Ebi Smolarek - Strona 625 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-05-31, 21:25   #18721
novitzka
Zadomowienie

Dot.: Ebi Smolarek

http://nowicka.grono.net

a ja bylam w teleskopie! LOL. ahuihihi

[niebiesko-biały herb, a na nim święty znak!]
novitzka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-31, 21:28   #18722
Friddy
Raczkowanie

Gdy w czwartek o godz. 9.40 autobus wiozący z Wronek reprezentantów Polski wjeżdżał na parking przed poznańskim lotniskiem Ławica, na płycie czekał już prezydencki samolot. Przyjazd kadrowiczów wywołał spore zamieszanie - kilkanaście minut zajęło piłkarzom pozowanie do zdjęć z pasażerami czekającymi na lot do Dublina, a także z grupą przedszkolaków, które zwiedzały terminal.
(wyborcza)

Sys nie mów że to o tobie było ... ?!
Dosyć płaczu ..."
Ebi
Jego wdzięk, umiejętności, osobowość, wygląd ...

Piotruś & Wojtuś Cugowscy
BRACIA - FOREVER
Friddy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-31, 21:36   #18723
Friddy
Raczkowanie

Nov !!!!!!!!!
Cudowne zdjęcia! Sczególnie te na których tak cudnie się śmieje oglądając książeczkę
"Ale Crayzolka z ciebie no nie?!"
Dosyć płaczu ..."
Ebi
Jego wdzięk, umiejętności, osobowość, wygląd ...

Piotruś & Wojtuś Cugowscy
BRACIA - FOREVER
Friddy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-31, 21:46   #18724
syska1311
Wtajemniczenie

GG do syska1311 Send a message via Skype™ to syska1311

Cytat:
Napisane przez Friddy Pokaż wiadomość
Gdy w czwartek o godz. 9.40 autobus wiozący z Wronek reprezentantów Polski wjeżdżał na parking przed poznańskim lotniskiem Ławica, na płycie czekał już prezydencki samolot. Przyjazd kadrowiczów wywołał spore zamieszanie - kilkanaście minut zajęło piłkarzom pozowanie do zdjęć z pasażerami czekającymi na lot do Dublina, a także z grupą przedszkolaków, które zwiedzały terminal.
(wyborcza)

Sys nie mów że to o tobie było ... ?!
Yyy... Chyba Sun... :| a nie ja...

syska1311 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-31, 21:49   #18725
af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez syska1311 Pokaż wiadomość
Yyy... Chyba Sun... :| a nie ja...

wyglądam na przedszkolaka? dzięki
af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-31, 21:52   #18726
tricomi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez novitzka Pokaż wiadomość
http://nowicka.grono.net

a ja bylam w teleskopie! LOL. ahuihihi

boskie zdjęcia, a jaki uciech z tej książeczki
tricomi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-31, 21:53   #18727
Magdallen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez novitzka Pokaż wiadomość
JEZUUUUUUUUU!

tak mnie tu dawno nie było, że ogólnie brak słów i zapomniałam jak się tu wszytskim posługuje

no ale do rzeczy

1. zdjęcia będę miała jak prześlą mi kumpele mam nadzieję, że szybko, inaczej nie ręczę za siebie :P
2. jak pierwszy raz zobaczyłam Ebiego to się prawie poryczałam i tylko wyłapywałam Sun i się lałyśmy same do siebie z emocji
3. jak podeszłam do Ebiego [jezzzzzu] zrobić zdjęcie to pierwszy terks "gdzie patrzeć? gdzie patrzeć?" drugi tekst jak już dałam książkę "łe a ja to mam. ale w niemczech nie mam. fajnie. fajnie, w samolocie poczytam. ale ja. ale ja nie umiem po polsku czytać" jak już sun dodała i ogólnie sto razy mi dziękował aż miałam ochotę mu powiedzieć już tak nie dziękuj tylko daj dzioba . i stałyśmy z kumpelami i Sun i zostałą jeszcze Marta to zdjęcia a po drugiej stronie Ebiego jakiś koleś już się wbijał a Ebi "czekaj dziewczyny pierwsze!" jest boski później podleciałam jeszcze po autograf na moim plakacie i móiwę "dla gosi" a on "dla gosi?" a ja "no, jedno i" "nie wiem jak ja to napiszę ale jakoś napiszę" pisze pisze "o, dobrze jest? "dobrze dobrze..." "to dzięki za prezent jeszcze raz!" jaaa....
3. sun na trzecim jest Mariusz Ujek Gks Bełchatów. Też fajna historia, odchodził już do odprawy a ja na całe lotnisko PANIE MARIUSZU! i klasnęłam w ręce a ten taki zdziwiony się odwraca a ja myślę se ale wstyyyd...
4. a Bosy nam powiedział cześć przy Żurawiu, ale lans!
5. a później byłam na spotkaniu z Reissem... ale to ina historia!

