|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4201 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Moje Panie, to nie żarty - sezon ślubny już otwarty! PM2014 cz.23
Bo u nas jest likwidacja sklepu
nr 16 Pourpre Preview, dość intensywny różowy ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4202 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() obie mi się podobają, ale jednak w tej pierwszej plecy robią szaał, więc bym obstawiała nr 1 ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
jaka to szerokość?Cytat:
mienią się bosko Cytat:
jaki masz? czemu u mnie nie ma takiej promocji ![]() Dziewczyny, wczoraj rozdaliśmy kolejne 8 zaproszeń no i mierzenie garniturów z Tż ![]()
|
|
#4203 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4204 |
|
Zadomowienie
|
mmona24 piękna suknia
rabbitka śliczne buciki
|
|
|
|
#4205 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4206 |
|
Zakorzenienie
|
Piękne macie te buty
![]() gdybym byla nauczona chodzic w takich obcasach to tez bym takie sobie sprawila, chociazby nawet do kosciola ale, ze od wiekow nie chodze w obcasach, a kiedys latalam w 13 cm szpilach, to nie chce ryzykowac stwierdzilam, ze na zmiane juz nad ranem zakupie baleriny, bo wiem ze calej nocy na jakimkolwiek obcasie nie wytrzymam, moze to wygladac glupio ale dla mnie wazniejsza jest wygoda :Pw marcu jade juz załatwiac sprawy z USC i ksiedzem, wiec musimy powyciagac akty urodzenia i chrztu TZ, chyba odrazu uregulujemy platnosci w kosciele, bo 2 tygodnie przed slubem nie bedzie nas jeszcze, tylko tydzien a wole miec to z glowy. No i zaczne pomalu kupowac prezenty dla podziekowania dla rodzicow, tacie zakupie plyte Niemena, bo wiem ze bardzo by chcial :p
|
#4207 |
|
BAN stały
|
Welony w klubie!
Za tydzień przyjeżdżają do nas teściowie, chcą jechać zobaczyć salę...
|
|
|
|
#4208 |
|
Zakorzenienie
|
enzunio !! moja teściowa i mój tata też sie zgadali że chcą sale oglądać ! Tylko moja mama ją widziała. Musze ich jakoś zgrać w weekend i z nimi sie przejechać.
wrzuciłam do klubu projekt zaproszenia... proszę zajrzyjcie liczę na opinie !! ![]()
|
|
|
|
#4209 |
|
Zakorzenienie
|
A moi teściowie jutro wpadają. Ale na szczęście nie mają jeszcze ślubnej zajawki, więc pokazywanie sali nas ominie
|
|
|
|
#4210 |
|
Zadomowienie
|
|
#4211 |
|
Zakorzenienie
|
Dotka Świetne koszyczki
![]() antonina_bielska Gratulacje ![]() Atomoowka Pas chyba śmietankowy będzie najbardziej odpowiedni. Ja też nie będę mieć niczego niebieskiego, ale jak kto chce i ma komfrot psychiczny z rzeczami z wyliczanki, to nie zabraniam ![]() Velika Obłędne buty, świetny wybór say-hello Piękne buty, wiem, ze serce boli przy wydawaniu pieniędzy, ale one Ci zostaną na niejedną imprezę. anka1987 Gratki Piękne modele (mnie bardziej się podoba pierwsza i z koronką). Afrodytę bardzo lubię - w tym roku przepiękna kolekcja na 2014. Wykonanie na pewno też będzie świetne - kuzynka miała właśnie kieckę z tej firmy i to był bardzo dobry wybór ![]() asiulek Te białe są prześliczne ![]() niulka Piękny komplecik monidot Super, że znalazłaś wymarzoną sukienkę - pochwal się zdjeciami ![]() Katenoir Ja zamawiałam taki - ten beżowy to bliżej kawy z mlekiem. rabbitka Na żywo buty wyglądają jeszcze lepiej niż na zdj. katalogowych. W tej chwili sama się zaczynam zastanawiać nad balerinkami ![]() mmona24 Dobry wybór - fason bardzo zgrabny ![]() namisek Ja bym Cię widziała w mgiełce z delikatnymi aplikacjami jak tutaj, tylko trochę dłuższy, może 50/70, 80 cm? Choć mgiełka do ziemi też by była super
|
|
#4212 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
święta prawda ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#4213 |
|
Raczkowanie
|
Witam się dziewczyny jako szczęśliwa ŻONA
CUDOWNE UCZUCIE Obrączkę nosi się super ![]() Emocje, które towarzyszyły nam tego dnia są nie do opisania jestem przeszczęśliwa i w każdej sekundzie wracam wspomnieniami do każdej chwili z NASZEGO CUDOWNEGO DNIA (dałabym wszystko aby powtórzyć to jeszcze raz )Nie stresowałam się wogóle! Byłam szczęśliwa, że to już nadszedł ten dzień! czułam motylki w brzuchu, podekscytowanie i nie mogłam się doczekać błogosławieństwa kiedy to ujrzę mojego przyszłęgo męża Kiedy nadeszła ta chwila, byliśmy tak wzruszeni ze szczęścia, że cieżko cokolwiek było nam wydusić przez ściśnięte z emocji gardło byliśmy tak bardzo szczęśliwi, że za chwilkę już będziemy ŻONĄ i MĘŻEM, tych emocji poprostu nie da się opisać słowami. Nie mogliśmy się nacieszyć sobą, byliśmy wpatrzeni w siebie jak w obrazek, do tego te niesamowite uczucia, emocje....NASZ WIELKI DZIEŃ był bajkowy, wymarzony, przecudowny mamy wrażenie, że bardzo szybko nam minęły te dni (wesele 2dniowe) z chęcią powtórzylibyśmy to jeszcze milion razy ![]() Chwytalśmy każdą chwilę z tego cudownego dnia, niesamowite emocje, niesmowite chwile, trzeba to przeżyć samemu aby poczuć to co czujemy Mogłabym tak pisać i pisać i pisać.... hihi ![]() DZIĘKUJĘ ZA WSZYSTKIE ŻYCZENIA
|
|
|
|
#4214 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ze juz jestes zonka jeszcze raz wszystkiego dobrego , zeby byly same szczesliwe dni ![]() Wysłane z mojego GT-S7560 przy użyciu Tapatalka
|
|
|
#4215 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4216 |
|
Erudycja
|
Dziewczyny co robic! Wlasnie sie dowiedzialam ze na mojej sali jest tylko 20 dzbankow na soki! A ja na soki potrzebuje minimum 30! A wode z cytryna i miętą? kolejne 7-8! Co ja mam teraz zrobic...
Kuli gratuluje Napisz prosze szczegółową relacje, co jak i kiedy
Alicja ❤ Ur.28.09.2016 Największe szczęście mamusi ❤ Edytowane przez ana909 Czas edycji: 2014-01-18 o 15:16 |
|
|
|
#4217 |
|
Winter is coming
|
o kuli wreszcie jesteś!!! Napisz coś więcej, jesteśmy spragnione relacji!!
Ale super się to czyta Jeszcze raz życzę wam wszystkiego najlepszego!
|
#4218 |
|
Zakorzenienie
|
Kuli, pierwsza relacja PM2014, sypnij trochę szczegółami!
![]() Może jakieś rady albo przestrogi ![]() Szczęśliwego małżeńskiego życia!
|
|
|
|
#4219 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() strasznie się cieszę, że mieliście wymarzony ślub, przeżyliście takie wspaniałe chwile i już jesteście mężem i żoną ![]() my tu wszystkie czekałyśmy jak na szpilkach na Twoją relację
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4220 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
oje, ojej Wszystkiego Najlepszego Kochana Ślubu i wesela o jakim marzysz ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Możemy spodziewać się jakiś zdjęć?
|
||||||
|
|
|
#4221 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Salę macie śliczną więc na pewno będzie im się podobałaKuli jesteś!!!! Gratuluję ŻONO, wszystkiego naj naj na nowej drodze życia! ![]() Mam nadzieję że dłuższa relacja będzie później bo jestesmy ciekawe wszystkich szczegółów Ana macie salę z catetingiem czy wynajmujecie samą salę? Melduję że zamówiłam buty!!! Ale jestem szcześliwa ![]() Koszt to 320 zł, mimo że teraz zostały wycenione na 360 zł ale babeczka powiedziała, że skoro we wtorek podała mi cenę 320 zł to będzie 320 zł (wyliczała mi na oko, bo nie miały jeszcze cen).
|
|
#4222 | |||||
|
Zakorzenienie
|
odpowiedź jest prosta
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Poszukam jeszcze na stanikowej mapie świata Chyba jestem strasznie niewymiarowa bo ostatnio jak byłam w dopasowanej mieli tylko jeden jedyny rozmiar, który na mnie jako tako pasował :/ Tż właśnie siedzi na zaproszeniami
|
|||||
|
|
|
#4223 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
PS. Czekamy na bardziej szczegółową relację Ja bym uderzyła do menagera/właściciela sali, bo skoro deklarują się i zobowiązują się zorganizować przyjęcie weselne na określoną liczbę gości to powinni być przygotowani na ich podjęcie, a powinni być zaopatrzeni nie tylko w odpowiednią ilość talerzy, sztućców, pater itd., ale również dzbanków, bo z tego co piszesz mają dzbanków o połowę za mało, powinni więc dokupić.
|
|
#4224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4225 | |
|
Winter is coming
|
Cytat:
![]() Dzisiaj idę z rodzicami do teściów na wizytację ;] ciekawe, czy chociaż przez 5 minut pogadają o ślubie, po jak była wizyta u mnie, to gadali o wszystkim, tylko nie o tym
|
|
#4226 |
|
Erudycja
|
wlasnie samą salę... mamy 15 stolow, przy kazdym usiadzie ok. 8-9 osob wiec dla mnie na taka grupe 2 gazowane i 2 soki to minimum. Chcialam jeszcze naprzemiennie stawiac dzbanek wody z mieta i cytryna i wode czysta butelkowaną gaz/niegaz. A przy 2o dzbankach tak sie nie da! Nie chcialabym stawiac sokow w kartonach...
|
#4227 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję za wszystkie życzenia
Szczegółową relacje z tego dnia co i o której godzince napisze jeszcze dzisiaj
|
|
|
|
#4228 |
|
Zakorzenienie
|
Kuli gratuluję! Mam nadzieję, ze będe miała takie same odczucia po moim dniu
|
|
|
|
#4229 |
|
Raczkowanie
|
Kuli, graulacje!
Myślałam, że w tym roku pierwsza jest moniczka90, tak to jest jak tylko zaglądam tu raz na jakiś czas Jak to fajnie, ze się nam już "sezon" zaczął
|
|
#4230 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zresztą... ja chyba nad każdą parą butów wrzuconą przez Was się zastanawiałam |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:56.

nr 16 Pourpre Preview, dość intensywny różowy 

Żeby nie było za łatwo to przy dwóch kieckach 

jaka to szerokość?

mamy wrażenie, że bardzo szybko nam minęły te dni (wesele 2dniowe) z chęcią powtórzylibyśmy to jeszcze milion razy 

było ciężko, ale kolejna rzecz do przodu
Jak to fajnie, ze się nam już "sezon" zaczął