Blogowanie to stan umysłu! ♥ część V - Strona 109 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-18, 11:53   #3241
Dorotti666
❤ bee happy ❤

Dot.: Blogowanie to stan umysłu!

Hej wam

Ja za TT dałam 36zł z przesyłką i jestem mega zadowolona
Nigdy nie wrócę do zwykłej szczotki.
Stary 2014-01-18, 12:09   #3242
lilith691
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Azime Pokaż wiadomość
Dziękuję, czytam z zapałem

Pisałyście o TT- miałam swoją przygodę z nim
Nie mam plączących się włosów, więc nie zamierzałam wydawać 60-70 zł na szczotkę, która przypomina zgrzebło dla konia :P A Polskie podróbki są jakościowo koszmarne- twarde, ich zastosowanie mija się z celem.
Ale trafiłam na blog, gdzie było porównanie oryginalnego TT i pewnej podróbki z Chin. Okazało się, że ta podróbka jest identyczna (za wyjątkiem logo). No i koszt to tylko 6 zł (ebay)...
Poszperałam jeszcze na internecie i okazało się, że jest więcej blogerek, które mają tę chińską podróbkę TT i są nią tak samo zachwycone.
Stwierdziłyśmy z koleżankami- kupujemy!

To było najlepiej zainwestowane 6 zł Mimo, że nie mam problemu z rozczesywaniem, to widzę jego zalety- włosy się nie puszą, przyjemnie masuje skórę głowy, bardzo łatwo rozczesać nim wilgotne włosy, w ogóle nie ciągnie! Ale moje koleżanki są jeszcze bardziej zadowolone- miały problem z kołtunami, a dzięki tej chińskiej podróbce, totalnie się pozbyły tego problemu
Kilka dni sama robiłam porówanie. Może i dla włosów, które sie nie plączą sie sprawdzi, ale moje się plączą i wtedy jednak czuć różnicę. Podróbka czasami ciągnie, a ząbki są twarde i lubią się odkształcać. Podróbka nie jest identyczna, jest lepsza niż zwykła szczotka, ale oryginalny TT jest bez porównania lepszy dla faktycznie plączących się włosów.

Mój tablet mnie nie lubi, więc z góry przepraszam za literówki!
lilith691 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-18, 12:31   #3243
Alexis93
Wtajemniczenie

Dot.: Blogowanie to stan umysłu!  część V

Hej

Cóż za paskudna pogoda, aż mi się z łóżka nie chce wyjść :P
Stary 2014-01-18, 12:41   #3244
Natlly
Rozeznanie

Ja nie lubie podróbek, bo dla mnie metka to jest coś więcej niż logo na metce. Uważam, że jak ktoś kupuje podróbki, to nie jest uczciwy przede wszystkim przed samym sobą (Okej, może TT nie jest aż taki straszny, ale nadal...). I jak wybieram oryginalną rzecz to wykazuje szacunek do pracy jaką wykonali projektanci. Bo podróbkę może każdy głupi zrobić.
Stary 2014-01-18, 12:44   #3245
Cytrynowe_Marzenie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lilith691 Pokaż wiadomość
Mogłam nie znaleźć, bo szukałam ich dość dawno. Jestem ciekawa czy zadziałają, bo nakładałam już na stopy nie rozcieńczone kwasy i efekt był bardzo słaby. Przydałoby się mieć na lato śliczne stópki

Ja też mam wątpliwości czy zadziałają dlatego wolałam wydać 12zł na ebay niż 20zł na allegro. Jak podziałają to i tych z allegro nie zawaham się kupić w sezonie.

Cytat:
Napisane przez Ilike_it Pokaż wiadomość
http://www.onelittlesmile.pl/2014/01...u-bloga-5.html

pozdrawiam

Jaka paskudna pogoda. Mam nadzieję, że jutro się poprawi, bo nie mam za dużo zdjęć do recenzji.
Fajny link

Pogoda dziś ładna. Niby nie ma słońca, ale jest jasno i zdjęcia się zrobiły

Cytat:
Napisane przez sarraa Pokaż wiadomość
ja myślę, ze facet robi coś fajnego i dobrego a jeszcze dostaje po pysku, ludzie to by mu najchętniej do d... też zajrzeli

ja też bym chciała depilator, najlepiej ten nowy brauna z tą końcówką masującą, ale jest drogi, a boje się, że mi taki sposób nie podpasuje i będzie leżał

kupię sobie jak się zacznie sezon sandałowy

ja też się staram zużywać, teraz kończy mi się mój ostatni olej i chcę zamówić kilka sztuk przez neta, żeby mieć raz przesyłkę i znowu powstanie zapas
Ja mam braun silk e pil czy jakoś tak. z końcówką masującą. Takie dwa patyczki z koralikami po obu stronach głowicy. Na nogach nie widzę jego działania, ale ostatnio jak pachy depilowałam bez tej końcówki to myślałam, że padnę z bólu.

Ja nie wiem czy mi te skarpety podziałają więc wolę je wypróbować teraz i jak coś na sezon sandałowy znaleźć coś innego.

Cytat:
Napisane przez JossStone Pokaż wiadomość
Ja mam zapasy hm... wszystkiego. A do tego dochodzi moje zbieractwo i mam jeszcze rzeczy, które mam z 10 lat.. ale szkoda wyrzucić :P Dzisiaj się przemogłam i wyrzuciłam balsam od Garniera otwarty od 4 lat... nie używałam go, ale sobie stał i czekał nie wiem na co
To taka zła cecha, naprawdę. Moje zbieractwo doszło do tego punktu, że ciężko mi wyrzucić opakowanie po nici dentystycznej, czy pustą butelkę po wodzie, bo może się przyda Na szczęście tż skutecznie likwiduje moje kolekcje :P
Ja też mam manię zbierania, ale walczę z tym i powoli wyrzucam co niepotrzebne.

Cytat:
Napisane przez Kachaaa Pokaż wiadomość
Ja sie motywuje do denek

Tak to zapomniałam sie balsamowac a teraz co wieczór sie balsamuje a krem do twarzy dwa razy na dzień juz tez nie zapominam nakładać

zapasy mam wszystkiego ale najwiecej balsamów, zeli i maseczek do twarzy i zeli do ciała najwiecej
Ja jeszcze nie mogę się przemóc do codziennego stosowania balsamów i kremów, ale jest coraz lepiej.

Cytat:
Napisane przez LunatyczkaBB Pokaż wiadomość
Ale żebranie o współpracę już nie . Wg mnie, profesjonalizm to pisanie o tym co nas interesuje, z przyjemnością, a nie na siłę i poświęcanie czasu na blogowanie nie tylko dla korzyści
Podpisuję się rękami i nogami. Jak się pisze o tym co się lubi i robi się to w sposób rzetelny to jest bardziej profesjonalne. Nawet jeśli przykładowe kosmetyki będą dobrze wszystkim znane.
Czasami czytając mega pochlebne recenzje kosmetyków ze współprac zastanawiam się czy nie są trochę podkolorowane, aby nie stracić sponsora.

Cytrynowe_Marzenie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-18, 12:48   #3246
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica
Dot.: Blogowanie to stan umysłu! ♥ część V

Hejka
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-18, 12:51   #3247
Natlly
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Cytrynowe_Marzenie Pokaż wiadomość
Ja mam braun silk e pil czy jakoś tak. z końcówką masującą. Takie dwa patyczki z koralikami po obu stronach głowicy. Na nogach nie widzę jego działania, ale ostatnio jak pachy depilowałam bez tej końcówki to myślałam, że padnę z bólu.

Ja też mam manię zbierania, ale walczę z tym i powoli wyrzucam co niepotrzebne.

Ja jeszcze nie mogę się przemóc do codziennego stosowania balsamów i kremów, ale jest coraz lepiej.

Podpisuję się rękami i nogami. Jak się pisze o tym co się lubi i robi się to w sposób rzetelny to jest bardziej profesjonalne. Nawet jeśli przykładowe kosmetyki będą dobrze wszystkim znane.
Czasami czytając mega pochlebne recenzje kosmetyków ze współprac zastanawiam się czy nie są trochę podkolorowane, aby nie stracić sponsora.
Też mam ten depilator. Najgorsze jest pierwsze kilka sekund, ale później mogę oglądać film i depilować. Pare razy ogoliłam nogi, z braku czasu na depilacje, to myślałam, że się zadrapie na śmierć. I do tego włoski takie kujące denerwujące.

Manie zbierania ja też posiadam, mam jeszcze szampony, które nie pasują do moich włosów - użyte kilka razy - i tak stoją nie wiem po co. Balsamów mam tysiąc pincet, a na balsamowanie mamy zakaz od nauczycielek (potem podłoga jest śliska i zostają tłuste plamy których się zmyć nie da).

Tak samo uważam o tych recenzjach.
Stary 2014-01-18, 12:53   #3248
Ilike_it
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dorotti66 Pokaż wiadomość
Hej wam

Gdzie tak tanio, gdzie?

Na Allegro chyba łatwo o podróbkę TT? Czy nie? Lepiej zamówić ze sklepu internetowego?

matura 2014
2.09.14 - prawo jazdy
studentka

blog
Ilike_it jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-18, 13:00   #3249
Cytrynowe_Marzenie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Natlly Pokaż wiadomość
Ja nie lubie podróbek, bo dla mnie metka to jest coś więcej niż logo na metce. Uważam, że jak ktoś kupuje podróbki, to nie jest uczciwy przede wszystkim przed samym sobą (Okej, może TT nie jest aż taki straszny, ale nadal...). I jak wybieram oryginalną rzecz to wykazuje szacunek do pracy jaką wykonali projektanci. Bo podróbkę może każdy głupi zrobić.
W sumie się z Tobą zgadzam. I dorzucę, że podróbki są bardzo często wykonane z gorszej jakości materiałów.

Stary 2014-01-18, 13:17   #3250
sarraa
Zakorzenienie

Cytat:
Kilka dni sama robiłam porówanie. Może i dla włosów, które sie nie plączą sie sprawdzi, ale moje się plączą i wtedy jednak czuć różnicę. Podróbka czasami ciągnie, a ząbki są twarde i lubią się odkształcać. Podróbka nie jest identyczna, jest lepsza niż zwykła szczotka, ale oryginalny TT jest bez porównania lepszy dla faktycznie plączących się włosów.

ja moją TT (nie podróbę) mam trochę ponad rok i zęby też się odkształciły, ale to pewnie przez to, że chodzi ze mną wszędzie i siedzi w torebce
Cytat:
Też mam ten depilator. Najgorsze jest pierwsze kilka sekund, ale później mogę oglądać film i depilować. Pare razy ogoliłam nogi, z braku czasu na depilacje, to myślałam, że się zadrapie na śmierć. I do tego włoski takie kujące denerwujące.

Manie zbierania ja też posiadam, mam jeszcze szampony, które nie pasują do moich włosów - użyte kilka razy - i tak stoją nie wiem po co. Balsamów mam tysiąc pincet, a na balsamowanie mamy zakaz od nauczycielek (potem podłoga jest śliska i zostają tłuste plamy których się zmyć nie da).

Tak samo uważam o tych recenzjach.
no właśnie ja po goleniu maszynką się potem 1,5 tygodnia drapię, bo nie umiem niczym tego nawilżyć, dlatego myślę, nad depilatorem ale boję się trochę, że będzie leżał

to smarujcie się przed spaniem, rano nie będziecie zostawiać śladów

Edytowane przez sarraa
Czas edycji: 2014-01-18 o 13:18
sarraa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-18, 13:22   #3251
Ilike_it
Zakorzenienie

NEW POST

matura 2014
2.09.14 - prawo jazdy
studentka

blog
Ilike_it jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-18, 13:26   #3252
Natlly
Rozeznanie

