już nie schudnę tak bardzo żeby znów ze mnie spadała trochę ze mnie zedrą, ale w tej sprawie postanowiłam juz nie kombinowac, wople oddać w ręce fachowców od sukien niż później się przesatraszyć eksperymantów jakiejs krawcowej.
dziś mam zamiar kupic "normalne" buty, do kościoła, i chyba nie beda to buty skórzane, te co sobie upatrzyłam w pantofelku. Zobaczymy jak długo w nich wytrzymam, ale zupełnie się o to mnie martwię bo te do tańca sa super wygodne.
zaraz będe jeszcze dzwonić w sprawie bukietów, ale czuje ze w związku z ta sukienką wielki ciężar mi spadł i potłukł sie o podłogę

aa, coś mi suwaczek nie chce działać coś źle wkleiłam??? a może na stronce zły kod podali?
Stary 2007-05-31, 09:49   #10805
alusia*
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez eemila Pokaż wiadomość
Silvershine Czesała mnie pani Anna Chołota, podcieła mi końcówki i grzywke i zrobiła próbną fryzurę, i za to zapłaciłam 40zł.(mówiła, że sama próbna by mnie nic nie kosztowała, na ale..). Ale zgadzam się z opinią którejś z wizażanek, że na moje nerwy to ja tam bym nie mogła wytrzymać przed samym ślubem tam. Będąc tylko na próbnej po pół godz. miałam serdeczne dosyć tej atmosfery (pełno ludzi kręcących się w około, hałas, praktykantki stojące ci nad głową, pani Ania odbierająca w kółko telefony i gadająca cały czas z kimś innym- dla mnie było fatalnie)

Lenka A ulica Startowa jest za Jublilatem(ten stary sklep Społem), mijasz sklep za przystankiem na drodze Męcz.Majd. i uliczka w lewo i do końca są nowe bloki i to tam.

My też będziemy mieć taki duży balon i on nas wyniesie ok.80zł
annabel-le ja też się troszeczkę obawiam tej góry ale ona nie będzie tak przezroczysta, bo będą dwie warstwy materiału i więcej koronki, czyli nic nie będzie widać.
Moja siostra cioteczna pracowała w tym salonie u p.Chołoty.Skarzyła się własnie na chałas,nerwową atmosfere.
Stary 2007-05-31, 10:18   #10806
Frecia_28
Zadomowienie

GG do Frecia_28

Alusia - a jak u ciebie samopoczucie?? Jeszcze 24 dni do Waszego wielkiego dnia Co jeszcze macie do załatwienia??
I czym jedziecie do ślubu??

Edytowane przez Frecia_28
Czas edycji: 2007-05-31 o 10:19 Powód: dopisek
Stary 2007-05-31, 12:03   #10807
andzia27
Raczkowanie

Dobrze że mówicie o papierze bo mi też przydadzą sie te info do robienia zawieszek na wino, natomiast na alkohol chcę zrobić zawieszki z kokardki z kwiatkiem w środku i tu pytanie gdzie jest jakiś nie drogi sklepik z takimi rzeczami i gdzie można kupić rafię taki sznureczek do zawieszania zawieszek.
Zamawiacie autokar dla gości weselnych jeśli tak to jak przedstawia sie sytuacja cenowo ?
Polećcie mi dobry klej aby przyczepić zawieszkę do butelki
Ślubujemy 14 lipca 2007 godz 17:00 Niemce
http://suwaczki.waszslub.pl/img-2007071401801830.png
andzia27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-31, 12:17   #10808
martuko
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez andzia27 Pokaż wiadomość
Dobrze że mówicie o papierze bo mi też przydadzą sie te info do robienia zawieszek na wino, natomiast na alkohol chcę zrobić zawieszki z kokardki z kwiatkiem w środku i tu pytanie gdzie jest jakiś nie drogi sklepik z takimi rzeczami i gdzie można kupić rafię taki sznureczek do zawieszania zawieszek.
Zamawiacie autokar dla gości weselnych jeśli tak to jak przedstawia sie sytuacja cenowo ?
Polećcie mi dobry klej aby przyczepić zawieszkę do butelki
wstążeczki - pasmanterie, ale nie polecam tej leclerkowej bo droga
rafie itp na giełdzie w Elizowce, a jak nie to w Obi można dostac np
klej Magic - polecam do takich rzeczy, jest mocny i po wyschnięciu robi się przezroczysty więc niewidoczny

pochwal się zawieszkami jak juz zrobisz
Stary 2007-05-31, 12:25   #10809
indygo79
Zadomowienie

GG do indygo79

Dziewczyny.. a co z wieczorem panieńskim? nic nie piszecie o nim... będziecie miały? jakie pomysły, co?? bo mój już w przyszłą środę się będzie działo hihi

"w pewnym momencie kobieta powinna ustalić ile ma lat. I konsekwentnie się tego trzymać". M.C.

indygo79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-31, 12:36   #10810
martuko
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez indygo79 Pokaż wiadomość
Dziewczyny.. a co z wieczorem panieńskim? nic nie piszecie o nim... będziecie miały? jakie pomysły, co?? bo mój już w przyszłą środę się będzie działo hihi

hehe ja nie mam bo już stara jestem i wśród znajomych prawie same małżeństwa, u TŻta tez ale możemy sobie zrobić jakiś wspólny wlasny panieńsko-kawalerski
Stary 2007-05-31, 13:04   #10811
andzia27
Raczkowanie

Cytat:
wstążeczki - pasmanterie, ale nie polecam tej leclerkowej bo droga
rafie itp na giełdzie w Elizowce, a jak nie to w Obi można dostac np
klej Magic - polecam do takich rzeczy, jest mocny i po wyschnięciu robi się przezroczysty więc niewidoczny

pochwal się zawieszkami jak juz zrobisz
Na pewno się pochwalę
Dziękuję za informacje a może polecicie jakiś tani sklepik pasmanteryjny?
A co z autokarem żadna z Wizażanek nie zamawia
Stary 2007-05-31, 13:09   #10812
Neiti
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez andzia27 Pokaż wiadomość
Ja właśnie wczoraj popisałam umowe o autokar w firmie MARKO na Al. Witosa 3 taki Neoplan na 35 miejsc siedzacych i 60 stojących (np. jeździ na trasie lini 6 prywatnej ) kosztuje niezależnie od długości trasy od Kościoła do Domu weselnego - 210 zł, mniejszy na 19 miejsc siedzacych (jeździ na trasie Lublin Świdnik) nie wiem ile stojących - 180 zł.
My wzieliśmy ten większy chociaż u mnie suma wszystkich gości wyniesie 40 osób to wolałabym żeby wiekszość nie przyjeżdzała samochodem i pojechała autobusem, nie bedzie tłoku wszyscy sobie usiądą tak mi sie zdaje.
Dzwoniłam też do innej firmy nie pamiętam nazwy ale Pan był jakiś mało konkretny najpierw mówił że nie ma terminu później powiedział że może cos pomysli i wyśle inny samochód i kierowce i jakis taki był niezdecydowany i mówił ok 160 zł.
Strona MARKO - wynajem autokarów/autobusów http://www.automarko.pl/home.html
ten drugi numer do Pana z innej firmy moge podać na priv albo e-mail.
Neiti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-31, 14:04   #10813
Frecia_28
Zadomowienie

GG do Frecia_28

A co do autokaru to mój przyszły teść znalazł coś gdzieś on wie wszystko przecież pracuje w Policji za 150 zł i nawet nie wiem jak wygląda ten autokar
Stary 2007-05-31, 14:07   #10814
andzia27
Raczkowanie

o jak ktoś ma jakieś info na temat autokaru to proszę o wiadomość na PW
Stary 2007-05-31, 14:53   #10815
Ela1
Raczkowanie

a my zrezygnowaliśmy z autokaru na rzecz taksówek. Do przewiedzienia będzie ok. 40 osób, bo reszta będzie własnymi samochodami. Cena za przejazd na tej trasie w sobotę ok. 12, a myślę ,że jak się zamówi w jednej korporacji np. 10 taksówek na raz to i cenę się utarguje. A będzie gościom wygodniej i bez ścisku.
Ela1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-31, 16:29   #10816
Jolinek
Rozeznanie

GG do Jolinek
Post Dot.: Lubelskie Panny Młode - jesteście???

Cytat:
A na jakiej to jest ulicy?? Już wiem. Na Związkowej, tak??

