|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1381 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Płeć dzidziusiów poznajemy i imiona nadajemy. Mamusie V-VI 2014 cz.V
Beatusia odpaliliśmy Grawitacje, ale zaczęliśmy gadać za dużo i po 20 minutach wyłączyliśmy
oglądamy film na TVP1 ostatecznie ![]() Teda oglądałam Ramona straszne to co napisałaś o kuzynce Selenity właśnie długość filmów z Leo mnie ostatnio przeraża może jutro obejrzymy, bo dzisiaj już za późno na to ![]() Sylvunia haha boski bałwan w wannie ![]() MamaKtosia mój mąż zawsze powtarzał stanowczo, że więcej dzieci mieć nie będziemy, że dwójka wystarczy i że on nie chce wracać do pieluch, nawet sobie chciał podwiązać to co trzeba żeby nie ryzykować a teraz jemu się coś odmieniło, chyba po tym jak się okazało, ze Antosia jest Antosią a nie Antosiem ![]() Powiem Ci, ze zawsze jak jestem w CH zastanawiam się gdzie ten kryzys i skąd ci ludzie mają kasę na te zakupy i te restauracje Ten bejbi blues podobno jest straszny, nie oglądajcie tego |
|
|
|
#1382 | |
|
Zadomowienie
|
Kontrowersyjny.
O dziewczynie, ktora w wieku 16 lat decyduje sie na dziecko tylko dlatego, ze Jej idolka tez ma.... Polski fil. Cytat:
No zobaczymy, poki co srednio
22.10.2011 Nasz ślub 01.10.2013 Dwie piękne kreseczki 15.06.2014 - 2850 gram szczęścia - Kacperek Ja pod sercem Cię nosiłam, Ja o Twe zdrowie najgoręcej prosiłam. Jestem przy Tobie od pierwszego grama. Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama! |
|
|
|
|
#1383 |
|
Wtajemniczenie
|
a leci w tv ?
![]() doczytałam, nie mam canal +
|
|
|
|
#1384 |
|
Zadomowienie
|
Film sredni, ale moze wytrwam do konca
Zajrzałam na allegro i znalazlam zajefajne koszulki http://allegro.pl/koszulki-ciazowe-z...867881897.html Zastanawiam sie , które zamowic Mam na oku 3
22.10.2011 Nasz ślub 01.10.2013 Dwie piękne kreseczki 15.06.2014 - 2850 gram szczęścia - Kacperek Ja pod sercem Cię nosiłam, Ja o Twe zdrowie najgoręcej prosiłam. Jestem przy Tobie od pierwszego grama. Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama! |
|
|
|
#1385 | ||||
|
Zakorzenienie
|
To dobrze, bo tez słysząłm, że jak za późno to brzydka blizna
Cytat:
![]() Pomysłowa ![]() Cytat:
I b. wygodne Cytat:
![]() Cytat:
My dziś zaliczyliśmy jedną babcie, pradziadka i prababcie Olina, jutro cd ![]()
[COLOR=blue]Za Tobą szaleje [COLOR=Green]Nasza wielka miłość na maleńkich nóżkach Marianek i Rysiu Edytowane przez madziuuula Czas edycji: 2014-01-18 o 21:52 |
||||
|
|
|
#1386 |
|
Zakorzenienie
|
Emilia dobrze że już został podany konkretny plan działania
dla Was ogromne ;*Kaorlak ładne imię ![]() Beatusia zgrabny brzuszek ![]() Dziś byliśmy w odwiedzinach u rodzinki co mają syna młodszego od mojego o rok I w pewnym momencie zaczął B. płakać a mój syn co zrobił ?? Znalazł jego smoczek podszedł wsadził mu z czułością do buzi , pogłaskał po główce i poszedł się bawić
|
|
|
|
#1387 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Bedzie świetnym straszym bratem ![]() ---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- Cytat:
No wlasnie slyszalam, ze konczy sie strasznie. i w sumie chce zobaczyc jak, wiec nie zdradzaj, prosze
||
|
|
|
#1388 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja na razie chodzę głównie w takich: http://www.hm.com/pl/product/13740?article=13740-B więc są dość podobne do tych lidlowskich, a te mi pasują akurat, gumka idzie pod brzuszek, a zresztą one są takie szerokie, że nawet i na brzuch by się nadała ![]() Cytat:
Cytat:
W sumie też by się przydało odwiedzić babcie, ale przynajmniej we wtorek jak będzie mało czasu to będzie wytłumaczenie dlaczego jesteśmy tak krótko :cojest; Cytat:
Idę spać dziewczyny, trzymacie się, słodkich snów |
||||
|
|
|
#1389 |
|
Wtajemniczenie
|
właśnie doczytałam jak się skończył ten film, dobrze, że nie oglądam tego
przerażające..Nikii ale to słodkie właśnie Twój Oskarek kończy dziś 21 miesięcy a moja Iga 16 miesięcy też jest z 18
Edytowane przez niegrzeczna88 Czas edycji: 2014-01-18 o 22:06 |
|
|
|
#1391 |
|
Wtajemniczenie
|
dziękujemy
i wzajemnie dla Oskarka
|
|
|
|
#1392 |
|
Rozeznanie
|
O fuuu skonczyl sie film. TŻ podsumowal "ale poj@b$n&, tacy ludzie chodzą teraz po świecie? !".
Maraton dziś- TŻ właśnie włączył film "wyścig" o Formule I, czuje że przysnę niedługo....
Edytowane przez Seksta Czas edycji: 2014-01-18 o 22:53 |
|
|
|
#1393 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1394 |
|
Rozeznanie
|
Obejrzalam, nawet niezły i spać mi się odechcialo całkiem
chyba cos muszę zjeść. ..
|
|
|
|
#1395 |
|
Zakorzenienie
|
O no Wyscig nawet niezly
Witam sie niedzielnie U nas dzis pobudka o 5.20 ![]() Dzis chyba sie przejedziemy do kosciola bo jest msza za male dzieci i ciezarne zalezy jak sie bede czula popoludniu bo to na 15 ![]() Ide na sniadanie bo zglodnialam okrutnie od pobudki ![]() Milego dnia Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1396 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
O mamulu jak Wy po nocach siedzicie ![]() Oliś wstał 10 min temu, spał od 20 w szoku jestem a no tak w dzień mało bo objazdówka, dziś część druga, znów sie najem a jutro wizyta i sie będe wagi bała :pMiłej niedzieli mamuśki ![]() P.S. wczoraj kumpela była na zumba kids z córeczka i mówi, że były mamy z synkami, moje chłolamk będą miały przechlalane ![]() Wysłane z mojego MIST przy użyciu Tapatalka
|
#1397 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1398 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Mamusie
Nadrabiając końcówkę wczorajszego wieczoru: Ramona dramatyczna sytuacja u Twojej kuzynki, szczerze współczuję... Udusiłabym tego lekarza własnymi rękoma, jak tak można ![]() Co do bejbi blusa, to lepiej nie oglądajcie, ja oglądałam i ciągle mnie gotowała ta panna już nie wspomnę o finale filmu....
|
#1399 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry w niedziele pochmurną póki co.
Nikii ale słodko musiało to wyglądać ![]() Niby jestem wyspana ale dzisiaj to mi sie fajnie leżalo ![]() Miłej niedzieli
|
#1400 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Brzuchatki
wczoraj mąż zadecydował po 21 porę spania, więc poszlismy grzecznie do sypialni, dziś przynajmniej się wyspałam ... wstałam po 8, jeszcze śpię ![]() idą nadrobić wczorajszy wieczór może dzis się przejade do Ferio, jak będzie mi się chciało, siostra jedzie, a ja chciałam jeszcze kupic coś dzidziulkowi, tylko chyba tam za bardzo nie ma gdzie Smyka otwieraja dopiero w marcu, buuu
|
|
|
|
#1401 |
|
Zakorzenienie
|
Niegrzeczna w imieniu Oskara dziękuje
![]() Madziula widze Oliś się przestawia ![]() Dzień dobry A my dziś pospaliśmy do 8 Pewnie dlatego że wywaliłam wczoraj TŻ do drugiego pokoju spać (byliśmy u znajomych i nie chciałam aby w nocy mi % śmierdziało) :PNiektóre już z ciuszkami szaleją , a ja nawet o tym na razie nie myślę
|
|
|
|
#1402 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez carolyna86 Czas edycji: 2014-01-19 o 09:10 |
||
|
|
|
#1403 |
|
Rozeznanie
|
ogladałam ten film Baby blus i nie mam miłych wspomnień. Nie polecam w naszym stanie! film przerazajacy, jak dla mnie i moje nerwy...
---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ---------- dziewczyny jak wasze nastroje? jutro zzaczynam 2o tc i u mnie spadek formy, totalny. Hormony niestety skacza a ja ciagle mam negatywne zachowania i nastrój. |
|
|
|
#1404 | |||||
|
Zadomowienie
|
Doberek,
Cytat:
. Zapraszam w takim razie. Mam nadzieję, że w tym tygodniu jakieś informacje z tym związane pojawią się na blogu, ale najsampierw muszę gdzieś opchnąć mojego dzikusa ;-). Dzikus jest z 4, także już wkrótce jej wielki dzień.Cytat:
. Moja chłopa by tak liczną gromadę chciała - ojciec Wirgilusz mi się trafił . A liczyłam, że jak utrafimy parkę to da mi spokój .Cytat:
"Menszczyzny" to jednak pomysłowe bestie ![]() Cytat:
Cytat:
. Choć laptop nie działa, mój się tak wygrzewa od zawsze, a strzelcem wyborowym i tak jest. Pobudka 0 5.20? Auć! Edytowane przez MamaKtosia Czas edycji: 2014-01-19 o 09:16 |
|||||
|
|
|
#1405 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam się niedzielnie, że tak powiem mam już dosyć się gościć i chce do domu :-P dziś w nocy nawet mężowi marudziłam a że wypili po piwie wczorsj to tylko chrapał i przytakiwał
![]() Miłego dzionka życzę Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1406 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za to teraz od paru dnia z rana mam taki strzał energii, że się nie poznaję
|
|
#1407 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nikki słodki Oskarek, będzie troskliwym starszym braciszkiem Co do zakupów to ja też w polu, a tu już 27tc, powoli trza torbe pakować, tak sobie wczoraj uświadomiłam po poście Vampirki ![]() Wysłane z mojego MIST przy użyciu Tapatalka
|
|
#1408 |
|
Zakorzenienie
|
To ja się zaczynam czuć dziwnie teraz ze swoją szafą pełną posegregowanych ubranek 56-62
|
#1409 |
|
BAN stały
|
Witam się z rana
Mila obudziła się o 8, a ja o 6 No kto to widział, żebym budziła się przed dzieckiem! Bólu gardła dzień drugi. Mam nadzieję, że przejdzie i nic się z tego nie rozwinie ![]() Dziś jedziemy na obiadek do moich rodziców ![]() Aa Kasian, zainspirowana Tobą zamówiłam sobie wczoraj te książeczki "obrazki dla maluchów" ![]() ---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- Agaaga89 hehe, i dobrze ! Będziesz już przygotowana..a potem zostanie więcej czasu na inne rzeczy Ja póki co to przejrzałam ubranka po Mili i wiem, że sporo się nadaje dla Leosia. I kupiłam kilka ciuszków od Marty Hm..i tyle..nic więcej nie mam i nie zrobiłam.
|
|
|
|
#1410 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i tak je trzeba będzie wyprac jeszcze raz w proszku delikatniejszym, bo częśc jest nowa ubranek ![]() mam nawet pospisywane ilość sztuk, żebym wiedziała, ile jeszcze i czego dokupić ![]() najbardziej uniwersalne wydają mi się bodziaki, bo spodenek troszkę mam, to w razie czego mozna naciągnąć na dół, pajacyków mam az 2 sztuki, ale chyba nie dokupię, siostra nie zakąłdała, bo ją wnerwiały, dlatego mam tylko 2 w spadku ![]() a Wy jakie macie plany zakupowe jesli chodzi o ubranka? :pros: bo ja jestem w tym zupełnie zielona
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:34.

oglądamy film na TVP1 ostatecznie 

dla Was ogromne ;*

Smyka otwieraja dopiero w marcu, buuu
No kto to widział, żebym budziła się przed dzieckiem!