Gaworze i piszczę całe dnie, bo chcę powiedzieć, że kocham cię! Mamy IX-X 2013, cz.IV - Strona 30 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnego wątku
Przyszła do nas straszna zima, maluch w rączce gryzak trzyma. 8 14,81%
Pierwsze ząbki, pewne ruchy, rosną nam tu małe zuchy. 7 12,96%
Uśmiech, harce i swawole, mamie spać dziś nie pozwolę. 13 24,07%
Ząbkowania czas nadchodzi, mama już jak zombie chodzi. 8 14,81%
Nie mam pomysłu na tytuł wątku bo cały czas myślę o moim dzieciątku. 18 33,33%
Głosujący: 54. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-18, 22:59   #871
bajka1807
Zakorzenienie

Dot.: Gaworze i piszczę całe dnie, bo chcę powiedzieć, że kocham cię! Mamy IX-X 2013,

polecam stronke http://osiemgwiazdek.blogspot.com/se...max-results=50

po przeczytaniu zmienilam koncepcje na wiekszy fotelik dla Amelki, czyli ani nie dokupuje nowego do bazy, ani nie zostawiam po Blance tylko kupuje montowany tylem do kierunku jazdy. szkoda ze juz Blanka za stara zeby tylem jezdzic.
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-18, 23:01   #872
ja :)
Zakorzenienie

Dot.: Gaworze i piszczę całe dnie, bo chcę powiedzieć, że kocham cię! Mamy IX-X 2013,

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
ja spacerow letnich doczekac sie nie moge
mozemy robic maratony od kopca kosciuszki do kraka
albo zarabie, ojcow
a twoj tz ma.juz prace w pl?
jak wy sie z tyloma rzeczami przeprowadzicie?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Jeszcze nie ma ale jesteśmy dobrej myśli jest cos na rzeczy ale nie chce o tym tu pisać.
A z rzeczami nie będzie problemu bo ich nie zabieramy w większości meble rzecY do gotowania etc spróbujemy sprzedać a jak sie nie uda to oddamy za darmo. To w większości najtańsze rzeczy i nie ma ich wiele - absolutne minimum. Dużo rzeczy juz zwiezlismy w zeszłym roku jak mieliśmy wtedy wracać
RzecZy Poli sie wysle a ciuchy są lekkie. Będzie cieżko ale damy radę

Ojców jest super! Uwielbiam tam jeździć i na kopiec tez będziemy śmigać. I jeszcZe laryske trzeba odwiedzić bo juz to obiecałam

ja :) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-18, 23:05   #873
policzanka
Wtajemniczenie

Oglądnełam własnie Jackass 4 jak nigdy zresztą bo tego typu żartów nienawidze ale na tym filmie normalnie w niektorych momentach o mało co się nie posikałam ze smiechu

Natalo-chyba faktycznie zaczne podkładac pieluche do karmienia-dziekuje
policzanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-18, 23:08   #874
dodinha
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gorgulek Pokaż wiadomość
Ja przeniosę może za rok na wiosnę.
Cytat:
Napisane przez MsLullaby Pokaż wiadomość
Jak mi zacznie noce przesypiac to przeniose jego lozeczko do pokoju obok a teraz spi w naszej sypialni.
Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
przypomnialo mi sie jeszcze jak pare miesiecy po smierci mojego brata, chcialam zrobic przemeblowanie w swoim pokoju i zamienic swoje meble z jego meblami. kuzwa nawet nie masz pojecia jakie mialam wyrzuty sumienia juz po calej akcji a on mi sie w nocy przysnil i powiedzial, ze spoko, nie ma nic przeciwko i ze fajnie wyglada. to dopiero wtedy odetchnelam z ulga.
dobrze ze mi sie nie przysnil w nocy po tym jak rozwalilam jego samochod bo wtedy napewno byla by zje*ba

ja Amelke przeniose jak rozstanie sie z kolyska

Blanka tez tak miala, dlatego troche wierze

brrr oni zima w japonkach chodza
Cytat:
jak wybuduje.dom
a najpierw na.niego zarobie

tak.okolo osiemnastki Maciusia;-)

Sent from my GT-P1000 using Wizaz Forum mobile app
Cytat:
polecam stronke http://osiemgwiazdek.blogspot.com/se...max-results=50

po przeczytaniu zmienilam koncepcje na wiekszy fotelik dla Amelki, czyli ani nie dokupuje nowego do bazy, ani nie zostawiam po Blance tylko kupuje montowany tylem do kierunku jazdy. szkoda ze juz Blanka za stara zeby tylem jezdzic.
Właśnie rozmawiałam o tym z mężęm!Jak się montuje te foteliki?A co z nóżkami dziecka?Gdzie je stawia?A co w razie uderzenia w tył auta?Dziecko wyleci przez tylną szybę na samochód,który uderzył.Nie wiem,tak myślę,pewnie się mylę
O matko teraz mi pocytowało to,co miało pocytować kilka postów temu!Jakim cudem?

Edytowane przez dodinha
Czas edycji: 2014-01-18 o 23:09
dodinha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-18, 23:08   #875
policzanka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ja :) Pokaż wiadomość
Jeszcze nie ma ale jesteśmy dobrej myśli jest cos na rzeczy ale nie chce o tym tu pisać.
A z rzeczami nie będzie problemu bo ich nie zabieramy w większości meble rzecY do gotowania etc spróbujemy sprzedać a jak sie nie uda to oddamy za darmo. To w większości najtańsze rzeczy i nie ma ich wiele - absolutne minimum. Dużo rzeczy juz zwiezlismy w zeszłym roku jak mieliśmy wtedy wracać

Ojców jest super! Uwielbiam tam jeździć i na kopiec tez będziemy śmigać. I jeszcZe laryske trzeba odwiedzić bo juz to obiecałam

To ja i do siebie zapraszam!jesli któras bedzie w okolicach Szczecina to z chęcią ugoszcze
Stary 2014-01-18, 23:11   #876
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez policzanka Pokaż wiadomość
To ja i do siebie zapraszam!jesli któras bedzie w okolicach Szczecina to z chęcią ugoszcze
Mam bliska rodzine w Szczecinie rzadko do nich jeżdzę niestety bo daleko.. Ostatnio 3 lata temu. Ale jak sie wybiorę to dam znac

Stary 2014-01-18, 23:12   #877
tassia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ja :) Pokaż wiadomość

a laryska gdzie mieszka?

co do fotelika to jeszcze w ciazy czytalam ze najlepiej taki montowany tylem
maxi cosi jest jakis
choc pewnie bedzie ich coraz wiecej
bede szukac
ale mi zalezy tez na isofixie bo to wygoda na maksa

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-18, 23:13   #878
Zakorzenienie

Cytat:
a laryska gdzie mieszka?

maxi cosi jest jakis
bede szukac

Ja nie mam isofixa w aucie i montuje na pasach i szlag mnie trafia za każdym razem takie to upierdliwe. Niby sie przyzwyczaiłam a dalej mnie to wkurza..

Laryska chyba w nowym targu? Jakoś tak mi sie zdaje

Stary 2014-01-18, 23:14   #879
jo_asiek
Zadomowienie

Ciężko mi się pisze, bo mam sprawną tylko jedną rękę, ale i na forum znajdę siły Widziałam, że jakieś straszne historie tu były, więc przeleciałam na szybko, bo ja to się boję takich rzeczy

Cytat:
Napisane przez dirtymagic85 Pokaż wiadomość
ale jestem wzruszona, właśnie pół roku temu o 11.50 Lilianka dałą radę krzyknąć!
najlepszego dla Lilianki! Dużo zdróweczka przede wszystkim!

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Dirty, Lilka 6 my, a ją 27 lat :pijemy
sto lat! spełnienia marzeń!

Cytat:
Napisane przez bojatoja Pokaż wiadomość
Pochwale się, w tamtym tygodniu miałam egzamin i zdaałam

nena ale zima!!!!!!

Cytat:
czesc dziewczyny
moje dziecko rosnie w oczach
od paru dni mamy lozeczko i kolyska poszla w odstawke a dzis pierwsza samodzielna.przewrotka z.plecow na.brzuch
najlepsza byla mina zaskoczenia ta sytuacja

potem.wreszcie kupa po 5 dniach

wiec za nami "owocny" dzien

brawo dla Maciusia!

Cytat:
Napisane przez teacherka Pokaż wiadomość
zuzkę męczy ból brzuszka... Płakała i płakała, jak nie ona a potem poszły 2 duuże kupki i zwymiotowała... I padła bidulka... Ciemiączko niezapadnięte, to chyba nie jest odwodniona? Pociumkała chwilkę pierś, ale krótko... I śpi...

To chyba po szczepieniu na rotawirusy

---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ----------

AAAA!

Zuzinka obchodzi dziś swoje pierwsze IMIENINY! :partytime: :partytime:

Zamówiłam jej kilka ubranek z Next z tej okazji
ojjj biedna Zuzinka! mam nadzieję, że jest już lepiej! a z okazji imienin najlepszego!

Cytat:
Pozwoliłam dzis Tzt nakarmic Lilke..dobrze ze to nie była marchewka
ale czad

Cytat:
Napisane przez ladanseuse14 Pokaż wiadomość
Piła któraś lub słyszała o soku z noni?
słyszałam i piłam, mój TŻ z resztą też. Był okrrrooopny, zatykałam nos jak to łykałam żeby tylko nie czuć smaku Po dwóch miesiącach zrezygnowaliśmy, bo i cena i smak nas zniechęciły

Jutro chrzciny! Prosimy o kciuki Pędzę robić okład na te moje paluchy, bo są sino-zielono-granatowe i nie mogę ich ani zgiąć ani wyprostować!
jo_asiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-18, 23:15   #880
Zakorzenienie

Joasiek powodzenia jutro! Kciuki trzymam o za chrzciny i za rękę Twoja!

Stary 2014-01-18, 23:25   #881
gorgulek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jo_asiek Pokaż wiadomość
Jutro chrzciny! Prosimy o kciuki Pędzę robić okład na te moje paluchy, bo są sino-zielono-granatowe i nie mogę ich ani zgiąć ani wyprostować!

Idę w końcu
gorgulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-18, 23:27   #882
nena_milka
Wtajemniczenie

Cytat:
Pewnie wyjde na wariatke, ale ja widzialam ducha
Na podworku przy moim starym domu stal taki duzy budynek w ktorym mieszkalo bezdzietne malzenstwo, wpierw kobieta umarla dosc mlodo a ten pan dlugo dlugo tam jeszczy zyl. Mial podworko w takim "dole" ogrodzonym murkiem i hodowal tam kury i mnie one tak interesowaly ze co chwile tam wpadalam i musial mnie przez swoj dom wypuszczac bo inaczej sie nie dalo No i pozniej on zmarl a ten dom byl caly czas otwarty i my tam biegalismy w pewien dzien po nim z kolegami a pozniej siedzielismy na tym murku ja patrze w okna tego domu a tam stoi ta kobieta i szybko zaslonila firanke ja jej nigdy na zywo nie widzialam, wisialo w tym domu tylko jej wielkie zdjecie. Ale bylam przerazona! Teraz tam jakies biura sa bo miasto przejelo ten budynek pozniej.
Tak wiem, jestem stuknieta
A moi rodzice kiedys wychodzili z auta i zobaczyli sam cien jak sie przemieszcza w kierunku naszego bloku, mama z nerwow zwymiotowala wtedy a kilka godzin pozniej sie dowiedzilismy ze sasiad umarl
I jak ja mam nie wierzyc w duchy?

Cytat:
ja tez wierze bo sama raz mialam sytuacje po smierci mojej babci, ze siedzialam w swoim pokoju okno mialam otwarte na osciez, zero wiatry, ciemno bo juz wieczor, a tu nagle okno j*eb sie zamknelo, myslalam ze sie posram ze strachu...

a moja mama tez miala akcje, akurat jak moj dziadek zmarl. to byla zima, bawilam sie na ogrodzie, lepilam balwana itp i to tez wieczor juz byl wiec sie zmylam do domu. w kuchni wtedy mielismy zaluzje, byly zasloniete, a moja mama uslyszala 3 razy pukniecie w okno, myslala ze to ja, a ja bylam juz w domu i tv ogladalam

no i wierze w to ze zwierzeta tez duchy widza nie raz moj pies czy kot gapil sie dluzsza chwile w jeden punkt i szczekal czy tez miauczal zaleznie od osobnika no i ze male dzieci widza to tez troche wierze

dlatego nie ogladam horrorow

narzekalam ze mloda drze, ale zawinelam ja ciasno w kocyk, zeby giczami tak nie wierzgala i nie zarzucala na boki, to od razu usnela

Cytat:
Napisane przez Madziuchna27 Pokaż wiadomość
Ja też Miałam tylko po pierwszym treningu

Durne tłumaczenie Rodzice 5 lat czekali na dzieci, a wrócą do domu sami Pomyślcie, że tam już wszystko przygotowane dla maluchów, a teraz rodzice będą musieli wszystko zebrać i spakować

Ja też wierzę, ale nie chcę mieć z nimi styczności

MOTYL NIE CZYTAJ

Np. moja babcia po śmierci dziadka słyszała na piętrze ich domu kroki, gdzie nikogo nie mogło tam być, bo był remont. Sama siedziała na dole.

Mama mi opowiadała, że jak byłam mała byłyśmy same w domu i w telewizji był jakiś program, w którym padło imię i nazwisko mego nieżyjącego dziadka (to chyba było w okolicach rocznicy jego śmierci, chyba że już dokładam, by było straszniej - nie pamiętam ). Oczywiście to imię i nazwisko to była zbieżność, no bo dziadek może i był fotografem, ale nie jakimś sławnym No i w momencie, jak to nazwisko padło w TV, w piwnicy rozległ się huk! Mama tak się bała, że wzięła mnie, a był już wieczór, i obie zeszłyśmy na dół. Pękła taka jakby szklana wielka bańka

Inna historia. Pewnej nocy mama spała jak zwykle i nagle obudził ją zapach perfum mojej babci (babcia już nie żyła), których to perfum babcia używała jak mama była małą dziewczynką. Mama opowiadała, że natychmiast się obudziła, usiadła na łóżku, jeszcze dwa razy wciągnęła powietrze i czuła ten zapach, a za trzecim razem już nie

no i się zesrałam
Skonczta już

Cytat:
Napisane przez katarzyna2811 Pokaż wiadomość
Wiesz co ja kupiłam z Pepco i sobie chwalę

Motyl o tej ciąży jakoś już w tygodniu mówili. Nie wyobrażam sobie jakby mój 12 letni obecnie syn ( za tydzień ma ur) przyszedł by do mnie i oznajmił że będzie tatusiem
Weeeeź... moj brat ma 13 lat... ja tam w tym wieku to o takich rzeczach nie myślałam. .. szczerze mówiąc to nawet nie wiedziałam zbyt wiele. .. masakra

Party się skończyło. Goście wychodzili to młoda się obudzila. Ja strzeliłam dwa drinki z martini i zaczęło mnie brać na amory no ale zanim młodą obsłużyłam i poszła spać to mi stary usnął
Jutro znowu idzie na to odśnieżanie i nie mam sumienia go budzić. .. moja ruja musi zaczekać do jutra

09 października 2013 18:45 Ninka
nena_milka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-18, 23:29   #883
gorgulek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nena_milka Pokaż wiadomość
no i się zesrałam
...
Party się skończyło. Goście wychodzili to młoda się obudzila. Ja strzeliłam dwa drinki z martini i zaczęło mnie brać na amory no ale zanim młodą obsłużyłam i poszła spać to mi stary usnął
Jutro znowu idzie na to odśnieżanie i nie mam sumienia go budzić. .. moja ruja musi zaczekać do jutra
gorgulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-18, 23:34   #884
tassia
Zakorzenienie

dobranoc

i tak pewnie nie zasne dlugo ale.musze probowac
leze w lozku od 20
i zdarzylam przeczytac 60stron ksiazki

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-18, 23:40   #885
Madziuchna27
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katarzyna2811 Pokaż wiadomość
Ja mojemu dzisiaj dałam pierwszy raz czopek glicerynowy bo biedak się męczył. Jak po chwili poszła kupka to trzeba było w locie łapać i od razu inne dziecko
Ja podałam już trzy i tylko raz pomógł

Cytat:
Pozwoliłam dzis Tzt nakarmic Lilke..dobrze ze to nie była marchewka
Słodko
A w jakiej pozycji Lila je?

Cytat:
A, mam się obwiązywać folią spożywczą
Będziesz jak Ania Rubik na początkach jej kariery

Cytat:
Piła któraś lub słyszała o soku z noni?
Ktoś mi kiedyś go strasznie zachwalał. Ale nie pamiętam na co on ma pomóc Pamiętam, że ta osoba z Londynu zamawiała, bo tam taniej czy lepsza dostępność.

Cytat:
chyba nie
raczej jakies borowiny
nie pamietam
jak ci zalezy to.zapytam znajomej ktora mi to aplikowala
a na treningi sa super tez spodenki neoprenowe

ja w swoje się nie zapinam

Cytat:
ja czytalam "bez mojej zgody" ogolnie rozpaczliwa. przez nia przeszlo mi przez mysl ze moj brat choruje na bialaczke
Jest o tym film z Cameron Diaz w roli matki Wzruszający....

Cytat:
Napisane przez Natala84 Pokaż wiadomość
ja słyszałam, że niemowlaki widzą swoich aniołów stróżów i to im się tak przyglądają, uśmiechają sie do nich, rozmawiają z nimi
mój od kilku dni śmieje się do żyrandola w dużym pokoju

Madziuchna27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-18, 23:46   #886
marysia_258
Zadomowienie

Dziewczyny to moje dzieciątko dało popis
Byliśmy na roczku mojego męża chrześniaka.
Mój pieronek darł sie w niebo-głosy przez cały czas który tam byliśmy
Nie mogłam go w żaden sposób uspokoić. Takiego płaczu w życiu nie słyszałam.
Dopiero jak wróciliśmy do domu to się uspokoił, a już po chwili gadał z karuzelą
Mało imprezowy chłopak z niego...
A ja się relaksuję i piję piwko

MAJA
21.08.2009
BARTOSZ
23.09.2013
marysia_258 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-18, 23:53   #887
policzanka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Madziuchna27 Pokaż wiadomość
Ja podałam już trzy i tylko raz pomógł

Słodko
A w jakiej pozycji Lila je?

Będziesz jak Ania Rubik na początkach jej kariery :cojes

Ktoś mi kiedyś go strasznie zachwalał. Ale nie pamiętam na co on ma pomóc Pamiętam, że ta osoba z Londynu zamawiała, bo tam taniej czy lepsza dostępność.

ja w swoje się nie zapinam

Jest o tym film z Cameron Diaz w roli matki Wzruszający....

mój od kilku dni śmieje się do żyrandola w dużym pokoju

Obiadek Lila dostaje na lezaczku a to jest pozycja taka jakby półleżąca.

---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:50 ----------

Cytat:
Napisane przez marysia_258 Pokaż wiadomość
Dopiero jak wróciliśmy do domu to się uspokoił, a już po chwili gadał z karuzelą

ja tez się zrelaksowałam i do filmu tez wypiłam piwoprzeszło rok nie piłampycha

---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:52 ----------

Cytat:
Ciężko mi się pisze, bo mam sprawną tylko jedną rękę, ale i na forum znajdę siły Widziałam, że jakieś straszne historie tu były, więc przeleciałam na szybko, bo ja to się boję takich rzeczy

najlepszego dla Lilianki! Dużo zdróweczka przede wszystkim!

sto lat! spełnienia marzeń!

nena ale zima!!!!!!

brawo dla Maciusia!

ojjj biedna Zuzinka! mam nadzieję, że jest już lepiej! a z okazji imienin najlepszego!

ale czad

słyszałam i piłam, mój TŻ z resztą też. Był okrrrooopny, zatykałam nos jak to łykałam żeby tylko nie czuć smaku Po dwóch miesiącach zrezygnowaliśmy, bo i cena i smak nas zniechęciły

kciuki są!
Stary 2014-01-18, 23:59   #888
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
a laryska gdzie mieszka?

maxi cosi jest jakis
bede szukac

poczytaj bloga, zeby fotelik tylem do kierunku jazdy zamontowac na isofixa to trzeba go miec odpowiedniej klasy, tzn trzeba wiedziec czy ma sie A,B czy C. do tych tylem nadaje sie tylko C.

---------- Dopisano o 23:59 ---------- Poprzedni post napisano o 23:57 ----------

Cytat:
Napisane przez marysia_258 Pokaż wiadomość
na pocieszenie napisze, ze moja zachowywala sie identykol na urodzinach chrzesniakow tz
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-19, 00:01   #889
marysia_258
Zadomowienie

Widzę,że poruszany był temat duchów itp
To jeszcze ja Wam opowiem co mi sie przytrafiło jak się urodziła Maja.
Była ok. 2 w nocy, jakieś trzy tygodnie po narodzinach Mai.
Drzwi od naszego pokoju były zamknięte (mieszkaliśmy wtedy z rodzicami) a tu nagle słyszymy i widzimy z mężem szarpanie za klamkę.
Wyskoczyłam z łóżka myśle może mama coś chce- wychodzę sprawdzam a tu rodzice śią sobie w najlepsze.
Myślałam że ze strachu sie posikam
Pomyślała bym,że zwariowałam, ale mój TŻ też to widział i słyszał.
Stwierdziłam że to mój ukochany dziadziuś przyszedł zobaczyć prawnusię. Niestety nie było mu dane jej poznać

MAJA
21.08.2009
BARTOSZ
23.09.2013

Edytowane przez marysia_258
Czas edycji: 2014-01-19 o 00:04
marysia_258 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-19, 00:24   #890
niebede
Raczkowanie

Co do tych spadających skarpetek. Erni dostał od sąsiadki 3 pary takich szydełkowych bucików, coś w ten deseń (link). Dla mnie bomba, bo mają jedną sznurówkę i są za kostkę, trzymają się na stópkach cały czas, chyba że mały mocno galopuje na bujaczku Mam jeszcze takie pluszowe bambosze, też wysokie i z gumką.

niebede jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-19, 07:32   #891
dodinha
Wtajemniczenie

A co tu tak cicho?Nie było nocnych karmien?Bo u mnie co 2 gidziny,z długą przerwą na niespanie i marudzenie:banghead:

Wysyłane z mojego GT-S7500 za pomocą Tapatalk 2
Stary 2014-01-19, 07:43   #892
agravka
Wtajemniczenie

Cytat:
Super

Miałam wcześniej poćwiczyć i obejrzeć film i co? Dalej siedzę na kompie niewiadomo po co a już po 22
Dobranoc

---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ----------

Jeszcze mam pytanie Mamy Możliwe, żeby Miłosz nagle odmówił smoczka? Jak próbuję dać to wypycha językiem albo wsadza tę część silikonową i kawałek tego plastiku z dołu i go gryzie sobie. Za nic nie chce go normalnie ssać. Darować sobie i wyrzucić smoczki?
A była jakąś przerwa? Czy tak z godziny na godzinę odmówił?

My w Tesco byliśmy wczoraj po pieluchy i udało mi się upolować kurtkę dla Igi za 18.90

Sent from my C2105 using Wizaz Forum mobile app
agravka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-19, 08:11   #893
agusiowata
Zakorzenienie

Dziś wybieramy się z Adasiem na basen. Do kościoła pójdziemy wcześniej, bo później będziemy mieć gości. Nie wiem czy zmywać makijaż przed basen i potem jeszcze raz się malować. Może pójdę z makijażem, dziś mąż pojedzie z nami, bo jest po ostatniej nocce. Mogłabym bardziej uważać.

---------- Dopisano o 08:11 ---------- Poprzedni post napisano o 07:55 ----------

Wczoraj mieliśmy gości, dziś też . Życie towarzyskie kwitnie.
Stary 2014-01-19, 08:11   #894
bojatoja
Zakorzenienie

Hej.
U mnie kiepska noc. 4 karmienia, Filipek nie mógł spać, więc go bujałam, noc spędziłam na siedząco, a od 6 jesteśmy na nogach. Teraz zasypiam

Kupiłam wczoraj 2 paki pampersów 4 w tesco. I nie moje 140 zł
29.12.2016 [9tc]
bojatoja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-19, 08:12   #895
MsLullaby
Zakorzenienie

Bartek spał do 7 bez żadnej pobudki! Już druga taka noc szkoda tylko, że wieczorami ma te swoje odpadły teraz leży obok mnie i ostro dyskutuje.

Adrianek
30.07.2015
MsLullaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-19, 08:13   #896
bojatoja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dodinha Pokaż wiadomość
A co tu tak cicho?Nie było nocnych karmien?Bo u mnie co 2 gidziny,z długą przerwą na niespanie i marudzenie:banghead:

Wysyłane z mojego GT-S7500 za pomocą Tapatalk 2
Były, były karmienia. U nas 'tylko' 4
29.12.2016 [9tc]
bojatoja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-19, 08:14   #897
ewacia85
Wtajemniczenie

Cytat:
hej! ja znów narazie tylko o sobie, bo dużo się działo. Otóż... wylądowałam na izbie przyjęć z podejrzeniem złamania palców u ręki (na szczęście okazało się, że to tylko mocne stłuczenie). Wracałam od kosmetyczki i zadzwoniłam do TŻta zapytać jak Szymek, nie zdążył mi nic powiedzieć, bo mały tak strasznie płakał, więc mój instynkt macierzyński kazał mi przyspieszyć. Zamiast skupić się na chodniku pokrytym śniegiem i lodem, to myślałam o tym żeby jak najszybciej być w domu i bach! na schodach do bloku się wyrypałam. Trzy palce lewej ręki sine, spuchnięte i bolesne. Na szczęście nie potrzeba gipsu ani żadnego usztywnienia. Wróciłam po 2,5godz do domu, zaczęłam karmić Szymeczka i wpadłam w panikę, że przecież miałam rentgen ręki i czy przypadkiem to nie zaszkodzi. Przewertowałam internet i w większości było napisane, że po rtg można karmić piersią, ale natrafiłam na dwie stronki, gdzie było, że lepiej odciągnąć i wylać:/ Zadzwoniłam więc do szpitala do tej babki co mi robiła rentgen i powiedziała, że mogę karmić. Tylko ciąża byłaby przeciwwskazaniem do badania, a z karmieniem można by się wstrzymać w przypadku badania z kontrastem, którego ja całe szczęście nie miałam. Tak więc nakarmiłam Szymonka piersią i teraz TŻ próbuje go ululać, bo ja mam tylko jedną sprawną rękę i mi ciężko cokolwiek zrobić To się załatwiłam
Cytat:
Jak dziś Adi?

Kurde, biedna jesteś z tą kością

Oficjalnie jesteś bezrobotna cy wychowawczy wzięłaś?

To ja dziś tez łańcuchy zakładam

Mój Małż też dziś roluje

Ale pannica

adi lepeij ale ze mną gorzej miał tylko raz goraczke ewidentnie inhalacje działają sebuś kaszle coraz bardziej mi się leje z nosa i pije kawkę ze łzami w oczach masakra i co ja mogę wziąć paracetamol czy coś jeszcze

Cytat:
TŻ dzwoni czy potrzebuje coś ze sklepu, poprosiłam tylko o odrobinę cierpliwości

Cytat:
Napisane przez nena_milka Pokaż wiadomość
no i się zesrałam
Skonczta już

Weeeeź... moj brat ma 13 lat... ja tam w tym wieku to o takich rzeczach nie myślałam. .. szczerze mówiąc to nawet nie wiedziałam zbyt wiele. .. masakra

uwielbiam twoje teksty

nie mam siły nadrabiać bo czuje sie fatalnie i jeszcze dzieciaki nie lepsze.....dzisiaj przedstawienie i jutro leżakuje z dziecmi jak wrócimy wszyscy troje od lekarza. sebuś wczorajszą próbę całą przespał oby tak było dzisiaj

---------- Dopisano o 08:14 ---------- Poprzedni post napisano o 08:13 ----------

Cytat:
Napisane przez bojatoja Pokaż wiadomość
Hej.
U mnie kiepska noc. 4 karmienia, Filipek nie mógł spać, więc go bujałam, noc spędziłam na siedząco, a od 6 jesteśmy na nogach. Teraz zasypiam

Kupiłam wczoraj 2 paki pampersów 4 w tesco. I nie moje 140 zł
ja to nie wiem ile razy karmie a ile azy wstaje na zmiane do sebusia i adriana kiedy ktoś bedzie wstawał do mnie....
ewacia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-19, 08:23   #898
agusiowata
Zakorzenienie

Jak długo trzeba myć buzie niemowlakowi przegotowaną wodą?
Stary 2014-01-19, 08:23   #899
MsLullaby
Zakorzenienie

Ewacia lepiej żeby jak najpóźniej zaczęli wstawać do ciebie zdrowia dla was!

Adrianek
30.07.2015
MsLullaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-19, 08:34   #900
83monia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kahunia Pokaż wiadomość
Od 299 jest darmowa teraz. Ale przy tych cenach to nawet z przesylka sie oplaca. tz ostatnio kupil wit. D w aptece - w gemini w tej cenie mam 2 takie opakowania. I tak praktycznie ze wszystkim
a ja kupuje wit d w kropelkach i mam ja za 3 zl tylko recepte trzeba

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości