![]() |
#931 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 5
Tak się właśnie zastanawiam co bym zrobiła na miejscu TeQiby. Też jestem mściwa i w ogóle, ale nie wiem czy bym zarzuciła focha.
Teraz jak to przemyślałam, to pewnie tż pomyśli "przejdzie jej" więc foch nic nie da ![]() Powiedziałabym jak mi przykro, że jestem zła, ale chyba normalnie rozmawiała. Oczywiście obiadu i wody do łózka bym nie zaniosła ![]()
#932 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jak chce młodego pobudzić do ruchu to lekko naciskam palcem w jakimś miejscu na brzuchu, on wtedy się budzi i zaczyna się rozpychać-uwielbiam to Edytowane przez baja_86 Czas edycji: 2014-01-18 o 14:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#933 |
Zadomowienie
|
Virginia to mamy takie same tc wg om i usg wkurzające to jest :/
Jak egzamin? Asia no po odstawieniu luteiny tak od razu skurcze to chyba nie... Ja się od 7mc nie przytulam i mi się bez tabletek stawia wiec nie wiem jak to tłumaczyć :ściana: Teqiba oj jak ja bym mu na złość robiła na Twoim miejscu niech się wkurza należy mu się Wysłane z telefonu... |
![]() ![]() |
![]() |
#934 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#935 | |||
Moderator
|
Cytat:
Nie zauwazylam zadnych zmian po odstawieniu - tylko ja nie bralam tego na twardnienia, to moze dlatego? Cytat:
![]() Teraz cos ugotuje ![]() Cytat:
Na razie nie mam zbyt duzego pola do popisu bo spi lub chodzi do kibla ![]() Ale chyba taka taktyke zastosuje - bede rozmawiac na konieczne tematy, ale nic wiecej... |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#936 |
Rozeznanie
|
dziękuję kochane za wsparcie i słowa otuchy
![]() już mi lepiej, chociaż to upierdliwe bulgotanie nie ustaje no i dzieć też średnio ma ochotę fikać, mam nadzieję, że wieczorem mu przejdzie ten zły humor i da mi do wiwatu. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#937 | |||||
Zakorzenienie
|
Cześć Kobitki
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Współczuję nocki. Lepszego samopoczucia życzę, o ile to jeszcze możliwe.. Cytat:
![]() Edytowane przez Lewek Czas edycji: 2014-01-18 o 14:39 |
|||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#938 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chociaż moja pierwsza myśl, to awantura, rzucanie nożami i piana z pyska ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#939 | |
Wtajemniczenie
|
Rany dziewczyny ile wy macie lat, że określacie współżycie "przytulankami":rolle yes:
TeQiba Twój mąż wprawił mnie w osłupienie. A w ogóle wiedziałaś gdzie był, nie denerwowałaś się że na noc nie wrócił? Bo to że popił, to ma kaca i bardzo dobrze ![]() ![]() ![]() A mnie brzuch wczoraj stwardniał i bolał i dzisiaj to samo. A jeszcze wybrałam się na zakupy. Co prawda trafiłam na przeceny i trochę nabyłam koniecznych rzeczy po taniości, ale teraz pokutuję. Wizyta na szczęście już w poniedziałek, ale gdyby jutro sytuacja się powtórzyła to chyba zadzwonię do lekarza. Z kolei Mała się rusza, czuję ją często i dużo, więc może nie siać paniki? I w ogóle trzeci trymestr zaczyna się nieciekawie. Dzisiaj jestem tak samo wkurzona i podenerwowana jak wczoraj ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#940 | |
Zakorzenienie
|
Jakie buteleczki Octeniseptu bierzecie? 50ml wystarczy na krocze?
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#941 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja bym nie popuściła i ciągle gadała - idź sobie do tego kolegi ![]() Cytat:
![]() Niby bym coś porobiła, poszła na spacer czy coś. Ale tak naprawdę to mi się nie chce ![]() Cytat:
![]() Chyba muszę coś dokupić ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#942 | |||
Moderator
|
Cytat:
Cytat:
![]() Szkoda ze nie mam, ale swieczusie sobie odpale ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#943 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Co do picia alkoholu przez męża to mój od skończonego 36tc ma ze mną ustalone zero % ![]() ![]() ![]() ![]() Super, a mi pijanego męża z porodówki wyrzucą pomijając fakt, że nagle nikt by nie mógł mnie zawieźć,a cholera wie co z taksówką by było ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#944 |
Zakorzenienie
|
Niutka wspolczuje przygód. Teraz już tylko dobrze będzie..
Thidien zlosliwość losu:/ Tygrysek, ja bym swojego nie puściła. Jak ja uziemiona to on tez ![]() Tequila brak mi słów do Twojego tż.. Foch byłby min tydzień.. A poczucie winy przez miesiąc albo dluzej bym w nim wzmagała.. ![]() Jakas niedomemlana jestem. .. Wczoraj bezsenna noc ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#945 |
Zakorzenienie
|
Tez myślę, że dużą część winy ponoszą koledzy
![]() i to gadanie i namawianie, a później jest jak jest ![]()
![]() |
#946 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#947 |
Zakorzenienie
|
Ale to mężowie mają nie chcieć, a nie żona. Czemu my musimy im mówić, co mają robić? Nie myślą
![]()
#948 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wydaje mi się, że twardnienie brzucha po dłuższym wysiłku na tym etapie jest niestety normalne. Ja też mocniej czuję jak coś porobię dłużej. Mam nadzieję, że hormony Ci szybciutko dadzą trochę odpocząć ![]() Ja mam 250 ml.
![]() |
#949 | |||||
Zadomowienie
|
Cześć
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() co do Twojego Tż brak słów, zachował się beznadziejnie, ehh te chłopy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ja będę go stosować i do pępuszka i do krocza więc chyba 250ml ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#950 | ||
Zakorzenienie
|
ja mam 50ml
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#951 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#952 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny a który Linomag zamawiałyście?
|
![]() ![]() |
![]() |
#953 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#954 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#955 |
Zakorzenienie
|
Udalo mi sie wreszcie wszystko przeczytac
![]() Mialam chyba 20 stron do nadrobienia i niestety newiele pamietam, co komu chcialam odpisac. Wybaczcie. Mariola - ciesze sie, ze u Was wszystko idzie w dobrym kierunku, no ale z takim wsparciem i tyloma osobami trzymajacymi kciuki nie moze byc inaczej. Lutien - dbaj o siebie i lez, skoro to konieczne, bedzie dobrze ![]() Maggie, teQiba - wspolczuje Wam akcji z TZtami Gratuluje udanych wizyt, a tym z Was, ktore martwia sie, ze dzieciaczki za malo waza, radze nie brac tego do siebie. Po pierwsze nietrudno o pomylki, a poza tym jest jeszcze czas, zeby maluszki nadrobily. Widzialam tez, ze niektore z Was niebezpiecznue szybko zblizaja sie do porodu ![]() Poprzednio najardziej sie balam przenoszenia, tego, ze po terminie bede sie musiala zglosic do szpitala i lezec tam nie wiadomo, jak dlugo. Na szczescie Ewcia okazala sie punktualna po mamusi. U nas od srody jakis maraton. W srode Ikea, do wieczora skladalismy te mebelki, ktore ze soba przywiezlismy. W czwartek malz mial dyzur w pracy, a ja korzystajac z okazji, ze mama wpadla na pomysl znow przyjsc do nas i zajac sie Ewcia, przekopalam sie rzez wszystkie artony z ciuszkami, dzielac je na typowo dziewczynkie i reszte. Teraz sie zasanawiam, co zrobic z tymi dziewczecymi. Moze zaczne wystawac na all. W czwartek mielismy dostawe wegla, co sprawilo, ze piatek okazal se takim przeladowanym dniem. Malz zajal sie noszeniem wegla do piwnicy, ja szybkie zakupy i sprzatanie chaty przed koleda. W miedzyczasie przyjezdzali kurierzy - reszta mebli dotarla i zamowione przez malza tla fotograficzne. Potem obiad i czekanie na ksiedza, malz mial umowione dwa spotkania, ale poniewaz co rou ksiadz przychodzil wieczorem, to myslal, ze zdazy wrocic. Okazalo sie, ze dzwonki pod drzwami uslyszalam juz po 16. Sama koleda - tragiczna, dawno nie spotkalam tak chamskiego ksiedza. Maz mogl sie cieszyc, ze go to ominelo. Wieczorem jeszcze postanowil testowac tla i inne nowe sprzety foto, a ja bylam umowiona na ploty z przyjaciolka i wrocilam po polnocy. Ufff, duzo sie dzialo... dzis dla odmany wiecej luzu ilenistwa. Obiecalismy sobie, ze dzis idziemy spac przed polnoca i ze sprobujemy skrocic liste imion. Trzymajcie kciuki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#956 |
Rozeznanie
|
Młody tak się ułożył, że czuję jakby mi ktoś zgrzewkę wody na żołądku ustawił i rytmicznie naciskał, bez jaj, wcisnął się prawie pod cycki
![]() skoczyłam też na chwilę do tesco i kupiłam zestaw za 5 zł: 2 czapeczki 0-3 i jedną 6-9 ![]() Edytowane przez wewillrockyou Czas edycji: 2014-01-18 o 18:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#957 |
Zakorzenienie
|
thidien współczuję tego całego zamieszania z remontem, oby wam już nic się nie popsuło
![]() my kupiliśmy wanienkę 71cm ![]() Trisdom gratulacje dla koleżanki ![]() teQiba wnerwiłam się na Twojego tżta ![]() ![]() a jak teraz? Tłumaczył się? I gratuluję 33 tyg ![]() wewillrockyou może niedługo przejdzie ![]() margo80 aktywnie spędzony czas ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#958 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Do ostatniego tygodnia było z nami super, ale na ostatniej wizycie okazało się że najprawdopodobniej szyjka się trochę skróciła no i mamy głównie leżeć i pachnieć teraz ![]()
![]() |
#959 |
Zakorzenienie
|
Znowu mówili o tych bliźniętach z Włocławka.
Rany jak mnie to wkurza ![]() ![]() margo daliście do wiwatu ![]() Mi już dzień marudzenia się skończył ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ---------- TeQiba się nie odzywa, bo pewnie talerzami rzuca ![]()
#960 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:05.