jak tylko dostanę foty to wrzucę

buźka rozrabiary
Nov, ale ten Twój opis oddaje całe to podnietowanie (jak już mówiłam, to ulubione słówko mojego brata ). Dziękujemy bardzo za relację
Ale zawiodłam się na Tobie - nie było żadnego brania przy ścianie?

Heh, niech oni mi tylko kiedyś się jeszcze w Warszawie zjawią (obczaiłam bardzo dobry punkt obserwacyjny na wyjście z Sheratona )
I już wymyśliłam, co ja podaruję Ebiemu Ale wam nie zdradzę sekretu
Magdallen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-31, 21:56   #18728
Konto usunięte

Obejrzałam to na dwójce o przygotowaniach. Normalnie aż 5 min. trwało W zasadze nic ciekawego nie powiedzieli.
Stary 2007-05-31, 21:59   #18729
syska1311
Wtajemniczenie

[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;4467930]
wyglądam na przedszkolaka? dzięki [/quote]
Chodziło o to, że tylko Ty i Novi tam byłyście, a nie ja... Mimo, iż bym bardzo chciała
Więc to na pewno nie o mnie pisali...

Stary 2007-05-31, 22:00   #18730
syska1311
Wtajemniczenie

[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;4467996]Obejrzałam to na dwójce o przygotowaniach. Normalnie aż 5 min. trwało W zasadze nic ciekawego nie powiedzieli. [/quote]
pokazali wszystkie dotychczasowe spotkania z Azerami, powiedzieli coś o pogodzie w Baku i tyle...

Stary 2007-05-31, 22:10   #18731
Magdallen
Zakorzenienie

Cytat:
pokazali wszystkie dotychczasowe spotkania z Azerami, powiedzieli coś o pogodzie w Baku i tyle...
Eee, ja już przestałam nawet oglądać te wszystkie programy sportowe. Tylko w Teleexpress tak się dziś gapiłam, jak głupia. A moja mama: "Wypatrujesz Smolarka?" A ja: "Nie, Ani. Tej, z którą byłam na meczu" A jak powiedziałam rodzinie jeszcze o Novi i tej książeczce, to ich miny były takie: , a potem się zaczęli śmiać

Już się nie mogę doczekać meczu! Ebi na szpicy! A po meczu chlanie w "mieście, gdzie browary leżą pod drzewami" (tak, kiedyś z kumplami mieliśmy tego tyle i już nie mieliśmy, co z tym zrobić, to po prostu zostawiliśmy ze 3 piwa pod drzewem!)

A w niedzielę jadę do Warszawy oglądać bolidy F1, bo jakieś mają być chyba na moście Świętokrzyskim, czy gdzieś

Edit: A tak jeszcze a propos zdjęć, to może... załóżmy taką stronę internetową "Piłka kobiecym okiem" czy coś i byśmy tam zrobiły naszą galerię i byśmy pisały jakieś artykuły itd. Wiecie, jakbyśmy zdobyły popularność taką stroną, to moze kiedyś przeprowadzałybysmy na nią wywiady z piłkarzami itp.
Tylko nie krzyczcie na mnie, jak wam się pomysł nie spodoba
Stary 2007-05-31, 22:17   #18732
tricomi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Magdallen Pokaż wiadomość
Eee, ja już przestałam nawet oglądać te wszystkie programy sportowe. Tylko w Teleexpress tak się dziś gapiłam, jak głupia. A moja mama: "Wypatrujesz Smolarka?" A ja: "Nie, Ani. Tej, z którą byłam na meczu" A jak powiedziałam rodzinie jeszcze o Novi i tej książeczce, to ich miny były takie: , a potem się zaczęli śmiać

Już się nie mogę doczekać meczu! Ebi na szpicy! A po meczu chlanie w "mieście, gdzie browary leżą pod drzewami" (tak, kiedyś z kumplami mieliśmy tego tyle i już nie mieliśmy, co z tym zrobić, to po prostu zostawiliśmy ze 3 piwa pod drzewem!)

A w niedzielę jadę do Warszawy oglądać bolidy F1, bo jakieś mają być chyba na moście Świętokrzyskim, czy gdzieś

Edit: A tak jeszcze a propos zdjęć, to może... załóżmy taką stronę internetową "Piłka kobiecym okiem" czy coś i byśmy tam zrobiły naszą galerię i byśmy pisały jakieś artykuły itd. Wiecie, jakbyśmy zdobyły popularność taką stroną, to moze kiedyś przeprowadzałybysmy na nią wywiady z piłkarzami itp.
bardzo fajny pomysł
tricomi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-31, 22:20   #18733
syska1311
Wtajemniczenie

Cytat:
Tylko nie krzyczcie na mnie, jak wam się pomysł nie spodoba
Nie krzyczymy, ale popieramy... Przynajmniej ja

Tylko dlaczego ja jeszce nigdy nie spotkałam nigdy żadnego piłkarza?!
Odp: Bo w Krakowie nie ma meczy repry!! Grrrrrrrrrrr

Stary 2007-05-31, 23:00   #18734
Magdallen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tricomi Pokaż wiadomość
bardzo fajny pomysł
Cytat:
Nie krzyczymy, ale popieramy... Przynajmniej ja

Tylko dlaczego ja jeszce nigdy nie spotkałam nigdy żadnego piłkarza?!
Odp: Bo w Krakowie nie ma meczy repry!! Grrrrrrrrrrr
Skoro mnie popieracie, to może w połowie czerwca zacznę coś kombinować A do Euro 2008 trzeba będzie to dopracować

Ale teraz mykam spać. A jutro... Muszę zadzwonić do instruktora jazdy i umówić się na pierwszą jazdę

Edit: Według moich obliczeń mecz za 42 godziny i 45 minut
Stary 2007-05-31, 23:15   #18735
Konto usunięte

Jest to bardzo fajny pomysł i jak najbardziej go popieram. Ale z własnego doświadczenia wiem, że założyć stronę łatwo, trudniej z jej utrzymaniem. Chociaż może jak się wszystkie sprężymy to nam coś wyjdzie.
Stary 2007-05-31, 23:30   #18736
Gwiazdka20
Zadomowienie

Zostań Trenerem Polskiej Reprezentacji!
http://wirtualnystadion.pl/akcje/twojSklad
Świetny pomysł Magda
Gwiazdka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-31, 23:33   #18737
Magdallen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gwiazdka20 Pokaż wiadomość
Zostań Trenerem Polskiej Reprezentacji!
http://wirtualnystadion.pl/akcje/twojSklad
Świetny pomysł Magda
Już zostałam trenerem
A widziałyście, że Ebi ma tam najwięcej głosów?

Za 1 post będę mieć 2 000 Ale ja się tu zadomowiłam

Edit: A właśnie!!! Przypomniało mi się to, co mi chodziło po głowie od kilku godzin! A może to, że Ebi nie umie czytać, to tylko takie smolarkowe poczucie humoru?
Stary 2007-06-01, 00:15   #18738
syska1311
Wtajemniczenie

Cytat:
Już zostałam trenerem
A widziałyście, że Ebi ma tam najwięcej głosów?

Za 1 post będę mieć 2 000 Ale ja się tu zadomowiłam

Edit: A właśnie!!! Przypomniało mi się to, co mi chodziło po głowie od kilku godzin! A może to, że Ebi nie umie czytać, to tylko takie smolarkowe poczucie humoru?
A ja nie mogę przejśc do drugiego kroku... Ustawiam skłam, wciskam dalej i "Nie można wyświetlic strony" ... Jutro sie w to pobawie...

No pięknie... 2 000 prawie...

Możliwe... Ale jak mozna potrafić mówic, a czytac nie?!

Stary 2007-06-01, 08:03   #18739
Konto usunięte

Cytat:
Nie sądzę

Cytat:
- Beenhakker powiedział mi, że musi, podkreślam - musi, przywieźć z Azerbejdżanu i Armenii sześć punktów. I potem startować do kolejnych spotkań z pozycji faworyta. A mecz z Belgią rozegrać w Polsce koniecznie na wielkim stadionie przy komplecie publiczności - powiedział Smolarek senior.
To dupa, pewnie będzie na Śląskim mecz. Miałam nadzieję, że w P-ń

Boże, ale ten Super Express mnie dobija. Już wymyślają takie bajeczki, że nic tylko się powiesić. Znaleźli se ofiarę w postaci Dziekanowskiego i piszą.

Idę na festyn do szkoły Przez 4,5 godz. będę siedziała i nic nie robiła, ciekawie się zapowiada
Stary 2007-06-01, 09:50   #18740
agusia8891
Zadomowienie

Sun robilas sobie fotki z pilkarzami tzn z jednym ale juz nie pamietam ktory to byl i jak Cie zobaczylam to taka uradowana krzycze "oooo znam ja" a moja mama tak siedzi tak sie patrzy "taaaak?" - chwila ciszy i - "a skad?????"

Magda bardzo fajny pomysl z ta strona, jak bedziemy ja tworzyc to ja bardzo chetnie bede w tym uczestniczyc

Cytat:
Włodzimierz Smolarek, trenujący obecnie 15-latków w Feyenoordzie Rotterdam, nie wyklucza, że jeśli dostałby ofertę od polskiego klubu, wówczas wróciłby do kraju - czytamy w "Przeglądzie Sportowym."
- Jakby zadzwoniła do mnie Legia, to natychmiast przyleciałbym porozmawiać. To, że od 11 lat jestem trenerem w Feyenoordzie, nie znaczy, że jestem w tym klubie uwiązany - powiedział Smolarek, który jest wybitnym reprezentantem Polski (60 meczów).

- Może to i być Odra Wodzisław. Już taki jestem, że z każdym rozmawiam. Chciałbym tylko jasnego podziału obowiązków. Odpowiadam za przygotowanie drużyny, ale trzeba byłoby konsultować ze mną każdy transfer - dodał.
patrz Magda moze Wlodek sie do Wawy przeprowadzi i wtedy i Ebi czesciej tu bedzie a co za tym idzie - wieksze prawdopodobientwo ze go sie spotka

ja to nie mialabym nic przeciwko gdyby mecz z Belgia byl w Wawie
a SE - no coz to taka sama gazeta jak Fuckt ich artykuly to w 90% (jak nie wiecej) zwykle plotki albo slowa wyrwane z kontekstu i przedstawione tak jak im pasuje

edit: zapomnialam dzisiaj DZIEN DZIECKA czyli swieto praktycznie kazdego z tej okazji zycze Wam, kochane dzieci , duzo szczescia, radosci, usmiechu, spelnienia marzen i 6pkt ktore przywiezie reprezentacja

Don't worry be happy

Edytowane przez agusia8891
Czas edycji: 2007-06-01 o 10:14
agusia8891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-01, 11:19   #18741
xtalciax
Zakorzenienie

hello laski

na razie zdążyłam przeczytac tylko ostatnią stronę bo w szkole miałam taką masakrę przez ostatnie 2 tyg że szok
Novi boskie spotkanie 3 stopnia zazdroszczę
a pomysł stronki bardzo fajny jestem za
xtalciax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-01, 11:19   #18742
Gwiazdka20
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agusia8891 Pokaż wiadomość
patrz Magda moze Wlodek sie do Wawy przeprowadzi i wtedy i Ebi czesciej tu bedzie a co za tym idzie - wieksze prawdopodobientwo ze go sie spotka

edit: zapomnialam dzisiaj DZIEN DZIECKA czyli swieto praktycznie kazdego z tej okazji zycze Wam, kochane dzieci , duzo szczescia, radosci, usmiechu, spelnienia marzen i 6pkt ktore przywiezie reprezentacja
Edit:
Reprezentacja Polski jest już w Azerbejdżanie, ale sensacyjne wieści na temat jednego z kadrowiczów napływają z przeciwnego krańca Europy. Mistrz Portugalii, triumfator Ligi Mistrzów sprzed trzech lat, FC Porto chce kupić Przemysława Kaźmierczaka! Wow i pomyśleć, ze to wszystko dzieki Leo, który tak naprawde wypromował tych chłopaków
Teściu w Polsce? ale super.... a co za tym Ebi ooo....(zbereźne myśli)

Niezaleznie gdzie bedzie ten mecz, ja i tak musze na niego pojechać!! Wolałabym w Kraku, ale po ostatnich doświadczeniach to wątpie, aby był to Kraków...

Dzień Dziecka Ciekawe co Ebi dostanie od rodziców?
Gwiazdka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-01, 12:18   #18743
mesarka
MUSEarka

[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;4469294]Nie sądzę

To dupa, pewnie będzie na Śląskim mecz. Miałam nadzieję, że w P-ń

Boże, ale ten Super Express mnie dobija. Już wymyślają takie bajeczki, że nic tylko się powiesić. Znaleźli se ofiarę w postaci Dziekanowskiego i piszą.

Idę na festyn do szkoły Przez 4,5 godz. będę siedziała i nic nie robiła, ciekawie się zapowiada [/quote]

eeej, ja chce w Poznaniu! nie na Śląskim.. w Wawie tez nie przejdzie bo Legia ma beznadziejny stadion, może w Kielcach?

Cytat:

daaaanke i nawzajeem

Cytat:
Napisane przez Gwiazdka20 Pokaż wiadomość
Edit:
Reprezentacja Polski jest już w Azerbejdżanie, ale sensacyjne wieści na temat jednego z kadrowiczów napływają z przeciwnego krańca Europy. Mistrz Portugalii, triumfator Ligi Mistrzów sprzed trzech lat, FC Porto chce kupić Przemysława Kaźmierczaka! Wow i pomyśleć, ze to wszystko dzieki Leo, który tak naprawde wypromował tych chłopaków
Teściu w Polsce? ale super.... a co za tym Ebi ooo....(zbereźne myśli)

Niezaleznie gdzie bedzie ten mecz, ja i tak musze na niego pojechać!! Wolałabym w Kraku, ale po ostatnich doświadczeniach to wątpie, aby był to Kraków...

Dzień Dziecka Ciekawe co Ebi dostanie od rodziców?

gorzej jak będzie siedział i grzał ławę

a ja już w domku popołudniu idę na ognisko klasowe będą % i picie moge się uchlać w trupa bo rodziców w domu nie ma nie no żartuję.. jak wrócą i zobaczą mnie w takim stanie to uhh.. a potem spacerek z kolegą hyh..

i dzień dziecka

WSZYSTKIEGO NAJ ^^
23.11.2012 Łódź
14.07.2013 Berlin
14.06.2015 Warszawa OWF

21.08.2016 Kraków LMF
22.06.2019 Kraków
mesarka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-01, 13:11   #18744
Konto usunięte

Cytat:
Sun robilas sobie fotki z pilkarzami tzn z jednym ale juz nie pamietam ktory to byl i jak Cie zobaczylam to taka uradowana krzycze "oooo znam ja" a moja mama tak siedzi tak sie patrzy "taaaak?" - chwila ciszy i - "a skad?????"

a SE - no coz to taka sama gazeta jak Fuckt ich artykuly to w 90% (jak nie wiecej) zwykle plotki albo slowa wyrwane z kontekstu i przedstawione tak jak im pasuje

Aha Z Wasylem? Bo coś mi się tak kojarzy, że wtedy gościu z kamerą był

W Wawie na pewno nie będzie, bo macie jeszcze mniejszy stadion od naszego I to jakieś 9 tys.
Tzn. nie będzie jeżeli chodzi o wielkość stadionu

Wiem, ale strasznie mnie wnerwia to co oni piszą

Btw, zaraz Wam pokażę jaką boską plakietkę będę miała jutro na tej imprezie

Wszystkiego Naj
Dzisiaj na festynie wyciągnęli mnie do karaoke Na szczęście nie śpiewałam sama i znałam piosenkę
Stary 2007-06-01, 14:39   #18745
Magdallen
Zakorzenienie

Cytat:
Magda bardzo fajny pomysl z ta strona, jak bedziemy ja tworzyc to ja bardzo chetnie bede w tym uczestniczyc

No, właśnie o to mi chodziło z tą stronką, żebyśmy wszystkie tam pisały jakieś mądre artykuły

A Włodka bardzo serdecznie zapraszam do Warszawy. Bo wtedy by też przyjechała mama Ebiego i on by tu przyjeżdżał na wakacje

A mecz z Belgią musi być w Wawie. A jak nie, to... Bylebym tylko znalazła jakąś osobę towarzyszącą, to mogę jechać nawet na koniec Polski na ten mecz
Cytat:
Napisane przez mesarka Pokaż wiadomość
eeej, ja chce w Poznaniu! nie na Śląskim.. w Wawie tez nie przejdzie bo Legia ma beznadziejny stadion, może w Kielcach?
Beznadziejny? Nie jest beznadziejny! Jest po prostu... taki kameralny Na takich mega wielkich stadionach, to piłkarze są taaaak daleko i w ogóle

[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;4471103]Aha Z Wasylem? Bo coś mi się tak kojarzy, że wtedy gościu z kamerą był

W Wawie na pewno nie będzie, bo macie jeszcze mniejszy stadion od naszego I to jakieś 9 tys.
Tzn. nie będzie jeżeli chodzi o wielkość stadionu

Wiem, ale strasznie mnie wnerwia to co oni piszą

Btw, zaraz Wam pokażę jaką boską plakietkę będę miała jutro na tej imprezie

Wszystkiego Naj
Dzisiaj na festynie wyciągnęli mnie do karaoke Na szczęście nie śpiewałam sama i znałam piosenkę [/quote]

My też mieliśmy karaoke. Na dodatek same hity disco polo I to przed szkołą - scena, to były schody.
Ale się ludzie gapili na nas, jak na debili, bo w ogóle dziś w mojej szkole był Festiwal Kiczu i większość osób się ubrała jakoś obciachowo i tak wszyscy tańczyli pod tymi schodami No, nie do końca wszyscy, bo mój Maciek się zamknął w naszej sali ze swoją dziewczyną i siedzieli tam sami przez trzy godziny. Czyli, że Maćka już nie chcę, bo on chyba niedługo będzie tatusiem
Ale najśmieszniejsze, że rano, gdzieś tak o 5:30 dostałam SMSa od mojej wychowawczyni, żebym wzięła jakąś zieloną koszulkę do grania w piłkę, bo mnie zapisała na dzisiejszy mecz. No, i jak przyszłam do szkoły, to od razu poszłam się z nią pokłócić, bo przecież to mecz piłki nożnej i pewnie będą grali sami chłopcy. A ona mi kazała grać. No, to po tym całym karaoke musiałam zagrać w reprezentacji drugich klas A, że jakiś debil zrobił nam betonowe boisko do nogi () to mam zdarte nadgarstki i kolana I jeszcze na dodatek przegraliśmy 1:0
Stary 2007-06-01, 14:43   #18746
akashafan
Raczkowanie

Na wp są zdjęcia reprezentacji z kręcenia tej reklamy i jest tam całkiem sporo zdjęć Ebiego Daję kilka na zachętę
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpeg 1reprezentacja_film_reklamowy_11.jpeg (45,1 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpeg 1reprezentacja_film_reklamowy_55.jpeg (43,8 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpeg 1reprezentacja_film_reklamowy_50.jpeg (43,3 KB, 26 załadowań)
akashafan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-01, 14:49   #18747
Magdallen
Zakorzenienie

O, jejaaaa!!! 111 zdjęć kadry!!! JA chcę zobaczyć tą reklamę!!!

O, a jakie ładne fotki dla Oli: http://i.wp.pl/a/f/jpeg/17796/1repre...amowy_110.jpeg
http://i.wp.pl/a/f/jpeg/17796/1repre...amowy_109.jpeg
Stary 2007-06-01, 14:52   #18748
agusia8891
Zadomowienie

no 111 szok
fajna jest 2fotka jak jest Ebi ale jego twarz zaslania pilka i fotka for Olcia Artur

lataj lataj JUZ

hahaha smiechowe sa niektore fotki

Don't worry be happy
Stary 2007-06-01, 14:57   #18749
Magdallen
Zakorzenienie

Czyżby Kubuś dla Tri?
http://i.wp.pl/a/f/jpeg/17796/1repre...lamowy_62.jpeg

Yyyyy... Nie znam tego pana: http://i.wp.pl/a/f/jpeg/17796/2repre...lamowy_34.jpeg

Co za mina: http://i.wp.pl/a/f/jpeg/17796/1repre...lamowy_56.jpeg

A tu jak dziewczynka: http://i.wp.pl/a/f/jpeg/17796/1repre...lamowy_54.jpeg
Stary 2007-06-01, 15:01   #18750
agusia8891
Zadomowienie

HAHAHAHAHAHAHA

Ebi to jest fajne

Don't worry be happy
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości