|
|
#4981 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: MY STYLE DIARY po polsku II
Emilko pięknie wyglądasz w każdym zestawie ale najbardziej kobieco jak dla mnie w zest. nr 3! Piękne kobiece kolory
W ogóle to faktycznie figurę masz świetną
|
|
|
|
#4982 | ||
|
Rozeznanie
|
dziękuję bardzo, miło mi
Cytat:
pasek jest z Reserved. kupowałam w zimie, teraz już chyba nie ma co do figury to kiedyż miałam duże kompleksy, teraz jest już trochę lepiej, ale chciałabym schudnąć z 5 kg Cytat:
merci |
||
|
|
|
#4983 |
|
Wtajemniczenie
|
Emilka dziękuje
![]() Twoje propozycje również niezmiernie mi się podobają. Zestawik z fioletową koszulką jest cudowny! i ten z Twoją ulubioną spódniczką Wogóle co tu dużo mówić: całokaształt bardzo przemyślany i w guście. |
|
|
|
#4984 | |
|
Zadomowienie
|
Dziekuje bardzo, dziewczyny
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4985 |
|
Wtajemniczenie
|
http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...1&d=1180615427 Emilka,gdzie kupilas ta zolta torebke i czarny pasek?
"Najlepsza miłość to ta,która budzi duszę... Pcha nas ku lepszemu... Rozpala w sercach ogień a w duszy sieje spokój..." https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=16429349 Atmosphere,Bershka,Stradi varius,Pimkie,Reserved i inne...zapraszam ![]() !14 stycznia dokładka! !odpisuj u mnie! |
|
|
|
#4986 |
|
Zakorzenienie
|
*Emilka*, pierwszy zestaw bomba i rowniez moje ulubione zolte dodatki
za fioletem tez szaleje, kupilam buty na ebayu w tym kolorze ale okazaly sie za duze zestaw number 3, piekna spodnica, nie dziwie sie ze jest twoja ulubiona bez kurteczki lepiej, bo tu guziczki i tu guziczki i spodniczka jest przytloczona a taka pieknosc powinna byc wystawiona na podziwianie zestaw najprostszy z mozliwych jest rowniez ladny, klasyczny, nieprzesadzony, fajnie wszystko pasuje do siebie i ostatni grzybowy rowniez jest swietny, mam tego grzyba, ale nie moge sie przekonac by w nim wyjsc :P takze zapisze twoja fotke by skomponowac cos podobnego
|
#4987 |
|
Zadomowienie
|
.
[/CENTER] Edytowane przez kaolinait Czas edycji: 2007-05-31 o 19:35 |
|
|
|
#4988 |
|
Rozeznanie
|
joanna453, agnieszka16 Bardzo dziekuję!
mysiamysia torebkę i pasek (w rzeczywistości jest granatowy) kupiłam zimą w Reserved Paulinaaa_ bardzo dziekuje za uznanie wezme sobie do serca rady co do "piękności która powinna by wystawiona na podziwianie" i zrezygnuje z tej kurtki co do białej narzutki to na początku tez mi się wydawało, że jakoś śmiesznie w niej wyglądam, ale potem się przekonałam
Edytowane przez *Emilka* Czas edycji: 2007-05-31 o 17:21 Powód: cytat |
|
|
|
#4989 |
|
Wtajemniczenie
|
praline - te 3 zestawiki są po prostu boskie
agnieszka16 - lepiej ze zalozylas balerinki, bo caly stroj super ale jakos japonki mi nie pasowaly :/ *Emilka* skad masz ta fioletowa koszulke ?? jesli mozna wiedziec oczywiscie bardzo podobaja mi sie Twoje zestawiki i przypomnialas mi o cudnym połączeniu mojego ukochanego fioletu z zółcią
|
#4990 |
|
Zakorzenienie
|
Uwagi mile widziane
|
#4991 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej laski
To mój zestaw stworzony dzięki nudzie Jak wyszedł??
|
|
|
|
#4992 |
|
Zakorzenienie
|
Pyra1990
3 ostatnie najbardziej mi się podobają, a w pierwszym jak dla mnie to za duzo tej zieleni... ![]() Nasteczka ale masz szczupłe girki...też bym takie chciała mieć ![]() a zestaw również bardzo fajny |
|
|
|
#4993 |
|
Raczkowanie
|
Nastaka fajniutki zestawik
Uwazam, ze w krotkich szortach dobrze wygladaja tylko kobiety obdarowane dlugimi zgrabnymi nogami i nienaganna figurka...niestety Pozazdroscic...buziak
|
|
|
|
#4994 |
|
Zakorzenienie
|
Nasteczka ładnie jak zwykle:
chociaz nie przepadam z takimi kokardkami czerwonymi...
|
#4995 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4996 |
|
Wtajemniczenie
|
katia84 Dziękuje bardzo
Nogi mogę pożyczyć 001Justyna Dziękuję ślicznie Pyra1990 Dziękuję, Twoje zestawy też ciekawe i zawsze jakoś się składa, że wystawiamy razem hehe to chyba przeznaczenie Asiula Dziękuję i muszę to powiedzieć, że są z lumpa hehe |
|
|
|
#4997 |
|
Rozeznanie
|
nafie dziękuję, fajnie, że się podoba
fioletową bluzkę kupiłam w New Yorkerze Pyra1990 najfajniesze wg mnie nr 2, 4 i 5 w tym pierwszym rzeczywiście chyba za dużo zielonego, poza tym jakoś mi tam nie pasują te perełki Nasteczka napisze tylko tyle: wyglądasz ŚWIETNIE! super szorty |
|
|
|
#4998 |
|
Wtajemniczenie
|
no to teraz ja
![]() bardzo ładnie, w pierwszym potwierdzam, ze chyba troche za dużo zieleni może bluzke zmien na inny kolor(?)ten ze spodniczką śliczny ja jakoś mam opory przed chodzeniem w krótkich spódniczkach ![]() nowy avatar? śliczny! edit: Nasteczko, twój zestaw również mi sie podoba , jakos tak ładnie wszystko się razem komponuje kokardka dodaje uroku
Edytowane przez ojalika Czas edycji: 2007-05-31 o 19:33 Powód: dopisek |
|
|
|
#4999 |
|
Wtajemniczenie
|
http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...1&d=1180632434 czy to torebka Atmosphere i wysokosc z raczka 47 cm?
Kurcze myslalam ze jest wieksza...a juz sie napalilam na jedna na Allegro
"Najlepsza miłość to ta,która budzi duszę... Pcha nas ku lepszemu... Rozpala w sercach ogień a w duszy sieje spokój..." https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=16429349 Atmosphere,Bershka,Stradi varius,Pimkie,Reserved i inne...zapraszam ![]() !14 stycznia dokładka! !odpisuj u mnie! |
|
|
|
#5000 |
|
Rozeznanie
|
Nasteczka wez nie zadawaj retorycznych pytan dobra
? pewnie, ze przeslicznie, cudownie i wogole łooo ale nogi teraz zachwycam sie juz nie tylko lydkami skad czarna bluzeczka i szorty ?
|
|
|
|
#5001 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() baaardzo ładny
|
|
|
|
|
#5002 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#5003 |
|
Zakorzenienie
|
slicznie Ci w tym wszystkim - wrózka asia komentuje
sliczne spodenki , pasek widzę taki sam jak ja mam hehe pewnie z allegro ![]() . .bluzka czarna też ładna noo iii torba fendii
|
|
|
|
#5004 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#5005 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#5006 |
|
Zadomowienie
|
Pyra1990 gdzie można obejrzeć Twoje włosy?? czuje, że bardzo mi się spodobają
(sorry za off-top) |
|
|
|
#5007 |
|
Wtajemniczenie
|
*Emilka* Dziekuje bardzo Emilko
ojalika Dziękuje bardzo mmaggiee Dziękuje Blueczka i szorty z lumpa.Ania17 & Agnieszka16 Dziekuje dziewczynki ![]() bloondyna Jak wróżka komentuje to szczera prawda hehe a paseczek z allegro, jak mogłaś zapomnieć, jeszcze Ci pisałam, że ten patyczek nie jest stabilny, ech baty sie należą ! Ty Ty Ty... ! hehe Twój jest dobry?? czy też trochę wadliwy??tysiulka18 Dziękuje za szorty zapłaciłam całe 8zł Teraz już mnie chyba nic nie zdziwi, jeżeli chodzi o lumpy hehe zerknij na wątek o ciuchlandii tam to dooopiero zdobycze
|
|
|
|
#5008 |
|
Zakorzenienie
|
NasteCzka a moglabys podac linka do aukcji paska?? bo mozliwe ze wiem ktore to, ale na aukcji wygladaja calkiem inaczej i jesli to te co ja mysle i tak lezy na tobie to bym kupila, a nie chce ryzykowac.. z gory wielkie dzieki
![]() ps. super wygladasz
|
|
|
|
#5009 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tutaj aktualna aukcja: http://www.allegro.pl/item201068058_..._4_kolory.html P.S Dzięki |
|
|
|
|
#5010 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
... a no to ten co myslalam, jeszcze byl drugi szerszy. w takim razie czekam na przyplyw kasy i kupuje. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:11.

W ogóle to faktycznie figurę masz świetną

no cóż, albo monitor brudny, albo wzrok już nie ten. mi się podoba właśnie ten szósty najbardziej i wcale nie wyglądasz niekorzystnie, wprost przeciwnie. a ten pasek to z H&M? chyba przegapiłam kiedy je wyłożyli, ech
merci 

zestaw number 3, piekna spodnica, nie dziwie sie ze jest twoja ulubiona

Kurcze myslalam ze jest wieksza...a juz sie napalilam na jedna na Allegro
łooo ale nogi ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)