A w Leclerku to w środku znaczy tam gdzie spożywcze i itp itd. Czy może jest poprostu jakiś sklep z papierniczymi rzeczami?? Ja tam tylko 2 razy byłam i nie pamiętam jakie tam sklepy są
W środku w środku

Cytat:
nie ma za co ja mam teraz tyle wiadomości na temat różnych ślubnych rzeczy że chyba biznes otworze ;0 bede zaproszenia robic, albo co

a musze się pochwalić, że zamówiłam butki do tańca, pomogły mi Wasze rady. A przy okazji zapisaliśmy się tam na kurs, miałam opory, ale juz mi się podoba, jest sympatycznie bo to kurs pod kątem ślubu i nie chodza tam sami tancerze myślę że to pomoże się przystosowac i przyzwyczaić do konieczności zatańczenia z wszystkimi gośćmi, a może nawet coś fajnego z tego naszego pierwszego tańca wyjdzie
zrobiłam tez wreszcie krok w związku z sukienką - oddałam ja do zakładu, gdzie mi zwężą, co prawda martwiłam się że już, ale może już nie schudnę tak bardzo żeby znów ze mnie spadała trochę ze mnie zedrą, ale w tej sprawie postanowiłam juz nie kombinowac, wople oddać w ręce fachowców od sukien niż później się przesatraszyć eksperymantów jakiejs krawcowej.
dziś mam zamiar kupic "normalne" buty, do kościoła, i chyba nie beda to buty skórzane, te co sobie upatrzyłam w pantofelku. Zobaczymy jak długo w nich wytrzymam, ale zupełnie się o to mnie martwię bo te do tańca sa super wygodne.
zaraz będe jeszcze dzwonić w sprawie bukietów, ale czuje ze w związku z ta sukienką wielki ciężar mi spadł i potłukł sie o podłogę

aa, coś mi suwaczek nie chce działać coś źle wkleiłam??? a może na stronce zły kod podali?

Martuko napisz gdzie się w końcu zdecydowałaś na zwężenie. Czy wykorzystałaś któryś z tych namiarów które ci przesłałam??? Napisz ile cię ta przyjemność kosztuje Może być na PW.

Michasia... nasz wigilijny cud
Jolinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-31, 16:31   #10817
Jolinek
Rozeznanie

GG do Jolinek
Post Dot.: Lubelskie Panny Młode - jesteście???

Cytat:
Napisane przez anja79 Pokaż wiadomość
JOLINKU, dzięki za namiary na p. Celinkę z Daszyńskiego. Byłam u niej jest bardzo sympatyczna i bardzo delikatna. Bardzo miło spędziłam 2 godziny z hakiem. Dzięki
Nie ma za co. Cieszę się, że mogłam pomóc i że jesteś zadowolona z wizyty, bo to w tym wszystkim najważniejsze

Michasia... nasz wigilijny cud
Jolinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-31, 18:22   #10818
Lenka*
Zadomowienie

GG do Lenka*

Cytat:
Napisane przez Jolinek Pokaż wiadomość
Nie ma za co. Cieszę się, że mogłam pomóc i że jesteś zadowolona z wizyty, bo to w tym wszystkim najważniejsze

No to jutro ja

Zaszaleję
Stary 2007-05-31, 18:23   #10819
Lenka*
Zadomowienie

GG do Lenka*

Eemila, podasz mi namiary na ten MM Design?? Chętnie się tam wybiorę, tylko najlepiej najpierw zadzwonię
Stary 2007-05-31, 18:26   #10820
Lenka*
Zadomowienie

GG do Lenka*

Cytat:
Napisane przez Lenka* Pokaż wiadomość
Eemila, podasz mi namiary na ten MM Design?? Chętnie się tam wybiorę, tylko najlepiej najpierw zadzwonię

Chyba się pomylilam, to silvershine pisala ?????

Sorry dziewczynki, za dużo tu stron
Stary 2007-05-31, 19:02   #10821
tola3804
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam w sb, ale nie wiem jeszcze co i jak dokładnie...
Stary 2007-05-31, 19:07   #10822
mila25
Raczkowanie

A ja dzis chodze po domu w butkach slubnych... mam nadzieje ze w tym dniu nie zrobia mi numeru i mnie nie obetra
Stary 2007-05-31, 19:30   #10823
bandola18
Zadomowienie

Cytat:
No właśnie ostatnio się zastanawiałam nad wieczorem panieńskim, niestety w Lublinie nie ma takiego klubu nocnego co można oglądać streaptease męski , chyba, że się mylę ... Ostanio mam wrażenie, że wszystkie te lokale zostały stworzone dla małolatów, może jest jakiś fajny lokal, który polecacie
Stary 2007-05-31, 19:41   #10824
alusia*
Wtajemniczenie

Cytat:
Alusia - a jak u ciebie samopoczucie?? Jeszcze 24 dni do Waszego wielkiego dnia Co jeszcze macie do załatwienia??
I czym jedziecie do ślubu??
Freciu naprawde zaczynam się stresowac.Myśle jak to będzie,wczoraj miałam sen,że zapomniałam pójść do fryzjera!Wszyscy mi radza walnąć sobie kielicha przedWiem,że napewno będe piła meliske.Mam stresika ale nie moge sie doczekac!Przygotowania nie ustaja ale mimo to jeszcze troszke nam zostało.Zamówić wiązanki,kupić reszte rzeczy dla Grzesia,kupić i zawieść składniki na ciasto do Piask,pojechac ustalić menu,pojechac do zespołu,kupić kolczyki,wybrać tort,dać zaliczke,kupić winko i owoce.W piątek przed ślubem robie paznokcie,dekorujemy kościół i podpisujemy dokumenty .
ze świadkami.Jedziemy czarnym audi.Mój Grzesiek tez ma audi ale kombi więc pożyczamy od jego brata ciotecznego.Babcia dała mi kawałek białego cienkiego materiału to przyda sie na dekoracje samochodu.Dokupie tylko małe kwiatuszki.Spytam przy okazji:Wasi TŻ przyjeżdzają po Was samochodami juz ustojonymi?Bo siostra mojego Grzesia dekorowała samochód ze świadkami i swoim przyszłym męzem jak wróciła od fryzjera.Mój TŻ będzie jechał od siebie z domu i mam nadzieje,że da sobie rade z dekoracja...
Dziewczyny czy robicie winietki na stół czy goście będą siadać gdzie chcą?
Stary 2007-05-31, 19:42   #10825
alusia*
Wtajemniczenie

Cytat:
Mój na tydzien przed czyli 16.06!Bedziemy sie bawiac w Lublinie w jakims klubie.Może uda nam sie przed impreza pojechac do SPA w Nałeczowie.
Stary 2007-05-31, 19:44   #10826
alusia*
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bandola18 Pokaż wiadomość
No właśnie ostatnio się zastanawiałam nad wieczorem panieńskim, niestety w Lublinie nie ma takiego klubu nocnego co można oglądać streaptease męski , chyba, że się mylę ... Ostanio mam wrażenie, że wszystkie te lokale zostały stworzone dla małolatów, może jest jakiś fajny lokal, który polecacie
Nie ma takiego klubu ale można sobie takiego pana zamówić...
Stary 2007-05-31, 20:20   #10827
bandola18
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez alusia* Pokaż wiadomość
Nie ma takiego klubu ale można sobie takiego pana zamówić...
Jakoś nie kręci mnie zamawianie takiego pana, chodzi mi o zabawę w jakimś klubie i przy okazji jakiś występ. Tez planuję panieński 16.06 więc może się gdzieś na siebie natkniemy.
Stary 2007-05-31, 20:33   #10828
Lenka*
Zadomowienie

GG do Lenka*

Cytat:
Dziewczyny czy robicie winietki na stół czy goście będą siadać gdzie chcą?
My ostatecznie nie robimy winietek. Będzie 70 osób i doszliśmy do wniosku, że każdy usiądzie tam gdzie chce i wtedy goście najlepiej będą się bawić, w towarzystwie, które NAJbardziej lubią. Nie wszyscy się znają, nie chcemy, żeby byli niezadowoleni, jak źle ich porozsadzamy
Stary 2007-05-31, 20:35   #10829
Lenka*
Zadomowienie

GG do Lenka*

Cytat:
Mój na tydzien przed czyli 16.06!Bedziemy sie bawiac w Lublinie w jakims klubie.Może uda nam sie przed impreza pojechac do SPA w Nałeczowie.
Do SPA to ja bym PO wieczorze panieńskim pojechała
Stary 2007-05-31, 20:41   #10830
alusia*
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bandola18 Pokaż wiadomość
Jakoś nie kręci mnie zamawianie takiego pana, chodzi mi o zabawę w jakimś klubie i przy okazji jakiś występ. Tez planuję panieński 16.06 więc może się gdzieś na siebie natkniemy.
Mnie tez nie kręci w szczególności w stringach!Zero męskości.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości