|
|
#1471 |
|
Ha ha ha ha ha
|
Dot.: Gra o tron
Ja uważam Cersei i Joffa za półgłówków
|
|
|
#1472 |
|
Zakorzenienie
|
W sumie racja, że na tle tych wszystkich rodów Starkowie wypadają najgorzej jeśli chodzi o przebiegłość i inteligencję. Lannisterowie nie lepsi, bo nie zapominajmy właśnie o Cersei, która zachowała się idotycznie (nie chcę spojlerować ludziom, którzy oglądali tylko serial) i Tywinie, który nie docenił Tyriona. Na szczęście chociaż Jamie z czasem robi się rozsądniejszy i może byc ciekawą postacią w kolejnej części.
Obecnie najbardziej interesuje mnie właśnie wątek z Dorne i jak się rozwiąże relacja księcia, o którym prawie nikt nie wie i Deanerys Jednocześnie interesująca jest też podróż Wroniego Oka po smoki.
Edytowane przez visionAM Czas edycji: 2013-12-26 o 21:46 |
|
|
|
|
#1473 |
|
BAN stały
|
Najciekawsza będzie zadyma na Północy. Coś czuje, że jak Martin dożyje to będzie druga inwazja na południe.
|
|
|
|
|
#1474 |
|
Raczkowanie
|
Cześć Witam wszystkich cieszę się ,że znalazłam ten wątek. Dla mnie w kolejnych seriach najciekawszy będzie wątek Ayi oraz Tyrion Lannister . Od początku polubiłam go choć to niezły kawał. drania . Myślę ,że jest najinteligentniejszym z bohaterów. Jak idzie o Starków to najbardziej na nerwy działa mi Sansa.
W ramach przerwy świątecznej zafundowałam sobie powtórkę poerwszej serii . Jak znajdę trochę czasu to wrócę do dwóch kolejnych |
|
|
|
|
#1475 |
|
BAN stały
|
Moja fryzjerka ogląda za dużo gry o tron -.-
Obcieła mnie na Maddena -.- |
|
|
|
|
#1476 | |
|
Ha ha ha ha ha
|
Cytat:
|
|
|
|
#1477 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale to fakt, na razie Sansa jest blada i płaska (metaforycznie ), co aktorka ją grająca świetnie oddaje. Choć nawet już teraz można w niej dostrzegać ciekawsze, żwawsze nuty.Ja to w ogóle jakaś dziwna jestem. W Grze lubię Sansę, której większość nie trawi. W The Walking Dead uważam, że Carl jest świetną postacią, co nie jest popularnym poglądem. A w Homelandzie moją ulubienicą jest Carrie
stop what you're doin', get into this groove, can't you see the signs? Encore Precission Bass Player. ![]() Lancia Kappa 2.0 driver. ![]() Edytowane przez regularkate Czas edycji: 2014-01-08 o 15:08 |
|
|
|
|
|
#1478 |
|
Zakorzenienie
|
Ja uważam, że Sansa i Jamie, to będą dwie postacie, które najbardziej się zmienią. Już to widać, ich przemiana będzie na prawdę duża. Sansa szybko zaczyna chwytać, co się w okół niej dzieje i jak powinna na to reagować, uważam, że już nie jest głupia, ale odkryła, że łatwiej głupią ciągle udawać.
U innych (Jon, Denerys, Aria, Tyrion) Martin po prostu rozwija te cechy, które od początku w nich były, nic zaskakującego, rozwijają się naturalnie z rozwojem wypadków. |
|
|
|
|
#1479 |
|
BAN stały
|
A ja ciągle zbieram się do przeczytania książki... Tylko czasu brak ...
|
|
|
|
|
#1480 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ja lubię Carla. Mnie ciekawi co się stało z Ogarem. Czy naprawdę nie żyje. A jeżeli żyje to gdzie wyruszył ? Na mur, na poszukiwanie Sansy ? I wgl. dziwi mnie, że tak mało osób lubi Berica oraz Thorosa. Ten pierwszy poświęcił wszystko dla ludzi z Dorzecza. Piękną kobietę, majątek, zdrowie, kilkakrotnie życie a nawet siebie. Przecież gdy przebiła go lanca i Thoros go wskrzesił mógł powrócić. Strasznie mnie denerwuje skasowanie postaci Donala Noya oraz Eddarda Dayne i ich rozmów na temat Jona Snow-a. Edytowane przez DopplegangerEddarda Czas edycji: 2014-01-08 o 18:27 |
|
|
|
|
|
#1481 |
|
Zakorzenienie
|
Ja uznaję, że jeśli nie było napisane na 100%, że nie żyje, to pewnie żyje
|
|
|
|
|
#1482 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1483 |
|
Zakorzenienie
|
Sansa dużo wie, więc możliwe, że Martin to wykorzysta w kolejnych częsciach
|
|
|
|
|
#1484 |
|
O RLY?
|
Oficjalny trailer sezonu 4
![]() http://www.hbo.com/game-of-thrones#/...SVpgIAV3AXOA== |
|
|
|
|
#1485 |
|
Ha ha ha ha ha
|
No ciekawe, ciekawe
|
|
|
#1486 |
|
BAN stały
|
Oby tylko Sansa nie upodobniła się do matki.
No zwiastun zapowiada się świetnie chociaż wydaje mi się, że uśmiercą Tormunda a Val nie będzie wgl. :/ Widać na trailerze jak Theon Sprzedawczyk idzie z biała flagą wystawić swoich towarzyszy z wysp. Edytowane przez DopplegangerEddarda Czas edycji: 2014-01-13 o 16:57 |
|
|
|
|
#1487 |
|
Zakorzenienie
|
♥ theon
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
|
|
|
#1488 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#1489 |
|
Zakorzenienie
|
Uwazam ze greyjoye sa bardzo niedocenieni. W ogole to strasznie mi zal theona
(
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
|
|
|
#1490 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
I wgl. strasznie mnie denerwuje ilość dzikich przechodzących Mur. W książce było to 100 Thennów oraz 20 Wolnych a nie 20 -.-. Kpina. |
|
|
|
|
|
#1491 |
|
Zadomowienie
|
mi też w ogóle nie jest żal Theona
|
|
|
|
|
#1492 |
|
BAN stały
|
Mi trochę ale emocje a sprawiedliwość to dwie różne rzeczy. http://www.youtube.com/watch?v=reepxduMxiU Historia opowiedziana przez aktorów odgrywających postacie. Brrr, aż mi ciarki przeszły
Edytowane przez DopplegangerEddarda Czas edycji: 2014-01-13 o 22:58 |
|
|
|
|
#1493 |
|
Raczkowanie
|
A gdzie jest ta cała armia kroczących zombiaków.
Zrobili im przerwę na parę sezonów? W sumie, powolne są to długo idą, a przez mur, to chyba będą musiały przelecieć.
|
|
|
|
|
#1494 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#1495 |
|
Raczkowanie
|
Ja jestem ciekawa jak będzie wyglądała Lady Stark jako Kamienna Pani i czy ją w ogóle pokażą.
Ciekawe czy skupią się tylko na Uczcie dla Wron czy wykorzystają też Taniec ze Smokami . W końcu te części dzieją się w tym samym czasie. |
|
|
|
|
#1496 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Pewnie tak, |
|
|
|
|
|
#1497 |
|
Konto usunięte
|
Mam nadzieje, ze nie. Licze na to, ze zrobia cos lepszego niz te przerobki z netu.
|
|
|
|
|
#1498 |
|
Zakorzenienie
|
Za co wam żal Theona?
Za to, że zdradził ludzi, którzy go wychowywali całe życie? I to dla swojej biologicznej rodziny, która nim pomiata i ma go za śmiecia. Jedynie w kolejnej części, tej która jest w trakcie pisania, rola Theona może mieć jakieś większe znaczenie w walce o tron Żelaznych Wysp. O ile dojdzie do siebie po torturach, na które zasłużył.Lady Strak jako Kamienna Pani jest w książce niezmiernie irytująca. |
|
|
|
|
#1499 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Zgadzam się. Może udać mu się odzyskać tron Żelaznych Wysp. W końcu gdy odbywał się Wiec nie było go na wyspach. A jest głównym spadkobiercą czyli jest w prawie. Lecz Żelazne Wyspy są chyba najmniej cywilizowaną częścią Westeros. |
|
|
|
|
|
#1500 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Mam nadzieję, że Stannis go spali na stosie i tak zakończy się żałosna egzystencja tego zdradzieckiego kastrata. Zdradził swoją prawdziwą rodzinę, która go naprawdę kochała, więc na inny los nie zasłużył. Gdyby miał resztki honoru to po odmowie ojca wróciłby do Roba i byłby dalej "zakładnikiem" (pewien król Francji tak zrobił i wrócił do niewoli króla Anglii, bo nie mógł nazbierać na okup). |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:37.

Jednocześnie interesująca jest też podróż Wroniego Oka po smoki.

), co aktorka ją grająca świetnie oddaje. Choć nawet już teraz można w niej dostrzegać ciekawsze, żwawsze nuty.

(
Za to, że zdradził ludzi, którzy go wychowywali całe życie? I to dla swojej biologicznej rodziny, która nim pomiata i ma go za śmiecia. Jedynie w kolejnej części, tej która jest w trakcie pisania, rola Theona może mieć jakieś większe znaczenie w walce o tron Żelaznych Wysp. O ile dojdzie do siebie po torturach, na które zasłużył.