Cytat:
W sumie się z Tobą zgadzam. I dorzucę, że podróbki są bardzo często wykonane z gorszej jakości materiałów.
I to się nie tylko tyczy kosmetyków, produktów czy ubrań. Ale także muzyki, w "gdzieś to już slyszałem" można zobaczyć wiele "bardzo inspirowanych" kawałków. A beyonce to jest mistrzyni nad mistrzyniami kopiuj wklej. Okej, może nie ona, ale jej choreografowie, ale ona to musi zatwierdzić. Co np. można zobaczyć tu:
http://www.youtube.com/watch?v=PDT0m514TMw

---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ----------

Cytat:
ja moją TT (nie podróbę) mam trochę ponad rok i zęby też się odkształciły, ale to pewnie przez to, że chodzi ze mną wszędzie i siedzi w torebce
no właśnie ja po goleniu maszynką się potem 1,5 tygodnia drapię, bo nie umiem niczym tego nawilżyć, dlatego myślę, nad depilatorem ale boję się trochę, że będzie leżał

Ja mam moją TT niecałe 3 miesiace i też się odkształciły, ale to dlatego że mam ją bez zatyczki, i też ze mną wszędzie chodzi.

Mi tż sprawił laserowy depilator, od pół roku leży w szafie nie ruszany Nie umiem się zebrać do jego użytkowania, ponieważ jestem przekonana, że to pic na wode... A depilator kocham.

Smarowanie przed spaniem też nic nie daje, przynajmniej mi. Budzę się spocona, śliska. Pierwsza lekcja i wszystko zostaje na podłodze, a później się można zabić.
Stary 2014-01-18, 13:29   #3253
lasoa
Zakorzenienie

Cytat:
Hej wam

Ja dostanę swoją dopiero w lutym

też mam depilator
lasoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-18, 13:31   #3254
Cytrynowe_Marzenie
Zakorzenienie

O muzyce kiedyś oglądałam jakiś program, że ktoś jeden wymyśli jakąś chwytliwą melodię, a potem co parę lat jakaś gwiazdeczka ją wykorzystuje lekko przerobioną.

Stary 2014-01-18, 13:32   #3255
Natlly
Rozeznanie

Cytat:
O muzyce kiedyś oglądałam jakiś program, że ktoś jeden wymyśli jakąś chwytliwą melodię, a potem co parę lat jakaś gwiazdeczka ją wykorzystuje lekko przerobioną.
To chyba właśnie "Gdzieś to już słyszałem"
Stary 2014-01-18, 13:35   #3256
sarraa
Zakorzenienie

Cytat:
I to się nie tylko tyczy kosmetyków, produktów czy ubrań. Ale także muzyki, w "gdzieś to już slyszałem" można zobaczyć wiele "bardzo inspirowanych" kawałków. A beyonce to jest mistrzyni nad mistrzyniami kopiuj wklej. Okej, może nie ona, ale jej choreografowie, ale ona to musi zatwierdzić. Co np. można zobaczyć tu:
http://www.youtube.com/watch?v=PDT0m514TMw

---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ----------

Ja mam moją TT niecałe 3 miesiace i też się odkształciły, ale to dlatego że mam ją bez zatyczki, i też ze mną wszędzie chodzi.

Mi tż sprawił laserowy depilator, od pół roku leży w szafie nie ruszany Nie umiem się zebrać do jego użytkowania, ponieważ jestem przekonana, że to pic na wode... A depilator kocham.

Smarowanie przed spaniem też nic nie daje, przynajmniej mi. Budzę się spocona, śliska. Pierwsza lekcja i wszystko zostaje na podłodze, a później się można zabić.
ja rano wstaję już bez balsamu
muszę pomyśleć nad tym depilator
Stary 2014-01-18, 14:00   #3257
samaraNW
Zakorzenienie

hej

Cytat:
Napisane przez Magari91 Pokaż wiadomość
jak TŻ idzie na piwko, to zawsze mówi idę na piwko, może dwa, ewentualnie dziesięć także powodzonka w relaksie :d
u mnie też się na dwóch nie skończyło, ale kaca brak już nawet prawie całe mieszkanie posprzątałam

Cytat:
Napisane przez Magari91 Pokaż wiadomość
Wiele rzeczy większość jest na 1+1 za grosz. Jak tu nie skorzystać?
muszę oblukać

Cytat:
klik I znalazłam na ebayu te same. Zapłaciłam niecałe 12 złotych. Płaciłam z paypal i sami mi przeliczyli. Na allegro takie specyfiki koło 20 złotych stoją z przesyłką, więc myślę, że nie tak źle wyszłam. Ale zobaczymy jak przyślą.
o, nie wiedziałam, że na all te skarpetki są takie tanie muszę je sobie koniecznie kupić!

Cytat:
moja się dobrze się trzyma, a ma już ponad 2 albo 3 lata (nie pamiętam, w którym roku na święta ją dostałam ).
Stary 2014-01-18, 14:03   #3258
Natlly
Rozeznanie

Zastanawiam się, jakie zdjęcia lepiej wyglądają na blogu, poziome czy pionowe?
Stary 2014-01-18, 14:24   #3259
3cda010cf2365f85063684cab232c67a494edda3_61df6b81d462b
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Azime Pokaż wiadomość
Dziękuję, czytam z zapałem

Pisałyście o TT- miałam swoją przygodę z nim
Nie mam plączących się włosów, więc nie zamierzałam wydawać 60-70 zł na szczotkę, która przypomina zgrzebło dla konia :P A Polskie podróbki są jakościowo koszmarne- twarde, ich zastosowanie mija się z celem.
Ale trafiłam na blog, gdzie było porównanie oryginalnego TT i pewnej podróbki z Chin. Okazało się, że ta podróbka jest identyczna (za wyjątkiem logo). No i koszt to tylko 6 zł (ebay)...
Poszperałam jeszcze na internecie i okazało się, że jest więcej blogerek, które mają tę chińską podróbkę TT i są nią tak samo zachwycone.
Stwierdziłyśmy z koleżankami- kupujemy!

To było najlepiej zainwestowane 6 zł Mimo, że nie mam problemu z rozczesywaniem, to widzę jego zalety- włosy się nie puszą, przyjemnie masuje skórę głowy, bardzo łatwo rozczesać nim wilgotne włosy, w ogóle nie ciągnie! Ale moje koleżanki są jeszcze bardziej zadowolone- miały problem z kołtunami, a dzięki tej chińskiej podróbce, totalnie się pozbyły tego problemu
Jeśli ktoś nie ma problemu z plątaniem to różnicy nie widać, ale ja mam włosy, które strasznie się plączą. Tylko TT daje z nimi radę. Podróbka ma dużo twardsze igiełki, widać że jest dużo gorszej jakości. TT wydaje się zwykłym kawałkiem plastiku, ale to najlepsza szczotka jaką miałam

Cytat:
Hej wam

Ja płaciłam 39,90
To na prawdę nie jest dużo za szczotkę

Cytat:
Ja też. Lubię oryginały, ale nie ze względu na metkę, ale z tego że mam pewność że jest to produkt sprawdzony, dobry jakościowo, że nic mi się z tym nie stanie. A nawet jakby się miało stać to producenci "markowi" dają gwarancję na swoje produkty bo są ich pewni. Jak mam kupić podróbkę to wolę wcale nie mieć

Edytowane przez 3cda010cf2365f85063684cab232c67a494edda3_61df6b81d462b
Czas edycji: 2014-01-18 o 14:26
3cda010cf2365f85063684cab232c67a494edda3_61df6b81d462b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-18, 14:37   #3260
Cytrynowe_Marzenie
Zakorzenienie

Cytat:

Ja swoją też dostałam ponad rok temu i z chęcią wymieniłabym ją na nową, ewentualnie kupiłam wersję kompaktową do torebki. Aktualnie TT jest ze mną u TŻeta i jak zapomnę jej zabrać jak jadę do domu i muszę użyć starej, zwykłej szczotki to dostaję spazmów.

Cytat:
To chyba właśnie "Gdzieś to już słyszałem"
Możliwe. Dawno temu było to nie pamiętam.

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
hej

u mnie też się na dwóch nie skończyło, ale kaca brak już nawet prawie całe mieszkanie posprzątałam

o, nie wiedziałam, że na all te skarpetki są takie tanie muszę je sobie koniecznie kupić!
Hej
Ja dziś poprosiłam mamę TŻeta, żeby dała mi szmatkę, wiaderko z wodą i odkurzacz co by posprzątać jego pokój i korytarz na górze, to była baaardzo zdziwiona, ale jak się oswoiła to nawet dała wiaderko z mopem potem A TŻet jak się dowiedział to mnie przez SMS skrzyczał, ze ja u niego sprzątam. No, ale same powiedzcie jakby to wyglądało, żeby panienka (w domyśle ja) siedziała z założonym rękami w pokoju u faceta non stop, a sprzątać tam musiała jego mama. Trochę głupio co nie?

Cytat:
Zastanawiam się, jakie zdjęcia lepiej wyglądają na blogu, poziome czy pionowe?
A to zależy czego zdjęcia. Ja dodaję raz takie raz takie. Są rzeczy, które lepiej wyglądają w poziomie, a inne w pionie.

Stary 2014-01-18, 14:39   #3261
2018070520180950
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez PaniPedagog Pokaż wiadomość
Dzień dobry - kto mi ukradł wiosne ?
moze ja bo w Londynie slonko i 10 stopni

---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ----------

Cytat:

zgadzam sie
ja porownywalam u siebie podrobke i TT i poszly od razu podrobki do kosza.

Dla mnie bez porownania jakosc i czesanie w ogole
2018070520180950 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-18, 14:44   #3262
sarraa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja swoją też dostałam ponad rok temu i z chęcią wymieniłabym ją na nową, ewentualnie kupiłam wersję kompaktową do torebki. Aktualnie TT jest ze mną u TŻeta i jak zapomnę jej zabrać jak jadę do domu i muszę użyć starej, zwykłej szczotki to dostaję spazmów.

Hej
Ja dziś poprosiłam mamę TŻeta, żeby dała mi szmatkę, wiaderko z wodą i odkurzacz co by posprzątać jego pokój i korytarz na górze, to była baaardzo zdziwiona, ale jak się oswoiła to nawet dała wiaderko z mopem potem A TŻet jak się dowiedział to mnie przez SMS skrzyczał, ze ja u niego sprzątam. No, ale same powiedzcie jakby to wyglądało, żeby panienka (w domyśle ja) siedziała z założonym rękami w pokoju u faceta non stop, a sprzątać tam musiała jego mama. Trochę głupio co nie?
no ja też bym chciała wymienić TT, ale jeszcze tego nie zrobię

a co do sprzątania, to akurat ja uważam, że powinien sobie sam sprzątać
Stary 2014-01-18, 14:45   #3263
3cda010cf2365f85063684cab232c67a494edda3_61df6b81d462b
Konto usunięte

Cytat:

Hej
Moja przyjaciółka miała faceta z drugiego końca Pl, jechała średnio do niego na tydzień, dwa ale co jakieś 2 miesiące a jego matka miała wyrzuty, że nie sprząta, nie myje podłóg ani nic
3cda010cf2365f85063684cab232c67a494edda3_61df6b81d462b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-18, 14:57   #3264
Natlly
Rozeznanie

Ja tam regularnie sprzatam tztowi w szafie, ale to tylko dlatego, ze mi slabo jak ja otwieram. Potem pokrzycze i przez pare tygodni potrafi nie uzywac szafy A jego skarpetki sa wszedzie
Stary 2014-01-18, 15:15   #3265
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
Hej
no nie wiem, czy głupio. ja np. od nikogo z gości nie wymagam, żeby u mnie sprzątał, wręcz bym tego nie chciała. a sam nie może sobie posprzątać?
Stary 2014-01-18, 15:16   #3266
PaniPedagog
Szalony Kapelusznik

Cytat:
Napisane przez Kachaaa Pokaż wiadomość
moze ja bo w Londynie slonko i 10 stopni
zazdroszcze
PaniPedagog jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-18, 15:16   #3267
JossStone
Zakorzenienie

mój tż jest mistrzem nieporządku skarpetki na stole, buty na panelach- why not? Nie powiem żebym sprzątała zbyt sumiennie, ale aż tak źle u mnie nie jest i zawsze dostaje on opieprz ode mnie.
A TT wygrałam w rozdaniu i jestem zadowolona, moje włosy bardzo bardzo się plączą. Nie rozczesuje przy jednym pociągnięciu, ale o wiele lepiej niż inne szczotki to na pewno. Moim zdaniem warto na nią wyłożyć kasę
JossStone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-18, 15:27   #3268
Cytrynowe_Marzenie
Zakorzenienie

Cytat:
no ja też bym chciała wymienić TT, ale jeszcze tego nie zrobię

a co do sprzątania, to akurat ja uważam, że powinien sobie sam sprzątać
No niby tak, ale kiedy? Ma taką pracę, że 12 godzin dziennie (albo i dłużej) 7 dni w tygodniu. A czasami do tego dyżury nocne (niby siedzi w domu, ale w każdej chwili mogą go ściągnąć).
Ogólnie jest taka niepisana umowa, że może mieć 4 czy 5 dni wolnych w miesiącu, a on miał już w styczniu Nowy Rok i potem 3 dni moich świąt. I na razie nie chce brać kolejnego, bo nigdy nie wiadomo czy się nie przyda na koniec miesiąca. Zresztą ich szef jest strasznie marudny i w ogóle no, ale póki nic innego nie znajdzie to siedzi tu.

[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;44672845]Moja przyjaciółka miała faceta z drugiego końca Pl, jechała średnio do niego na tydzień, dwa ale co jakieś 2 miesiące a jego matka miała wyrzuty, że nie sprząta, nie myje podłóg ani nic [/QUOTE]

Akurat jego mama była zdziwiona, że ja sama to zaproponowałam, no, ale ja tu już prawie mieszkam, a nie w odwiedziny przyjechałam. Większość czasu u TŻeta spędzam właśnie ze względu na jego pracę. Jakbym była u siebie to byśmy się widzieli raz na tydzień albo rzadziej, bo on nie zawsze ma do dyspozycji samochód rodziców, a służbowym nie może do mnie jeździć teraz, bo szef na GPS sprawdza gdzie on jest i zaraz wrzeszczy, że tak daleko od miasta.

Stary 2014-01-18, 15:33   #3269
LunatyczkaBB
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba bym oszalała jakby ktoś mi zabronił używać balsamu

Cytat:

Ja też się drapię jak nienormalna po ogoleniu nóg

LunatyczkaBB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-18, 15:36   #3270
sarraa
Zakorzenienie

Cytat:
No niby tak, ale kiedy? Ma taką pracę, że 12 godzin dziennie (albo i dłużej) 7 dni w tygodniu. A czasami do tego dyżury nocne (niby siedzi w domu, ale w każdej chwili mogą go ściągnąć).
Ogólnie jest taka niepisana umowa, że może mieć 4 czy 5 dni wolnych w miesiącu, a on miał już w styczniu Nowy Rok i potem 3 dni moich świąt. I na razie nie chce brać kolejnego, bo nigdy nie wiadomo czy się nie przyda na koniec miesiąca. Zresztą ich szef jest strasznie marudny i w ogóle no, ale póki nic innego nie znajdzie to siedzi tu.

Akurat jego mama była zdziwiona, że ja sama to zaproponowałam, no, ale ja tu już prawie mieszkam, a nie w odwiedziny przyjechałam. Większość czasu u TŻeta spędzam właśnie ze względu na jego pracę. Jakbym była u siebie to byśmy się widzieli raz na tydzień albo rzadziej, bo on nie zawsze ma do dyspozycji samochód rodziców, a służbowym nie może do mnie jeździć teraz, bo szef na GPS sprawdza gdzie on jest i zaraz wrzeszczy, że tak daleko od miasta.
wiele osób pracuje i sprząta, przecież tego nie robi się codziennie, dla mnie po prostu matki sprzątaje dorosłym dzieciom to nie jest normalna sytuacja, wiem, że w wielu domach tak właśnie jest, ale wg mnie nie powinno im nawet przychodzić do głowy sprzątanie po nich
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości