Gaworze i piszczę całe dnie, bo chcę powiedzieć, że kocham cię! Mamy IX-X 2013, cz.IV - Strona 29 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnego wątku
Przyszła do nas straszna zima, maluch w rączce gryzak trzyma. 8 14,81%
Pierwsze ząbki, pewne ruchy, rosną nam tu małe zuchy. 7 12,96%
Uśmiech, harce i swawole, mamie spać dziś nie pozwolę. 13 24,07%
Ząbkowania czas nadchodzi, mama już jak zombie chodzi. 8 14,81%
Nie mam pomysłu na tytuł wątku bo cały czas myślę o moim dzieciątku. 18 33,33%
Głosujący: 54. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-18, 20:06   #841
ladanseuse14
Zakorzenienie

Dot.: Gaworze i piszczę całe dnie, bo chcę powiedzieć, że kocham cię! Mamy IX-X 2013,

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
ladan jeszcze jets takie blotko co sie nim nogi smaruje a potem obwiazuje folia na to dwa koce i lezysz pol godzinki
daje efekty

Sent from my GT-P1000 using Wizaz Forum mobile app
Nie są to może algi?

Cytat:
Napisane przez bojatoja Pokaż wiadomość
Niektórzy sportowcy na treningach obwijają się folią
Ale nie można z tym przesadzać
Czemu nie można?
Podobno spodnie ortalionowe też są dobre.

---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ----------

Cytat:
Napisane przez kahunia Pokaż wiadomość
Od 299 jest darmowa teraz. Ale przy tych cenach to nawet z przesylka sie oplaca. tz ostatnio kupil wit. D w aptece - w gemini w tej cenie mam 2 takie opakowania. I tak praktycznie ze wszystkim
Aaa, to tego nie wiedziałam
Stary 2014-01-18, 20:09   #842
agusiowata
Zakorzenienie

Dot.: Gaworze i piszczę całe dnie, bo chcę powiedzieć, że kocham cię! Mamy IX-X 2013,

Cytat:
Napisane przez danielka88 Pokaż wiadomość

Jak dajecie kaszkę z mlekiem to jakiś specjalny smoczek się zakłada?.
Są specjalne smoczki. U nas w okolicy nie było, więc przebiłam większą dziurę w starym smoczku.
Stary 2014-01-18, 20:10   #843
MsLullaby
Zakorzenienie

Za jakie grzechy on mi dziś daje tak popalić?

Adrianek
30.07.2015
MsLullaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-18, 20:11   #844
tassia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladanseuse14 Pokaż wiadomość
Nie są to może algi?

Czemu nie można?
Podobno spodnie ortalionowe też są dobre.

---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ----------

Aaa, to tego nie wiedziałam
chyba nie
raczej jakies borowiny
nie pamietam
jak ci zalezy to.zapytam znajomej ktora mi to aplikowala
a na treningi sa super tez spodenki neoprenowe

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-18, 20:13   #845
dodinha
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MsLullaby Pokaż wiadomość
Za jakie grzechy on mi dziś daje tak popalić?
Moja też jeszcze nie śpi,właśnie sie drze:banghead:

Wysyłane z mojego GT-S7500 za pomocą Tapatalk 2
Stary 2014-01-18, 20:16   #846
tassia
Zakorzenienie

powiem wam ze albo ja nie umiem.korzystac z tej apteki gemini albo nie wiem.co
przede.wszystkim nie wiem czego szukac
po drugie ceny sa bardzo porownywalne z moimi okolicznymi aptekami
wiec mnie.nie.powala

jutro jedziemy chyba do.ikei ale obawiam.sie tlumow ludzi
slysze.deszcz za oknem wiec zrobimy galeriowy spacer, ale.musze pare rzeczy pokupic
potem.niby obiad u tesciowej ale ja sie chyba wymiksuje bo mam jej dosc i moze wysle. tz z Mackiem a sama.sie zrelaskuje basen silownia itp.

---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ----------

Macius na szczescie od 19 slodko spi a ja zmeczona tez juz z lozka do.was pisze

poza ttm.bulam dzis w pracy
i powem ze gdybym mogla codziennie po 4godziny pracowac to.chetnie
dzis wprawdzie pracowalam 6, ale 4 to byloby idealnie zeby duzo z Maciejem byc i nie zwariowac
moze.w sumie mi sie tak uda bo.planuje rozpoczac staz na oddziale jak wlasnie.dogafam.sie na 3dni w tyg po pare godzin
a musze odbebnic 360h

[/RIGHT]
Stary 2014-01-18, 20:20   #847
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
a co polecacie tej jodi picoult?

ja czytalam "bez mojej zgody" ogolnie rozpaczliwa. przez nia przeszlo mi przez mysl ze moj brat choruje na bialaczke

ajjj wcinam wlasnie salatke z selerem naciowym. ktoras ostatnio narobila mi smaka

a w tym momencie maz mnie wkur*wil na maxa ze az sie rozlaczylam
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-01-18, 20:22   #848
gorgulek
Zakorzenienie

Cytat:
a na treningi sa super tez spodenki neoprenowe
Używasz?

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
a w tym momencie maz mnie wkur*wil na maxa ze az sie rozlaczylam
gorgulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-18, 20:29   #849
kahunia
Zadomowienie

Cytat:
powiem wam ze albo ja nie umiem.korzystac z tej apteki gemini albo nie wiem.co
przede.wszystkim nie wiem czego szukac
po drugie ceny sa bardzo porownywalne z moimi okolicznymi aptekami
wiec mnie.nie.powala
No to u mnie w aptekach ceny powalaja... wit. D 17 zl, gemini- 8, cebion 20, gemini 12, za dicoflor placilam 40 zl, w gemini 23. Kupuje jeszcze mojej mamie tabletki za ktore zamiast 50 zl place 25... No i kupuje to co uzywam - witaminy, do kapania emolient, kremy, smoczki, butelki itp. Wiadomo ze jak potrzebuje cos na juz to kupuje stacjonarnie bo nie ma czasu na czekanie na przesylke.

A jeszcze przegladam zawsze co jest w produktach z krotka data waznosci bo mozna cos fajnego w dobrej cenie wyhaczyc, a czesto z data waznosci jeszcze 3 miesiace wiec spokojnie mozna zuzyc

Edytowane przez kahunia
Czas edycji: 2014-01-18 o 20:31
kahunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-18, 20:32   #850
agusiowata
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MsLullaby Pokaż wiadomość
Jak mi zacznie noce przesypiac to przeniose jego lozeczko do pokoju obok a teraz spi w naszej sypialni.
Adaś śpi całe noce od miesiąca. Nie zastanawialiśmy się kiedy go przenieś, bo jego pokoik nie graniczy z naszą sypialnią.
Stary 2014-01-18, 20:36   #851
Natala84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gorgulek Pokaż wiadomość
Moja Zuzia jak była mała to często patrzyła się niby w sufit. Była taka zapatrzona i czasem się uśmiechała. Żartowałam, że pewnie mój ojciec przyszedł poznać wnuczkę
ja słyszałam, że niemowlaki widzą swoich aniołów stróżów i to im się tak przyglądają, uśmiechają sie do nich, rozmawiają z nimi

Cytat:
Napisane przez policzanka Pokaż wiadomość
Pozwoliłam dzis Tzt nakarmic Lilke..dobrze ze to nie była marchewka
nie szkoda Ci kocyka? nie lepiej jakąś pieluchę podkładać?

przeleciałam na szybko, coś nie mam ostatnio weny

Dirty, fajnie że wróciłaś Brawa za 6 miesiecy

Lullaby, ja też nie wiem co to śpiworek, nie mam go i mieć nie będę

Ja aktualnie (koło 0 stopni) ubieram tak: body z krótkim, pojacyk, cienka bluza, spodenki, skarpetki i na to kombinezon. przykrywam kocykiem. Jak jest ładnie, słonecznie i nie wieje to nie zakładam przykrywki od wózki. A tak to jeszcze to zakładam

dziś Hania dostała gluen
mam wrażenie że z tej niewielkiej ilości więcej jednak zostało poza nią niż w niej ale chyba za rzadka mi ta kaszka wyszła, jutro zrobię gęstszą

Hania

94,5....70,5....65

http://szydelkogagusi.blogspot.com/
Natala84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-18, 20:36   #852
MsLullaby
Zakorzenienie

U mnie nieciekawie wygląda z pracą. Koleżanka dostała teraz pismo że nie może pracować na part time czyli w dni kiedy jej mąż ma wolne.. a my tak właśnie chcieliśmy zrobić bo wcześniej tak to wyglądało u nas w pracy gdy kobiety wracały z macierzyńskiego. No ale zmieniło się szefostwo i widać bardzo utrudniają muszę wymysleć co zrobimy bo do maja niedaleko

Adrianek
30.07.2015
MsLullaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-18, 20:41   #853
gorgulek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Natala84 Pokaż wiadomość
ja słyszałam, że niemowlaki widzą swoich aniołów stróżów i to im się tak przyglądają, uśmiechają sie do nich, rozmawiają z nimi
Niech i tak będzie
Stary 2014-01-18, 20:41   #854
anutka171
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez katarzyna2811 Pokaż wiadomość
No właśnie przeczytałam. Straszna tragedia

---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ----------

http://wiadomosci.onet.pl/kujawsko-p...blizniat/qqkn9
Masakra jaka wielka tragedia i jak sie po tym pozbierac i dalej zyc:/

Cytat:
a co polecacie tej jodi picoult?

Chyba najbardziej znane jest Bez mojej zgody. Ma bardzo dobre opinie. ja jej jeszcze nie czytalam, za to ogladalam film. Ale wiadomo, ze zawsze ksiazka lepsza niz jej ekranizacja.

Ale dzisiaj napisalyscie o dziwnych zjawiskach i strachach. naczytalam sie, a teraz zostalam sama z Kubusiem, bo tz z kolegami na piwo wyszedl. a mieszkamy w malym domku na obrzezach miasta, na odludziu, gdzie nawet latarni przy drodze nie ma. zaraz na pewno sobie cos ubzduram i bede sie bac.

Ja bardzo lubie czytac ksiazki. ostatnio kolega mi polecal, ale nie zdazylam przeczytac, zielona mile i zyciie pi. Ponoc warto. Natomiast jesli lubisz lekka i przyjemna lekture, to moge polecic ksiazki santy montefiore, mi sie bardzo podobaly. A zaczelam ja czytac od Spotkajmy sie pod drzewem ombu. Poza tym lubie poczytac thrillery sandry brown. Albo cos o milosci na tle wojny (niebieski rower lub tatiana i aleksander). tez bardzo polecam mam trooche ksiazek na dysku, wiec jak chcesz to moge Ci podeslac
anutka171 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-18, 20:45   #855
teacherka
Zakorzenienie

Dzięki dziewczyny

Podaliśmy czopek, pierwszy wyleciał po chwili z kupką, ale drugi się utrzymał. Skonczył się płacz, przystawiłam do piersi, skończył się szloch i zasnęła. Oby pospała i obudziła się bez bólu bidulka

Tassiu, najbardziej znana powieść Picoult to "Bez mojej zgody" - rodzice decydują się na drugie dziecko, żeby ratować chorą na białaczkę córkę. Jak daleko można się posunąć żeby kosztem jednego dziecka ratować drugie...
Ogólnie wielka literatura to nie jest, język nie powala, ale historie jak dla mnie wciągające. Ostatniaa, którą skończyłam to "Przemiana" - o więźniu z celi śmierci skazanym za zabójstwo dziewczynki i jej ojca. Godzi się na śmierć mimo że twierdzi iż jest niewinny, ale koniecznie chce oddać swoje serce na przeszczep dla siostry tej zabitej...

A tak żeby poczytać dobrą literaturę to polecam serię "Z miotłą" wydawnictwa W.A.B. O kobietach przez kobiety pisane.

Boże jaka jestem psychicznie zmęczona, płakałam razem z tą moją kruszynką, mnie też wszystko bolało...

Edytowane przez teacherka
Czas edycji: 2014-01-18 o 20:48
teacherka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-18, 20:46   #856
kahunia
Zadomowienie

Natala bo pisalam o tym moim karmieniu jeszcze w poprzednim watku https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4376 poradzilabys cos??

Stary 2014-01-18, 20:49   #857
ja-ika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maharet1092 Pokaż wiadomość
Nie pamietam dokładnie. Bo diabeł drwi z trojcy swietej i coś tam jeszcze było w filmie "Egzorcyzmy Emily rose".
odkąd obejrzałam ten film boję się wstać w okolicach 3, jak na złość Emilka się budzi koło 3.
Cytat:
Napisane przez ja :) Pokaż wiadomość

Widziałam, że przewinął się watek snów. Ja mam jeden z dzieciństwa, którego nigdy nie zapomne. Po klatce schodowej u mojej cioci w bloku goniła mnie bestia na motorze (ta z bajki piękna i bestia disneya). To był straszny sen - długo się bałam
A teraz co chwila mam jakieś głupawe sny. Już milion razy mnie ktoś mordował w różny sposób. Czasem też mi się śni, że dzieje się coś złego i płacze aż się zanoszę i chcę coś powiedzieć i nie mogę słowa wydusić. Okropne uczucie, nawet tylko we śnie. I raz mi się śniło, że mój tata umarł i obudziłam się cała zapłakana Ale podobno jak się śni, że ktos umiera to na długie życie

Dobra, ide narabiać dalej przy porannej kawce
ostatnio też miałam sen, że płąkałam i małż mnie obudził, bo dziwne dźwięki wydawałam i myślał, że śni mi się seks i dlatego mnie obudził, żeby mi za dobrze nie było
Cytat:
Z tą folią to ponoć pomaga więc jutro polecę po nią i spróbuję
tak bardzo pomaga. Wcześniej peeling z kawy, potem mikstura z kawy, cynamonu i balsamu i na to folia
Stary 2014-01-18, 20:49   #858
kama1987
Rozeznanie

Byłam dziś na zakupach z Mamą i Zuzią Ona jest taka grzeczna w sklepie, od razu zasypia i mogę na spokojnie zrobić zakupy, dlatego ją biorę, nawet nie miałabym jej z kim zostawić, bo TZ w 2 pracy dziś.
Kupiłam spodnie i koszulę dla siebie i dla Zuzi polara na wiosnę i kurtkę na przyszłą zimę już Bardzo mi się spodobała i była cenowo fajna Mam nadzieję że będzie wtedy dobra bo jest na 80 cm, ale z 5.10.15 na Zuzię są za duże rzeczy w odpowiednim rozmiarze.

Cytat:
Męczę się i męczę z przyszyciem gumek do baletek (dziś odebrałam od szewca w Operze nowe), bo mam tipsy. Dzwonię i się żalę mężowi a ten mi na to, żebym to zostawiła, jak wróci (jest w drugiej pracy) to mi przyszyje <3
Dobry Mąż

Cytat:
Matko 100 lat w simsy nie grałam!

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
ja też Pograłabym ale nie mam kiedy.

Cytat:
Moja T. miała podobny przypadek. Nasłała chyba na nich urzad ochrony konsumenta.Potem była sprawa w sadzie i wygrałaWiec walcz, masz spore szanse
Właśnie w pon piszemy odwołanie, a z tym urzędem dzięki, pewnie też nad tym pomyślę

Cytat:
Napisane przez danielka88 Pokaż wiadomość

Jak dajecie kaszkę z mlekiem to jakiś specjalny smoczek się zakłada?. Ja jeszcze nie wprowadzałam glutenu I w ogóle jaką tą kaszkę mozna dac na ekspozycję zeby była na moim mleku robiona????? podpowiedzcie mi coś
Możesz gotować błyskawiczną kaszę i dodać do Twojego mleka Tylko musisz popróbować żeby nie spalić ani kaszy, ani garnka, bo błyskawicznej daje się chyba na początek pół łyżeczki.

Cytat:
Specjalista do USG??!!Ja pitole, przeciez to gin normalny powiniem zrobić
No powinien, ciekawe czy jakiś wogule był

Cytat:
Napisane przez katarzyna2811 Pokaż wiadomość
Bajka no co ty. Mała sobie krążenie w nóżkach poprawia

Ja jestem w ogóle dziwna bo nie oglądam horrorów i nie gram w żadne gry poza starym poczciwym MARIO
to te z lubię w ciąży w Mario grałam

Cytat:
Napisane przez LaLoca Pokaż wiadomość
Czy też was wkurzają spadające skarpetki? Lubie zakladac Mai spodenki ale te skarpetki do szalu mnie doprowadzają. Mozecie polecic jakiejs firmy lub z all? Plis
Z Pepco się fajnie trzymają, nie spadają małej.

Cytat:
Piła któraś lub słyszała o soku z noni?
Ja nie piłam, ale z racji pracy słyszałam. Podobno dobry na trawienie i działa, koleżanka testowała i była zadowolona
kama1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-18, 20:54   #859
ja :)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agusiowata Pokaż wiadomość
Adaś śpi całe noce od miesiąca. Nie zastanawialiśmy się kiedy go przenieś, bo jego pokoik nie graniczy z naszą sypialnią.
Ja przeniose jak będzie mieć swój pokój czyli podobnie jak tassia chyba dopiero jak wybuduje dom

Cytat:
Napisane przez anutka171 Pokaż wiadomość
Ja bardzo lubie czytac ksiazki. ostatnio kolega mi polecal, ale nie zdazylam przeczytac, zielona mile i zyciie pi. Ponoc warto. Natomiast jesli lubisz lekka i przyjemna lekture, to moge polecic ksiazki santy montefiore, mi sie bardzo podobaly. A zaczelam ja czytac od Spotkajmy sie pod drzewem ombu. Poza tym lubie poczytac thrillery sandry brown. Albo cos o milosci na tle wojny (niebieski rower lub tatiana i aleksander). tez bardzo polecam mam trooche ksiazek na dysku, wiec jak chcesz to moge Ci podeslac
Dzięki Odezwę się do Ciebie na priv po weekendzie

Cytat:
A nie daloby rady jakiegos zwolnienia na ta kosc? Wiem ze tam troche inna ta suzba zdrowia, ale moze?
Musiało by mi chyba dupe urwać, żeby mi dali zwolnienie Nie no, tak serio to tutaj nie takie łatwe - dość skomplikowany proces, poza tym ja i tak juz do tej pracy nie wracam bo dziś postanowiliśmy, że 30 kwietnia wracamy już na 100% do PL
ja :) jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-01-18, 20:59   #860
tassia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anutka171 Pokaż wiadomość
Masakra jaka wielka tragedia i jak sie po tym pozbierac i dalej zyc:/

Chyba najbardziej znane jest Bez mojej zgody. Ma bardzo dobre opinie. ja jej jeszcze nie czytalam, za to ogladalam film. Ale wiadomo, ze zawsze ksiazka lepsza niz jej ekranizacja.

Ale dzisiaj napisalyscie o dziwnych zjawiskach i strachach. naczytalam sie, a teraz zostalam sama z Kubusiem, bo tz z kolegami na piwo wyszedl. a mieszkamy w malym domku na obrzezach miasta, na odludziu, gdzie nawet latarni przy drodze nie ma. zaraz na pewno sobie cos ubzduram i bede sie bac.

no.wlasnie zaczelam czytac bez mojej zgody i zapowiada sie ciekawie
a wyslesz na.priv cos?

---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ----------

ja to niedlugo!!!!
gratuluje!

[/RIGHT]
Stary 2014-01-18, 21:01   #861
Natala84
Zakorzenienie

Cytat:
Natala bo pisalam o tym moim karmieniu jeszcze w poprzednim watku https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4376 poradzilabys cos??
przepraszam że to przeoczyłam
smoczek faktycznie może przeszkadzać, ale głównie na początku, bo dziecko wtedy moze zacząć źle łapać pierś=źle stymulowana laktacja. ale skoro u Was wcześniej było ok to nie wydaje mi się,żeby teraz wywołało to taki problem.
hmmm
ja bym jeszcze chwilke się wstrzymała z dokarmianiem. proponowałabym pierś jak najczęściej i skontrolowała wagę po powiedzmy 2 tygodniach. dzieci często rosną skokowo, czyli nic nic nic i nagle w tydzień + 300 gram
a jak Ty jesz? jesz coś ciepłego każdego dnia?
aha, a gdyby problem się utrzymywał, to udałbym się do doradcy lakatcyjnego

Hania

94,5....70,5....65

Stary 2014-01-18, 21:07   #862
gorgulek
Zakorzenienie

Cytat:
Musiało by mi chyba dupe urwać, żeby mi dali zwolnienie Nie no, tak serio to tutaj nie takie łatwe - dość skomplikowany proces, poza tym ja i tak juz do tej pracy nie wracam bo dziś postanowiliśmy, że 30 kwietnia wracamy już na 100% do PL
Super

Miałam wcześniej poćwiczyć i obejrzeć film i co? Dalej siedzę na kompie niewiadomo po co a już po 22
Dobranoc

---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ----------

Jeszcze mam pytanie Mamy Możliwe, żeby Miłosz nagle odmówił smoczka? Jak próbuję dać to wypycha językiem albo wsadza tę część silikonową i kawałek tego plastiku z dołu i go gryzie sobie. Za nic nie chce go normalnie ssać. Darować sobie i wyrzucić smoczki?
Stary 2014-01-18, 21:13   #863
teacherka
Zakorzenienie

Gorgulku, moja Zuzka tak samo - nie potrafi ssać smoka mimo, że na początku dostawała go często. Z butelki też się oduczyła pić Memla językiem wypychając smoczki na bok. Więc jestem niezastąpiona.

Edytowane przez teacherka
Czas edycji: 2014-01-18 o 21:32
teacherka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-18, 21:16   #864
ja :)
Zakorzenienie

Cytat:

ja to niedlugo!!!!
gratuluje!

Cytat:
Napisane przez gorgulek Pokaż wiadomość
Super
nooo, tez sie ciesze
nie moge sie juz doczekac!

jak wroce to zorganizuje klub spacerow z wozkiem dla mam z krk i okolic
ja :) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-18, 21:18   #865
kahunia
Zadomowienie

Cytat:
przepraszam że to przeoczyłam
smoczek faktycznie może przeszkadzać, ale głównie na początku, bo dziecko wtedy moze zacząć źle łapać pierś=źle stymulowana laktacja. ale skoro u Was wcześniej było ok to nie wydaje mi się,żeby teraz wywołało to taki problem.
hmmm
ja bym jeszcze chwilke się wstrzymała z dokarmianiem. proponowałabym pierś jak najczęściej i skontrolowała wagę po powiedzmy 2 tygodniach. dzieci często rosną skokowo, czyli nic nic nic i nagle w tydzień + 300 gram
a jak Ty jesz? jesz coś ciepłego każdego dnia?
aha, a gdyby problem się utrzymywał, to udałbym się do doradcy lakatcyjnego
Dziekuje

Jem, jem - obiad zawsze na cieplo. Czekam teraz jeszcze na ten nutriton bo z ulewaniami masakra... Je, w trakcie sobie uleje, je dalej, odbija, a po jakims czasie ulewa. Dzisiaj mialam mleko w kapturze

Stary 2014-01-18, 21:30   #866
tassia
Zakorzenienie

ja spacerow letnich doczekac sie nie moge
mozemy robic maratony od kopca kosciuszki do kraka
albo zarabie, ojcow
a twoj tz ma.juz prace w pl?
jak wy sie z tyloma rzeczami przeprowadzicie?

[/RIGHT]
Stary 2014-01-18, 21:33   #867
katarzyna2811
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja przeniose jak będzie mieć swój pokój czyli podobnie jak tassia chyba dopiero jak wybuduje dom

Dzięki Odezwę się do Ciebie na priv po weekendzie

Super

Zarejestrowałam Bartka na poniedziałek do pediatry. Po pierwsze ma bardzo suchą skórę na którą dostaje maść na zamówienie i już mi się kończy a po drugie niepokoi mnie to że wyraźnie przegina główkę w lewą stronę i to nawet moja mama zauważyła. Wolę okazać się panikarą niż coś zaniedbać

Damian 23 01 2002
Mateusz 27 12 2005
Bartosz 18 09 2013
katarzyna2811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-18, 21:35   #868
dodinha
Wtajemniczenie

Cytat:
ja spacerow letnich doczekac sie nie moge
mozemy robic maratony od kopca kosciuszki do kraka
albo zarabie, ojcow
a twoj tz ma.juz prace w pl?
jak wy sie z tyloma rzeczami przeprowadzicie?

O to samo chciałam pytać.My wyjeżdżaliśmy z trzema torbami,a teraz byśmy tirem musieli wracać

Wysyłane z mojego GT-S7500 za pomocą Tapatalk 2
Stary 2014-01-18, 21:36   #869
Natala84
Zakorzenienie

Cytat:
Dziekuje

Jem, jem - obiad zawsze na cieplo. Czekam teraz jeszcze na ten nutriton bo z ulewaniami masakra... Je, w trakcie sobie uleje, je dalej, odbija, a po jakims czasie ulewa. Dzisiaj mialam mleko w kapturze
a to przeoczyłam o tym ulewaniu
a dużo ulewa? tzn na tyle dużo, że może to wpływac na przyrosty?

Hania

94,5....70,5....65

Stary 2014-01-18, 21:41   #870
kahunia
Zadomowienie

Cytat:
a to przeoczyłam o tym ulewaniu
a dużo ulewa? tzn na tyle dużo, że może to wpływac na przyrosty?
Wiesz co wlasnie przez ten ostatni miesiac wydawalo mi sie ze jest lepiej, ale przyrost byl kiepski. A teraz nie wiem czy przez to ze charczala mi troche czy przez to ze czesciej ja przystawiam to ulewa wiecej

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości